athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.168
- Πόντοι
- 12.756
φοβερη γατα ρε φιλε...Για πάρε σφινξ, και μετά έλα να τα ξαναπούμε.
φοβερη γατα ρε φιλε...Για πάρε σφινξ, και μετά έλα να τα ξαναπούμε.
Και δεν μαδάει.φοβερη γατα ρε φιλε...
φοβερη γατα ρε φιλε...
μεσα με κλιματιστικο ουτως η αλλως το καλοκαιρι σχεδον συνεχεια ανοιχτο το εχω..αν και τωρα θελω σκυλο αλλα εχουν ξεφυγει ρε συ οι εκτροφεις...1000 ευρω για κουταβι και με μεσολαβηση γνωστης μου 400 ευρωΝαι. Αλλά υποφέρουν το καλοκαίρι. Επειδή τους αρέσει η ζέστη του ήλιου, λιάζονται με αποτέλσμα να παθαίνουν εγκαύματα από την ακτινοβολία.
Συνεπώς ή πρέπει να τις έχεις κλεισμένες μέσα, ή να παλεύεις με τα αντηλιακά.
Τέτοια δεν έχει ο Ρονάλντο;Για πάρε σφινξ, και μετά έλα να τα ξαναπούμε.
καλή τιμή!μεσα με κλιματιστικο ουτως η αλλως το καλοκαιρι σχεδον συνεχεια ανοιχτο το εχω..αν και τωρα θελω σκυλο αλλα εχουν ξεφυγει ρε συ οι εκτροφεις...1000 ευρω για κουταβι και με μεσολαβηση γνωστης μου 400 ευρω
Τι σκύλο ψάχνεις;μεσα με κλιματιστικο ουτως η αλλως το καλοκαιρι σχεδον συνεχεια ανοιχτο το εχω..αν και τωρα θελω σκυλο αλλα εχουν ξεφυγει ρε συ οι εκτροφεις...1000 ευρω για κουταβι και με μεσολαβηση γνωστης μου 400 ευρω
Όσο πιο γρήγορο το ιντερνέτι τόσο πιο δυνατά γαμάμε (στο τουμπεγκαλορ)Περιμενω δορυφορικό για να σε γαμαω σε ολα τα μηκη και τα πλάτη του κοσμου
η βελγικο ποιμενικο η λυκοσκυλο...και με εχουν γαμησει σου λεω λες και πουλανε χρυσαφιΤι σκύλο ψάχνεις;
Χοιρινές ή μοσχαρίσιες;Έχω 2 σκύλους και τους ταϊζω μόνο μπριντζόλες ωρίμανσης από Αγγελή και Δρακούλη ...
Μαλινουά;η βελγικο ποιμενικο η λυκοσκυλο...και με εχουν γαμησει σου λεω λες και πουλανε χρυσαφι
δεν είναι καλή τιμή 400ευρώ με γενεαλογικό?η βελγικο ποιμενικο η λυκοσκυλο...και με εχουν γαμησει σου λεω λες και πουλανε χρυσαφι
μεσα με κλιματιστικο ουτως η αλλως το καλοκαιρι σχεδον συνεχεια ανοιχτο το εχω..αν και τωρα θελω σκυλο αλλα εχουν ξεφυγει ρε συ οι εκτροφεις...1000 ευρω για κουταβι και με μεσολαβηση γνωστης μου 400 ευρω
λυκο ψαχνω μονο τα αγαπαω πολυ τα συγκεκριμενα σκυλια οσα σκυλια ειχα μονο τετοια επαιζανΜαλινουά;
Έχω 2 Γερμανικά εργασιακής γραμμής.
Είμεθα ακόμη σίγουροι πως πρόκειται για γάτα; Oυχί για ευμεγέθες τρωκτικό;Ναι. Αλλά υποφέρουν το καλοκαίρι. Επειδή τους αρέσει η ζέστη του ήλιου, λιάζονται με αποτέλσμα να παθαίνουν εγκαύματα από την ακτινοβολία.
Συνεπώς ή πρέπει να τις έχεις κλεισμένες μέσα, ή να παλεύεις με τα αντηλιακά.
Περιμένουν να δουν τι σκύλο θα πάρεις και τι θα κάνεις μετά τις γάτες.54 ατομα στο νημα περιμενουν να δουν αν θα βαλει ο μουνονιπλης κατοσταρα απο οτε εστω και απο γουιντ
Τέτοια δεν έχει ο Ρονάλντο;
Είμεθα ακόμη σίγουροι πως πρόκειται για γάτα; Oυχί για ευμεγέθες τρωκτικό;