jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Γτ δεν φαινονται τα μηνύματα μου στα πολιτικα?που εσκασες μυτη και αφησες τα πολιτικα εξεπλαγην
Γτ δεν φαινονται τα μηνύματα μου στα πολιτικα?που εσκασες μυτη και αφησες τα πολιτικα εξεπλαγην
φαινονται ρε απλα μου εκανε εντυπωση που εφυγες απο εκει και ηρθες και εδω...μηπως σου ελειψα;Γτ δεν φαινονται τα μηνύματα μου στα πολιτικα?
Γιατι να μου λειψεις ρε μουνογατε ιεροδουλη είσαι που δεν σε βρισκω σε μπουρδελο λογο οτι ειναι κλειστα.φαινονται ρε απλα μου εκανε εντυπωση που εφυγες απο εκει και ηρθες και εδω...μηπως σου ελειψα;
με στεναχωρεις τωραΓιατι να μου λειψεις ρε μουνογατε ιεροδουλη είσαι που δεν σε βρισκω σε μπουρδελο λογο οτι ειναι κλειστα.
Τις σοφιστείες αλλού. Άλλο το να παρακολουθεί κι άλλο το να συμμετέχει ενεργά στη συζήτηση και να επικροτεί. Δεν το είπα εγώ το «Κρίμα, ήταν καλός σάκος του μποξ», εσύ το είπες.
Όποιος επικροτεί τον τραμπουκισμό εξισώνεται με τραμπούκο, όπως κι όποιος επικροτεί τον ναζισμό εξισώνεται με τον ναζιστή.
Την έχω γραμμένη την πρόκλησή σου. Αυτοί οι χαχανούληδες που σε στηρίζουν είναι στην ίδια μιζέρια με σένα. Να μαζετείτε αν κάνετε σύλλογο.
Τέλος από μένα.
Οι ιεροδουλες μου λειπουν και καποια στανταρακια που ειχα αθηναιε,οπως επισης και η τσαρκα στα μπουρδελα.με στεναχωρεις τωρα
Ιουνιο αυτα μαλλον...Οι ιεροδουλες μου λειπουν και καποια στανταρακια που ειχα αθηναιε,οπως επισης και η τσαρκα στα μπουρδελα.
Θα κανουμε υπομονη οποτε ανοιξουν....Ιουνιο αυτα μαλλον...
Κάθε μέρα με την καμμιά είσαι τύπε;Τα διάβασες τι γράφουν οι καμμένοι. Αναπολούν παλιές εποχές, όπου ανταγωνίζονταν ποιος θα σπάσει τον άλλον. Φουσκωτοί του πληκτρολογίου με μυαλό αμοιβάδας. Όλη τους η αγαμία τους βγαίνει σε επιθετικότητα. Νταήδες στο bourdela, πουθενάδες εκεί έξω. Τους έχει γαμήσει η ζωή. Εγώ τουναντίον λέω σήμερα να γαμήσω καμμιά γκόμενα.
ΥΓ. Τον πρίγκηπα της φάπας, το μοντέρνο σκλαβάκι, το σκουπίδιασα χτες βγάζοντας το πρόβλημά του στον αέρα, το πήξιμο από την απύθμενη ζηλοφθονία του, και το μόνο που βρήκε να πει ήταν «τι φωνάζεις, τα λεφτά σου τρώω;». Φαντάστηκε ο φουκαράς ότι θα μπορούσε να συνεχίσει αυτήν την παράδοση των ψυχάκηδων που προσπαθούσαν να σπάσουν τους άλλους. Μόνο που ήταν αυτός ο χαμένος. Έφαγε τα μούτρα του και τώρα προσπαθεί να κάνει damage control παριστάνοντας τον αδιάφορο για να μη δείξει πόσο πόνεσε.
Είναι ομηρική επιρροή αυτή. Από τον Πολύφημο που του τσάκισε την ψυχούλα ο Κανένας.Κάθε μέρα με την καμμιά είσαι τύπε;
ειμαι αισθηματιας λεμε ουτε με 150000 ευρωΡε μουνογατε μηπως θες να μου πασαρεις τη γκομενα σου και μου κωλοτριβεσαι?μηπως ρε σου λειπουν τα 150 ευρω?
Εσύ τουλάχιστον είσαι επιτυχημένος, κιμπάρης, αδιάφορος για εμάς εδώ και κυρίως, ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.La chance sourit à ceux qui se lèvent tôt (Η τύχη χαμογελάει σε αυτούς που ξυπνάνε νωρίς). Κι εγώ τέτοια ώρα σηκωνόμουν κάποια εποχή για να είμαι αραχτός σήμερα. Ο άνθρωπος δεν βγάζει χολή όπως εσείς, γιατί απλά δεν πήζει.
Η σκλαβιά δεν έχει να κάνει με τα ωράρια, αλλά με το πόσο εγκλωβισμένος αισθάνεσαι σε μία κατάσταση. Το να δουλεύεις για μία πολυεθνική στη Ζυρίχη, στο Λονδίνο ή αλλού δεν λέει τίποτα από μόνο του. Άμα βγάζεις λεφτά και βελτιώνεις τη ζωή σου έχεις πετύχει. Άμα σε συνθλίβουν και ξεσπάς τη χολή σου σε άλλους είσαι ένα μοντέρνο σκλαβάκι που πλουτίζει αυτούς που αγοράζουν σπίτια στην Κυανή Ακτή.
ΥΓ Πόσο αποτυχημένοι μπορεί να είστε που αναπολείτε τις εποχές που σπάζατε ανθρώπους; Πείτε το και αμπελοφιλοσοφία αν σας βοηθάει να χρυσώνετε το χάπι, αλλά η πραγματικότητα δεν αλλάζει.
μαλακα δεν τον παιζετε στα πολιτικα τον βανταμα;Εσύ τουλάχιστον είσαι επιτυχημένος, κιμπάρης, αδιάφορος για εμάς εδώ και κυρίως, ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
Βγάζετε ματια εσεις κύριε στην ανθρωποαρένα που έχει στηθεί?Είναι ομηρική επιρροή αυτή. Από τον Πολύφημο που του τσάκισε την ψυχούλα ο Κανένας.
Επ ουδενί αγαπητέ. Ειδάλλως πως θα δακτυλογραφούσε ο Μέντωρ;Βγάζετε ματια εσεις κύριε στην ανθρωποαρένα που έχει στηθεί?
το σταματάω εδώ.Ας συνεχίσει ο Αλμπαν που του τα μασάει ..
με συστημα ΜπραιγΕπ ουδενί αγαπητέ. Ειδάλλως πως θα δακτυλογραφούσε ο Μέντωρ;
Χαλαρά .Εγώ μια διαφήμιση έκανα.Επ ουδενί αγαπητέ. Ειδάλλως πως θα δακτυλογραφούσε ο Μέντωρ;
Σιγά τη χώρα ρε τύπε.Με κλειστά τα σύνορα και τον ΚΜΑΝ ανενεργό ,το Δημητράκη να έχει κάνει στροφή στην ποιότητα και το Λακη να είναι σουλντ άι στει ορ σουλντ άι γκο,χρειαζόμαστε μια νέα μεγάλη κόντρα εδώ μέσα
όλη η Αλβανία είναι με καλόγερο νιαμου