Νέα

Πως να γαμήσεις κώλο σωστά χωρίς να πονέσει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ξενυχτης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Λάθος για την αναισθητική! Η αναισθητική μπαίνει υπεύθυνα εξωτερικά, ξεχνάς ότι υπάρχουν φλεβούλες εκεί που μπορούν να κάνουν θρόμβους και αιμορροΐδες. Είτε βάλεις αναισθητική είτε όχι, αν δεν ξέρεις να γαμάς θα της το καταστρέψεις! Απλά αν βάλει αναισθητική δε θα πονάει τόσο πολύ - φυσικά και πονάει ούτως ή άλλως.
Είμαι κοπέλα και αγαπώ το anal. Και η τρύπα μου είναι όπως την είχα στα 18 μου. Περιμένω την τοποθέτησή σου.
Αν θες βάλε μας 2 φώτο από την τρύπα σου πριν και μετά να κρίνουμε κι εμείς....:confused::confused::confused:

Εγγρ.
1 Μαΐ 2022
Like
172
Πόντοι
1
Αναισθητική κρέμα ουτε για αστείο. Η απουσία αίσθησης μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρό τραυματισμό. Βάζουν ξυλοκαΐνη και μετά τρέχουν στα επείγοντα με ρήξεις. Καλύτερα να έχει τελειώσει μία ή δύο φορές η κοπέλα για να είναι χαλαρή. Ξεκίνα στοματικό και βάλε δάκτυλο με μπόλικο λιπαντικό. Έχει η αγορά αρκετές επιλογες και είναι πολύ καλά τα περισσότερα. Δοκίμασε ενα με βάση το νερό. Δεν επηρεάζει το προφυλακτικό και δε δημιουργεί αίσθηση λαδιλας μετά. Το λιπαντικό είναι το Α και το Ω. Ουτε σάλιο ουτε κολπικά υγρά. Στεγνώνουν σε χρόνο dt. Ούτε για αστείο μην τα σκέφτεσαι αυτά. Ειδικά σε πρωτάρα. Σιγά σιγά και αναλογα του πως αισθάνεται βάζεις δύο ή περισσότερα δάκτυλα ή προχωράς με το ένα αλλά με πιο έντονες κινήσεις. Αν η πρώτη δοκιμή είναι θετική θα σε αφήσει να δοκιμάσεις κάτι περισσότερο την επόμενη. Και πιο πολλά τη μεθεπόμενη. Αν πας φορτσατος να μπεις την πρώτη και χωρίς λιπαντικό μάλιστα, τελείωσε το παιχνίδι πριν καν αρχίσει.
Aγάλι αγάλι γίνεται η αγουριδα μέλι.
Έτσι ακριβώς συνάδελφε! Επιτέλους κάποιος έγραψε οδηγίες της προκοπής και όχι ελαιόλαδα, βαλβολίνες,κασ-τρολ, κτλπ. Κώλος είναι όχι μετασχηματισμός Laplace.

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.447
Πόντοι
2.306
Αναισθητική κρέμα ουτε για αστείο. Η απουσία αίσθησης μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρό τραυματισμό. Βάζουν ξυλοκαΐνη και μετά τρέχουν στα επείγοντα με ρήξεις. Καλύτερα να έχει τελειώσει μία ή δύο φορές η κοπέλα για να είναι χαλαρή. Ξεκίνα στοματικό και βάλε δάκτυλο με μπόλικο λιπαντικό. Έχει η αγορά αρκετές επιλογες και είναι πολύ καλά τα περισσότερα. Δοκίμασε ενα με βάση το νερό. Δεν επηρεάζει το προφυλακτικό και δε δημιουργεί αίσθηση λαδιλας μετά. Το λιπαντικό είναι το Α και το Ω. Ουτε σάλιο ουτε κολπικά υγρά. Στεγνώνουν σε χρόνο dt. Ούτε για αστείο μην τα σκέφτεσαι αυτά. Ειδικά σε πρωτάρα. Σιγά σιγά και αναλογα του πως αισθάνεται βάζεις δύο ή περισσότερα δάκτυλα ή προχωράς με το ένα αλλά με πιο έντονες κινήσεις. Αν η πρώτη δοκιμή είναι θετική θα σε αφήσει να δοκιμάσεις κάτι περισσότερο την επόμενη. Και πιο πολλά τη μεθεπόμενη. Αν πας φορτσατος να μπεις την πρώτη και χωρίς λιπαντικό μάλιστα, τελείωσε το παιχνίδι πριν καν αρχίσει.
Aγάλι αγάλι γίνεται η αγουριδα μέλι.

Και συ λες ότι έχεις διαβάσει.... άκου λιπαντικό.... αυτά είναι για τις πουτάνες, για τα δυο λεπτά που θα «παραβιασεις την πόρτα της και θα σφυροκοπησεις για δυο λεπτά». Πρωκτικό σωστό θέλει κλυσμα, πρώτα της μαθαίνεις πώς να το κάνει. Χλιαρό νεράκι, χαμομήλι, ειδικό φορέα (όχι τα douche του ενός ευρώ). Φάγωμα της περιοχής, σιγά σιγά, με αγάπη, με χρόνο, να λυθεί, να ηρεμήσει. Σάλιο. Δάχτυλο, ένα. Τάπα. Πρώτη, δεύτερη, Τρίτη. Τη φοράει όλη μέρα, καυλωνει. Παίζεις με το μυαλό της. Δε κάνεις τίποτα, την αφήνεις να υγραίνει, να περιμένει. Όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις σε μια μέρα ναι, αλλά το σωστό είναι σιγά σιγά. Μετά μπαίνεις. Σιγά σιγά. Νιώθεις τον σφιγκτηρα. Πρέπει να χαλαρώσει. Αρχικά θα φοβάται ότι θα σε χεσει. Θα το κάνει. Όταν το κάνει, δεν τρελενεσαι. Την φιλάς, χαμογελάς, την κάνεις να νιώσει άνετα. Δεν τρέχεις τουαλέτα. Ήρεμα, μαντηλάκι. Πολύ νερο, να έχεις σάλιο. Ξανά. Σιγά σιγά μέσα και μένεις μέσα. Βγαίνεις τελείως. Ξανά. Δάχτυλα. Κομμένα νύχια. Όχι πετσες. Δαχτυλιαζεις, να χτυπάει η παλάμη σου τη λεκάνη της, να νιώθει ότι γαμιεται, θα χύσει με την επαφή αυτή. Ξανά. Έτσι ανοίγει ο κωλος. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει κάνει πλήρη αποτρίχωση με κρέμα. Δεν υπάρχει πιο σιχαμενο από κωλοτριχες σε γυναίκα.

Το λιπαντικό είναι άθλιο. Όλων των μορφών. Δεν είναι καν ωραίο σαν αίσθηση. Ούτε κάνει καλό στην υγιεινή του πρωκτού. Με τα υγρά της και το βάλε-βάλε θα βγει μια γαμημενη άσπρη κρεμώδης υφή μαζί με λίγο σκατο. Είναι εμετικό.

Αλλά πού να ξέρετε... λογικό.

OP
OP
ξενυχτης

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Λάθος για την αναισθητική! Η αναισθητική μπαίνει υπεύθυνα εξωτερικά, ξεχνάς ότι υπάρχουν φλεβούλες εκεί που μπορούν να κάνουν θρόμβους και αιμορροΐδες. Είτε βάλεις αναισθητική είτε όχι, αν δεν ξέρεις να γαμάς θα της το καταστρέψεις! Απλά αν βάλει αναισθητική δε θα πονάει τόσο πολύ - φυσικά και πονάει ούτως ή άλλως.
Είμαι κοπέλα και αγαπώ το anal. Και η τρύπα μου είναι όπως την είχα στα 18 μου. Περιμένω την τοποθέτησή σου.
Και εγω 22 ειμαι μηπως πρεπει να μου δειξεις πρακτικα πως θα γινει σωστη δουλεια λεω εγω τωρα :think:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Παλιό αποτελεσματικό γιατροσόφι που μου το είπε ορεσίβιος παππούς πριν πολλά χρόνια: σπας τρία αβγά, τα χτυπάς με ελαιόλαδο και τα απλώνεις στην επίμαχη περιοχή της όπισθεν εισόδου με υπομονή κι επιμονή. Κατά προτίμηση το μίγμα να εισέλθει στο εσωτερικό του εντέρου. Τα θρεπτικά συστατικά και οι πρωτεινες του αβγου και του λαδιού χαλαρώνουν όλη την περιοχή και ανοίγουν τις πόρτες..
Εναλλακτικά αν η κοπέλα διαφωνήσει κανε μια ομελέτα...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Οσοι ξερουν πως γινεται αυτο ας δοσουν τα φωτα τους εγω προσωπικα δεν εχω γαμησει κωλο κανονικης κοπελας μονο ιεροδουλης
Και τωρα μια γκομενα που γαμαω δεν εχει προβλημα να το δοκιμασουμε αλλα το προβλημα ειναι οτι το χε δοκιμασει με αλλους 3 και την πονεσε και εχει ασχημη εμπειρια
Τι να κανω για να μπορεσω να χωρεσω χωρις να πονεσει σημειωτεον οτι τον εχω 18 εκ . Χοντρο σχετικα
λιπαντικο

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Και συ λες ότι έχεις διαβάσει.... άκου λιπαντικό.... αυτά είναι για τις πουτάνες, για τα δυο λεπτά που θα «παραβιασεις την πόρτα της και θα σφυροκοπησεις για δυο λεπτά». Πρωκτικό σωστό θέλει κλυσμα, πρώτα της μαθαίνεις πώς να το κάνει. Χλιαρό νεράκι, χαμομήλι, ειδικό φορέα (όχι τα douche του ενός ευρώ). Φάγωμα της περιοχής, σιγά σιγά, με αγάπη, με χρόνο, να λυθεί, να ηρεμήσει. Σάλιο. Δάχτυλο, ένα. Τάπα. Πρώτη, δεύτερη, Τρίτη. Τη φοράει όλη μέρα, καυλωνει. Παίζεις με το μυαλό της. Δε κάνεις τίποτα, την αφήνεις να υγραίνει, να περιμένει. Όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις σε μια μέρα ναι, αλλά το σωστό είναι σιγά σιγά. Μετά μπαίνεις. Σιγά σιγά. Νιώθεις τον σφιγκτηρα. Πρέπει να χαλαρώσει. Αρχικά θα φοβάται ότι θα σε χεσει. Θα το κάνει. Όταν το κάνει, δεν τρελενεσαι. Την φιλάς, χαμογελάς, την κάνεις να νιώσει άνετα. Δεν τρέχεις τουαλέτα. Ήρεμα, μαντηλάκι. Πολύ νερο, να έχεις σάλιο. Ξανά. Σιγά σιγά μέσα και μένεις μέσα. Βγαίνεις τελείως. Ξανά. Δάχτυλα. Κομμένα νύχια. Όχι πετσες. Δαχτυλιαζεις, να χτυπάει η παλάμη σου τη λεκάνη της, να νιώθει ότι γαμιεται, θα χύσει με την επαφή αυτή. Ξανά. Έτσι ανοίγει ο κωλος. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει κάνει πλήρη αποτρίχωση με κρέμα. Δεν υπάρχει πιο σιχαμενο από κωλοτριχες σε γυναίκα.

Το λιπαντικό είναι άθλιο. Όλων των μορφών. Δεν είναι καν ωραίο σαν αίσθηση. Ούτε κάνει καλό στην υγιεινή του πρωκτού. Με τα υγρά της και το βάλε-βάλε θα βγει μια γαμημενη άσπρη κρεμώδης υφή μαζί με λίγο σκατο. Είναι εμετικό.

μηπως να παιξουμε και κανα ταβλι με το κωλο της πρωτα πριν το βαλουμε ρε τυπε?

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε, αλλά εμείς στα παλιά χρόνια είχαμε ένα πετρελαϊκό παράγωγο ( πετρέλαιο: βασικό συστατικό για το υγρό πυρ, οι παλιοί ξέρουν), την βαζελίνη... βοηθούσε..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

22 τετραμηνων..

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Τύπου @xenitemenos - ξεφτιλισμενος του χω κάνει τον κωλο φινιστρινι στεγνά και ξεκάθαρα...:tooth::tooth::tooth:

• Χαχα
Αντιδράσεις: shadow

Boris88

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Αγοράζεις δονητή λιπαντικό και ενα κλισμα ενημερώνεις για την αγορά και για το που τα εχεις τοποθετήσει. Κανείς μια κουβέντα για το ποσο γαματο ειναι το κλισμα σε αυτές τις περιπτώσεις και αν ενδιαφέρεται θα το ψάξει και μονη της.δίνεις λίγο χρονο να το επεξεργαστεί το οτι θα βάλει κάτι μεσα στο κολο της μονη της για να βγάλει ο,τι εμετικο υπάρχει μεσα και να συμφιλιωθει.ο δονητης ειναι μεγάλη δικαιολογια να παραπέμψει τον πόνο στην αρχη που θα σκαλίζει το δάχτυλο πισω γιατί ταυτόχρονα θα ερεθιζεται κιόλας. ειναι σαν να στον μπουκώνει μια γκομενα που δεν μπορεις να της βλεπεις καν, αλλα κανει τρελο τσιμπουκι λες και δεν γαμιεται μια πίπα θα δωσω.καποιες μερες πριν τον κολο την γάμας πολυ καλα και κανει μια εξάσκηση με τον δονητη να μαθει και να εξοικειωθεί με το εργαλειο ταυτόχρονα.σκοπος να το ευχαριστηθεί και της δίνεις και αρκετές πρωτοβουλίες να γαμηθει όπως γουστάρει στο καυλι σου ομορφα και χαλαρα και την ωρα που γαμιεται μονη της και ειναι καυλομενη παιζεις με κωλαράκι εξωτερικά. Μετα πιστεύω ολα θα ερθουν μονα τους όπως ήρθαν σε εμενα σε μια περίπτωση που έκανα ακριβος αυτο εκανα 10 μερες προεργασία αλλα μετα ανά καιρούς εβλεπα κλισματα αγορασμένα χωρίς να έχω ιδεα

Thirsttrap

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
145
Πόντοι
1

Κανείς δεν ανέφερε το κλύσμα σε όλο αυτό γιατί αυτό είναι 1. Θέμα δικό της και 2. Θέμα υγιεινής και όχι θέμα πόνου τεχνικής κλπ.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.453
Πόντοι
216

Πως να γαμήσεις κώλο σωστά χωρίς να πονέσει​

εγω θα σχολιασω οτι ο τιτλος ειναι παραπλανητικος.
γιατι εχει την λεξη σωστα υπονοοντας οτι το γαμησι απο τον κωλο οταν γινεται σωστα δεν ποναει.
αυτο ασφαλως ειναι λαθος οσο και το πως θα κανω γυμναστικη χωρις να ιδρωσω τρεξιμο χωρις να λαχανιασω κτλ κτλ

το γαμησι απο τον κωλο ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ να ποναει. το ποσο εξαρταται και απο τους δυο αλλα σιγουρα πρεπει να πονα αφου ειναι απο τον κωλο.
η γυναικα πρεπει να αισθανεται οτι εχει ενα γαμια απο πισω της που ανα πασα στιγμη μπορει κατα λαθος η επιτηδες να την ξεκολιασει

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.813
Πόντοι
9.931

γιατι εχει την λεξη σωστα υπονοοντας οτι το γαμησι απο τον κωλο οταν γινεται σωστα δεν ποναει.
αυτο ασφαλως ειναι λαθος οσο και το πως θα κανω γυμναστικη χωρις να ιδρωσω τρεξιμο χωρις να λαχανιασω κτλ κτλ

το γαμησι απο τον κωλο ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ να ποναει. το ποσο εξαρταται και απο τους δυο αλλα σιγουρα πρεπει να πονα αφου ειναι απο τον κωλο.
η γυναικα πρεπει να αισθανεται οτι εχει ενα γαμια απο πισω της που ανα πασα στιγμη μπορει κατα λαθος η επιτηδες να την ξεκολιασει
Συμφωνώ, αν ειναι να γαμας κωλο και να μην κανει και κανα αχ, βαχ η γκόμενα εε γαμα καλύτερα μουνι που ειναι πιο εύκολο και λιγότερο επικίνδυνο.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.827
Πόντοι
12.756
Τώρα που διαβάζω ξανά αυτό το σχόλιο μου φαίνεται ακόμα χειρότερο - πώς φαίνεται ο άνθρωπος που δεν έχει χώσει τίποτα στον κώλο του!
Τα αγγούρια και τα καρότα δεν είναι εργονομικά - δεν «κουμπώνουν» η κοπέλα θα νιώθει ότι της κάνουν κολονοσκόπηση. Επίσης το δάχτυλο ως «πρώτο πιάτο» δεν εξυπηρετεί, η αίσθηση του δακτύλου δεν αρέσει σε όλες και είναι συχνά αρκετά μικρό οπότε δε βοηθάει ούτε ακουμπάει στα σημεία που πρέπει. Μόνο ως έξτρα αίσθηση όσο μπαίνεις στον κόλπο της θα μπορούσε να βοηθάει. Σαν το μπάσο στη μουσική: από μόνο του είναι βαρετό, μόνο αν παίζεις τα υπόλοιπα βγάζει νόημα.
Ηθικό δίδαγμα: συμβουλές για τρύπες να παίρνετε από κοπέλες. Αν ήσουν αγόρι μου και μου έφερνες καρότο για anal θα το έχωνα σε σένα και θα στο έδινα να το φας.
:rockon:
:wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.447
Πόντοι
2.306

Δεν ισχύει αυτό. Η γυναίκα πρέπει να νιώσει άνετα στο πρωκτικό. Όχι να πονάει. Το «άνοιγμα» που νιώθει μετά λόγω χαλάρωσης - προσωρινής - του σφιγκτηρα, αυτή η αίσθηση, είναι το «με ξεκωλιασε». Μολις δηλαδή αφεθεί πλήρως και μπαινοβγαίνουν τα πάντα, εκεί αρχίζει η καυλα, και εκεί δεν υπάρχει πόνος.

Πάνε με μια τρανς έτσι για την εμπειρία, ως παθητικός, ή με μια έμπειρη αφέντρα και θα καταλάβεις. Αν δεν πας δε ξες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom