Τυπε μη το λες αυτό εγώ κόψει όμορφα κομμάτια σε Σκλαβενίτη τζάμπο κτλ.. Το γκομενακι που μου αρέσει είναι τουλάχιστο. 8αρι αδυνάτουλα με ωραίο κολαρακι και προσωπάκι.. Η αναλογία στα σούπερ. Μάρκετ είναι Ε α ωραίο γκομενακι και 3 μπάζα..Σιγα μη ντραπει τις μπακατελες των σουπερ μαρκετ, λες και θα την πεσει στη δουκισα νομικού
Παντως στον σκλαβενιτη της γειτονιας μου μην ερθει γιατι οι ταμιες ή θα ναι κοντα στη συνταξη ή 200 κιλά.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς να βγάλω γκόμενα πωλήτρια σε σούπερ μάρκετ, take away κλπ.;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Howitzer
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 811
- Εμφανίσεις 61K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
markisiosLOG
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.983
- Πόντοι
- 2.391
Αν σε γουσταρει θα το επιδειωξει και εκεινη η την περιμενεις οταν σχολασειΤυπε αυτά τα κάνεις σχετικά εύκολα, και αυτές τα γουστάρουν γιατί εχου ε σκύλο βαρεθεί εκεί μέσα εδώ μισή ώρα πας και βαριέσαι εκεί, φαντάσου να δουλεύεις εκεί μέσα όλη μερα?, το προβλημα είναι ότι πως από τα γειά σου και τα πειράγματα θα φτάσεις στο να πάρεις τηλέφωνο της ταμίας.. Και αυτή δεν θα το δώσει ακόμα και αν σε γουστάρει, γιατί μετά θα πηγαίνουν όλοι και θα την ενοχλούν στη δουλειά της θα τη νομίζουμε για εύκολη Τυπε και ετσι?
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Σιγά μην γελάει όλο το σούπερ μάρκετ. Δηλαδή καθε φορά που πηγαινεις ειναι οι ίδιοι πελάτες? Άσε που σιγά μην το πάρουν χαμπάρι (εκτος αν της πεις καμία μαλακια και πεθάνει στα γέλια η γκομενα!)Το πρόβλημα είναι ότι αν θας πίτα μετά που θα ξαναπηγαινεις θα γελάει όλο το σούπερ μάρκετ μαζί σου, Λλιως δεν θα είχα θέμα.. Πρέπει δηλαδή να αλλάξεις κι σούπερ μάρκετ κι τα άλλα είναι μακρυά από το σπίτι μου?
Γιατί μετά θα λένε ήρθε το λιγουρι κι εσύ θα πρέπει να αλλάξεις συνήθειες να πηγαίνεις πιο μακριά σούπερ μάρκετ να χανεος τις καλές προσφορές στο παλιό μάρκετ.. Και μη νομίζεις ότι οι ταμιες στα σούπερ μάρκετ δεν σχολιάζουν πελάτες, εγώ έχω δείξει ενδιαφέρον του στυλ κάνω χώρο να περάσει όταν γεμιζεο τα ράφια, κοιτάω τη κολαρα, ε, το πιστεύεις ότι α. Ξαναπάω σε 3 μέρες οι υπόλοιπες πωλητριες με κοιτάνε και χαμόγελανε? Οι γκόμενές όλα τα σχολιάζουν ποιος τις κοιτάει, Κομα και πελάτης να είναι..Γιατι να γελασουν τι κακο εκανες; Κολεξικοι ειναι και δεν αξιζουν καμια σημασια
Το έχεις επιχειρήσει με ταμία σε τζάμπο η σε σούπερ μάρκετ?? Έχεις φαέι από εκεί??Αν σε γουσταρει θα το επιδειωξει και εκεινη η την περιμενεις οταν σχολασει
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.760
- Πόντοι
- 9.297
Είπαμε ο τολμων νικά...αν σκέφτεσαι ότι είναι "οut of your league" θα γεμίσεις ηττοπάθεια. Απλά ΤΟΛΜΑ.Υπαρχουν μπαζολες ελλεεινιδες που μοστραρουν με εμφανίσιμος....Σιγα μη ντραπει τις μπακατελες των σουπερ μαρκετ, λες και θα την πεσει στη δουκισα νομικού
Παντως στον σκλαβενιτη της γειτονιας μου μην ερθει γιατι οι ταμιες ή θα ναι κοντα στη συνταξη ή 200 κιλά.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Δεν μου λες… χαμηλοβλεπούσος είσαι? Καμία σχέση με το προφίλ που θέλεις να βγάλεις στα υπόλοιπα νήματα!Γιατί μετά θα λένε ήρθε το λιγουρι κι εσύ θα πρέπει να αλλάξεις συνήθειες να πηγαίνεις πιο μακριά σούπερ μάρκετ να χανεος τις καλές προσφορές στο παλιό μάρκετ.. Και μη νομίζεις ότι οι ταμιες στα σούπερ μάρκετ δεν σχολιάζουν πελάτες, εγώ έχω δείξει ενδιαφέρον του στυλ κάνω χώρο να περάσει όταν γεμιζεο τα ράφια, κοιτάω τη κολαρα, ε, το πιστεύεις ότι α. Ξαναπάω σε 3 μέρες οι υπόλοιπες πωλητριες με κοιτάνε και χαμόγελανε? Οι γκόμενές όλα τα σχολιάζουν ποιος τις κοιτάει, Κομα και πελάτης να είναι..
Τυπε είπαμε να το πάμε στο αισθηματικό.. Αφού αν της κανω πρόταση πουτανοποιηης, είναι και σίγουρο το όχι σε κλειστό χώρο αλλά και μεγάλος ο κινδυνος να φωνάξουν μπαταρία και έχουνε και σεκιουριτα που μπορεί να γίνει σκηνικο?Δεν μου λες… χαμηλοβλεπούσος είσαι? Καμία σχέση με το προφίλ που θέλεις να βγάλεις στα υπόλοιπα νήματα!
markisiosLOG
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.983
- Πόντοι
- 2.391
Θελει σιγα σιγα η φαση χωρις βιασυνη αλλιως δικιο εχουν να σε πουν λιγουρι. Απο την αλλη καλο ειναι να βρεις και μια στιγμη που να μην εχει κοσμο γυρο της αν γινεται αταν βγει απο την δουλειαΓιατί μετά θα λένε ήρθε το λιγουρι κι εσύ θα πρέπει να αλλάξεις συνήθειες να πηγαίνεις πιο μακριά σούπερ μάρκετ να χανεος τις καλές προσφορές στο παλιό μάρκετ.. Και μη νομίζεις ότι οι ταμιες στα σούπερ μάρκετ δεν σχολιάζουν πελάτες, εγώ έχω δείξει ενδιαφέρον του στυλ κάνω χώρο να περάσει όταν γεμιζεο τα ράφια, κοιτάω τη κολαρα, ε, το πιστεύεις ότι α. Ξαναπάω σε 3 μέρες οι υπόλοιπες πωλητριες με κοιτάνε και χαμόγελανε? Οι γκόμενές όλα τα σχολιάζουν ποιος τις κοιτάει, Κομα και πελάτης να είναι..
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Ναι, αν πεις τετοια μαλακια μάλλον θα φας φάπες!!!Τυπε είπαμε να το πάμε στο αισθηματικό.. Αφού αν της κανω πρόταση πουτανοποιηης, είναι και σίγουρο το όχι σε κλειστό χώρο αλλά και μεγάλος ο κινδυνος να φωνάξουν μπαταρία και έχουνε και σεκιουριτα που μπορεί να γίνει σκηνικο?
Τέλος πάντων ΟΚ, απλα μου εκανε εντύπωση οτι ντρέπεσαι να πας μην σε σχολιάσουν και γελάνε μαζί σου και κάτι τετοια!
Επίσης κοιτάξτε αν η ταμίας κάνει κινήσεις που δείχνουν ότι γουστάρει, πχ θα σε βοηθήσει να βάλεις τα πράγματα στις σακούλες, η θα σου πει ευχαριστώ, αν δε γουσταρει στα αρχοδοα της να βοηθήσει.. Εμέ α προχθές είχα βάλει τα πράματα στο πάγκο και λέει ποιανού είναι αυτά, για Ν αρχίσει η φάση, ενώ έβλεπε ότι είχα βάλει διαχωριστικά κανονικά λέω αυτή η γουστάρει η. Κοροϊδεύει, προχθές φόραγε μαύρη κολλητή φόρμα με μαυτο τανγκα κάνω να περάσω αυτή σκύβει. Και διαγράφεται όλη η αλβανική κολαρα της μπροστά στα γουρλωμένα ματιά μου!!! ???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τυπε είπαμε σε κλειστό χώρο με σεκιουριτα, δε μπορείς να φύγεις τόσο εύκολα από το σούπερ μάρκα μέσα αν γίνει σκηνικο και η τρελή αρχίζει να ουρλιάζει ότι την προσβαλες?Ναι, αν πεις τετοια μαλακια μάλλον θα φας φάπες!!!
Τέλος πάντων ΟΚ, απλα μου εκανε εντύπωση οτι ντρέπεσαι να πας μην σε σχολιάσουν και γελάνε μαζί σου και κάτι τετοια!
markisiosLOG
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.983
- Πόντοι
- 2.391
Το εχω επιχειρησε με ταμια απο αλο μαγαζι... δεν εχει σημασια το αποτελεσμα η ολη φαση ειναι ωραια οποιο και να ειναι το αποτελεσμα μαθαινειςΤο έχεις επιχειρήσει με ταμία σε τζάμπο η σε σούπερ μάρκετ?? Έχεις φαέι από εκεί??
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Μαλακα μην σου τρέχουν και τα σάλια… δεν ειναι καλό να το πάρει χαμπάρι, θα σε εχει για μαλακα πεινασμένο!Κοροϊδεύει, προχθές φόραγε μαύρη κολλητή φόρμα με μαυτο τανγκα κάνω να περάσω αυτή σκύβει. Και διαγράφεται όλη η αλβανική κολαρα της μπροστά στα γουρλωμένα ματιά μου!!! ???
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.149
- Πόντοι
- 2.646
Τυπε, πες της how much
woopsie
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 1.196
Ρε τύπε τι κίνηση ότι σε γουστάρει?? Τη δουλεία της κάνει.. Σα να μας λες ότι σε γουστάρει η σερβιτόρα γιατί σου φέρνει το πιάτο με τη μπριτζόλα σου και σου λέει καλή όρεξη ?Επίσης κοιτάξτε αν η ταμίας κάνει κινήσεις που δείχνουν ότι γουστάρει, πχ θα σε βοηθήσει να βάλεις τα πράγματα στις σακούλες, η θα σου πει ευχαριστώ,
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι δεν παιζει? Δεν καταλαβαΕχω ενα μελάκι εδω στον φούρνο της γειτονιάς…. Κοντοπουτανάκι, 24-25 χρόνων. Αλλα δυστυχως δεν μπορω να παίξω μπάλα, με εχει δει επανειλημμένως με το μωρό και το μωρό εχει δει αυτήν!!! Οποτε δεν παίζει!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Πού μένεις τύπε?Παντως στον σκλαβενιτη της γειτονιας μου μην ερθει γιατι οι ταμιες ή θα ναι 200 κιλά.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.201
- Πόντοι
- 5.006
πρεπει καποια στιγμη να συμβουλευτεις ψυχολογο τυπε....Πού μένεις τύπε?
αυτο το χούι σου σε εχει καταστρεψει....