Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.278
- Πόντοι
- 2.586
Ποιά Μαριάννα λες;Σε μερικές αρέσει να δουλεύουν και σε φούρνο.
Δεν θα σου φορτωθώ βέβαια αν τα δικά σου γούστα είναι από Μαριάννα και πάνω ..
Ποιά Μαριάννα λες;Σε μερικές αρέσει να δουλεύουν και σε φούρνο.
Αν η κοπέλα σου είναι πιο εμφανίσιμη από αυτήν στον φούρνο και υπάρχει και συναίσθημα τότε μην ασχολείσαι...μείνε εκεί που είσαι.Γιατί είμαι με μια κοπέλα εδω κι ενα χρόνο και κάτι κι έχουμε πάει πολλές φορές στον συγκεκριμένο φούρνο μαζί για να ψωνίσουμε.
Κι εγω ο «μαλακας που είναι με γυναίκα και ζαχαρώνει πιπινάκι πισω απο την πλάτη της» δεν θα γίνω
Ολα έχουν και κάποιο όριο.
Ποιά αλλη ?Ποιά Μαριάννα λες;
Ετσι μπραβο τυπε. Και οταν μαθεις οτι οι γκομενα σου εχει παρει την μιση Αθηνα τοτε θα πεις τι μαλακας ημουν.Γιατί είμαι με μια κοπέλα εδω κι ενα χρόνο και κάτι κι έχουμε πάει πολλές φορές στον συγκεκριμένο φούρνο μαζί για να ψωνίσουμε.
Κι εγω ο «μαλακας που είναι με γυναίκα και ζαχαρώνει πιπινάκι πισω απο την πλάτη της» δεν θα γίνω
Ολα έχουν και κάποιο όριο.
Είναι αισθηματιας ο Μπαρμπαπηδουλας.Στο κάτω κάτω η κοπέλα στον φούρνο πάντα ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη...που να βρει χώρο και χρόνο για ακόμα έναν;Ετσι μπραβο τυπε. Και οταν μαθεις οτι οι γκομενα σου εχει παρει την μιση Αθηνα τοτε θα πεις τι μαλακας ημουν.
O τραλαλάκης έκανε καταδρομικές στα σ/μ. Φορούσε το μπλέιζερ και πήγαινε στο σκλαβενίτη να κάνει καμάκι. Σε παντρεμένες πελάτισσες κατά βάση. Είχε και πολλές επιτυχίες, έλεγε.Τελικά δε νομίζω να μπορέσουμε να γαμήσουσε στο σούπερ μάρκετ.. Ο πιο κατάλληλος να μας απαντήσει στο φλέγον αφτο ερώτημα πως γαμανε ταμιες στο σούπερ μάρκετ είναι ο trovadouros που δουλεύει στο γαλαξία στο πάγκο με τα τυριά και έχει πάρα πολλές κατακτήσεις στο γυναικείο φυλο????
ολες ειναι αισθηματιες ολες θελουν οικογενια αλλα ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ.Είναι αισθηματιας ο Μπαρμπαπηδουλας.Στο κάτω κάτω η κοπέλα στον φούρνο πάντα ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη...που να βρει χώρο και χρόνο για ακόμα έναν;
Καταπληκτικό το άσμα και φυσικά το βιδεο....
εντάξει...ειναι λιγο πολύ ολες αυτές περισσότερο ουγκανες απο το μεσο ορο αλλα σιγουρα ειναι περισσότερο ακομπλεξάριστες και καλα παιδια (αυτο μετράει)Σε μερικές αρέσει να δουλεύουν και σε φούρνο.
Χωρίς πλάκα έχω καταλάβει ότι πρέπει να είσαι και λίγο θύμα( έως παααρα πολύ...) για έχεις σχέση η και σύζυγό.Επειδη εγώ δεν κάθομαι πολύ πολύ να τρώω πρόλογο από την κάθε πυροβολημένη ελλεεινιδα και επειδή βλέπω ότι οι αξιόλογες δεν είναι διαθέσιμες δεν ασχολούμαι με ερασιτέχνες πέρα από κάποιο όριο...οι επαγγελματίες είναι πολύ πιο αποδοτική επένδυση χρόνου,χρήματος και ενέργειας.ολες ειναι αισθηματιες ολες θελουν οικογενια αλλα ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ.
(argytoxotos δεν εννοω εσενα η τον τυπο αλλα το λεω γενικα )
Με καποιον που μπορουν να τν σδουλευον ψιλο γαζι και να μην το παιρνει χαμπαρι.
ξρεεις ποσους εχει εκει εξω.
Αυτα μας φαγανε .
Εσυ αδελφε ξεκινας να παιξεις μπαλα κι εχεις φαει γκολ απ τα αποδυτηρια.ολες ειναι αισθηματιες ολες θελουν οικογενια αλλα ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ.
(argytoxotos δεν εννοω εσενα η τον τυπο αλλα το λεω γενικα )
Με καποιον που μπορουν να τν σδουλευον ψιλο γαζι και να μην το παιρνει χαμπαρι.
ξρεεις ποσους εχει εκει εξω.
Αυτα μας φαγανε .
και οι αντρες τι ειναι πλούσιοι?Οι γυναίκες στην Ελλάδα ειναι χαμηλόμισθες ...
Πουλάνε τουπέ για να καβατζοθουνε ...
Με τη γραφειοκρατεία του Ελληνικού μουνιου ...
θα σου βγει ξηνο.
Προτιμάτε εισαγώμενα ....
Ο Ανανάς δεν ειναι ντόπιος ...!
Κοιτα αμα μια γκομενα σε γουσταρει αλλα πραγματικε σε γουσταρει κανει τα παντα. Ετσι ειναι φτιαγμενες αυτες . Το σκαρι τους ετσι ειναι.Χωρίς πλάκα έχω καταλάβει ότι πρέπει να είσαι και λίγο θύμα( έως παααρα πολύ...) για έχεις σχέση η και σύζυγό.Επειδη εγώ δεν κάθομαι πολύ πολύ να τρώω πρόλογο από την κάθε πυροβολημένη ελλεεινιδα και επειδή βλέπω ότι οι αξιόλογες δεν είναι διαθέσιμες δεν ασχολούμαι με ερασιτέχνες πέρα από κάποιο όριο...οι επαγγελματίες είναι πολύ πιο αποδοτική επένδυση χρόνου,χρήματος και ενέργειας.
Μεγαλες κουβεντες ενος εμπειρου γαμια......Κοιτα αμα μια γκομενα σε γουσταρει αλλα πραγματικε σε γουσταρει κανει τα παντα. Ετσι ειναι φτιαγμενες αυτες . Το σκαρι τους ετσι ειναι.
Αμα δεν σε γουσταρει τοτε στα να πανε ....
και ως συνηθως εισαι με γκομενα που δεν σε γουσταρει.
πως το καταλαβαινεις? εδω σε θελω συνηθως δεν το καταλαβαινεις παρα μονο οταν χωριζεις οτι απλα δεν ησουν εσυ για αυτην και οτι εχεισ πεταξει τον χρονο σου τις ιδεες σου και τα λεφτα σου σε μια πουτανα . Και πως το ξερεις. ΑΠΛΟ ΧΩΡΙΖΕΙΣ γιατι αμα σε γουσταρε δεν θα χωριζες.
συνηθως αυτες κρυβονται καλα και σε κανουν να κανεις το θυμα ενω αυτες θελουν κατι αλλο. Οποτε ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΘΥΜΑ (εως καθολουυυυυυυ) και να μην εχεις σχεσει δεν πειραζει δεν χαθηκε ο κοσμος ασε την πουτανα να την φτιαξει καποιος αλλος και να παρατησει τον αλλο . Ασε τον αλλο να πεταξει τον χρονο του με μια που δεν τον θελει . Το 95% των σχεσεων τετοιες ειναι και το 60% των γαμων το ιδιο.
Γιαυτο ολοι χωριζουν γιατι ειναι με τον λαθος ανθρωπο προσωρινα μεχρι να βρουνε κατι που θελουν και συνηθως ο αντρας κανει το θυμα για να πηδηξει εστω και προσωρινα . Παγια γυναικεια τακτικη .
Και ολοι μετα ανναρωτιουνται γιατ ιχωριζουν .
αυτο ξαναπεστοΜεγαλες κουβεντες ενος εμπειρου γαμια......
ναι μεν..αλλα αν μαρεσει κάποια πολύ πρεπει να σκεφτώ εναν τρόπο..στο κατω κατω παντου υπάρχουν δυσκολίες και εμπόδια,οπότε το μονο που μένει ειναι πως να κανω το δύσκολο ευκολοΟι αμοιβές τους, οι συνθήκες εργασίες και λοιπά είναι τόσο άθλιες που το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν είναι κάποιος να τους τη πέφτει.
Άρα δεν την πέφτουμε σε καμμία εκτός αν μας πλησιάσουν αυτές.Και μετά αποβλακωνομαστε στα Τουίτερ και τα μουιτερ μήπως και βρεθεί κάποια με λιγότερους καλους στον εγκέφαλο...λαμπρά!Καλημέρα σε όλους τους φίλους μέλη και επισκέπτες του παρόντος νήματος.
Η δική μου άποψη είναι ότι πλέον ο βίος σε επαγγελματικούς χώρους έχει γίνει αβίωτος. Πολλώ δε μάλλον όταν μιλάμε για retail και σχέσεις με πελάτες λιανικής. Καλό θα είναι να αποφεύγουμε κάθε είδους ενόχληση προς τις πωλήτριες παρά μόνο αν οι ίδιες ξεκάθαρα σας τη πέφτουν ,πράγμα αδύνατο. Οι αμοιβές τους, οι συνθήκες εργασίες και λοιπά είναι τόσο άθλιες που το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν είναι κάποιος να τους τη πέφτει.
Επίσης καλό θα είναι να ξεχωρίζουμε την ευγένεια από το φλερτ και το καμάκι.
Όχι, δεν εννοούσα ακριβώς αυτό. Στην απάντησή μου το αναφέρω εξάλου. Συνήθως, το φλερτ είναι παιχνίδι που παίζουν και οι δύο αν κάνεις μια μικρή κίνηση και δεν το αντιλαμβάνεται ή δείχνει ότι δεν θέλει δεν το συνεχίζεις.Άρα δεν την πέφτουμε σε καμμία εκτός αν μας πλησιάσουν αυτές.Και μετά αποβλακωνομαστε στα Τουίτερ και τα μουιτερ μήπως και βρεθεί κάποια με λιγότερους καλους στον εγκέφαλο...λαμπρά!
Η γκόμενα μπορεί να μείνει για χρόνια αγαμητη για χρονια μέχρι να πέσει σε κάποιον που θα την εντυπωσιάσει τόσο....εμείς ΔΕΝ λειτουργούμε έτσι.Κοιτα αμα μια γκομενα σε γουσταρει αλλα πραγματικε σε γουσταρει κανει τα παντα. Ετσι ειναι φτιαγμενες αυτες . Το σκαρι τους ετσι ειναι.
Αμα δεν σε γουσταρει τοτε στα να πανε ....
και ως συνηθως εισαι με γκομενα που δεν σε γουσταρει.
πως το καταλαβαινεις? εδω σε θελω συνηθως δεν το καταλαβαινεις παρα μονο οταν χωριζεις οτι απλα δεν ησουν εσυ για αυτην και οτι εχεισ πεταξει τον χρονο σου τις ιδεες σου και τα λεφτα σου σε μια πουτανα . Και πως το ξερεις. ΑΠΛΟ ΧΩΡΙΖΕΙΣ γιατι αμα σε γουσταρε δεν θα χωριζες.
συνηθως αυτες κρυβονται καλα και σε κανουν να κανεις το θυμα ενω αυτες θελουν κατι αλλο. Οποτε ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΘΥΜΑ (εως καθολουυυυυυυ) και να μην εχεις σχεσει δεν πειραζει δεν χαθηκε ο κοσμος ασε την πουτανα να την φτιαξει καποιος αλλος και να παρατησει τον αλλο . Ασε τον αλλο να πεταξει τον χρονο του με μια που δεν τον θελει . Το 95% των σχεσεων τετοιες ειναι και το 60% των γαμων το ιδιο.
Γιαυτο ολοι χωριζουν γιατι ειναι με τον λαθος ανθρωπο προσωρινα μεχρι να βρουνε κατι που θελουν και συνηθως ο αντρας κανει το θυμα για να πηδηξει εστω και προσωρινα . Παγια γυναικεια τακτικη .
Και ολοι μετα ανναρωτιουνται γιατ ιχωριζουν .
ετσι εχει καταληξει το ολο θεμα καμακι .Άρα δεν την πέφτουμε σε καμμία εκτός αν μας πλησιάσουν αυτές.Και μετά αποβλακωνομαστε στα Τουίτερ και τα μουιτερ μήπως και βρεθεί κάποια με λιγότερους καλους στον εγκέφαλο...λαμπρά!