dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 29.446
- Πόντοι
- 22.886
Και καλά έκανες !Ανοιγω αυτο το θεμα γτ θελω τα φωτα σας..
Είσαι στο κατάλληλο site !
Και καλά έκανες !Ανοιγω αυτο το θεμα γτ θελω τα φωτα σας..
Αυτο συμβαίνει, αλλα ο λογος ειναι οτι η πουτανα η παντρεμένη ήθελε να κρυψει τον αληθινό γκόμενο και έτσι έδωσε το θύμα τον άγνωστο τον επιδοξο εραστή . Θόλωμα νερών ειναι αυτό και αντιπερισπασμος...Κακομοίρη, πρόσεξε.
Γνωστός μου προσσεγγισε μιλφονι, το μιλφονι ήταν ψυχ, και έδειχνε τα μηνύματα στον άντρα της.
Για να την γνωρίσει πήγε ο άνθρωπος και βρέθηκε σε ραντεβού θανάτου όχι τα fake του bou, κανονικό, αντί να είναι το μιλφειγ με κολάν στη μικρή πλατεία, ήταν οι μπαρμπάδες με τις σίδεροβέργες, ευτυχώς είχε καλά ανακλαστικά και δεν γλυστρησε στα σκατα του.
Θα βγουν πολλοί και θα πουν ότι είσαι κλώνος του @Sub-Zero ...έχεις ζήσει στην επαρχία και φαίνεται....αυτοί που δεν έχουν φύγει από μεγάλες πόλεις απλώς είναι προνομιούχοι,όχι ικανότεροι.Ελληνική Επαρχία?
Με κλειστή κοινωνία?
Εσωστρέφεια?
Οπισθοδρομικοί?
Τάξη και ηθική?
ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΥΚΛΟ! ΠΡΟΞΕΝΙΟ!
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ STATUS!
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ Γ@Μ@Σ!
ΥΓ: Εκτός βέβαια και βρεις καμιά πατσαβούρα καραπουταναρα ψωλοαρπαχτρο!
Να αγιασει το πληκτρολόγιο σου και να μαθαίνουν οι βουτυρομπεμπεδες των μεγαλουπόλεων τι εστί επαρχία....Ελληνική Επαρχία?
Με κλειστή κοινωνία?
Εσωστρέφεια?
Οπισθοδρομικοί?
Τάξη και ηθική?
ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΥΚΛΟ! ΠΡΟΞΕΝΙΟ!
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ STATUS!
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ Γ@Μ@Σ!
ΥΓ: Εκτός βέβαια και βρεις καμιά πατσαβούρα καραπουταναρα ψωλοαρπαχτρο!
Ελλαδα ειναι δύσκολες μέχρι και οι μιλφ,σε πόσες έχω μιλήσει διαδίκτιακα και τρώω συνέχεια σνομπαρισμα.
παππάς στην επαρχία ειναι το καλύτερο, εκει να δεις τι εξομολογεις...milf στην επαρχία....δύσκολο πολύ...εάν δεν είσαι δάσκαλος καθηγητής η να έχεις τέτοιο φίλο.... μόνο αυτοί έχουν παρέες από milf
Πας διπλα της με μερσεντε και τα ηχεια δυνατα και της λες " κουκλα εισαι για ενα ξωγαμο ? "παππάς στην επαρχία ειναι το καλύτερο, εκει να δεις τι εξομολογεις...
πες μου τωρα οτι θα του δωσεις συμβουλεςΔώσε κανα στοιχείο παραπάνω ρε τύπε.Εσύ πόσο είσαι,πιτσιρικάς ή στην ηλικία των μιλφ;Μένεις επαρχία ή θες να πας επαρχία;
Ουρά θα κάνουν για να έρθουνΠας διπλα της με μερσεντε και τα ηχεια δυνατα και της λες " κουκλα εισαι για ενα ξωγαμο ? "
Nαι...αν το μιλφ ζητήσει νομικές η ιατρικές συμβουλές τι θα κάνεις ;οεοοο;Αν βάλεις επάγγελμα γιατρός,δικηγόρος,δεν θα τρως σνομπάρισμα
Φοιτητουπολη με εξαψηφιο ποσοστό ΔΕΝ είναι επαρχία!εγω εχω την απορια γιατι η επαρχια πρεπει να ειναι ενα μονο πραμα και τιποτα αλλο. τοσες πολλες γενικευσεις σε τι βοηθανε ?
επισης επαρχια με επαρχια εχουν χαωδεις διαφορες. αλλο ειναι ενα χωριο, αλλο πολη 200χιλιαδων, αλλο κωμοπολη 5-10 χιλιαδων, αλλο νησι. και παει λεγοντας.