Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Έτσι σκεφτόμουν παλια σα και σενα ξέρεις ποσες γκόμενες εχανα? Επειδή το έπαιζα αγαπουλης
Να πάτε στη θάλασσα για καμιά βουτιάΑν βλέπω ζέστη την άλλη στο πρώτο ραντεβού τι θες να κάνω α τη παω για μπάλα?
Όπως ανέφερα, δε μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο, οπότε όλα αυτά είναι σκέψεις και μόνο σκέψεις.ΣτΟ χρονο κολλας ρε μπατμαν?
Πες οτι καυλωσατε εκει στο μπαρ και εγινε τι σημαινει οτι δεν κανει για σχεση?
Μπορει να την ανάψες η να αναψες εσυ και αυτη απο ενθουσιασμο στο εδωσε.
Ενω αν στο δωσει στη βδομαδα θα ειναι ενταξει για σενα?
Πιστευεις οτι στη βδομαδα θα την ξεριες και θα σε ξερει? Απλα το μονο παραπάνω που θα ξερει ειναι τι δουλεια κανειε και τι εχεις σπουδασει....
Αν το πάρουμε ετσι θα σε μαθει καλα σε 3 μηνες εκει θα μπορεις να κανεις υπομονη να την πηδησεις τοτε?
Μην πεις οχι γιατί παλια ετσι περιεμεναν οι αντρες
απο τις ελαχιστες φορες που συμφωνω με ΚλωντΣτΟ χρονο κολλας ρε μπατμαν?
Πες οτι καυλωσατε εκει στο μπαρ και εγινε τι σημαινει οτι δεν κανει για σχεση?
Μπορει να την ανάψες η να αναψες εσυ και αυτη απο ενθουσιασμο στο εδωσε.
Ενω αν στο δωσει στη βδομαδα θα ειναι ενταξει για σενα?
Πιστευεις οτι στη βδομαδα θα την ξεριες και θα σε ξερει? Απλα το μονο παραπάνω που θα ξερει ειναι τι δουλεια κανειε και τι εχεις σπουδασει....
Αν το πάρουμε ετσι θα σε μαθει καλα σε 3 μηνες εκει θα μπορεις να κανεις υπομονη να την πηδησεις τοτε?
Μην πεις οχι γιατί παλια ετσι περιεμεναν οι αντρες
ο ακαλυπτος που ειναι?τον μπαναρε μονιμα ο καρεκλοκενταυρος αντμιν?απο τις ελαχιστες φορες που συμφωνω με Κλωντ
εσυ πρεπει να βγαινεις με την πουτσα εξω...δεν εξηγειται αλλιως...Αν βλέπω ζέστη την άλλη στο πρώτο ραντεβού τι θες να κάνω α τη παω για μπάλα?
δεν ξερω ρε συ και λειπει απο το σαιο ακαλυπτος που ειναι?τον μπαναρε μονιμα ο καρεκλοκενταυρος αντμιν?
το θεμα ειναι αποχωρησαε οικειοθελως η μαλακιζονται οι ανωθεν?δεν ξερω ρε συ και λειπει απο το σαι
οχι δεν αποχωρησε μονος του ρετο θεμα ειναι αποχωρησαε οικειοθελως η μαλακιζονται οι ανωθεν?
οχι αλλα ειναι ετοιμοπόλεμηεσυ πρεπει να βγαινεις με την πουτσα εξω...δεν εξηγειται αλλιως...
Mάλιστα...ολα μπορουν να συμβούν λοιπον.Για αυτο πάντα ελεγα κανε το καθήκον σου και απο κει και ύστερα οτι γινει.Τωρα με τα αν,και εφόσον,και λες? και μπας? και μη,δε κάνουμε δουλειάΝα σας πω 3 ιστορίες, οι 2 αφορούν εμένα και η 3 την είδα με τα μάτια μου.
1) Γνώρισα πριν 3 χρόνια κάποια που στο τέλος βγήκε με ψυχολογικά προβλήματα και έπαιρνε και χάπια. Δούλευε πωλήτρια σε κινέζικο.
Ήταν πολύ κοινωνική και χαμογελαστή με τον κόσμο και έκανε και πλάκα με τους πελάτες. Όταν σχόλαγε και την έπαιρνα μου έλεγε επιτέλους σχόλασα με πρήξανε όλοι πάλι σήμερα. Εδώ κάνουμε συνάλλαγμα. Θα σου πουλήσω θα αφήσεις τα λεφτά σου και θα φύγεις θα σου χαμογελάσω θα σε ανεχτώ και μετά δεν θέλω ούτε να σε ξέρω.
2) Έχω ίδια περίπτωση με τον νηματοθέτη, με ταμία σουπερμάρκετ. Πήγαινα τακτικά και με έβλεπε αλλά μέχρι εκεί. Επειδή μένουμε και κοντά με έβλεπε στο λεωφορείο και στην γειτονιά και μια μέρα ήρθε και μου μίλησε αυτή έξω. Ένα γεια δηλαδή. Τελικά με τον καιρό μιλάμε έξω λέμε και 2 μαλακίες παραπάνω αλλά μέσα στο σουπερμάρκετ όταν της μιλάω είναι σαν να μην με ξέρει και απαντάει μονολεκτικά. Πρίν λίγες μέρες για παράδειγμα την πέτυχα στην στάση όταν σχόλαγε με 2 συναδέρφισες της και καθόταν δίπλα μου, ούτε που με κοίταξε. Μετά οι άλλες πήραν άλλο λεωφορείο και πιάσαμε την κουβέντα μόλις φύγανε.
Οπότε να πω στον νηματοθέτη μέσα στην δουλειά δεν θα γίνει τίποτα και θα την φέρει και σε δύσκολη θέση. Ας το παίξει αλλιώς στο σχόλασμα. Τι ακριβώς ας το σκεφτεί μόνος του.
3)Στον φούρνο της γειτονιάς μου έπιασε δουλειά μια κοπέλα 30+. Ένας πελάτης την είδε και ήθελε να της τον σφυρίξει. Και αυτή μόλις τον είδε καύλωσε και ήθελε την τσαπού του. Υπήρχε καυλάντα και από τους 2 και μια μέρα ο τύπος της έδωσε το τηλέφωνό του σε χαρτί και της είπε όποτε θες πάρε. Αυτή τον πήρε μετά από καμιά εβδομάδα και πήγε σπίτι του. Τελικά το γαμήσι έπεσε σε λίγες μέρες καθώς αυτή πήγαινε σπίτι του κάθε μέρα μετά το σχόλασμα και απ ότι μου είπε και η ίδια του έγλειψε και τον κώλο.
Θα γράφεται από άλλον υπολογιστή. Δεν έχει νόημα.Αφού γίνεται που γίνεται όλο αυτό και ο Ζαν φτιάχνει νέα προφίλ ελάχιστες ώρες αφού φάει μπαν το τρέχον προφίλ του.
Γιατί να μην επαναφερθεί το αρχικό του προφίλ; Μην καθόμαστε κι εμείς να καταλάβουμε ποιο από όλα τα ολοκαίνουργια προφίλ με 100 μηνύματα σε 2 μέρες είναι δικό του.
Αλλιώς να γίνει κανά IP ή MAC ban μπας κι ησυχάσουμε.
Σταμάτησα να διαβάζω εκεί που είπες ότι τον πήρε αυτή τηλέφωνο.. Ωραία ιστορία για ταινια βρε φιλε?.. Περιμένω εσύ να σε πάρει η άλλη τηλέφωνο, Φου άμα μια γκομενα θέλει να σε αποφύγει σου λέει δώσε μου το τηλέφωνο σου και θα σε πάρω εγώ.. ?Να σας πω 3 ιστορίες, οι 2 αφορούν εμένα και η 3 την είδα με τα μάτια μου.
1) Γνώρισα πριν 3 χρόνια κάποια που στο τέλος βγήκε με ψυχολογικά προβλήματα και έπαιρνε και χάπια. Δούλευε πωλήτρια σε κινέζικο.
Ήταν πολύ κοινωνική και χαμογελαστή με τον κόσμο και έκανε και πλάκα με τους πελάτες. Όταν σχόλαγε και την έπαιρνα μου έλεγε επιτέλους σχόλασα με πρήξανε όλοι πάλι σήμερα. Εδώ κάνουμε συνάλλαγμα. Θα σου πουλήσω θα αφήσεις τα λεφτά σου και θα φύγεις θα σου χαμογελάσω θα σε ανεχτώ και μετά δεν θέλω ούτε να σε ξέρω.
2) Έχω ίδια περίπτωση με τον νηματοθέτη, με ταμία σουπερμάρκετ. Πήγαινα τακτικά και με έβλεπε αλλά μέχρι εκεί. Επειδή μένουμε και κοντά με έβλεπε στο λεωφορείο και στην γειτονιά και μια μέρα ήρθε και μου μίλησε αυτή έξω. Ένα γεια δηλαδή. Τελικά με τον καιρό μιλάμε έξω λέμε και 2 μαλακίες παραπάνω αλλά μέσα στο σουπερμάρκετ όταν της μιλάω είναι σαν να μην με ξέρει και απαντάει μονολεκτικά. Πρίν λίγες μέρες για παράδειγμα την πέτυχα στην στάση όταν σχόλαγε με 2 συναδέρφισες της και καθόταν δίπλα μου, ούτε που με κοίταξε. Μετά οι άλλες πήραν άλλο λεωφορείο και πιάσαμε την κουβέντα μόλις φύγανε.
Οπότε να πω στον νηματοθέτη μέσα στην δουλειά δεν θα γίνει τίποτα και θα την φέρει και σε δύσκολη θέση. Ας το παίξει αλλιώς στο σχόλασμα. Τι ακριβώς ας το σκεφτεί μόνος του.
3)Στον φούρνο της γειτονιάς μου έπιασε δουλειά μια κοπέλα 30+. Ένας πελάτης την είδε και ήθελε να της τον σφυρίξει. Και αυτή μόλις τον είδε καύλωσε και ήθελε την τσαπού του. Υπήρχε καυλάντα και από τους 2 και μια μέρα ο τύπος της έδωσε το τηλέφωνό του σε χαρτί και της είπε όποτε θες πάρε. Αυτή τον πήρε μετά από καμιά εβδομάδα και πήγε σπίτι του. Τελικά το γαμήσι έπεσε σε λίγες μέρες καθώς αυτή πήγαινε σπίτι του κάθε μέρα μετά το σχόλασμα και απ ότι μου είπε και η ίδια του έγλειψε και τον κώλο.
καλα όποτε ακουω αυτη τη μαλακια της λεω "ενταξει ξεχνα το"Σταμάτησα να διαβάζω εκεί που είπες ότι τον πήρε αυτή τηλέφωνο.. Ωραία ιστορία για ταινια βρε φιλε?.. Περιμένω εσύ να σε πάρει η άλλη τηλέφωνο, Φου άμα μια γκομενα θέλει να σε αποφύγει σου λέει δώσε μου το τηλέφωνο σου και θα σε πάρω εγώ.. ?
Κάποτε θα του τελειώσουν οι συσκευές...Θα γράφεται από άλλον υπολογιστή. Δεν έχει νόημα.
Θα πάει στους φίλους του ή σε ίντερνετ καφέ. Όσον αφορά τους 2 φίλους ποιό πάνω αλήθεια λέω και το τηλέφωνο δεν το ζήτησε αυτή. Μόνος του το έδωσε ο τύπος και αυτή τον πήρε.Κάποτε θα του τελειώσουν οι συσκευές...
Αν φας χυλοπιτα δεν λεει να πας στην ιδια.Και επειδή έφαγες χυλόπιτα τι έγινε δλδ;
Ξαναπροσπαθείς και αν φας πάλι χυλόπιτα εκεί ξεκόβεις, σιγά το πράγμα...
Στην τελική αυτή σου έδωσε πρώτη "δικαίωμα"...
Στο εργασιακό περιβάλλον πολύ δύσκολα να παίξουν οι περισσότερες... Ειτε ως πελάτης (περισσότερο) είτε ως συνάδελφος δεν έχεις πολλές ελπίδες.
Οι περισσότερες δε θέλουν να δωσουν δικαιώματα γιατί έχουν το μεγαλύτερο φόβο : Να μην τις πούνε πουτάνες!!!!!!!!
Ακόμα και πουταναρα να ειναι η αλλη που πηδιεται με οτι βρει μπροστά της δεν θα το κάνει στο εργασιακό της περιβάλλον.