Νέα

Πώς μπορώ να μεγαλώσω τον πούτσο μου;(χάπια,τρόμπες κτλ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monoxasmou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 213K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.806
Πόντοι
4.655
αρσενικο ειπε οχι ουδετερο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καπου σε θυμαμαι εσενα. Καλο χιουμορ αλλα εισαι ο μαλακας που κανεις παρεα με τον picker ε? Στη μαμα σου και γρηγορα πριν πας γηπεδο καφρουλη......

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
σου βρηκα την λυση :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Στην ελληνική μυθολογία, ο Προκρούστης ήταν μυθικός ληστής της Αθήνας. Το λημέρι του ήταν στην περιοχή των Μεγάρων. Προσκαλούσε κάθε διαβάτη να ξαπλώσει σε ένα σιδερένιο κρεβάτι, γνωστό ως Προκρούστειος κλίνη. Αν το θύμα ήταν ψηλό κι εξείχε από το κρεβάτι, ο Προκρούστης έκοβε το περίσσιο τμήμα του σώματός του. Αντιθέτως, αν το θύμα ήταν πιο κοντό, τότε τραβούσε τα άκρα του μέχρι να φτάσουν στο μήκος του κρεβατιού.
Ο Προκρούστης συνέχιζε την αιματηρή δράση του μέχρι που τον συνάντησε ο Θησέας στο δρόμο του από την Τροιζήνα για την Αθήνα. Όντας πολύ δυνατός, κατάφερε να εξουδετερώσει τον Προκρούστη και να τον τοποθετήσει στο ίδιο του το κρεβάτι. Επειδή αποδείχθηκε μεγαλύτερος, ο Θησέας του έκοψε το κεφάλι και τα πόδια, που περίσσευαν.
Η πρώτη απορία που είχα όταν κάναμε στο δημοτικό αυτή την ιστορία, ήταν τι κάνει ο ληστής σε περίπτωση που το υποψήφιο θύμα είχε ακριβώς το ίδιο μήκος με το κρεβάτι;

Επίσης, αν ήταν ας πούμε 1-2 εκατοστά μικρότερος μπορούσε να τεντωθεί.

Αναπάντητες ερωτήσεις μιας ζωής γεμάτης από αυτές...

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
κερδιζε δυο καρτελες αυγα μεγαριτικα

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Για  να  μεγαλώσεις  το  μόριο δεν ξέρω .
Για  να  κάνεις  όμως  αρχίδια  ζέπελιν , διάβασε  τις  αντιπαραθέσεις  δεξιών και αριστερών  στο  σάιτ .
Πάς  για  τυμπανισμό .

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ακουσε με φιλε μου καλε αν θελεις να τον μεγαλωσεις θα αγορασεις το hydropump κοστιζει 100 ευρω και σε 3 μηνες με καθημερινη χρηση το πουλι σου θα φτασει 6 cm μεγαλυτερο ...ειναι πολυ ασφαλες ρωτησε οποιο γιατρο θελεις και ειναι προσωπικα δοκιμασμενο αν και δεν κανε να τα λεμε αυτα...αλλα τελος παντων εγω ειδα και βλεπω αποτελεσματα χωρις κανενα προβλημα να εχω εδω και 3 μηνες που κανω χρηση καθε βραδυ .οσο για το εργαλειο αυτο υπαρχουν 2 μεγεθοι ο herculis kai o goliath ξεκινας με τον πρωτο και αφου σου φτασει στους 20 ποντους και θελεις μεγαλυτερο τοτε αγαραζεις το 2 ερο ο οποιος κοστιζει περι α 200 ευροπουλα ..αυτα τα λιγα και οτι χρειαστεις μπορεις να με ρωτησεις...
φιλε μηπως μας πουλας φιδια? :think:

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
Αρε προβληματα που εχει ο κοσμος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Για  να  μεγαλώσεις  το  μόριο δεν ξέρω .
Για  να  κάνεις  όμως  αρχίδια  ζέπελιν , διάβασε  τις  αντιπαραθέσεις  δεξιών και αριστερών  στο  σάιτ .
Πάς  για  τυμπανισμό .

εδω θα μου βγουν εμενα, αν συνεχισω να τους διαβαζω :S

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ακουσε με φιλε μου καλε αν θελεις να τον μεγαλωσεις θα αγορασεις το hydropump κοστιζει 100 ευρω και σε 3 μηνες με καθημερινη χρηση το πουλι σου θα φτασει 6 cm μεγαλυτερο ...ειναι πολυ ασφαλες ρωτησε οποιο γιατρο θελεις και ειναι προσωπικα δοκιμασμενο αν και δεν κανε να τα λεμε αυτα...αλλα τελος παντων εγω ειδα και βλεπω αποτελεσματα χωρις κανενα προβλημα να εχω εδω και 3 μηνες που κανω χρηση καθε βραδυ .οσο για το εργαλειο αυτο υπαρχουν 2 μεγεθοι ο herculis kai o goliath ξεκινας με τον πρωτο και αφου σου φτασει στους 20 ποντους και θελεις μεγαλυτερο τοτε αγαραζεις το 2 ερο ο οποιος κοστιζει περι α 200 ευροπουλα ..αυτα τα λιγα και οτι χρειαστεις μπορεις να με ρωτησεις...
Ένας τρόπος είναι να τον βάζεις καθημερινά για 7 περίπου λεπτά στο στόμα της κυρίας ζάνας. Εχουν ακουστεί πολύ καλά λόγια εδώ μέσα.
Άλλος τρόπος είναι να πάς σε τραβέλι να σε πρεσάρει απο πίσω για τα καλά.
:2funny: :2funny:

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
φιλε μηπως μας πουλας φιδια? :think:
εγω φιλε μου δεν πουλαω κατι απλα την εμπειρια μου του λεω και την πραγματικοτητα που ειδα και τα αποτελεσματα που εχω απο εκει και περα δεν προσπαθω να πεισω κανεναν δεν ειναι δικη μου πατεντα αυτο απλα το αγορασα και εκανε δουλεια

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
Ένας τρόπος είναι να τον βάζεις καθημερινά για 7 περίπου λεπτά στο στόμα της κυρίας ζάνας. Εχουν ακουστεί πολύ καλά λόγια εδώ μέσα.
Άλλος τρόπος είναι να πάς σε τραβέλι να σε πρεσάρει απο πίσω για τα καλά.
:2funny: :2funny:
  Καλο μου ακουγεται το δευτερο.Για δοκιμασε το και πες μας εντυπωσεις.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
εγω φιλε μου δεν πουλαω κατι απλα την εμπειρια μου του λεω και την πραγματικοτητα που ειδα και τα αποτελεσματα που εχω απο εκει και περα δεν προσπαθω να πεισω κανεναν δεν ειναι δικη μου πατεντα αυτο απλα το αγορασα και εκανε δουλεια
μηπως εχεις φωτογραφιες πριν και μετα? :think:

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
οχι αλλα μπορω να στον δειξω ζωντανα αμα θελεις....γιατι σε βλεπω δυσπιστο για τα αποτελεσματα

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
σημασια εχει το αποτελεσμα φιλε μου το πως ηταν ειναι αλλο θεμα το πως ειναι τωρα μετραει

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
[size=50pt][glow=red,2,300]εγω φιλε μου δεν πουλαω κατι[/glow][/size] απλα την εμπειρια μου του λεω και την πραγματικοτητα που ειδα και τα αποτελεσματα που εχω απο εκει και περα δεν προσπαθω να πεισω κανεναν δεν ειναι δικη μου πατεντα αυτο απλα το αγορασα και εκανε δουλεια
καρφωνεσαι :birdman:

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
μπα γιατι το λες αυτο?