Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.864
- Πόντοι
- 3.656
Στην επαρχία δεν προσεγγίζεις milf.
Σε προσεγγίζουν αυτές.
Σωστό κι αυτό
Στην επαρχία δεν προσεγγίζεις milf.
Σε προσεγγίζουν αυτές.
Στην κυρία πες το αυτό. Δεν σημαίνει πως ό,τι ξέρεις εσύ το ξέρει κι αυτήΤο γούστο του bou το πήρες όλο εσύ. Δεν έχει μείνει για άλλους. Δώσαμε δώσαμε.
Να βάλω τα χεράκια μου, να βγάλω τα ματάκια μου...αμ δε!Στην κυρία πες το αυτό. Δεν σημαίνει πως ό,τι ξέρεις εσύ το ξέρει κι αυτή
Αν είναι υπό την επήρεια ουσιών και είσαι και κάνα γυφτολα'ι'καδικο μπορεί....οπουδήποτε αλλού μπορεί αλλά σε άλλη χώρα.
Πες τα του μωρέ του μαλάκα, όλο μου τη μπαίνει!Μπορεί να συμβεί και σε κοινό περιβάλλον εργασίας,ειδικά αν της γυαλίσει κανας μικρότερος
Πάντως αν σε προσεγγίσει, θέλω 200€ για το πλασάρισμα που σου έκανα. Θα τα μοιραστώ με την κυρία, όταν μου στείλει το πμ που θα σου στείλει. Δίκαιο;Στην κυρία πες το αυτό. Δεν σημαίνει πως ό,τι ξέρεις εσύ το ξέρει κι αυτή
Τι πλασάρισμα μου έκανες ρε μοναχοφάη ζηλιαριόγατο, που προσπαθείς να με διαβάλλεις για να με φας εσύ;Πάντως αν σε προσεγγίσει, θέλω 200€ για το πλασάρισμα που σου έκανα. Θα τα μοιραστώ με την κυρία, όταν μου στείλει το πμ που θα σου στείλει. Δίκαιο;
Να σε διαβάλω εγώ;;; Που όπου σταθώ και όπου βρεθώ, λέω τα καλύτερα; Την αλήθεια λέω δηλαδή....Τι πλασάρισμα μου έκανες ρε μοναχοφάη ζηλιαριόγατο, που προσπαθείς να με διαβάλλεις για να με φας εσύ;
H διαφορά της επαρχίας από μεγάλες πόλεις είναι ότι σε μεγάλες πόλεις η γυναίκα υπάρχει πιθανότητα να κάνει κίνηση ενώ στην επαρχία no way...!Πες τα του μωρέ του μαλάκα, όλο μου τη μπαίνει!
Εντάξει Ωρίωνα. Κάλμα τώρα. Δεν έχω πει ούτε λέξη με την κυρία ακόμαΝα σε διαβάλω εγώ;;; Που όπου σταθώ και όπου βρεθώ, λέω τα καλύτερα; Την αλήθεια λέω δηλαδή....
Για τόσο τσιγγούνη δεν σε είχα πάντως. Τόσα έχεις, μαζί σου θα τα πάρεις;
Ε,κι εσύ τώρα...100€ εγώ κι άλλα τόσα εσύ για ένα μήνυμα; Σαν να κλέβουμε εκκλησία θα είναι.Πάντως αν σε προσεγγίσει, θέλω 200€ για το πλασάρισμα που σου έκανα. Θα τα μοιραστώ με την κυρία, όταν μου στείλει το πμ που θα σου στείλει. Δίκαιο;
αν δεν τα καταφερνει καποιος σε αθηνα ή θεσσαλονικη παντως και δεν εχει κυκλο δεν καταλαβαινω πως θα προσεγγισει γυναικες στην επαρχια χωρις να φαινεται κριπουλας ή περιεργος συμφωνα με τις γυναικες παντα.
Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να ξεκινήσει από ένα μόνο μήνυμα...Ε,κι εσύ τώρα...100€ εγώ κι άλλα τόσα εσύ για ένα μήνυμα; Σαν να κλέβουμε εκκλησία θα είναι.
Δεν απαίτησα να το μοιραστείτε δημόσια.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά αν θελήσω να το μοιραστώ δημόσια, θα γράψω στο σχετικό θέμα.
απο σπαρτη τυπε!τυπε αυτη δεν ειναι που την ειχε βαλει ενας οτι ανεβαινε στν αθηνα απο την μανη και φοβοτανε μην την ξεκωλιαζανε?
Η πιο πάνω απάντηση πήγαινε σε μέλος που ενδιαφερόταν για χωρισμένη. Για αυτό ο διαχωρισμός.
Αυτο ειναι απο τους αγραφους κανονες και αν παντρεμενη σε επαρχια δεν εχει θεμα στο να ειναι απροσεκτη αποτελει κακο σημαδι για τη πορεια, αν σκοπος ειναι μια "παραλληλη" σχεση και οχι onsΕξαρτάται από το πόσο και που είστε διατεθειμένοι να κυκλοφορησετε. Αν θέλεις οπωσδήποτε να μη φανείς ξεχνάς τις βόλτες χέρι - χέρι, τα ποτά και κινείσαι πιο διακριτικά.
Νομίζω κι εγώ ότι η πιο ασφαλής συνθήκη είναι αυτή που περιγράφεις. Παντρεμένος με παντρεμένη, ώστε θεωρητικά να υπάρχει κοινή γραμμή στο θέμα της εχεμύθειας.
Ακόμα και σε πόλεις με εφταψηφιο πληθυσμό οι πιο πολλές λειτουργούν σαν να είναι σε χωριό...δηλαδή με παρωπιδες και μόνο σε γνωστούς υπάρχει μια περίπτωση να κάνουν κάτι η σε "γνωστούς" από τον διαδικτυακό κύκλο.Ελαχιστες πλέον έχουν τα ψυχικά εφόδια για γνωριμίες εκτός του οποιου κύκλου.αν δεν τα καταφερνει καποιος σε αθηνα ή θεσσαλονικη παντως και δεν εχει κυκλο δεν καταλαβαινω πως θα προσεγγισει γυναικες στην επαρχια χωρις να φαινεται κριπουλας ή περιεργος συμφωνα με τις γυναικες παντα.
Πες τα ρε γιατί οι Αθηνεζοι νομίζουν ότι έξω από το κλεινόν αστυ είναι οι εγκαταστάσεις του Club Jenna η της Zero Tolerance....Εγώ είμαι DILF από επαρχία αλλά δεν μου την έχει πέσει ΚΑΜΜΙΑ !