Μόνο βόλτα; Με 20.000 κατοίκους συναντάς πρώην παντού.Φαντάζομαι το ερώτημα του OP δεν είναι πώς θα γνωρίσει κάποιος Milf, αλλά ακριβώς ποιός είναι ο τρόπος να κάνει την πρόταση του διακριτικά πλην με σαφήνεια, μειώνοντας τον κίνδυνο να γινουν πουτάνα όλα λόγω του μικρού κύκλου... Εδώ μου λένε ότι στην επαρχία βγαινεις μια βολτα για καφέ και πέφτεις σε πρώην..
Ακόμη κι εγω σε μεγαλούπολη εχω ανάλογους ενδιασμούς: Πώς π.χ. να την πέσω στην μαμά του συμμαθητή του γιου μου που μου δίνει κάποια σημάδια (ο αντρας της λείπει συχνά και για πολύ καιρό εκτός) - τα όρια δεν ειναι ποτέ σαφή.
Η διαφορά είναι ότι εδώ απλά γυρνας την πλάτη και πας και την πέφτεις σε μια αγνωστη, και δεν τρέχει κάστανο. Στην επαρχία αν πάει σταβά μπορεί να μπλέξεις.
(θυμαμαι προ 20 ετων, μια σαλονικά κατέβαινε Αθήνα και έκανε βαρέα - ανθυγιεινά. Της εστελνα και εγω κάποια μηνυματα μωρό μου πότε θα μας ξανάρθεις κοκ. Με κάλεσε μια μερα ενας πιτσιρικάς να με βρίσει, "γιατί στέλνεις μνμτα στην γυναίκα μου, θα σε μπήξω, θα σε δείξω", μαλακίες. Εννοείται δεν ήταν παντρεμένη, πυρφόρος ήταν που σκαλισε το κινητό. Που να μην ήμουν Αθήνα τότε, τσάμπα τσαμπουκάς).
Από το σχολείο των παιδιών, το σούπερ μάρκετ μέχρι τον οδοντίατρο. Κυριολεκτικά παντού. Μετακομίζεις κ τους βρίσκεις δίπλα σου καμία φορά. Σαν τα φαντάσματα ένα πράγμα. Σε χωριά δε είναι ακόμη χειρότερα.
Το παίρνεις απόφαση κ προσαρμοζεσαι ανάλογα.
Για να αποφύγεις κακοτοπιες πρέπει να κόβει λίγο το μυαλό σου σχετικά με το σε ποια θα την πέσεις. Αν έχει προηγηθεί κάποιο "πράσινο φως" από εκείνη, ακόμη καλύτερα.
Ρίσκο όμως πάντα θα υπάρχει. Είναι μέσα στο παιχνίδι.