Νέα

Πως να προσεγγίσεις milf στην επαρχία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tiramolas21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.767
Πόντοι
2.816
Καλησπέρα αγόρια.
Είμαι γυναίκα ,από μεγαλουτσικη πόλη στην επαρχία, παντρεμένη, 40 χρονη, οπότε αυτό το θεματακι με αφορά σε κάποιο βαθμό.
Σας πέτυχα πριν λίγο καιρό σε Googlesearch σχετικά με ένα φετίχ μου, για το οποίο έψαχνα πληροφορίες/εμπειρίες κλπ κ από τότε παρακολουθώ στο forum ότι σχετικές συζητήσεις έχουν γίνει.
Αποφάσισα λοιπόν να κάνω λογαριασμό για να πω τη γνώμη μου τουλάχιστον εδώ.

Το σημαντικό είναι να είστε εχεμυθοι. Η κοινωνία είναι μικρή κ όλα κυκλοφορούν, οπότε λίγο πολύ όλοι/όλες ξέρουμε ποιοι μιλάνε κάπως παραπάνω για πράγματα που δεν πρέπει...
Το δεύτερο είναι να ανοίξετε τον κύκλο σας, να κάνετε γνωριμίες. Πχ. γραφτείτε κανένα γυμναστήριο (ακόμη κ αν δεν βρείτε αυτό που ψάχνετε καλό κάνει) κινηθείτε γενικά σε μέρη που πάμε χωρίς τους συζύγους.
Καλή επιτυχία
Η εχεμύθεια είναι ένα από τα προσόντα μου..
Το δικό σου προσόν είναι ότι το ινμποξ σου θα γεμίσει με πμ...
Εννοείται αν είσαι Πελοπόννησο μπορώ να σου δείξω πόσο εχεμυθος είμαι.. χαχαχαχα

Knoper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Like
2.726
Πόντοι
446
Η εχεμύθεια είναι ένα από τα προσόντα μου..
Το δικό σου προσόν είναι ότι το ινμποξ σου θα γεμίσει με πμ...
Εννοείται αν είσαι Πελοπόννησο μπορώ να σου δείξω πόσο εχεμυθος είμαι.. χαχαχαχα
Δεν έχει ινμποξ δυστυχώς!!!

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.794
Πόντοι
1.196
Καλησπέρα αγόρια.
Είμαι γυναίκα ,από μεγαλουτσικη πόλη στην επαρχία, παντρεμένη, 40 χρονη, οπότε αυτό το θεματακι με αφορά σε κάποιο βαθμό.
Σας πέτυχα πριν λίγο καιρό σε Googlesearch σχετικά με ένα φετίχ μου, για το οποίο έψαχνα πληροφορίες/εμπειρίες κλπ κ από τότε παρακολουθώ στο forum ότι σχετικές συζητήσεις έχουν γίνει.
Αποφάσισα λοιπόν να κάνω λογαριασμό για να πω τη γνώμη μου τουλάχιστον εδώ.

Το σημαντικό είναι να είστε εχεμυθοι. Η κοινωνία είναι μικρή κ όλα κυκλοφορούν, οπότε λίγο πολύ όλοι/όλες ξέρουμε ποιοι μιλάνε κάπως παραπάνω για πράγματα που δεν πρέπει...
Το δεύτερο είναι να ανοίξετε τον κύκλο σας, να κάνετε γνωριμίες. Πχ. γραφτείτε κανένα γυμναστήριο (ακόμη κ αν δεν βρείτε αυτό που ψάχνετε καλό κάνει) κινηθείτε γενικά σε μέρη που πάμε χωρίς τους συζύγους.
Καλή επιτυχία
Φαντάζομαι το ερώτημα του OP δεν είναι πώς θα γνωρίσει κάποιος Milf, αλλά ακριβώς ποιός είναι ο τρόπος να κάνει την πρόταση του διακριτικά πλην με σαφήνεια, μειώνοντας τον κίνδυνο να γινουν πουτάνα όλα λόγω του μικρού κύκλου... Εδώ μου λένε ότι στην επαρχία βγαινεις μια βολτα για καφέ και πέφτεις σε πρώην..
Ακόμη κι εγω σε μεγαλούπολη εχω ανάλογους ενδιασμούς: Πώς π.χ. να την πέσω στην μαμά του συμμαθητή του γιου μου που μου δίνει κάποια σημάδια (ο αντρας της λείπει συχνά και για πολύ καιρό εκτός) - τα όρια δεν ειναι ποτέ σαφή.
Η διαφορά είναι ότι εδώ απλά γυρνας την πλάτη και πας και την πέφτεις σε μια αγνωστη, και δεν τρέχει κάστανο. Στην επαρχία αν πάει σταβά μπορεί να μπλέξεις.
(θυμαμαι προ 20 ετων, μια σαλονικά κατέβαινε Αθήνα και έκανε βαρέα - ανθυγιεινά. Της εστελνα και εγω κάποια μηνυματα μωρό μου πότε θα μας ξανάρθεις κοκ. Με κάλεσε μια μερα ενας πιτσιρικάς να με βρίσει, "γιατί στέλνεις μνμτα στην γυναίκα μου, θα σε μπήξω, θα σε δείξω", μαλακίες. Εννοείται δεν ήταν παντρεμένη, πυρφόρος ήταν που σκαλισε το κινητό. Που να μην ήμουν Αθήνα τότε, τσάμπα τσαμπουκάς).

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.007
Πόντοι
9.297
Δεν ισχύει και τόσο αυτό που λες.Τι σχέση έχει η σωματική σκληραγώγηση με την νοητική,ψυχολογική.Τα παιδιά των χωριών δεν τα λες και ξεφτέρια και συνήθως έχουν μάθει την αγροτική εργασία από τους γονείς τους με το μεγαλύτερο ποσοστό να μην έχουν πάει καν να σπουδάσουν το οτιδήποτε (εξαιρουμένοι μερικοί που πήγαν και επέστρεψαν και αναβάθμισαν την υπάρχουσα κατάσταση και την απογείωσαν επιχειρηματικά) οπότε δεν είναι για πολλά πολλά, πάνε δουλεύουν υπάρχουν άσχημες χρονιές παίρνουν και κάποιες επιδοτήσεις λόγω πεσμένης σοδιάς η αποζημίωση λόγω καταστροφής της παραγωγής από έντονα καιρικά φαινόμενα και όλη μέρα σε ένα καφενείο η σπίτι είναι.Έτσι και βρεθεί καμία τσαχπνίνα και τους παίξει λίγο τον εγκέφαλο τους ξεκώλιασε αυτούς.
Iσχυει ότι συχνά είναι αγαθιαρηδες η ότι κάθονται στην πρώτη τυχούσα ιδίως αν δεν έχουν στον ήλιο μοίρα όπως συμβαίνει σε πολλούς κατά κύριο λόγο σε παραμεθόριες περιοχές.
Όμως ξέροντας ότι μπορούν να είναι χρήσιμοι με τις σωματικές τους δυνάμεις σε χειρωνακτικές εργασίες ενδέχεται να τους βοηθά να ξεπερνούν κάθε αντιξοότητα .

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.500
Πόντοι
2.536
Iσχυει ότι συχνά είναι αγαθιαρηδες η ότι κάθονται στην πρώτη τυχούσα ιδίως αν δεν έχουν στον ήλιο μοίρα όπως συμβαίνει σε πολλούς κατά κύριο λόγο σε παραμεθόριες περιοχές.
Όμως ξέροντας ότι μπορούν να είναι χρήσιμοι με τις σωματικές τους δυνάμεις σε χειρωνακτικές εργασίες ενδέχεται να τους βοηθά να ξεπερνούν κάθε αντιξοότητα .
Αργύρη, εσύ όταν σμπρώχνεις κάποια θεούσα βλαχομιλφάρα, σε λέει "καμάρι μου" ή, ξέρω γω, "τσολιά μου" και τέτοια;

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.881
Πόντοι
6.236
Αργύρη, εσύ όταν σμπρώχνεις κάποια θεούσα βλαχομιλφάρα, σε λέει "καμάρι μου" ή, ξέρω γω, "τσολιά μου" και τέτοια;
Εσάς, πώς σας λένε οι θεούσες όταν σμπρώχνετε;

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.500
Πόντοι
2.536
Εσάς, πώς σας λένε οι θεούσες όταν σμπρώχνετε;
Εμένα οι χωριατοπούλες μου δεν είναι θεούσες ρε. Βέβαια κάποιες ήταν κομμουνίστριες, που δεν έχει και μεγάλη διαφορά, αλλά αυτή είναι συζήτηση που εσύ, Ωρίωνα, δεν είσαι σε θέση να παρακολουθήσεις.

Εμένα με έχουν πει καμάρι μου και λεβέντη μου.

steath

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
612
Πόντοι
81
χαχα χα γαμαγα μια απο αγρινιο που κατεβαινε αθηνα για δουλειες και οντως αυτο το "καμαρι μου" το ελεγε....

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
χαχα χα γαμαγα μια απο αγρινιο που κατεβαινε αθηνα για δουλειες και οντως αυτο το "καμαρι μου" το ελεγε....
Nα σε λένε Βασίλη και να λέει
Άι Βασίλη, Άι Βασίλη Άι Βασίλη

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.023
Πόντοι
2.606
καλησπερα κι απο εμενα μυστες μου! για αυτη τη κατηγορια μιλαμε, σωστα;; προς λακωνια μερια πχ! 30χρονια στεφανι και με μοτο-κραξιμο στις "νεες" παντρεμενες που βγαινουν για καφε ποτο λεγοντας "καλα αυτες αντρα σπιτι δεν εχουν"..;
υγ βεβαια οι ιδες δε "φοβουνται" τις αερινες παντελονες,τα στραπλες μαγιω κλπ!
τυπε αυτη δεν ειναι που την ειχε βαλει ενας οτι ανεβαινε στν αθηνα απο την μανη και φοβοτανε μην την ξεκωλιαζανε?

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.230
Πόντοι
3.846
Στις πολεις τα παιδια μεγαλωνουν με υπερπροστατευτικους γονεις, για αυτο ειναι τοσο ευαισθητα. Ετσι και τους φωναξεις ,ετσι και τους την πεις τα πανε σε ψυχολογο. Πολλες φορές στη δουλειά έτσι και φωναξω σε καποιον κατευθειαν ακούω το "μη μου φωναζεις, ειμαι ευαισθητος" μου εχει τυχει και νεοτερος συνεργατης που δεν ανεχοταν ουτε να τον ειρωνευτεις γαι τα λαθη του. Οταν μεγαλωνα εγω το να πεις "ειμαι ευαισθητος" ηταν λογος για να φας ξυλο. Σκεψου τι εχει να γινει με την απορριψη.

Στα χωρια συνηθως δεν εχει τετοια, τα παιδια τα αφηνουν να παιζουν ,να γυρνανε μονα τους, θα τους φωναξουν οι γονεις ,θα δουνε καφριλες μπροστα τους, δε βαζουν τα κλαματα με το παραμικρο. Αυτο δε σημαινει οτι δεν πληγωνονται με μια απορριψη. Ειδικα αν καψουρευτουν. Αν εισαι ειδικα σε μεγαλη ηλικια >40 και χωρισεις, γνωριζοντας οτι δεν εχεις επιλογες μπορει να πεσεις σε βαθια καταθλιψη. Ενω στην πολη και να παρει διαζυγιο ο άντρας, ελπιζει οτι ολο και κατι θα ξαναβρει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.007
Πόντοι
9.297
Εμένα οι χωριατοπούλες μου δεν είναι θεούσες ρε. Βέβαια κάποιες ήταν κομμουνίστριες, που δεν έχει και μεγάλη διαφορά, αλλά αυτή είναι συζήτηση που εσύ, Ωρίωνα, δεν είσαι σε θέση να παρακολουθήσεις.

Εμένα με έχουν πει καμάρι μου και λεβέντη μου.
Μάλλον δεθηκες πολύ μαζί τους....πάντως θυμήθηκα μια που μιλούσε...στην μουναρα της και έλεγε"γαμιεσαι μουναρα μου ,γαμιεσαι"....Θου ,Κύριε!:priest:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αν δεν μπορεις να βρεις στην Αθήνα στην επαρχία είναι πιο δύσκολα πιο πολύ μετράει το image στην επαρχια
...ο ΚΥΚΛΟΣ πάνω από όλα!

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.500
Πόντοι
2.536
Μάλλον δεθηκες πολύ μαζί τους....πάντως θυμήθηκα μια που μιλούσε...στην μουναρα της και έλεγε"γαμιεσαι μουναρα μου ,γαμιεσαι"....Θου ,Κύριε!:priest:
Εδώ εσύ μιλάς με τους Αγίους ρε Αργύρη! Γιατί να μην μιλάει κι αυτή με την μουνάρα της;

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.794
Πόντοι
1.196
Και όταν τις έπαιρνες στα 4, σου έλεγαν "πίσω μου σ'έχω σατανά";
Ανάλογα με τη τρύπα. Αν ήταν πρωκτικό μου έλεγαν "'Ηρθες από τη Κόλαση να μου χαρίσεις τον Παράδεισο!"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom