Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
αυτα και στα 2 αστικα κεντρα τα κανουμε οι περισσοτεροι συνηθως με οχι πολυ καλα αποτελεσματα.Μόνο μέσω δουλειάς ή fb
αυτα και στα 2 αστικα κεντρα τα κανουμε οι περισσοτεροι συνηθως με οχι πολυ καλα αποτελεσματα.Μόνο μέσω δουλειάς ή fb
Νομίζω ότι πρέπει να ανοιχτεί σχετικό θέμα.Εγώ είμαι DILF από επαρχία αλλά δεν μου την έχει πέσει ΚΑΜΜΙΑ !
Λες;Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να ξεκινήσει από ένα μόνο μήνυμα...
Μην κοστολογείς ποτέ χαμηλά τις ενέργειές σου.
Δεν βρίσκω το λόγο.Δεν απαίτησα να το μοιραστείτε δημόσια.
Θα μπορούσατε να μου το εξομολογηθείτε σε pm.
Γιατί καλέ. Ομοιοπαθείς είμαστε. Μπορεί να έχουμε κι άλλα κοινά σημεία.Δεν βρίσκω το λόγο.
Μονο Αθηνα και Θεσσαλονικη έχουν επταψήφιο πληθυσμό. Χανεσαι στο πλήθος εκεί.Ακόμα και σε πόλεις με εφταψηφιο πληθυσμό οι πιο πολλές λειτουργούν σαν να είναι σε χωριό...δηλαδή με παρωπιδες και μόνο σε γνωστούς υπάρχει μια περίπτωση να κάνουν κάτι η σε "γνωστούς" από τον διαδικτυακό κύκλο.Ελαχιστες πλέον έχουν τα ψυχικά εφόδια για γνωριμίες εκτός του οποιου κύκλου.
Ναι αλλά οι γυναίκες λόγω της έμφυτης ανασφάλειας τους θα προτιμούν τον κύκλο τους λειτουργώντας ακριβώς όπως σε ένα χωριό.....Μονο Αθηνα και Θεσσαλονικη έχουν επταψήφιο πληθυσμό. Χανεσαι στο πλήθος εκεί.
Μονο Αθηνα και Θεσσαλονικη έχουν επταψήφιο πληθυσμό. Χανεσαι στο πλήθος εκεί.
Αθήνα ειδικά ο κακός χαμός γίνεται. Στα χωριά είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις κάτι γιατί μαθαίνεται αμέσως. Ούτε ο κυκλος βοηθάει ιδιαίτερα.Ναι αλλά οι γυναίκες λόγω της έμφυτης ανασφάλειας τους θα προτιμούν τον κύκλο τους λειτουργώντας ακριβώς όπως σε ένα χωριό.....
Λάθος κάνεις...μόνο από εκεί ψωνίζουν ιδίως σε μικρές κοινωνίες .Το διαδίκτυο απλώς ανεβάζει λίγο τις πιθανότητες....Αθήνα ειδικά ο κακός χαμός γίνεται. Στα χωριά είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις κάτι γιατί μαθαίνεται αμέσως. Ούτε ο κυκλος βοηθάει ιδιαίτερα.
Δε θα συμφωνήσω, ειδικά για τις μικρές κοινωνίες όπου δεν ξεφεύγει τίποτα και το κουτσομπολιό είναι τρόπος ζωής. Οι περισσότερες προσπαθούν να κινηθούν σε μεγαλύτερες πόλεις και όχι στον τόπο τους, που δεν εξασφαλίζει εχεμύθεια. Τουλάχιστον η δική μου εμπειρία αυτό λέει.Λάθος κάνεις...μόνο από εκεί ψωνίζουν ιδίως σε μικρές κοινωνίες .Το διαδίκτυο απλώς ανεβάζει λίγο τις πιθανότητες....
Το να τον χώσεις σε μια θειτσα μπαμπουσκα που ζυγίζει πιο πολύ από τον άνδρα της σε χωριό δεν φαντάζει ελκυστική προοπτική....Εγώ ξέρω ότι στα χωριά γίνεται του καραξεσκισματος, οι περισσότεροι άντρες είναι αλκοολικοί γιατί κάνει 1€ το τσίπουρο, άλλοι παίζουν χαρτιά μέχρι πρωίας, αρκετοί κάνουν ψεύτο δουλειές κ όλη μέρα είναι καναπε τηλεόραση η καφενείο, και βασικά όλοι οι προηγούμενοι παραμελούν τις γυναίκες τους κτλπ κτλπ. Οι Αθηνεοι που σκάνε καλοκαίρια γαμάνε καργα βλάχες κ οι ντόπιοι γαμάνε ο ένας τη γυναίκα του αλλου .
Κάπως έτσι . Εγώ πάντως παλαιότερα πέρναγα κάποια καλοκαίρια στο χωριό, η αλήθεια είναι ότι γάμαγα φουλ, και Αθηναίες που ερχόντουσαν και κυρίως ντόπιες χωριάτισσες που αρκετές βρισκόντουσαν σ σχέση τελικά χωρίς πάντα να το γνωρίζεις. Θυμάμαι μια φορά ήταν μια κομμώτρια πιο μεγάλη από μένα, και την έφερνε από ένα διπλανό χωριό ο γκόμενος της για να κουρέψεις τη γιαγιά μου στο μεταξύ η γιαγιά μου δεν έμενε εκεί κ απλά τη γαμουσα, τελοσπάντων γενικά καλοκαίρια στο χωριό έπεφτε πολύ γαμήσι από όλους και από όλες. Με μιλφακι ντόπια χωριάτισσα δεν είχα ασχοληθεί ποτέ, Το θεωρούσα και μπλέξιμο και επικίνδυνο και βασικά δεν έτυχε. Αλλά είχα ακούσει πάρα πολλές συζητήσεις και ιστορίες ότι ο Δημήτρης γαμάει κάτω από τη πάνω βρύση στο ρέμα τη γυναίκα του Λάμπρου του μπακάλη, η όταν κοιμάται ο άντρας της Λένας η πάει καφενείο τσουπ πηδάει τη μάντρα η Αλέξης από τα Πάνω Πετραδάκια ξέρω γώ κ γαμαει τη Λένα στο κατοι και αλλα τέτοια ωραίαΤο να τον χώσεις σε μια θειτσα μπαμπουσκα που ζυγίζει πιο πολύ από τον άνδρα της σε χωριό δεν φαντάζει ελκυστική προοπτική....
Οι μικρές θα περάσουν σε Τ.Ε.Ι .της κακιάς ώρας σε καμμία τραχανοπλαγια και εκεί θα αρχίσουν να μαθαίνουν ....
Κάπως έτσι . Εγώ πάντως παλαιότερα πέρναγα κάποια καλοκαίρια στο χωριό, η αλήθεια είναι ότι γάμαγα φουλ, και Αθηναίες που ερχόντουσαν και κυρίως ντόπιες χωριάτισσες που αρκετές βρισκόντουσαν σ σχέση τελικά χωρίς πάντα να το γνωρίζεις. Θυμάμαι μια φορά ήταν μια κομμώτρια πιο μεγάλη από μένα, και την έφερνε από ένα διπλανό χωριό ο γκόμενος της για να κουρέψεις τη γιαγιά μου στο μεταξύ η γιαγιά μου δεν έμενε εκεί κ απλά τη γαμουσα, τελοσπάντων γενικά καλοκαίρια στο χωριό έπεφτε πολύ γαμήσι από όλους και από όλες. Με μιλφακι ντόπια χωριάτισσα δεν είχα ασχοληθεί ποτέ, Το θεωρούσα και μπλέξιμο και επικίνδυνο και βασικά δεν έτυχε. Αλλά είχα ακούσει πάρα πολλές συζητήσεις και ιστορίες ότι ο Δημήτρης γαμάει κάτω από τη πάνω βρύση στο ρέμα τη γυναίκα του Λάμπρου του μπακάλη, η όταν κοιμάται ο άντρας της Λένας η πάει καφενείο τσουπ πηδάει τη μάντρα η Αλέξης από τα Πάνω Πετραδάκια ξέρω γώ κ γαμαει τη Λένα στο κατοι και αλλα τέτοια ωραία
Εεεεε σ όλα ρε φίλε πάνω κάτω γίνονται τέτοια ωραία Νταξει πρώτη αφορά ακούς τέτοια πράγματα γι χωριά ;;; Δεν έχεις ακούσει που λένε στην επαρχία γίνονται τα χειρότερα ;; Αληθινό συμβάν το παρακάτω στη περιοχή εκεί π αναφέρω ένας τύπος γαμουσε μια παπαδιά κ πήρε το δίκανο κ έστειλε τον πάτερ να βρει το θεό. Ένας άλλος έβγαλε το μάτι ενός με ένα σίδερο επειδή χούφτωσε τη κωλαρα της κόρης του η οποία βέβαια διατηρούσε αφτερ μπαρ στη περιοχή κ συγκεκριμένα μέσα σε χωριό όπου μαζεύονταν όλοι οι μπεκριδες τα ήθελε ο κωλος της.Σε ποιο χωριό γίνονταν αυτά;
Εννοείται, ξέρεις πόσες έστειλαν ένα απλό μήνυμα και στο τέλος, παντρεύτηκαν; Και λίγα του ζήτησα. Επειδή είναι καλό παιδί και φίλος.Λες;
Τότε μήπως να χρεώσω έξτρα τα emoji κ τα gif
Καλά, για γάμο πες στο φίλο να μην ράβεται, πρόλαβε άλλος.Εννοείται, ξέρεις πόσες έστειλαν ένα απλό μήνυμα και στο τέλος, παντρεύτηκαν; Και λίγα του ζήτησα. Επειδή είναι καλό παιδί και φίλος.
Αν προτίθεσαι δε, να εμπλουτίσεις το μήνυμα με gif με χαριτωμένη μελαχρινή (που έχει αδυναμία), πες μου να χρεώσω 50€ παραπάνω (από 25€).
Για γάμο, που να παρακαλούσες, δεν θα καθόταν αυτός, έτσι κι αλλιώς. Εγώ το είπα, για να γίνει κατανοητό τι μπορεί να προκαλέσει ένα απλό μήνυμα.Καλά, για γάμο πες στο φίλο να μην ράβεται, πρόλαβε άλλος.
Για το gif, είμαι μέσα.
Γεια σου ευγενική κυρία. Που ξέρεις ; Μπορεί να γίνω το καμάρι σου.Καλά, για γάμο πες στο φίλο να μην ράβεται, πρόλαβε άλλος.
Για το gif, είμαι μέσα.
Λυσσαξες να με μειώσεις αλλά δεν θα σου περάσει ρε βλάχοΕννοείται, ξέρεις πόσες έστειλαν ένα απλό μήνυμα και στο τέλος, παντρεύτηκαν; Και λίγα του ζήτησα. Επειδή είναι καλό παιδί και φίλος.
Αν προτίθεσαι δε, να εμπλουτίσεις το μήνυμα με gif με χαριτωμένη μελαχρινή (που έχει αδυναμία), πες μου να χρεώσω 50€ παραπάνω (από 25€).