Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Εδω έχει τα πιο πρόσφατα από την απογραφή του 2011Κοιτα απο την ηλικια των 20 εως των 39
Εδω έχει τα πιο πρόσφατα από την απογραφή του 2011Κοιτα απο την ηλικια των 20 εως των 39
Άμα θέλει χρήμα γιατί να μεταναστεύσεις; Για πουτανοποίηση εξωτερικού;Ανετα κάθονται απλα θελει κοτσια να γινει καποιος βετερανος πορνομεταναστης.
Θελει χρημα ευελιξια εξυπναδα θάρρος επιλεκτικοτητα διορατικοτητα
Δηλαδή εννοείς ότι στις 100 γυναίκες αντιστοιχούν 103 άντρες κι αυτός είναι ο λόγος που η πλειονότητα των αντρών είναι κατ'εσένα αγάμητη; Δεδομένου κιόλας πως οι γυναίκες έχουν υπερπολλαπλάσιο αριθμό μοναδικών εραστών από τους άντρες;Και παλι στο 20-29 οι αντρες ειναι περισσοτεροι συν 3,1%
Και στο 30-39 συν 1.5%
Βλέπεις οτι υπερισχυουν και παλι οι αντρες σ αυτες τις ηλικιες.
Και μην πεις το 3% ειναι αμελητεα Διαφορα?
Ρωσιδούλα;Αυτή που είναι τώρα στο Ντηλ τα έχει με το αφεντικό της ( καφετεριαρχης).Λεφτά αισθήματα...
Χαζός είσαι ή τον παριστάνεις; Επέλεξες ένα ηλικιακό εύρος που οι άντρες είναι περισσότεροι κατά 3% όπως είπες. Σου έκανα μια ερώτηση, με βάση το σχόλιό σου και μου απαντάς με μια χαζομάρα. Εσύ παντού ίδιος είσαι.Αφου οι αντρες είναι περισσότεροι πως αντιστοιχούν 103?.στα πολιτικα εισαι καλυτερος παντως.
oxi...δεν ειναι ετσιΜε το καλημέρα ρε βλήμα κάθονται οι εκδιδόμενες και στο επι χρήμασι. Όχι οι σχεσεις ή τελος πάντων όχι πάντα
μονο απο τιντερ και μπαντου εχω γαμήσει καμια 30ρια γυναίκες στη ζωή μου..9 στις 10 απο το πρωτο ραντεβου..και αντε οκ θα βγάλω αυτη τη μερίδα γυναικων γιατι και αυτες βγαινουν για να γαμηθούν αμεσως οποτε κατα καποιο τροπο δε πιάνει..αλλα εξω που εχω βγει,(κιεβο,μοσχα,τσεχια) και εδω ελλάδα σε καποια κλαμπ πιο μικρός,μια χαρα γαμούσα αμεσωςη προσωπική μου εμπειρία είναι ότι γίνεται αλλά δύσκολα. από την πρώτη μέρα εννοώ.
συνήθως θέλει κάποιο χρόνο.
τώρα τι να πω, ο καθείς έχει τις δικές του προσλαμβάνουσες
κοίτα αν μιλάμε για ελλαδα ναι ειναι πιο δύσκολα τα πράγματα αλλα εξω που εχω βγει,το παιχνιδι ηταν και ειναι παντα ευκολοτερο και ευνοουσε περισσότερο αυτες τις καταστάσεις..απλως εξω,επειδη θα πήγαινα για λιγο σα τουρίστας δεν ειχα την πολυτέλεια του χρονου να το παω λαου λαου οποτε χωνομουν για το ψητό κατευθείαν...ε και οτι καθόταν,καθόταν..φίλε δεν ξέρω, εγώ έβλεπα διαφήμιση "αφρόζο αφρόζο ανάσανα" για να καταλάβεις
θελεις να κανουμε παρεα και να μου πεις πως το κανεις αυτο να γαμας απο το 1ο ραντεβου?μονο απο τιντερ και μπαντου εχω γαμήσει καμια 30ρια γυναίκες στη ζωή μου..9 στις 10 απο το πρωτο ραντεβου..και αντε οκ θα βγάλω αυτη τη μερίδα γυναικων γιατι και αυτες βγαινουν για να γαμηθούν αμεσως οποτε κατα καποιο τροπο δε πιάνει..αλλα εξω που εχω βγει,(κιεβο,μοσχα,τσεχια) και εδω ελλάδα σε καποια κλαμπ πιο μικρός,μια χαρα γαμούσα αμεσως
Για να φτάσω σε αυτό το σημείο στη ζωή μου εχω χάσει πολλά τετ-α-τετ και εχω κανει πολλές μαλακιεςθελεις να κανουμε παρεα και να μου πεις πως το κανεις αυτο να γαμας απο το 1ο ραντεβου?
Γιατι εχω βγει εκατονταδες ραντεβου απο εποχη mirc να φανταστεις, και αντε το πολυυυυυυ το 0,5 στα 10 ραντεβου να ειχε σεξ την ιδια βραδυα της γνωρημιας...και αν...
Ζωγραφισε το τηλέφωνο σου πανω στη μασκαΡε παιδιά ερώτηση: καμάκι όταν φοράνε και οι δύο μάσκα πως γίνεται;
Ερώτηση: αξίζει να γνωρίσεις κάποια και να την πηδήξεις στο πρώτο ραντεβού? Δε θες να υπάρχει λίγο το "μυστήριο"? Προσωπικά δε μου έχει τύχει να γαμήσω από το 1ο ραντεβού. Βέβαια, αν μου καθόταν, ίσως, και το τονίζω το ίσως γιατί μιλάω εκ του ασφαλούς, να τη θεωρούσα ¨εύκολη". Και για μένα το "εύκολη γκόμενα", τουλάχιστον από αυτές που έχω γνωρίσει μέσα από παρέες, συνεπάγεται με χαμηλού επιπέδου και με ότι νάναι. Και αν επιζητώ σχέση δεν κάνει για μένα. Εκτός και αν μιλάμε για λούτσο και γεια σας, όπου εκεί σου βγάζω το καπέλο.Για να φτάσω σε αυτό το σημείο στη ζωή μου εχω χάσει πολλά τετ-α-τετ και εχω κανει πολλές μαλακιες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αλλα πέρα από αυτό πιστεύω πως η εμφάνιση με εσωζε
Αν βλέπω ζέστη την άλλη στο πρώτο ραντεβού τι θες να κάνω α τη παω για μπάλα?Ερώτηση: αξίζει να γνωρίσεις κάποια και να την πηδήξεις στο πρώτο ραντεβού? Δε θες να υπάρχει λίγο το "μυστήριο"? Προσωπικά δε μου έχει τύχει να γαμήσω από το 1ο ραντεβού. Βέβαια, αν μου καθόταν, ίσως, και το τονίζω το ίσως γιατί μιλάω εκ του ασφαλούς, να τη θεωρούσα ¨εύκολη". Και για μένα το "εύκολη γκόμενα", τουλάχιστον από αυτές που έχω γνωρίσει μέσα από παρέες, συνεπάγεται με χαμηλού επιπέδου και με ότι νάναι. Και αν επιζητώ σχέση δεν κάνει για μένα. Εκτός και αν μιλάμε για λούτσο και γεια σας, όπου εκεί σου βγάζω το καπέλο.