Νέα

Πως να προσεγγίσεις milf στην επαρχία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tiramolas21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.870
Πόντοι
3.656
Η ακριβεια των ενοικιων στην Αθηνα, αντισταθμιζεται απο τους μεγαλυτερους μισθους.
Ενας πχ βοηθος λογιστη στην επαρχια θα παρει 600 ευρω για αρχη και θα νοικιαζει 50 τ.μ. με 280 ευρω, στην Αθηνα θα δινει 450 ευρω, αλλα ο μισθος του θα ειναι 750
Γενικα οποιος την κυνηγαει θα βρει λυσεις, ακομα και συγκατοικηση.
Το προβλημα ειναι οτι η κριση επηλθε μετα απο μακροχρονια περιοδο μαλθακοτητας και βρηκε πολλους αντρες ανετιμους για μαχη. Βλεπουμε δεκαδες ταινιες του 60 με Βεγγο, Σταυριδη, Φωτοπουλο, Χορν, κλπ να συγκατοικουν σε τρωγλες και να παλευουν για ενα ξεροκομματο με σκατοδουλειες και τελικα να την βρισκουν την ακρη σε αντιξοες συνθηκες και βλεπουμε σημερα παιδια 30 χρονων απροθυμα να συγκατοικησουν, μοχθησουν, αγωνιστουν, αν οι συνθηκες δεν ειναι οπως τις θελουνε...

Ε δε'ναι μόνο τα 450 νοίκι,έχει και λογαριασμους,κοινοχρηστα,αν έχεις αυτοκίνητο θες και βενζίνη,βάλε και φαγητό,σουπερμαρκετ.Με 750 στην Αθήνα σε κλαίνε και οι ρέγγες.

Συγκατοίκηση είναι μια λύση,αλλά προφανώς μιλάμε για όσους δεν έχουν γκόμενα ή κάποιο άτομο διαθέσιμο να συγκατοικήσουν.Άσε που στα 35+ άμα συγκατοικείς με άντρα,θα σας περνάνε και για αδερφές.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.870
Πόντοι
3.656
Οι περισσότεροι Αθήνα με γονείς μένουν έχουν επιστρέψει στο πατρικο

Όσοι επαρχιώτες 25+ μένουν Αθήνα/Θεσσαλονίκη,στηρίζονται απο τους γονεις είτε λίγο,είτε πολύ.Τουλάχιστον για Θεσσαλονίκη είμαι σίγουρος.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ε δε'ναι μόνο τα 450 νοίκι,έχει και λογαριασμους,κοινοχρηστα,αν έχεις αυτοκίνητο θες και βενζίνη,βάλε και φαγητό,σουπερμαρκετ.Με 750 στην Αθήνα σε κλαίνε και οι ρέγγες.

Συγκατοίκηση είναι μια λύση,αλλά προφανώς μιλάμε για όσους δεν έχουν γκόμενα ή κάποιο άτομο διαθέσιμο να συγκατοικήσουν.Άσε που στα 35+ άμα συγκατοικείς με άντρα,θα σας περνάνε και για αδερφές.
Εξωτερικο τοτε. Αλλιως, στο κατω Κρυονερι στα Αγραφα στα 1400 μετρα με 5 παππουδες και χωματοδρομο.
Οποιος περιμενει να βρει τις συνθηκες οπως ακριβως τις θελει, μαλλον θα βρεθει προ εκπληξεως. Ειτε ζει Ελλαδα, ειτε Αμερικη, ειτε Κολομβια, κλπ

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.870
Πόντοι
3.656
Εξωτερικο τοτε. Αλλιως, στο κατω Κρυονερι στα Αγραφα στα 1400 μετρα με 5 παππουδες και χωματοδρομο.
Οποιος περιμενει να βρει τις συνθηκες οπως ακριβως τις θελει, μαλλον θα βρεθει προ εκπληξεως. Ειτε ζει Ελλαδα, ειτε Αμερικη, ειτε Κολομβια, κλπ

Κάποιοι τις βρίσκουν τις συνθήκες ακόμα και στην επαρχία.Το πρόβλημα είναι όταν δεν είσαι κι εσύ μέσα σ'αυτούς.

Και στην επαρχία αν ο άλλος πχ έχει δουλειά,είναι παντρεμένος με καμιά εμφανίσιμη και είναι ενταγμένος στην κοινωνία,μια χαρά είναι.Δεν έχει λόγο να φύγει.Όσοι δεν τα έχουν,είναι στην κόλαση.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Και στην επαρχία αν ο άλλος πχ έχει δουλειά,είναι παντρεμένος με καμιά εμφανίσιμη και είναι ενταγμένος στην κοινωνία,μια χαρά είναι.Δεν έχει λόγο να φύγει.Όσοι δεν τα έχουν,είναι στην κόλαση.
Τυπε νομιζω πως δεν ειμαστε στη ιδια γραμμη. Η συζητηση ξεκινησε απο το μηνυμα μου πως για 35+ εργενη η επαρχια ειναι κολαση. Εσυ μιλας για αλλο πραγμα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.870
Πόντοι
3.656
Εκτός αν έχει περάσει σε σχολή στην Αθήνα μετά θα βρει δουλειά και δεν ξαναγυρίζει άλλωστε η Αθήνα είναι ένα μεγάλο χωριό συνοθύλευμα ατόμων που ζούσαν στην επαρχια

Αν δεν τον στηρίζουν οι γονείς του,θέλει δε θέλει θα γυρίσει πίσω

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Αν δεν τον στηρίζουν οι γονείς του,θέλει δε θέλει θα γυρίσει πίσω
Σε ολον τον κοσμο στις πρωτευουσες ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΝ. Καποια στιγμη θα γινει και στην Αθηνα, οπως αλλωστε γινοτανε το 60.
Η πολυτελεια του δουλευω βασικο ως ανειδικευτος και μενω σε δικο μου σπιτι, ητανε μια ουτοπια της εποχης με τα δανεικα, που περασε ανεπιστρεπτι. Οποιος θελει και ολοκληρο σπιτι και Αθηνα και δουλεια ως ανειδικευτος, μαλλον πρεπει να θυσιασει κατι απο τα 3

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.870
Πόντοι
3.656
Σε ολον τον κοσμο στις πρωτευουσες ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΝ. Καποια στιγμη θα γινει και στην Αθηνα, οπως αλλωστε γινοτανε το 60.
Η πολυτελεια του δουλευω βασικο ως ανειδικευτος και μενω σε δικο μου σπιτι, ητανε μια ουτοπια της εποχης με τα δανεικα, που περασε ανεπιστρεπτι. Οποιος θελει και ολοκληρο σπιτι και Αθηνα και δουλεια ως ανειδικευτος, μαλλον πρεπει να θυσιασει κατι απο τα 3

Στην Ελλάδα μετά τα 30+ οι περισσότεροι πάνε για συγκατοίκηση μόνο με σχέση.

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
503
Πόντοι
81
Κανείς μέγα λάθος που υπάρχουν ναρκωτικά στους δρόμους αλητεία πρεζακια ρουφιάνοι ανωνυμία κυρίως όλα αυτά στην Αθήνα είναι. Στην επαρχία κυρίως κρύβονται αυτά τα στοιχεία γιατί θα τους κραξουνε
Κάνω μέγα λάθος? Δηλαδή στην επαρχία δεν υπάρχουν ναρκωτικά? Δεν υπάρχουν θάνατοι από ναρκωτικά? Δεν υπάρχει παράνομη πορνεία? Μιλάμε για πόλεις, έτσι. Δεν μιλάμε για ορεινά χωριά. Και πού κρύβονται ακριβώς όλοι αυτοί? Εδώ υπάρχουν δήμαρχοι σε πόλεις της επαρχίας που έχουν καταδικαστεί για υπόθεσεις μέσα από τη νύχτα. Δεν τα έχεις ακούσει εσύ όλα αυτά? Κάνω γω το μέγα λάθος?

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Κριτικές
28
Like
2.228
Πόντοι
2.411
Όσοι επαρχιώτες 25+ μένουν Αθήνα/Θεσσαλονίκη,στηρίζονται απο τους γονεις είτε λίγο,είτε πολύ.Τουλάχιστον για Θεσσαλονίκη είμαι σίγουρος.
Κι εδω τα ιδια.Κ αρκετα καλη δουλεια να εχουν,ενα εκτακτο να τυχει,πεφτει τηλεφωνο στη μαμα στο χωριο να τσονταρει για το ενοικιο.

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
503
Πόντοι
81
Δηλαδή στην Αθήνα, αμα σε δουν πρεζακια ή ψυχοπαθή τρέχουν να σε αγκαλιάσουν? Μα και στην επαρχία ο χρήστης θα κάνει παρέα με χρήστες. Απλά είναι λίγοι και δεν βαράνε μες στο δρόμο αλλά σε καβάντζες. Όσο για τους γκευ, διαφωνώ κάθετα πλέον

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.056
Πόντοι
1.056
Ισχύει. Και πόσα μάλλον αν μιλάμε για εξωσυζυγική σχέση, όπου για να βρεις μέρος κ τρόπο να συναντήσεις τον άλλο πρέπει να καταστρωσεις ολόκληρο σχέδιο.
για να απιστησει καποιος στο χωριο, θελει καλο σχεδιο. ποτε θα παω, να βολεψω τα παιδια, τι δικαιολογια θα πω στον ανδρα-γυναικα για το που παω, που θα γινει το ''εγκλημα'' για να μη μας παρει κανα ματι κτλ.

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.775
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα αγόρια.
Είμαι γυναίκα ,από μεγαλουτσικη πόλη στην επαρχία, παντρεμένη, 40 χρονη, οπότε αυτό το θεματακι με αφορά σε κάποιο βαθμό.
Σας πέτυχα πριν λίγο καιρό σε Googlesearch σχετικά με ένα φετίχ μου, για το οποίο έψαχνα πληροφορίες/εμπειρίες κλπ κ από τότε παρακολουθώ στο forum ότι σχετικές συζητήσεις έχουν γίνει.
Αποφάσισα λοιπόν να κάνω λογαριασμό για να πω τη γνώμη μου τουλάχιστον εδώ.

Το σημαντικό είναι να είστε εχεμυθοι. Η κοινωνία είναι μικρή κ όλα κυκλοφορούν, οπότε λίγο πολύ όλοι/όλες ξέρουμε ποιοι μιλάνε κάπως παραπάνω για πράγματα που δεν πρέπει...
Το δεύτερο είναι να ανοίξετε τον κύκλο σας, να κάνετε γνωριμίες. Πχ. γραφτείτε κανένα γυμναστήριο (ακόμη κ αν δεν βρείτε αυτό που ψάχνετε καλό κάνει) κινηθείτε γενικά σε μέρη που πάμε χωρίς τους συζύγους.
Καλή επιτυχία
Και εγώ σε επαρχία ζω και γίνεται της πουτανας από απιστίες...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.003
Πόντοι
9.297
Καλησπέρα αγόρια.
Είμαι γυναίκα ,από μεγαλουτσικη πόλη στην επαρχία, παντρεμένη, 40 χρονη, οπότε αυτό το θεματακι με αφορά σε κάποιο βαθμό.
Σας πέτυχα πριν λίγο καιρό σε Googlesearch σχετικά με ένα φετίχ μου, για το οποίο έψαχνα πληροφορίες/εμπειρίες κλπ κ από τότε παρακολουθώ στο forum ότι σχετικές συζητήσεις έχουν γίνει.
Αποφάσισα λοιπόν να κάνω λογαριασμό για να πω τη γνώμη μου τουλάχιστον εδώ.

Το σημαντικό είναι να είστε εχεμυθοι. Η κοινωνία είναι μικρή κ όλα κυκλοφορούν, οπότε λίγο πολύ όλοι/όλες ξέρουμε ποιοι μιλάνε κάπως παραπάνω για πράγματα που δεν πρέπει...
Το δεύτερο είναι να ανοίξετε τον κύκλο σας, να κάνετε γνωριμίες. Πχ. γραφτείτε κανένα γυμναστήριο (ακόμη κ αν δεν βρείτε αυτό που ψάχνετε καλό κάνει) κινηθείτε γενικά σε μέρη που πάμε χωρίς τους συζύγους.
Καλή επιτυχία
Δεν είναι μόνο θέμα εχεμύθειας αλλά και τύχης...π.χ.αν πέσεις πάνω σε συναδέλφους αν κυκλοφορείτε στον δρόμο την άλλη μέρα θα το μάθουν όλοι.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.489
Πόντοι
2.536
Έχω ένα φιλαράκι που είναι εκπαιδευτικός και γυρίζει τις επαρχίες κάθε χρονιά. Με έχει διαβεβαιώσει ότι γαμάς καλά αν γραφτείς σε εξωραϊστικό σύλλογο και χορεύεις παραδοσιακούς χορούς και τέτοια.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.869
Πόντοι
6.236
Έχω ένα φιλαράκι που είναι εκπαιδευτικός και γυρίζει τις επαρχίες κάθε χρονιά. Με έχει διαβεβαιώσει ότι γαμάς καλά αν γραφτείς σε εξωραϊστικό σύλλογο και χορεύεις παραδοσιακούς χορούς και τέτοια.
Να σε δω να χορεύεις καλαματιανό ντυμένος τσολιάς... να ανταλλάσσεις κλεφτές ματιές με την καραγκούνα συμμαθήτριά σου...να σου λέει μέσα από τα δόντια της "καμάρι μου", ενώ στο κοινό βρίσκεται ο άντρας, τα 6 παιδιά και η πεθερά της και ας πεθάνω.

Τελευταία τροποποίηση:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.489
Πόντοι
2.536
Να σε δω να χορεύεις καλαματιανό ντυμένος τσολιάς... να ανταλλάσσεις κλεφτές ματιές με την καραγκούνα συμμαθήτριά σου...να λέει μέσα από τα δόντια της "καμάρι μου", ενώ στο κοινό βρίσκεται ο άντρας, τα 6 παιδιά και η πεθερά της και ας πεθάνω.
Γιατί δεν λες, καθαρά και ξάστερα, ότι θέλεις να σε πεθάνω, Ωρίωνα;

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.869
Πόντοι
6.236
Γιατί δεν λες, καθαρά και ξάστερα, ότι θέλεις να σε πεθάνω, Ωρίωνα;
:2funny: Χτύπα ξύλο φτου φτου
Εσύ δεν μπορείς να με πεθάνεις. Σε αντίθεση με μένα. Να σου πω τα δύο πρώτα γράμματα;

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.556
Πόντοι
2.256
Είπαμε, έχει ρίσκο.
Αν είσαι ελεύθερος ή χωρισμένος είναι κάπως πιο μικρό το κακό.
Αν είσαι παντρεμένος πάλι....
Για μενα το παντρεμενος αποτελει πλεονεκτημα οσον αφορα της προσεγγιση σε παντρεμενη γιατι αποτελει τη καλυτερη ενδειξη εχεμυθειας καθως πλεον και οι 2 εχουν να χασουν αν μαθευτει κατι.Επισης τα πραγματα ειναι πιο ξεκαθαρα και λογω της καταστασης η διακριτικοτητα ειναι ευνοητη, κατι που το θεωρω εξισου σημαντικο

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.489
Πόντοι
2.536