Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 246K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
φαινονται ρε απλα μου εκανε εντυπωση που εφυγες απο εκει και ηρθες και εδω...μηπως σου ελειψα;
Γιατι να μου λειψεις ρε μουνογατε ιεροδουλη είσαι που δεν σε βρισκω σε μπουρδελο λογο οτι ειναι κλειστα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.216
Πόντοι
25.467
Τις σοφιστείες αλλού. Άλλο το να παρακολουθεί κι άλλο το να συμμετέχει ενεργά στη συζήτηση και να επικροτεί. Δεν το είπα εγώ το «Κρίμα, ήταν καλός σάκος του μποξ», εσύ το είπες.

Όποιος επικροτεί τον τραμπουκισμό εξισώνεται με τραμπούκο, όπως κι όποιος επικροτεί τον ναζισμό εξισώνεται με τον ναζιστή.

Την έχω γραμμένη την πρόκλησή σου. Αυτοί οι χαχανούληδες που σε στηρίζουν είναι στην ίδια μιζέρια με σένα. Να μαζετείτε αν κάνετε σύλλογο.
Τέλος από μένα.

Τελικά έχει δίκιο ο κ. Ρετσίνωφ. Είστε τέρμα λειψός στο μυαλό.

Το να θαυμάζεις κάποιον για την υπομονή του και την αντοχή του στα απανωτά χτυπήματα, είναι επικρότηση του τραμπουκισμού;;;

Έχετε χάσει εντελώς την λογική σας;;;

Από πότε ο θαυμασμός για έναν μαχητή, που κάποια άτυχη στιγμή λύγισε, είναι τραμπουκισμός;;;

Σταματήστε να γράφετε ηλιθιότητες, και αν έχετε να μου παρουσιάσετε την ανάρτηση για την οποία σας προκάλεσα καλώς.

Αλλιώς θα βρίσκομαι παντού προκειμένω να αποδεικνύω έμπρακτα το πόσο δειλός συκοφάντης είστε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
Τα διάβασες τι γράφουν οι καμμένοι. Αναπολούν παλιές εποχές, όπου ανταγωνίζονταν ποιος θα σπάσει τον άλλον. Φουσκωτοί του πληκτρολογίου με μυαλό αμοιβάδας. Όλη τους η αγαμία τους βγαίνει σε επιθετικότητα. Νταήδες στο bourdela, πουθενάδες εκεί έξω. Τους έχει γαμήσει η ζωή. Εγώ τουναντίον λέω σήμερα να γαμήσω καμμιά γκόμενα. :cheesy:

ΥΓ. Τον πρίγκηπα της φάπας, το μοντέρνο σκλαβάκι, το σκουπίδιασα χτες βγάζοντας το πρόβλημά του στον αέρα, το πήξιμο από την απύθμενη ζηλοφθονία του, και το μόνο που βρήκε να πει ήταν «τι φωνάζεις, τα λεφτά σου τρώω;». Φαντάστηκε ο φουκαράς ότι θα μπορούσε να συνεχίσει αυτήν την παράδοση των ψυχάκηδων που προσπαθούσαν να σπάσουν τους άλλους. Μόνο που ήταν αυτός ο χαμένος. Έφαγε τα μούτρα του και τώρα προσπαθεί να κάνει damage control παριστάνοντας τον αδιάφορο για να μη δείξει πόσο πόνεσε.
Κάθε μέρα με την καμμιά είσαι τύπε;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ρε μουνογατε μηπως θες να μου πασαρεις τη γκομενα σου και μου κωλοτριβεσαι?μηπως ρε σου λειπουν τα 150 ευρω?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
La chance sourit à ceux qui se lèvent tôt (Η τύχη χαμογελάει σε αυτούς που ξυπνάνε νωρίς). Κι εγώ τέτοια ώρα σηκωνόμουν κάποια εποχή για να είμαι αραχτός σήμερα. Ο άνθρωπος δεν βγάζει χολή όπως εσείς, γιατί απλά δεν πήζει.

Η σκλαβιά δεν έχει να κάνει με τα ωράρια, αλλά με το πόσο εγκλωβισμένος αισθάνεσαι σε μία κατάσταση. Το να δουλεύεις για μία πολυεθνική στη Ζυρίχη, στο Λονδίνο ή αλλού δεν λέει τίποτα από μόνο του. Άμα βγάζεις λεφτά και βελτιώνεις τη ζωή σου έχεις πετύχει. Άμα σε συνθλίβουν και ξεσπάς τη χολή σου σε άλλους είσαι ένα μοντέρνο σκλαβάκι που πλουτίζει αυτούς που αγοράζουν σπίτια στην Κυανή Ακτή.

ΥΓ Πόσο αποτυχημένοι μπορεί να είστε που αναπολείτε τις εποχές που σπάζατε ανθρώπους; Πείτε το και αμπελοφιλοσοφία αν σας βοηθάει να χρυσώνετε το χάπι, αλλά η πραγματικότητα δεν αλλάζει.
Εσύ τουλάχιστον είσαι επιτυχημένος, κιμπάρης, αδιάφορος για εμάς εδώ και κυρίως, ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.153
Πόντοι
12.756
Εσύ τουλάχιστον είσαι επιτυχημένος, κιμπάρης, αδιάφορος για εμάς εδώ και κυρίως, ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
μαλακα δεν τον παιζετε στα πολιτικα τον βανταμα;

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Είναι ομηρική επιρροή αυτή. Από τον Πολύφημο που του τσάκισε την ψυχούλα ο Κανένας.
Βγάζετε ματια εσεις κύριε στην ανθρωποαρένα που έχει στηθεί?

το σταματάω εδώ.Ας συνεχίσει ο Αλμπαν που του τα μασάει ..:confused:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Βγάζετε ματια εσεις κύριε στην ανθρωποαρένα που έχει στηθεί?

το σταματάω εδώ.Ας συνεχίσει ο Αλμπαν που του τα μασάει ..:confused:
Επ ουδενί αγαπητέ. Ειδάλλως πως θα δακτυλογραφούσε ο Μέντωρ;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
Με κλειστά τα σύνορα και τον ΚΜΑΝ ανενεργό ,το Δημητράκη να έχει κάνει στροφή στην ποιότητα και το Λακη να είναι σουλντ άι στει ορ σουλντ άι γκο,χρειαζόμαστε μια νέα μεγάλη κόντρα εδώ μέσα

όλη η Αλβανία είναι με καλόγερο νιαμου
Σιγά τη χώρα ρε τύπε. :confused:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
kalogero εξαφανίζεται για ώρες. θα έχουμε αποδείξεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom