Τεραστιο ρησπεκτΕίναι ένα σημείο πίεσης εκεί που όταν το πατάς χαλαρώνει ο κώλος. Το χρησιμοποιούν και οι γιατροί βελονισμού για τη δυσκοιλιότητα.
τετοια κωλο καταρτιση δεν εχω ματαδει ,30χρονια κωλακιας!!!!
Τεραστιο ρησπεκτΕίναι ένα σημείο πίεσης εκεί που όταν το πατάς χαλαρώνει ο κώλος. Το χρησιμοποιούν και οι γιατροί βελονισμού για τη δυσκοιλιότητα.
Mε γάμησες φίλε...Είναι ένα σημείο πίεσης εκεί που όταν το πατάς χαλαρώνει ο κώλος. Το χρησιμοποιούν και οι γιατροί βελονισμού για τη δυσκοιλιότητα.
Πάρε το σεσουάρ και μία μπαλαντέζα.Mε γάμησες φίλε...
Το δοκιμασα στην κυρα και με έχει και φυσάω μισή ώρα γιατι ζεσταίνεται λέει και της αρεσει
Πετάχτηκα τουαλέτα 5' ενώ βλέπει πισπιρίγκου και αναμένει περαιτερω φύσημα!!
Εχω δυο λεπτάκια, ακούω λύση- σωτηρία, βρες μου σημείο φύσημα/κωλοσφίξιμο μπας και γλυτώσω...
Πονηρό, αλλά φοβάμαι έτσι δε χαλαρωνει η κωλοτρυπιδαΠάρε το σεσουάρ και μία μπαλαντέζα.
Αδερφέ, σκοπευα να γράψω αλλά τα είπες ήδη ΟΛΑ σε λίγες γραμμές! Προσυπογράφω 100% όσα είπες!Η συνταγή είναι 1. γλυφοκώλι με την γλώσσα να της πηδάει το κωλοτρυπίδι (3-5 λεπτα). Όσο ποιο βαθιά τοσο καλυτερα.
2. εάν έχει δονητή για την κλειτορίδα, βοηθάει.
3. λιπαντικο water-based στον πούτσο και στην κωλοτρυπιδα μετα το γλυφοκώλι.
4. Μπαίνεις σιγα-σιγα. Εάν γουστάρει, θα σε χύσει σε λίγα λεπτά.
Π
Καλυπτει μεγαλύτερη επιφάνεια και κάνει φασαρία. Οπότε θα βρεις πιο εύκολα το σημείο και αν είσαι συγκεντρωμένος, παρά τη φασαρία που θα την καθησυχάζει, εσύ θα ακούσεις τον υποκωφο ήχο που θα σε βεβαιώσει ότι το βρήκες.Πονηρό, αλλά φοβάμαι έτσι δε χαλαρωνει η κωλοτρυπιδα
Κλισμα...καλό ....Από προσωπική εμπειρία...κάνεις Klima καλό συγνώμη κλίμα καλό και ξεκινάς με μικρό δονητη η τάπα ....και μετά όλα έρχονται...και η προσωπική εμπειρία δεν αναφέρομαι στην γυναίκα μου
Τραβάς το χαλακι κάτω από τα ποδια σου.Από προσωπική εμπειρία...κάνεις Klima καλό συγνώμη κλίμα καλό και ξεκινάς με μικρό δονητη η τάπα ....και μετά όλα έρχονται...και η προσωπική εμπειρία δεν αναφέρομαι στην γυναίκα μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κλισμα...καλό ....
Όπως τα λέει είναι...μην περιμένεις να δεις κάνα πηγάδι εκτός αν πραγματικά είναι ξεπατωμενη.Κλεινει η τρυπα μετα απο λίγο δεν μένει για πάντα ανοιχτή εκτός αν γαμιέται κάθε μερα μόνο απο κώλο μπορεί να χαλαρωσει!!
Mε γάμησες φίλε...
Το δοκιμασα στην κυρα και με έχει και φυσάω μισή ώρα γιατι ζεσταίνεται λέει και της αρεσει
Πετάχτηκα τουαλέτα 5' ενώ βλέπει πισπιρίγκου και αναμένει περαιτερω φύσημα!!
Εχω δυο λεπτάκια, ακούω λύση- σωτηρία, βρες μου σημείο φύσημα/κωλοσφίξιμο μπας και γλυτώσω...
Η τρύπα κλείνει μετά από 9 μέρες ....για αυτό λένε την έκφραση....του κώλου τα εννιάμεραΌπως τα λέει είναι...μην περιμένεις να δεις κάνα πηγάδι εκτός αν πραγματικά είναι ξεπατωμενη.
Δε φτάνει που πάει το νήμα, παει και ο τύπος. Και μου είχε στείλει φωτό σε πμ που δεν προλαβα να σώσω. Γιατί μου τις έστειλε μη με ρωτάτε. Δεν έχω ιδέα.Να σκάσω είμαι...πάει το άλλο νήμα και είχα πάρει τόσα "χαχα" ρε πούστη μου
2,5 ώρες τα αντανακλαστικά των admins....μπορείτε και καλύτερα.
Ούτε μέχρι το σορβαιβορ δεν άντεξε....για καμμία ώρα καλά θα ήταν ακόμαΔε φτάνει που πάει το νήμα, παει και ο τύπος. Και μου είχε στείλει φωτό σε πμ που δεν προλαβα να σώσω. Γιατί μου τις έστειλε μη με ρωτάτε. Δεν έχω ιδέα.
Τώρα κατάλαβα γιατί αυτοαποκαλείσαι stokadoura....Δε φτάνει που πάει το νήμα, παει και ο τύπος. Και μου είχε στείλει φωτό σε πμ (1) που δεν προλαβα να σώσω. Γιατί μου τις έστειλε μη με ρωτάτε. (2) Δεν έχω ιδέα.
Εμένα μου έχουν στείλει χειρότερα σε πμ, καλά είσαι με την φωτογραφίαΔε φτάνει που πάει το νήμα, παει και ο τύπος. Και μου είχε στείλει φωτό σε πμ που δεν προλαβα να σώσω. Γιατί μου τις έστειλε μη με ρωτάτε. Δεν έχω ιδέα.