Νέα

Πως να προσεγγίσεις milf στην επαρχία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tiramolas21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

40ara

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
121
Πόντοι
0
Φαντάζομαι το ερώτημα του OP δεν είναι πώς θα γνωρίσει κάποιος Milf, αλλά ακριβώς ποιός είναι ο τρόπος να κάνει την πρόταση του διακριτικά πλην με σαφήνεια, μειώνοντας τον κίνδυνο να γινουν πουτάνα όλα λόγω του μικρού κύκλου... Εδώ μου λένε ότι στην επαρχία βγαινεις μια βολτα για καφέ και πέφτεις σε πρώην..
Ακόμη κι εγω σε μεγαλούπολη εχω ανάλογους ενδιασμούς: Πώς π.χ. να την πέσω στην μαμά του συμμαθητή του γιου μου που μου δίνει κάποια σημάδια (ο αντρας της λείπει συχνά και για πολύ καιρό εκτός) - τα όρια δεν ειναι ποτέ σαφή.
Η διαφορά είναι ότι εδώ απλά γυρνας την πλάτη και πας και την πέφτεις σε μια αγνωστη, και δεν τρέχει κάστανο. Στην επαρχία αν πάει σταβά μπορεί να μπλέξεις.
(θυμαμαι προ 20 ετων, μια σαλονικά κατέβαινε Αθήνα και έκανε βαρέα - ανθυγιεινά. Της εστελνα και εγω κάποια μηνυματα μωρό μου πότε θα μας ξανάρθεις κοκ. Με κάλεσε μια μερα ενας πιτσιρικάς να με βρίσει, "γιατί στέλνεις μνμτα στην γυναίκα μου, θα σε μπήξω, θα σε δείξω", μαλακίες. Εννοείται δεν ήταν παντρεμένη, πυρφόρος ήταν που σκαλισε το κινητό. Που να μην ήμουν Αθήνα τότε, τσάμπα τσαμπουκάς).
Μόνο βόλτα; Με 20.000 κατοίκους συναντάς πρώην παντού.
Από το σχολείο των παιδιών, το σούπερ μάρκετ μέχρι τον οδοντίατρο. Κυριολεκτικά παντού. Μετακομίζεις κ τους βρίσκεις δίπλα σου καμία φορά. Σαν τα φαντάσματα ένα πράγμα. Σε χωριά δε είναι ακόμη χειρότερα.
Το παίρνεις απόφαση κ προσαρμοζεσαι ανάλογα.

Για να αποφύγεις κακοτοπιες πρέπει να κόβει λίγο το μυαλό σου σχετικά με το σε ποια θα την πέσεις. Αν έχει προηγηθεί κάποιο "πράσινο φως" από εκείνη, ακόμη καλύτερα.
Ρίσκο όμως πάντα θα υπάρχει. Είναι μέσα στο παιχνίδι.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.870
Πόντοι
6.236
Μάλλον δεθηκες πολύ μαζί τους....πάντως θυμήθηκα μια που μιλούσε...στην μουναρα της και έλεγε"γαμιεσαι μουναρα μου ,γαμιεσαι"....Θου ,Κύριε!:priest:
Πάντως δεν είναι και τόσο κακό να μιλάει κάποια στη μουνάρα της. Το κακό είναι η μουνάρα να της απαντάει κιόλας.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.007
Πόντοι
9.297

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.871
Πόντοι
3.656
Στις πολεις τα παιδια μεγαλωνουν με υπερπροστατευτικους γονεις, για αυτο ειναι τοσο ευαισθητα. Ετσι και τους φωναξεις ,ετσι και τους την πεις τα πανε σε ψυχολογο. Πολλες φορές στη δουλειά έτσι και φωναξω σε καποιον κατευθειαν ακούω το "μη μου φωναζεις, ειμαι ευαισθητος" μου εχει τυχει και νεοτερος συνεργατης που δεν ανεχοταν ουτε να τον ειρωνευτεις γαι τα λαθη του. Οταν μεγαλωνα εγω το να πεις "ειμαι ευαισθητος" ηταν λογος για να φας ξυλο. Σκεψου τι εχει να γινει με την απορριψη.

Στα χωρια συνηθως δεν εχει τετοια, τα παιδια τα αφηνουν να παιζουν ,να γυρνανε μονα τους, θα τους φωναξουν οι γονεις ,θα δουνε καφριλες μπροστα τους, δε βαζουν τα κλαματα με το παραμικρο. Αυτο δε σημαινει οτι δεν πληγωνονται με μια απορριψη. Ειδικα αν καψουρευτουν. Αν εισαι ειδικα σε μεγαλη ηλικια >40 και χωρισεις, γνωριζοντας οτι δεν εχεις επιλογες μπορει να πεσεις σε βαθια καταθλιψη. Ενω στην πολη και να παρει διαζυγιο ο άντρας, ελπιζει οτι ολο και κατι θα ξαναβρει.

Στην επαρχία μεγαλώνουν πιο υπερπροστατευμένα γιατί οι οικογενειακοί δεσμοί είναι δυνατότεροι.Γονεις,παππούδες,γιαγιάδες είναι όλοι πάνω απ'τα παιδιά κι αυτό μπορεί να τους κάνει κακό.Στις πόλεις,πολλές οικογένειες είναι μπουρδέλα.

Επίσης,άλλο να μεγαλώνει ένα παιδί Αθήνα και να εξοικειωθεί απο μικρό με όλους τους κινδύνους και άλλο επαρχία που είναι πιο ασφαλές περιβάλλον.Ένα παιδί απο επαρχία που θα πάει φοιτητής στη Αθήνα,μπορεί και να φοβάται να βγει έξω.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.871
Πόντοι
3.656
στην ελλαδα οι μόνοι που γαμανε είναι οι λεφταδες και αυτοί που έχουν κοινωνικο στατους και αναγνωρισημοτητα,οι υπόλοιποι τους τρωει η μαρμαγκα

Γενικά γαμάνε μόνο όσοι έχουν σχέσεις.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Δεν θέλω να σε ταράξω πρωί πρωί αλλά "γιαβρί" είναι το μικρό πουλί...
Όταν το είπε δεν είχε δεί το φώς ακόμα....
Πάντως δεν μου ξαναείπε έτσι.....

Μόνο κάτι "εγώ δεν τα κάνω αυτά,αχχχ".....

:tooth:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.489
Πόντοι
2.536
Αφού δεν σε είπε "γαβρί μ'" όλα καλά.
Όταν το είπε δεν είχε δεί το φώς ακόμα....
Πάντως δεν μου ξαναείπε έτσι.....

Μόνο κάτι "εγώ δεν τα κάνω αυτά,αχχχ".....

:tooth:
Έτσι είναι οι χωριατοπούλες όταν τις γαμάς. Σαν να σου κάνουν το τραπέζι και δεν σε αφήνουν να σηκωθείς αν δεν τα δοκιμάσεις όλα

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Αν δεν εισαι επαρχιωτης και μεταναστευσεις στην επαρχια εχεις καλυτερες πιθανοτητες πιστευετε ή η κοινωνια ειναι ηδη κλειστη και δεν σε υποδεχεται; (μετρια εμφανιση, καλη δουλεια)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.871
Πόντοι
3.656
Αν δεν εισαι επαρχιωτης και μεταναστευσεις στην επαρχια εχεις καλυτερες πιθανοτητες πιστευετε ή η κοινωνια ειναι ηδη κλειστη και δεν σε υποδεχεται; (μετρια εμφανιση, καλη δουλεια)

Με καλή δουλειά,κάτι θα βρεις

Βέβαια,μην περιμένεις να βρεις και μουνάρα,αυτές είναι πιασμένες απο μικρές στην επαρχία

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.056
Πόντοι
1.056
Αυτό ακριβώς είπα!
Η ζωή στην επαρχία και ιδίως σε χωριό σε χαλυβδωνει σωματικά και ψυχικά ...δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσεις να κλαίς για μια απόρριψη που έφαγες αν ξέρεις ότι έχεις σκάψει τον μπαξέ σου η ότι έχεις σκίσει με το τσεκούρι εκατοντάδες κιλά κούτσουρα ...οι μαμουχαλοι αστοί πιτσιρικάδες μπορεί να κλαταρουν τελείως με την οποιαδήποτε ανάποδα σε κάθε πτυχή της ζωής τους.Τα σκληραγωγημένα παιδιά των χωριών αντέχουν τα πάντα.
οσοι κανουν μονοι τις δουλειες τους. οσοι βαζουν εργατη, δεν ειναι και τοσο σκληραγωγημενοι:2funny:

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.056
Πόντοι
1.056
Για μένα που είμαι 50χ μια χαρά ....οι ποίο μικρές ηλικίες θέλουν?...
για καποιον που εχει χορτασει τη ζωη του και θελει να αραξει, το χωριο ειναι οτι πρεπει. αρκετοι συνταξιουχοι εχουν γυρισει εδω. μαλιστα και ατομα που δε τους ειχα ξαναδει. αλλα με καταγωγη απο δω. ησυχια, φυση, καφεδακι στο καφενειο το πρωι. τσιπουρα το μεσημερι. κοτες στην αυλη, κυνηγι, κτλ. για ενα νεο παλι ειναι βασανο. πλεον τα θυλικα μολις πανε 18, τη κοπανανε για φοιτητιλικι και κανουν το παν να βρουνε και δουλεια εκει για να μη ξαναγυρισουν. γυρνανε στο πατρικο, μονο στις γιορτες και λιγο το καλοκαιρι. τα αγορια, συνηθως παιρνουν τις δουλειες των πατεραδων, αγροτια και κτηνοτροφια, καποιοι μπορει να κανουν σχεση με καμια πιτσιρικα του λυκειου (μεχρι και αυτη να τη κοπανησει στα 18 και να χωρισουν). οι υπολοιποι μπακουρια και αλκοολ το βραδυ στο μαγαζι. μου λεγαν καποιοι μεσηλικες, οτι τη δεκαετια του 80 πχ, το καθε χωριο ειναι αρκετες νεες που μεναν μονιμα που περιμεναν να παντρευτουν. καμια σχεση με τωρα.

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.056
Πόντοι
1.056
εξαρταται. εδω επειδη ερχοντε και τουριστες, ειμαστε ανοιχτοι στους ξενους. μαλιστα υπαρχουν και δυο αθηναιοι που εχουν παντρευτει ντοπιες. στην αλλη μερια του νομου παλι, αν πας να νταλαβεριστεις με καποια, οι αντρες του χωριου θα σου κανουν σαμποταζ. σκισιμο τα λαστιχα, μπορει και να στη στησουν για ξυλο :2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.007
Πόντοι
9.297
οσοι κανουν μονοι τις δουλειες τους. οσοι βαζουν εργατη, δεν ειναι και τοσο σκληραγωγημενοι:2funny:
Συμφωνώ αλλά πάλι μπορεί αυτοί να είναι ταλαιπωρημένοι ανθρώποι από τις χειρωνακτικές εργασίες που εκαναν στα δικά τους νειατα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.007
Πόντοι
9.297
εξαρταται. εδω επειδη ερχοντε και τουριστες, ειμαστε ανοιχτοι στους ξενους. μαλιστα υπαρχουν και δυο αθηναιοι που εχουν παντρευτει ντοπιες. στην αλλη μερια του νομου παλι, αν πας να νταλαβεριστεις με καποια, οι αντρες του χωριου θα σου κανουν σαμποταζ. σκισιμο τα λαστιχα, μπορει και να στη στησουν για ξυλο :2funny:
Ούτε στο Φαρ Ουέστ τέτοια σκηνικά....φαντάζομαι τι θα γίνεται όταν παίζουν μπάλα τα χωριά!!!!Ιδίως όταν παίζουν Πόντιοι με ντόπιους!!!!

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Στο Ξηρόμερο ζεις ρε τύπε?

:confused:

40ara

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
121
Πόντοι
0
Πέρα από την εμφάνιση και τη δουλειά μετράει ο αέρας σου, το μπλα μπλα κλπ.
Επίσης επαρχία είναι η Καρδίτσα επαρχία είναι και το Αχλαδοχώρι, όσο πιο λίγοι κάτοικοι τόσο πιο λίγες οι επιλογές.
Και εξαρτάται από τα στάνταρ που εσύ βάζεις σε αυτό που ψάχνεις.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Πέρα από την εμφάνιση και τη δουλειά μετράει ο αέρας σου, το μπλα μπλα κλπ.
Επίσης επαρχία είναι η Καρδίτσα επαρχία είναι και το Αχλαδοχώρι, όσο πιο λίγοι κάτοικοι τόσο πιο λίγες οι επιλογές.
Και εξαρτάται από τα στάνταρ που εσύ βάζεις σε αυτό που ψάχνεις.
απο αυτα ευτυχως παω καλα.
και τα στανταρ μου δεν ειναι εξωπραγματικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom