Νέα

Πως να τη ρίξω...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasxxx1983xxx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostasxxx1983xxx

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
47
Πόντοι
0
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

Θελω τις γνώμες σας...(οχι τρολς παρακαλω!) στο εξής.

Στο γραφείο ειναι μια συναδελφος η οποία εχει μια κωλαρα απιστευτη, σωματαρα κλπ....γνωριζομαστε 4 χρονια περιπου μιλαμε κανονικα, εντελως φιλικα χωρις ερωτικα υπονοούμενα κλπ. μου εχει πει και καποια προσωπικα της, ειναι χωρισμενη με παιδι 6 ετών. Ξερω πως ψάχνει κατι σοβαρο γενικα, αλλα καταλήγει παντα σε μαλάκες απ'ότι μου λεει....( δεν ξερω αν γαμιέται και μετα οι τυποι την κανουν με ελαφρα - πολύ πιθανό) ειναι 39 αυτη. Ειματε κοντα ηλικιακα και οι γνωμες μας συμπίπτουν.

Για μενα ξερει οτι ειμαι παντρεμενος με παιδι κλπ....ΔΕΝ γνωρίζεται με τη γυναικα μου. η ''σχεση'' μας ειναι πιο πολυ φιλαρακια που συζηταμε κλπ...εχουμε πιει και κανα δυο καφεδες μετα τη δουλεια αλλα μεχρι εκει.

Έχετε καμια ιδέα πως μπορω να κανω αυτη τη κωλαρα να μου κατσει?...με ξηγημένες διαδικασίες τυπου fuck buddies με εχεμυθεια κλπ? Νομιζω ειναι πολυ δυσκολο αλλά με τις γυναικες γινονται πραγματα που δεν τα περιμενεις, απλα θελει τροπο!

Καμιά ιδέα?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.679
Πόντοι
9.297
Δυστυχως δεν θα γινει ποτε τιποτα αν δεν εκτεθεις...πες οτι την γουσταρεις οχι απλα για καφε...αλλα πρωτα σκεψου αν αυτο θα θεσει σε κινδυνο την δουλεια σου.Επισης σκεψου οτι ακομα κι αν φας ακυρο απο την γκομενα αλλα κρατησεις την δουλεια σου αν ψυχρανθει η γκομενα και αρχισει να σε εχει σε αποσταση.Δεν βλαπτει να εχεις καμμια αναπληρωματικη υποψηφια ...εχε ανοιχτους οριζοντες και δεν θα χασεις:wink:

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ΚΑΝΕ στον εαυτο σου τις σωστες ερωτησεις, χωρις ομως ναπαιρνεις υποψην το κατω κεφαλι-
1-λες 4 χρονια στην δουλεια? αν ηταν χωρισμενη κ τα 4 χρονια και ειχες καποιες ελπιδες δεν θα ειχε γινει κατι ΠΡΙΝ?
2-ΒΑΖΕΙΣ τον δικο σου γαμο σε ρισκο γιατι μπορει ναμην ξερει την γυναικα σου ξερει ομως ΑΡΚΕΤΑ για σενα...ΑΞΙΖΕΙ ΤΙ ΡΙΣΚΟ?
3-ΛΕΣ οτι πεφτει συνεχεια σε μαλακες.....αναρωτησου οκ 1,2,3 μαλακες αν ομως παντα πεφτει σε μαλακα μηπως εχει θεμα ΑΥΤΗ...
4-ΣΕ περιπτωση που δας τοιχο πως θα το διαχειριστεις στην δουλεια? και ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ....
5-Το ιδιο και σε περιπτωση που την "φας" και χωρισεις μετα και αυτη δεν θελει η το αντιθετο...
6-αν εισαι 40+ και ησουν ελυθερος θα σε εβλεπε αλλιως....πουτσα βρισκει οπου θελει αν εχει ΕΜΦΑΝΙΣΗ....
7-Το να στο δωσει και να ειστε μαζι δουλεια για αυτην ειναι ενα ρισκο, δεν ξερει ποτε τι θα πεις-
και πολλα αλλα σκεψου τα...και δωσε τις απαντησεις στον εαυτο σου....το οτι την βλεπεις ΣΥΧΝΑνα ξερεις οτι καπου την εχεις ανεβασει στο μυαλο σου περισσοτερο απο οσο πρεπει σαν στοχο, αλλου ισως να σου ηταν αδιαφορη η να μην ασχολιοσουν τοσο.

OP
OP
K

kostasxxx1983xxx

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
47
Πόντοι
0
Ευχαριστω για τις αποψεις, μερικες διευκρινισεις....

Δεν ειμαστε συνεχεια στον ίδιο χώρο, οποτε το επαγγελματικο δεν ειναι προβλημα, το προσπερναμε. δε τη θελω για σχεση και παντριες, δεν ταιριαζουμε σε αυτο, το ξερουμε και οι δυο......ενα π@@@@ θελω να της ρίξω σε φαση που θα εχει τις κ@@@λες της, σαν FUCK BUDDY....πως να της κανω το κλικ ειναι!

Θα ψαξω να αγορασω το αρωμα του γατοπαρδου που τρελαινει τις γυναικες! χαχαχα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αφού πίνετε καφέδες ....

όταν ανοίξουν τα μαγαζιά .... αν σχολάτε και αργά ...
θα την πας κάπου για ... καφέ που θα γίνει ξύδι ... όχι όρθιο ή στριμωξίδι ....

και θα αρχίσεις να απλώνεσαι !

αν δεν δώσει πράσινο φως κόβεις και καλημέρα .... αλλιώς βάζεις επί τόπου !

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Πρωτη φορα θα συμφωνησω με το Λακη! Αυτα δε λεγονται ..αλλα γινονται..
Κανε τον καφε ποτο και ολα θα ερθουν ή δε θα ερθουν απο μονα τους!

Αν τη ρωτησεις στα ισα για fuck buddies το λιγοτερο που θα φας ειναι χυλοπιτα :cheesy:
Αν ομως πανω στο ποτο, στη κουβεντα τα γελια τη διαχυτικοτητα την αγγιξεις και ανταποκριθει..και ξανα αγγιξεις κ ξανα αγγιξεις..τοτε επεσε το καστρο..

Παντως υπαρχουν τοσες αλλες ωραιες γυναικες εκει εξω.. μη κολλας σε μια..μη δειχνεις οτι δεν εχεις επιλογες ..

υγ. καλα το οτι εισαι βεβαια ακομα παντρεμενος αυτο ειναι ασχολιαστο!

Αντε και επειδη μολις μπηκε νεα χρονια κ εχω κεφια θα μοιραστω και ενα τιπ!

Οταν θελεις μια αλλα δεν εχει γινει κινηση αλλα βγαινετε "φιλικα" την ωρα του αποχαιρετισμου τη σπρωχνεις κοντα σ σε αποσταση αναπνοης σαν να πηγαινες να τη φιλησεις και ενω τη κρατας απτη μεση τη φιλας στο μαγουλο και φευγεις..την αφηνεις με λιγα λογια στηλη αλατος..

κατι τετοια μας αρεσουν :P

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Νηματοθετη αφου η τυπισσα εχει παιδι την βλεπεις μονο για γαμησι.
Δεν ξερεις γιατι χωρισε. Δεν ρωτας. Δεν σε νοιαζει. Μονο ακους.
Τουλαχιστον ετσι ξεκινας.
Σου αρεσει αρα πατε καπου μονοι. Που; δυστυχως πουθενα.
Πρεπει να βρεις μερος. Μερος ομως δεν υπαρχει.
Ο τροπος που αποδιδει ειναι ενας και μοναδικος.
Πρεπει να βρεις μερος και να μιλησεις μαζι της ομορφα κι ωραια.
Δεν πρεπει να κανεις καμια κινηση να φανεις λιγουρης.
Μιληστε για ολα περιμετρικα. Μιλα θετικα και κανε την να νιωσει ανετα
κι οτι αξιζει. Απλα μιλα να ακουει και ακου παραλληλα.
Οταν περασει η ωρα, βρες δικαιολογια οτι πρεπει να φυγεις
αλλα παρε πρωτοβουλια να την συνοδεψεις σπιτι της χωρις λιγουρικα χαμογελα
και μαλακιες. Απλα βιαζεσαι και το βλεπεις ως κατι ανθρωπινο.
Ως δεδομενο. Ετσι θα γινει γιατι ετσι βολευει εσενα.
Μεινε κυριος εστω κι αν σου εχει φτασει η πουτσα στην μυτη.
Μολις φτασετε σπιτι της, αποχαιρετησε την ηρεμα.
Μην προτεινεις να ανεβεις εκτος αν στο πει η ιδια.
Τοτε λογικα θα γαμησεις. Αν δεν στο πει, αποχαιρετησε την και ακριβως την ωρα
που στεκεται και σε κοιταζει, παρε την ελπιδα που της εδωσες
και πες της οτι δεν ειναι ακριβως αυτο που θες με πετρινο προσωπο
και φυγε ηρεμα κι ωραια. Απορριψε την χωρις να περιμενεις να απαντησει.
Μην κανεις διαλογο.
Την αλλη μερα και τις επομενες 3-4 να εισαι απλα ευγενης και τυπικος.
Σαν να ειναι ολα τελεια.
Μεσα της θα γινεται ενας σεισμος γιατι ενω ηταν σε ενα καλο κλιμα
ξαφνικα ολα διαλυθηκαν χωρις να εχει μαθει το γιατι.
Αυτο απο μονο του μπορει να την σακατεψει.
Εσυ απλα περιμενε αν θα εκδηλωθει. Μην εξηγησεις τιποτα.
Αν προτεινει κατι βλεπουμε αλλιως ξεχασε την.
Μετα απο τοσα χρονια μονο ετσι μπορεις να τη ριξεις.
Ακου που σου λεω.

:hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μη βάζεις τη ψωλή σου εκεί που βγάζεις το ψωμί σου.

Σημασια εχει να γαμησει η να την χρησιμοποιησει
με διακριτικο τροπο για να φτιαξει γεφυρες με αλλες.
Παντα εχεμυθα αλλα κατι να φαινεται χωρις να το επιβεβαιωνει.

:rockon:

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
[quote author=kostasxxx1983xxx link= ]Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

Ξερω πως ψάχνει κατι σοβαρο γενικα, αλλα καταλήγει παντα σε μαλάκες απ'ότι μου λεει

Έχετε καμια ιδέα πως μπορω να κανω αυτη τη κωλαρα να μου κατσει?...με ξηγημένες διαδικασίες τυπου fuck buddies με εχεμυθεια κλπ? [/quote]

Εσυ τι θες να κανεις? Τον μαλακα? Αλλο πραγμα ψαχνει αυτη αλλο εσυ. Φανταζεσαι να βρεθει αυτη ξαναπαντρεμενη και συ φρεσκοχωρισενος με παιδι?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
[quote author=kostasxxx1983xxx link= ]Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

Θελω τις γνώμες σας...(οχι τρολς παρακαλω!) στο εξής.

Στο γραφείο ειναι μια συναδελφος η οποία εχει μια κωλαρα απιστευτη, σωματαρα κλπ....γνωριζομαστε 4 χρονια περιπου μιλαμε κανονικα, εντελως φιλικα χωρις ερωτικα υπονοούμενα κλπ. μου εχει πει και καποια προσωπικα της, ειναι χωρισμενη με παιδι 6 ετών. Ξερω πως ψάχνει κατι σοβαρο γενικα, αλλα καταλήγει παντα σε μαλάκες απ'ότι μου λεει....( δεν ξερω αν γαμιέται και μετα οι τυποι την κανουν με ελαφρα - πολύ πιθανό) ειναι 39 αυτη. Ειματε κοντα ηλικιακα και οι γνωμες μας συμπίπτουν.

Για μενα ξερει οτι ειμαι παντρεμενος με παιδι κλπ....ΔΕΝ γνωρίζεται με τη γυναικα μου. η ''σχεση'' μας ειναι πιο πολυ φιλαρακια που συζηταμε κλπ...εχουμε πιει και κανα δυο καφεδες μετα τη δουλεια αλλα μεχρι εκει.

Έχετε καμια ιδέα πως μπορω να κανω αυτη τη κωλαρα να μου κατσει?...με ξηγημένες διαδικασίες τυπου fuck buddies με εχεμυθεια κλπ? Νομιζω ειναι πολυ δυσκολο αλλά με τις γυναικες γινονται πραγματα που δεν τα περιμενεις, απλα θελει τροπο!

Καμιά ιδέα? [/quote]την ξερεις 4 χρονια και τωρα σου καβλωσε ρε τυπε.
Μηπως σε εξιταρε η ιδεα οτι ειναι χωρισμενη αρα διαθεσιμη?
Επισης μεσα στη δουλειά ειναι μαλακια να κανεις σχεση η να την πηδας γιατι μπλεκονται τα ερωτικα με τα εργασιακα.
Η γυναικα σου δεν σαρεσει τωρα?? Την εχεις βαρεθει?
Αν μου πεις ναι ειναι εντιμο να χωρισεις τη γυναικα σου και μετα ως ελευθερος χωσου στη τυπισσα.
Ετσι ωστε να μην εκτεθεις,αν φας χυλοπιτα απο την 39χρονη δεν πειραζει θα εισαι ελεύθερος να κανεις παιχνίδι με αλλες.
Εγω σου λεω το εξης,ασχολησου με τον αγοραιο ερωτα και θα βρεις καλυτερες κωλαρες και θα ξεχαρμανιασεις και θα σου φευγουν οι καβλες και το σπιτακι σου να ειναι στη θεση του.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.306
Πόντοι
6.056
να παραιτηθει και απο την δουλεια του να μην εχει ουτε αυτο το εμποδιο :coffee:

τι λες μωρε και συ θα χωρισει με ενα παιδι για μια στα 40 με αλλο παιδι επειδη εχει κωλαρα?

googlis

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2009
Κριτικές
4
Like
154
Πόντοι
1

τι λες μωρε και συ θα χωρισει με ενα παιδι για μια στα 40 με αλλο παιδι επειδη εχει κωλαρα?

Το νινί σέρνει καράβι αλλά κι ο κώλος δεν πάει πίσω.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

δεν θα του αρεσει η γυναικα του ρε τυπε γ αυτο κοιταει την 39χρονη.
Ειπε οτι την ψιλογπυσταρει την 39 περα απο την κωλαρα.
Εγω του ειπα να μην τη πηδησει και να σχοληθει με τον αγοραιο ερωτα.
Ο τυπος εχει καβλες και θελει να πηδηξει αλλη γενικα,οποτε ο αγοραιος μια λυση ειναι για να σωσει το σπιτι του.

• Like
Αντιδράσεις: msakis

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.306
Πόντοι
6.056

Το νινί σέρνει καράβι αλλά κι ο κώλος δεν πάει πίσω.
ναι δεν θα διαφωνησω :undecided:

googlis

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2009
Κριτικές
4
Like
154
Πόντοι
1

δεν θα του αρεσει η γυναικα του ρε τυπε γ αυτο κοιταει την 39χρονη.
Ειπε οτι την ψιλογπυσταρει την 39 περα απο την κωλαρα.
Εγω του ειπα να μην τη πηδησει και να σχοληθει με τον αγοραιο ερωτα.
Ο τυπος εχει καβλες και θελει να πηδηξει αλλη γενικα,οποτε ο αγοραιος μια λυση ειναι για να σωσει το σπιτι του.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
η μονη λυση για να κανεις σεξ με αυτην ειναι να της την πεσεις χοντρα οπως στο σινεμα αφου πρωτα με καποιον τροπο της δωσεις να καταλαβει οτι δεν θα υπαρχει συνεχεια, δεν θα δημιουργηθει με οποιονδηποτε τροπο προβλημα σε αυτην σε εσεναν στις οικογενειες σας, δεν θα το μαθει κανεις καμμια κτλ κτλ.
ετσι ναι, εαν της αρεσεις θα το κανει αλλιως οχι δεν θα μπει στον κοπο γιατι οποτε θελει μπορει να γαμηθει με πολλους αλλους και ουσιαστικα δεν της λειπει

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.353
Πόντοι
12.756
εισαι παντρεμενος και δουλευετε στη ιδια δουλεια και παρολα αυτα θες να της την πεσεις και μονο για γαμησι...προσεχε γιατι σε βλεπω και χωρισμενο και με προβληματα στην δουλεια

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.141
Πόντοι
6.495
Φίλε, σε όλους μας αρέσει κάποια με κωλάρα στη δουλειά, αλλά αυτά τα σκεφτόμασταν πριν παντρευτούμε :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom