Νέα

Πως να προσεγγίσεις milf στην επαρχία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tiramolas21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.481
Πόντοι
2.536

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
Αν είναι υπό την επήρεια ουσιών και είσαι και κάνα γυφτολα'ι'καδικο μπορεί....οπουδήποτε αλλού μπορεί αλλά σε άλλη χώρα.

Μπορεί να συμβεί και σε κοινό περιβάλλον εργασίας,ειδικά αν της γυαλίσει κανας μικρότερος

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.864
Πόντοι
6.236
Στην κυρία πες το αυτό. Δεν σημαίνει πως ό,τι ξέρεις εσύ το ξέρει κι αυτή
Πάντως αν σε προσεγγίσει, θέλω 200€ για το πλασάρισμα που σου έκανα. Θα τα μοιραστώ με την κυρία, όταν μου στείλει το πμ που θα σου στείλει. Δίκαιο;

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.481
Πόντοι
2.536
Πάντως αν σε προσεγγίσει, θέλω 200€ για το πλασάρισμα που σου έκανα. Θα τα μοιραστώ με την κυρία, όταν μου στείλει το πμ που θα σου στείλει. Δίκαιο;
Τι πλασάρισμα μου έκανες ρε μοναχοφάη ζηλιαριόγατο, που προσπαθείς να με διαβάλλεις για να με φας εσύ;

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.864
Πόντοι
6.236
Τι πλασάρισμα μου έκανες ρε μοναχοφάη ζηλιαριόγατο, που προσπαθείς να με διαβάλλεις για να με φας εσύ;
Να σε διαβάλω εγώ;;; Που όπου σταθώ και όπου βρεθώ, λέω τα καλύτερα; Την αλήθεια λέω δηλαδή....
Για τόσο τσιγγούνη δεν σε είχα πάντως. Τόσα έχεις, μαζί σου θα τα πάρεις;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297
Πες τα του μωρέ του μαλάκα, όλο μου τη μπαίνει! :sunglasses::cheesy:
H διαφορά της επαρχίας από μεγάλες πόλεις είναι ότι σε μεγάλες πόλεις η γυναίκα υπάρχει πιθανότητα να κάνει κίνηση ενώ στην επαρχία no way...!
Αν είσαι στην Αθήνα φυσικά και είναι αλλιωτικα τα ήθη εκεί άρα υπάρχει πιθανότητα να κάνει η γυναίκα κίνηση...άλλου πολύ χλωμό έως και ψοφιο.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.481
Πόντοι
2.536
Να σε διαβάλω εγώ;;; Που όπου σταθώ και όπου βρεθώ, λέω τα καλύτερα; Την αλήθεια λέω δηλαδή....
Για τόσο τσιγγούνη δεν σε είχα πάντως. Τόσα έχεις, μαζί σου θα τα πάρεις;
Εντάξει Ωρίωνα. Κάλμα τώρα. Δεν έχω πει ούτε λέξη με την κυρία ακόμα

40ara

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
121
Πόντοι
0
Ε,κι εσύ τώρα...100€ εγώ κι άλλα τόσα εσύ για ένα μήνυμα; Σαν να κλέβουμε εκκλησία θα είναι.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
αν δεν τα καταφερνει καποιος σε αθηνα ή θεσσαλονικη παντως και δεν εχει κυκλο δεν καταλαβαινω πως θα προσεγγισει γυναικες στην επαρχια χωρις να φαινεται κριπουλας ή περιεργος συμφωνα με τις γυναικες παντα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
αν δεν τα καταφερνει καποιος σε αθηνα ή θεσσαλονικη παντως και δεν εχει κυκλο δεν καταλαβαινω πως θα προσεγγισει γυναικες στην επαρχια χωρις να φαινεται κριπουλας ή περιεργος συμφωνα με τις γυναικες παντα.

Μόνο μέσω δουλειάς ή fb

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.864
Πόντοι
6.236
Ε,κι εσύ τώρα...100€ εγώ κι άλλα τόσα εσύ για ένα μήνυμα; Σαν να κλέβουμε εκκλησία θα είναι.
Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να ξεκινήσει από ένα μόνο μήνυμα...
Μην κοστολογείς ποτέ χαμηλά τις ενέργειές σου. :wink:

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.408
Πόντοι
456
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά αν θελήσω να το μοιραστώ δημόσια, θα γράψω στο σχετικό θέμα.
Δεν απαίτησα να το μοιραστείτε δημόσια.

Θα μπορούσατε να μου το εξομολογηθείτε σε pm.

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.556
Πόντοι
2.256
Η πιο πάνω απάντηση πήγαινε σε μέλος που ενδιαφερόταν για χωρισμένη. Για αυτό ο διαχωρισμός.

Δεν το ειχα προσεξει,νομιζα πως μιλαγαμε για παντρεμενη, νομιζει για χωρισμενη ειναι αρκετα πιο ευκολα (μεχρι καποια ορια) τα πραγματα
Εξαρτάται από το πόσο και που είστε διατεθειμένοι να κυκλοφορησετε. Αν θέλεις οπωσδήποτε να μη φανείς ξεχνάς τις βόλτες χέρι - χέρι, τα ποτά και κινείσαι πιο διακριτικά.
Αυτο ειναι απο τους αγραφους κανονες και αν παντρεμενη σε επαρχια δεν εχει θεμα στο να ειναι απροσεκτη αποτελει κακο σημαδι για τη πορεια, αν σκοπος ειναι μια "παραλληλη" σχεση και οχι ons
Νομίζω κι εγώ ότι η πιο ασφαλής συνθήκη είναι αυτή που περιγράφεις. Παντρεμένος με παντρεμένη, ώστε θεωρητικά να υπάρχει κοινή γραμμή στο θέμα της εχεμύθειας.

• Like
Αντιδράσεις: 40ara

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297
Ακόμα και σε πόλεις με εφταψηφιο πληθυσμό οι πιο πολλές λειτουργούν σαν να είναι σε χωριό...δηλαδή με παρωπιδες και μόνο σε γνωστούς υπάρχει μια περίπτωση να κάνουν κάτι η σε "γνωστούς" από τον διαδικτυακό κύκλο.Ελαχιστες πλέον έχουν τα ψυχικά εφόδια για γνωριμίες εκτός του οποιου κύκλου.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297
Εγώ είμαι DILF από επαρχία αλλά δεν μου την έχει πέσει ΚΑΜΜΙΑ !
Πες τα ρε γιατί οι Αθηνεζοι νομίζουν ότι έξω από το κλεινόν αστυ είναι οι εγκαταστάσεις του Club Jenna η της Zero Tolerance....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom