Νέα

Πως να προσεγγίσεις milf στην επαρχία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tiramolas21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.556
Πόντοι
2.256
Όταν το είπε δεν είχε δεί το φώς ακόμα....
Πάντως δεν μου ξαναείπε έτσι.....

Μόνο κάτι "εγώ δεν τα κάνω αυτά,αχχχ".....

:tooth:
Ειναι μεχρι να μπει καλα στο κωλο, μετα ολες "λυνονται", ακομα και πιπα κατευθειαν απο κωλογαμησι κανουν ανετα

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.481
Πόντοι
2.536
Εντάξει είπαμε, όχι να σε πεθάνω τελείως...λίγο.
Σ + Α
Από τους πιο παιδικούς τρόπους που μου έχουν πει το "σ' αγαπώ" ... Α ρε Ωρίωνα, είσαι τόσο ντροπαλός που αν σου πω ΠΟΥΤΣΟΣ, παίζει να λιποθυμήσεις

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.408
Πόντοι
456
Καλησπέρα αγόρια.
Είμαι γυναίκα ,από μεγαλουτσικη πόλη στην επαρχία, παντρεμένη, 40 χρονη, οπότε αυτό το θεματακι με αφορά σε κάποιο βαθμό.
Σας πέτυχα πριν λίγο καιρό σε Googlesearch σχετικά με ένα φετίχ μου, για το οποίο έψαχνα πληροφορίες/εμπειρίες κλπ κ από τότε παρακολουθώ στο forum ότι σχετικές συζητήσεις έχουν γίνει.
Αποφάσισα λοιπόν να κάνω λογαριασμό για να πω τη γνώμη μου τουλάχιστον εδώ.

Το σημαντικό είναι να είστε εχεμυθοι. Η κοινωνία είναι μικρή κ όλα κυκλοφορούν, οπότε λίγο πολύ όλοι/όλες ξέρουμε ποιοι μιλάνε κάπως παραπάνω για πράγματα που δεν πρέπει...
Το δεύτερο είναι να ανοίξετε τον κύκλο σας, να κάνετε γνωριμίες. Πχ. γραφτείτε κανένα γυμναστήριο (ακόμη κ αν δεν βρείτε αυτό που ψάχνετε καλό κάνει) κινηθείτε γενικά σε μέρη που πάμε χωρίς τους συζύγους.
Καλή επιτυχία
Btw ποιό είναι το φετίχ σας αγαπητή 40ara;

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.864
Πόντοι
6.236
Από τους πιο παιδικούς τρόπους που μου έχουν πει το "σ' αγαπώ" ... Α ρε Ωρίωνα, είσαι τόσο ντροπαλός που αν σου πω ΠΟΥΤΣΟΣ, παίζει να λιποθυμήσεις
Είσαι όόόόόργιοοοοοοοοοοο :2funny::2funny::2funny::2funny:

Το τρίτο γράμμα είναι Φ όχι Γ

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.556
Πόντοι
2.256
Ραντεβου με επαρχιωτικο μιλφακι εν καιρω καραντινας σε ταχυφαγειο στο Σειριο.Το να περιμενεις να σου φερουν το φαγητο οσο ξυνεσαι στο αμαξι εχει τα ρισκα του.Sreenshot απο βιντεο

Συνημμένα

• 35XKLD.png
    35XKLD.png
    370,2 KB · Εμφανίσεις: 174

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.556
Πόντοι
2.256
Δεν ξερω αν μετραει γιατι ειναι σχεδον στα σύνορα του νομού

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.229
Πόντοι
3.846
Έχω ένα φιλαράκι που είναι εκπαιδευτικός και γυρίζει τις επαρχίες κάθε χρονιά. Με έχει διαβεβαιώσει ότι γαμάς καλά αν γραφτείς σε εξωραϊστικό σύλλογο και χορεύεις παραδοσιακούς χορούς και τέτοια.
ο αναπληρωτής εκπαιδευτικός εχει το πλεονέκτημα οτι ειναι περαστικος αρα για τις παντρεμένες ειναι καλη λύση για κατι προσωρινο. Για τις ελευθερες που θελουν γαμπρο, είναι μειονέκτημα.
Ο καθηγητης και ο δάσκαλος έχουν το πλεονέκτημα ότι δουλεύουν σχεδόν αποκλειστικά με γυναικες συναδέλφους αρα γνωριμιες κανουν απο την πρωτη μερα.
Επισης γιατρος στο αγροτικο του ειναι πολυ εύκολο να γαμησει αν και δεν εχει τοσο ελευθερο χρονο οσο οι εκπαιδευτικοι.

Αυτα για μικρες πολεις στην επαρχια. Στο χωριο αν δεν έχεις σιγουρευτει που πας να μπλέξεις, σε παιρνουν χαμπαρι ευκολα και μετα θα τρεχεις και δε θα φτανεις.

40ara

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
121
Πόντοι
0
Για μενα το παντρεμενος αποτελει πλεονεκτημα οσον αφορα της προσεγγιση σε παντρεμενη γιατι αποτελει τη καλυτερη ενδειξη εχεμυθειας καθως πλεον και οι 2 εχουν να χασουν αν μαθευτει κατι.Επισης τα πραγματα ειναι πιο ξεκαθαρα και λογω της καταστασης η διακριτικοτητα ειναι ευνοητη, κατι που το θεωρω εξισου σημαντικο
Η πιο πάνω απάντηση πήγαινε σε μέλος που ενδιαφερόταν για χωρισμένη. Για αυτό ο διαχωρισμός.
Νομίζω κι εγώ ότι η πιο ασφαλής συνθήκη είναι αυτή που περιγράφεις. Παντρεμένος με παντρεμένη, ώστε θεωρητικά να υπάρχει κοινή γραμμή στο θέμα της εχεμύθειας.

40ara

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
121
Πόντοι
0
Δεν είναι μόνο θέμα εχεμύθειας αλλά και τύχης...π.χ.αν πέσεις πάνω σε συναδέλφους αν κυκλοφορείτε στον δρόμο την άλλη μέρα θα το μάθουν όλοι.
Εξαρτάται από το πόσο και που είστε διατεθειμένοι να κυκλοφορησετε. Αν θέλεις οπωσδήποτε να μη φανείς ξεχνάς τις βόλτες χέρι - χέρι, τα ποτά και κινείσαι πιο διακριτικά.

• Like
Αντιδράσεις: bufos1

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.298
Πόντοι
2.356
Στην επαρχία δεν προσεγγίζεις milf.
Σε προσεγγίζουν αυτές.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.481
Πόντοι
2.536
Μπράβο σου, καλά κάνεις.

Τ' ακούς εσύ; Μην αρχίσεις τα καραμοσάλια πάλι...
Τρελός είσαι; Να με αρχίσεις πάλι στη βουβαμάρα, την γκρίνια και τις μπηχτές; Ασε.

H κυρία, αν έχει γούστο, θα μου στείλει μόνη της.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297

Stories

Νέο!