Νέα

Πώς να κάνεις ευτυχισμένο έναν άντρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 271
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καμμια γκομενα δεν εχει καταλαβει οτι για να κανει εναν αντρα ευτυχισμενο πρεπει να ειναι ο εαυτος της και να μη φερεται με βαση το τι της υπαγορευει η ταδε λογικη η το ταδε συστημα που επικρατει...

Επισκέπτης
καμμια γκομενα δεν εχει καταλαβει οτι για να κανει εναν αντρα ευτυχισμενο πρεπει να ειναι ο εαυτος της και να μη φερεται με βαση το τι της υπαγορευει η ταδε λογικη η το ταδε συστημα που επικρατει...

τι κανεις μαναρι μου  :-* :-* :-*

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
Θα πρέπει:

........................
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ!!!!!!!!!!!!! 

:think: :think: :think:

Αυτα λέτε εσεις οι τσουλες αλλα την ιδια στιγμη αγαμητες Ελληνιδες για να καλυψετε τα ιταμα (ασχετο δεν ξερω αν υπαρχει λέξη ιταμα) και ύπουλα σχεδια σας ασε που εχω πληροφοριες οτι το πατρικο της  γυναικα του Αλ Μπαντι εινα Papas και εινα ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ καταγωγης!

peg02.jpg

Peg papas bundy μια Ελλεινίδα επί το έργο τω έργω!!!  (γαμωτο εκανα 2 ορθογραφικα λάθη παω για 18 τώρα)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny: :2funny:  Πάντως οι Ελληνίδες έχουν καλή φήμη στο εξωτερικό και η προσωπική μου εμπειρία λεέι το ίδιο. Ίσως επειδή εκεί ισχύουν άλλα πράγματα

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
:2funny: :2funny:  Πάντως οι Ελληνίδες έχουν καλή φήμη στο εξωτερικό και η προσωπική μου εμπειρία λεέι το ίδιο. Ίσως επειδή εκεί ισχύουν άλλα πράγματα
ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ εχω δει στην αγγλία,ελλεεινίδα που στα στεκια της το επαιζε ΜΟΥΝΟΣ ΤΡΕΛΟΣ κ σνομπαρια,να τα εχει με ινδούς κ πακιστανούς κ να καθεται ΣΟΥΖΑ σε οτι της έλεγαν..

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ εχω δει στην αγγλία,ελλεεινίδα που στα στεκια της το επαιζε ΜΟΥΝΟΣ ΤΡΕΛΟΣ κ σνομπαρια,να τα εχει με ινδούς κ πακιστανούς κ να καθεται ΣΟΥΖΑ σε οτι της έλεγαν..

Όχι φοιτήτριες :knockinb: παιδί μου, μεταναστών

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16

εννοεις οι ελληνιδες που μεγαλωσαν στο εξωτερικο ή οι ελληνιδες που ειναι στην Ελλαδα??

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
ελεγα κ εγω για τις δικες μας εδω περα :think:...

...που μπαινουνε σε γκαρσονιερα κ μετά απο τις "σπουδες", σπρωξε σπρωξε :knockinb::knockinb: την εχουνε κανει 3αρι

:helpplea:

Επισκέπτης
Αγρίμι άκου είναι πολύ απλό:
1. Άμα θέλεις να τα δεις περίπλοκα και μπάχαλο στις σχέσεις τότε τα βλέπεις.
2. Ο άντρας θέλει δύο απλά πολύ απλά πράγματα:
α. Το κυριότερο: Να του κάθεται -και όχι να του τα σπάει βλέπε έχω πονοκέφαλο-και να μη χρησιμοποιεί το νιμου της για επιβολή
β. Να έχει την αίσθηση -η έστω την ψευδαίσθηση, ξέρετε εσείς- να του ανήκει η γυναίκα του
Αυτά, τόσο δύσκολα είναι να τα καταλάβεις ή δε θέλεις?

Ποτε δεν τα πηγα ασχημα με της σχεσεις μου, μπορω να πω το αντιθετο  :)

Επισκέπτης
το ξαναλεω,καμμια ,η σχεδον καμμια,δεν ειναι ο εαυτος της.και απ την αλλη υπαρχουν οι διαφοροι μαλακες που τους περνανε διαφορα πρεπει και τα υποστηριζουν με παθος διαβρωνοντας ετσι τις σχεσεις.

Επισκέπτης
για ολα αυτα που γραφεις κοριτσακι μου υπαρχει η απαντηση.να εισαι ο εαυτος σου και εαν του κανεις θα σε γουσταρει και αυτος.εαν οχι παμε για αλλα δεν τρεχει και τιποτα.προς τι ολη αυτη η παρανοια?εμενα το ξυρισμενο μουνακι μου δειχνει οτι εισαι απλα καυλιαρα και αυτο ειναι καλο.εαν ειναι να σε δω σοβαρα κοριτσακι μου δεν θα ασχοληθω με τριχες αλλα με αλλα πιο σοβαρα θεματα που εδω μεσα δεν γραφονται.μην το κανουμε το σιτε που κραταει ψηλα την σημαια της αντρικης αξιοπρεπειας οπως κανετε ολη την ημερα την τηλεοραση και τις μεταξι σας κουβεντες.νομιζω οτι ισως εισαι το χαρακτηριστικο παραδειγμα ελληνιδας.μπερδεμα,ανασφαλεια,ερωτησεις-απαντησεις μονες σας και απο πραξεις 0 εις το πηλικον.με εναν μαγκα να μπλεξεις τα ξενχας ολα και ζηλευεις σαν μωρακι που του παιρνουν το παιχνιδι.

Για ολα αυτα που γραφω, μην νομιζεις οτι τα εγραψα εγω, δεν θα εμπαινα σε τετοιο κοπο (το βρηκα στα μαιλ μου) :)

Αλλωστε αυτο κανω παντα, ειμαι αυτη που ειμαι, κ τολμω να πω οτι γενικα αρεσει αυτο που ειμαι, ποτε δεν ειχα προβλημα με τους αντρες      :cool2:

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Για ολα αυτα που γραφω, μην νομιζεις οτι τα εγραψα εγω, δεν θα εμπαινα σε τετοιο κοπο (το βρηκα στα μαιλ μου) :)

Αλλωστε αυτο κανω παντα, ειμαι αυτη που ειμαι, κ τολμω να πω οτι γενικα αρεσει αυτο που ειμαι, ποτε δεν ειχα προβλημα με τους αντρες      :cool2:

μαλισταααααααααα....

Επισκέπτης
αστερακι μου εσυ που γραφεις σε αντρικο αμιγως σιτε αλλα τα πας πριμα στην σχεση σου.ΜΠΑΜ ΚΑΝΕΙΣ...

μην εισαι ειρωνικως μαζι μου, δεν σε ξερω κ δεν με ξερεις, αλλωστε το εχω ξαναπει, οτι τετοια σιτε δεν θα υπηρχαν χωρις εμας οι γυναικες, κ το αντιθετο φυσικα

Επισκέπτης
συναγωνιστές,δεν ειναι ευγενικό να της τα χωνουμε της κοπελας,ΟΠΟΙΑ κ να ειναι η αποψη της..

ας το πουμε πιο ευγενικα αυτο που θελουμε κ όχι σαν 'αγέλη'..

τουλαχιστον να ηταν 2-3 κοπελες τωρα ταυτοχρονα να την στηριξουν να έλεγα,αλλα τώρα επειδη εγραψε ενα θέμα,μην της την πεσουμε όλοι..αποψη της ειναι,ας μην την κρινουμε..

ΟΜΩΣ  εχει δικιο ρε παιδια,ποσοι εκει εξω δεν σκεφτονται λιγο ανωμαλα?
ποσοι δεν θελουν την γκομενα του κολλητου τους κ οταν του την φανε,την θελουν παρθενα κλπ κλπ κουλα που βλεπουμε εκει εξω?

:)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
μην εισαι ειρωνικως μαζι μου, δεν σε ξερω κ δεν με ξερεις, αλλωστε το εχω ξαναπει, οτι τετοια σιτε δεν θα υπηρχαν χωρις εμας οι γυναικες, κ το αντιθετο φυσικα

Εισαι πάντως υπερβολικη πηγαινε στο thread "τι τρεχει με τις ελειίνήδες" να δεις ποσο ωριμα και με επιχειρήματα μιλάμε εμεις καθως και ποσο ευγενικα μιλαμε σε οποια συνομιλήτρια τύχει να εχει αλλη αποψη.

Τελος θυμησου οτι οσες γυναικες βλεπουν το site ως επισκεπτριες ειναι ύπουλες (και δεν ξερω τι αλλο) ενω οσες ποσταρουν εχουν προβληματα με το αλλο φυλο ή ειναι αντρες με γυναικειο προφιλ!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom