Κοιτα στοκε ειναι υπερβολικος στο νουμερο που δίνει αλλα δεν λεει κατι λαθος.
Για παράδειγμα δεν είναι τυχαιο οτι οι γυναικες εχουν περισσοτερες σχεσεις απο οτι οι αντρες στην ελλαδα.
Θα μου πεις αυτο πως γινεται αριθμητικα δεν στέκει.
Λοιπον θα σου πω πως στεκει αριθμητικα.
Εχουμε ενα ποσοστο γυναικων σε εμφανιση κατω του 5 περιπου 20% αυτες μενουν αγαμητες και δεν τις κοιτα κανεις οποτε μας μενει ενα 80% που είναι πανω απο του 5.
Επισης σε αριθμους στη παραγωγικη ηλικια ηλικια απο τα 20 εως τα 40 αριθμητικα οι αντρες στην ελλαδα ειναι κατα 150000 περισσοτεροι σε σχεση με τις γυναικες.
Οποτε η αναλογια πηγαινει 100 αντρες προς 65 γυναικες στην παραγωγικη ηλικια των 20 εως 40 μετα τα νουμερα αλλαζουν.
Οποτε εχουμε σε 100 άντρες παραγωγικους 35 που θα μεινουν μπακουρια,οι λογοι γνωστοι ειτε θεμα εμφάνισης χρηματων κλπ κλπ.
Έτσι οι γυναικες με αυτη την αναλογια γινονται πιο ευελικτες και εχουν περισσοτερες επιλογες σε σχεση με τους αντρες.
Οποτε μην απορειται γιατι δεν βρισκει ενας αντρας γκομενα,γινεται γιατι υπαρχει πιθανοτητα 1 στις 3 να μην μπορει να βρει λογω της αναλογίας.
Να απορείτε οταν μια γυναικα δεν μπορεί να βρει γκομενο και να ειναι πανω απο 5αρα εκει υπαρχει ζητουμενο.
Οποτε απολυτως λογικο να μενουν αντρες μπακουρια μιας και η αναλογια δεν ειναι 1 προς 1.
Επισης οι γυναικες γινονται επιλεκτικες λογω της πληθώρας και οι καλυτεροι σε εισαγωγικα αντρες ανακυκλωνονται με διαφορετικες γκομενες.
Κουταμάρες λέει πέραν πάσης αμφιβολίας. Όπως παντού, υπάρχουν αυτοί και αυτές με τις πολλές επαφές, που είναι ένα μικρό τμήμα, υπάρχουν αυτοί και αυτές με τις νορμάλ επαφές που είναι και ο κύριος όγκος και υπάρχουν και αυτοί και αυτές με τις λίγες επαφές, που επίσης είναι ένα μικρό τμήμα.
Έτσι γίνεται σε όλον τον κόσμο έτσι γίνεται κι εδώ.
Για κάθε ανενεργό τύπου σάντμαν υπάρχει και μία ανενεργή που κλαίγεται εξίσου.
Τα 5ρια, 6ρια, 7ρια και λοιπά που αναφέρετε πολλοί εδώ μέσα είναι αέρας κοπανιστός. Εχω δει πολλούς μέτριους και πολλές μέτριες να έχουν υγιή και ικανοποιητική ερωτική ζωή. Αν έχεις επίγνωση που πατάς και στοιχειώδη συμπεριφορά, ανέραστος δε μένεις ανεξαρτήτως φύλου.
Έχω δει και καλύτερης εμφάνισης να παριστάνουν την έρημο γύρω από την όαση. Λόγω μενταλιτέ.
Και αυτό είναι το πραγματικό θέμα και για τους άντρες και για τις γυναίκες. Η νοοτροπία τους. Όχι η εμφάνισή τους.