Νέα

Πώς να βγάλω γκόμενα πωλήτρια σε σούπερ μάρκετ, take away κλπ.;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Howitzer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 811
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
H

Howitzer

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2021
Like
180
Πόντοι
1
Σιγα μη ντραπει τις μπακατελες των σουπερ μαρκετ, λες και θα την πεσει στη δουκισα νομικού
Παντως στον σκλαβενιτη της γειτονιας μου μην ερθει γιατι οι ταμιες ή θα ναι κοντα στη συνταξη ή 200 κιλά.
Τυπε μη το λες αυτό εγώ κόψει όμορφα κομμάτια σε Σκλαβενίτη τζάμπο κτλ.. Το γκομενακι που μου αρέσει είναι τουλάχιστο. 8αρι αδυνάτουλα με ωραίο κολαρακι και προσωπάκι.. Η αναλογία στα σούπερ. Μάρκετ είναι Ε α ωραίο γκομενακι και 3 μπάζα..

markisiosLOG

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Κριτικές
40
Like
1.983
Πόντοι
2.391
Τυπε αυτά τα κάνεις σχετικά εύκολα, και αυτές τα γουστάρουν γιατί εχου ε σκύλο βαρεθεί εκεί μέσα εδώ μισή ώρα πας και βαριέσαι εκεί, φαντάσου να δουλεύεις εκεί μέσα όλη μερα?, το προβλημα είναι ότι πως από τα γειά σου και τα πειράγματα θα φτάσεις στο να πάρεις τηλέφωνο της ταμίας.. Και αυτή δεν θα το δώσει ακόμα και αν σε γουστάρει, γιατί μετά θα πηγαίνουν όλοι και θα την ενοχλούν στη δουλειά της θα τη νομίζουμε για εύκολη Τυπε και ετσι?
Αν σε γουσταρει θα το επιδειωξει και εκεινη η την περιμενεις οταν σχολασει

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Το πρόβλημα είναι ότι αν θας πίτα μετά που θα ξαναπηγαινεις θα γελάει όλο το σούπερ μάρκετ μαζί σου, Λλιως δεν θα είχα θέμα.. Πρέπει δηλαδή να αλλάξεις κι σούπερ μάρκετ κι τα άλλα είναι μακρυά από το σπίτι μου?
Σιγά μην γελάει όλο το σούπερ μάρκετ. Δηλαδή καθε φορά που πηγαινεις ειναι οι ίδιοι πελάτες? Άσε που σιγά μην το πάρουν χαμπάρι (εκτος αν της πεις καμία μαλακια και πεθάνει στα γέλια η γκομενα!) :)

OP
OP
H

Howitzer

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2021
Like
180
Πόντοι
1
Γιατι να γελασουν τι κακο εκανες; Κολεξικοι ειναι και δεν αξιζουν καμια σημασια
Γιατί μετά θα λένε ήρθε το λιγουρι κι εσύ θα πρέπει να αλλάξεις συνήθειες να πηγαίνεις πιο μακριά σούπερ μάρκετ να χανεος τις καλές προσφορές στο παλιό μάρκετ.. Και μη νομίζεις ότι οι ταμιες στα σούπερ μάρκετ δεν σχολιάζουν πελάτες, εγώ έχω δείξει ενδιαφέρον του στυλ κάνω χώρο να περάσει όταν γεμιζεο τα ράφια, κοιτάω τη κολαρα, ε, το πιστεύεις ότι α. Ξαναπάω σε 3 μέρες οι υπόλοιπες πωλητριες με κοιτάνε και χαμόγελανε? Οι γκόμενές όλα τα σχολιάζουν ποιος τις κοιτάει, Κομα και πελάτης να είναι..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.760
Πόντοι
9.297
Σιγα μη ντραπει τις μπακατελες των σουπερ μαρκετ, λες και θα την πεσει στη δουκισα νομικού
Παντως στον σκλαβενιτη της γειτονιας μου μην ερθει γιατι οι ταμιες ή θα ναι κοντα στη συνταξη ή 200 κιλά.
Είπαμε ο τολμων νικά...αν σκέφτεσαι ότι είναι "οut of your league" θα γεμίσεις ηττοπάθεια. Απλά ΤΟΛΜΑ.Υπαρχουν μπαζολες ελλεεινιδες που μοστραρουν με εμφανίσιμος....

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Γιατί μετά θα λένε ήρθε το λιγουρι κι εσύ θα πρέπει να αλλάξεις συνήθειες να πηγαίνεις πιο μακριά σούπερ μάρκετ να χανεος τις καλές προσφορές στο παλιό μάρκετ.. Και μη νομίζεις ότι οι ταμιες στα σούπερ μάρκετ δεν σχολιάζουν πελάτες, εγώ έχω δείξει ενδιαφέρον του στυλ κάνω χώρο να περάσει όταν γεμιζεο τα ράφια, κοιτάω τη κολαρα, ε, το πιστεύεις ότι α. Ξαναπάω σε 3 μέρες οι υπόλοιπες πωλητριες με κοιτάνε και χαμόγελανε? Οι γκόμενές όλα τα σχολιάζουν ποιος τις κοιτάει, Κομα και πελάτης να είναι..
Δεν μου λες… χαμηλοβλεπούσος είσαι? Καμία σχέση με το προφίλ που θέλεις να βγάλεις στα υπόλοιπα νήματα! :wink:

OP
OP
H

Howitzer

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2021
Like
180
Πόντοι
1
Δεν μου λες… χαμηλοβλεπούσος είσαι? Καμία σχέση με το προφίλ που θέλεις να βγάλεις στα υπόλοιπα νήματα! :wink:
Τυπε είπαμε να το πάμε στο αισθηματικό.. Αφού αν της κανω πρόταση πουτανοποιηης, είναι και σίγουρο το όχι σε κλειστό χώρο αλλά και μεγάλος ο κινδυνος να φωνάξουν μπαταρία και έχουνε και σεκιουριτα που μπορεί να γίνει σκηνικο?

markisiosLOG

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Κριτικές
40
Like
1.983
Πόντοι
2.391
Θελει σιγα σιγα η φαση χωρις βιασυνη αλλιως δικιο εχουν να σε πουν λιγουρι. Απο την αλλη καλο ειναι να βρεις και μια στιγμη που να μην εχει κοσμο γυρο της αν γινεται αταν βγει απο την δουλεια

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Τυπε είπαμε να το πάμε στο αισθηματικό.. Αφού αν της κανω πρόταση πουτανοποιηης, είναι και σίγουρο το όχι σε κλειστό χώρο αλλά και μεγάλος ο κινδυνος να φωνάξουν μπαταρία και έχουνε και σεκιουριτα που μπορεί να γίνει σκηνικο?
Ναι, αν πεις τετοια μαλακια μάλλον θα φας φάπες!!! :tooth:

Τέλος πάντων ΟΚ, απλα μου εκανε εντύπωση οτι ντρέπεσαι να πας μην σε σχολιάσουν και γελάνε μαζί σου και κάτι τετοια!

OP
OP
H

Howitzer

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2021
Like
180
Πόντοι
1
Επίσης κοιτάξτε αν η ταμίας κάνει κινήσεις που δείχνουν ότι γουστάρει, πχ θα σε βοηθήσει να βάλεις τα πράγματα στις σακούλες, η θα σου πει ευχαριστώ, αν δε γουσταρει στα αρχοδοα της να βοηθήσει.. Εμέ α προχθές είχα βάλει τα πράματα στο πάγκο και λέει ποιανού είναι αυτά, για Ν αρχίσει η φάση, ενώ έβλεπε ότι είχα βάλει διαχωριστικά κανονικά λέω αυτή η γουστάρει η. Κοροϊδεύει, προχθές φόραγε μαύρη κολλητή φόρμα με μαυτο τανγκα κάνω να περάσω αυτή σκύβει. Και διαγράφεται όλη η αλβανική κολαρα της μπροστά στα γουρλωμένα ματιά μου!!! ???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι, αν πεις τετοια μαλακια μάλλον θα φας φάπες!!! :tooth:

Τέλος πάντων ΟΚ, απλα μου εκανε εντύπωση οτι ντρέπεσαι να πας μην σε σχολιάσουν και γελάνε μαζί σου και κάτι τετοια!
Τυπε είπαμε σε κλειστό χώρο με σεκιουριτα, δε μπορείς να φύγεις τόσο εύκολα από το σούπερ μάρκα μέσα αν γίνει σκηνικο και η τρελή αρχίζει να ουρλιάζει ότι την προσβαλες?

markisiosLOG

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Κριτικές
40
Like
1.983
Πόντοι
2.391
Το έχεις επιχειρήσει με ταμία σε τζάμπο η σε σούπερ μάρκετ?? Έχεις φαέι από εκεί??
Το εχω επιχειρησε με ταμια απο αλο μαγαζι... δεν εχει σημασια το αποτελεσμα η ολη φαση ειναι ωραια οποιο και να ειναι το αποτελεσμα μαθαινεις

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Κοροϊδεύει, προχθές φόραγε μαύρη κολλητή φόρμα με μαυτο τανγκα κάνω να περάσω αυτή σκύβει. Και διαγράφεται όλη η αλβανική κολαρα της μπροστά στα γουρλωμένα ματιά μου!!! ???
Μαλακα μην σου τρέχουν και τα σάλια… δεν ειναι καλό να το πάρει χαμπάρι, θα σε εχει για μαλακα πεινασμένο!

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
ρε νιαμου νηματοθετη παιξε ξυπνια να πουμε :takethis::takethis::takethis: στησου σε κανα τυροπιτάδικο και παιξε μπαλα με καμια ντρηχο. μαζι με τη ετσι θα καβατζωνεις και τσαμπα τυρόπιτα:undecided::undecided::undecided:

woopsie

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Κριτικές
14
Like
2.597
Πόντοι
1.196
Επίσης κοιτάξτε αν η ταμίας κάνει κινήσεις που δείχνουν ότι γουστάρει, πχ θα σε βοηθήσει να βάλεις τα πράγματα στις σακούλες, η θα σου πει ευχαριστώ,
Ρε τύπε τι κίνηση ότι σε γουστάρει?? Τη δουλεία της κάνει.. Σα να μας λες ότι σε γουστάρει η σερβιτόρα γιατί σου φέρνει το πιάτο με τη μπριτζόλα σου και σου λέει καλή όρεξη ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εχω ενα μελάκι εδω στον φούρνο της γειτονιάς…. Κοντοπουτανάκι, 24-25 χρόνων. Αλλα δυστυχως δεν μπορω να παίξω μπάλα, με εχει δει επανειλημμένως με το μωρό και το μωρό εχει δει αυτήν!!! Οποτε δεν παίζει! :tooth:
Γιατι δεν παιζει? Δεν καταλαβα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.201
Πόντοι
5.006

Stories

Νέο!

Stories