master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
αρσενικο ειπε οχι ουδετεροελα, πεσμου, τι θες να μαθεις?
αρσενικο ειπε οχι ουδετεροελα, πεσμου, τι θες να μαθεις?
αρσενικο ειπε οχι ουδετερο
Η πρώτη απορία που είχα όταν κάναμε στο δημοτικό αυτή την ιστορία, ήταν τι κάνει ο ληστής σε περίπτωση που το υποψήφιο θύμα είχε ακριβώς το ίδιο μήκος με το κρεβάτι;σου βρηκα την λυση
Στην ελληνική μυθολογία, ο Προκρούστης ήταν μυθικός ληστής της Αθήνας. Το λημέρι του ήταν στην περιοχή των Μεγάρων. Προσκαλούσε κάθε διαβάτη να ξαπλώσει σε ένα σιδερένιο κρεβάτι, γνωστό ως Προκρούστειος κλίνη. Αν το θύμα ήταν ψηλό κι εξείχε από το κρεβάτι, ο Προκρούστης έκοβε το περίσσιο τμήμα του σώματός του. Αντιθέτως, αν το θύμα ήταν πιο κοντό, τότε τραβούσε τα άκρα του μέχρι να φτάσουν στο μήκος του κρεβατιού.
Ο Προκρούστης συνέχιζε την αιματηρή δράση του μέχρι που τον συνάντησε ο Θησέας στο δρόμο του από την Τροιζήνα για την Αθήνα. Όντας πολύ δυνατός, κατάφερε να εξουδετερώσει τον Προκρούστη και να τον τοποθετήσει στο ίδιο του το κρεβάτι. Επειδή αποδείχθηκε μεγαλύτερος, ο Θησέας του έκοψε το κεφάλι και τα πόδια, που περίσσευαν.
φιλε μηπως μας πουλας φιδια?ακουσε με φιλε μου καλε αν θελεις να τον μεγαλωσεις θα αγορασεις το hydropump κοστιζει 100 ευρω και σε 3 μηνες με καθημερινη χρηση το πουλι σου θα φτασει 6 cm μεγαλυτερο ...ειναι πολυ ασφαλες ρωτησε οποιο γιατρο θελεις και ειναι προσωπικα δοκιμασμενο αν και δεν κανε να τα λεμε αυτα...αλλα τελος παντων εγω ειδα και βλεπω αποτελεσματα χωρις κανενα προβλημα να εχω εδω και 3 μηνες που κανω χρηση καθε βραδυ .οσο για το εργαλειο αυτο υπαρχουν 2 μεγεθοι ο herculis kai o goliath ξεκινας με τον πρωτο και αφου σου φτασει στους 20 ποντους και θελεις μεγαλυτερο τοτε αγαραζεις το 2 ερο ο οποιος κοστιζει περι α 200 ευροπουλα ..αυτα τα λιγα και οτι χρειαστεις μπορεις να με ρωτησεις...
ε αφου σου φτασει 20 ποντους παιρνεις το γολιαθ και γινεται 30.ημαρτονφιλε μηπως μας πουλας φιδια?
Για να μεγαλώσεις το μόριο δεν ξέρω .
Για να κάνεις όμως αρχίδια ζέπελιν , διάβασε τις αντιπαραθέσεις δεξιών και αριστερών στο σάιτ .
Πάς για τυμπανισμό .
Ένας τρόπος είναι να τον βάζεις καθημερινά για 7 περίπου λεπτά στο στόμα της κυρίας ζάνας. Εχουν ακουστεί πολύ καλά λόγια εδώ μέσα.ακουσε με φιλε μου καλε αν θελεις να τον μεγαλωσεις θα αγορασεις το hydropump κοστιζει 100 ευρω και σε 3 μηνες με καθημερινη χρηση το πουλι σου θα φτασει 6 cm μεγαλυτερο ...ειναι πολυ ασφαλες ρωτησε οποιο γιατρο θελεις και ειναι προσωπικα δοκιμασμενο αν και δεν κανε να τα λεμε αυτα...αλλα τελος παντων εγω ειδα και βλεπω αποτελεσματα χωρις κανενα προβλημα να εχω εδω και 3 μηνες που κανω χρηση καθε βραδυ .οσο για το εργαλειο αυτο υπαρχουν 2 μεγεθοι ο herculis kai o goliath ξεκινας με τον πρωτο και αφου σου φτασει στους 20 ποντους και θελεις μεγαλυτερο τοτε αγαραζεις το 2 ερο ο οποιος κοστιζει περι α 200 ευροπουλα ..αυτα τα λιγα και οτι χρειαστεις μπορεις να με ρωτησεις...
εγω φιλε μου δεν πουλαω κατι απλα την εμπειρια μου του λεω και την πραγματικοτητα που ειδα και τα αποτελεσματα που εχω απο εκει και περα δεν προσπαθω να πεισω κανεναν δεν ειναι δικη μου πατεντα αυτο απλα το αγορασα και εκανε δουλειαφιλε μηπως μας πουλας φιδια?
Καλο μου ακουγεται το δευτερο.Για δοκιμασε το και πες μας εντυπωσεις.Ένας τρόπος είναι να τον βάζεις καθημερινά για 7 περίπου λεπτά στο στόμα της κυρίας ζάνας. Εχουν ακουστεί πολύ καλά λόγια εδώ μέσα.
Άλλος τρόπος είναι να πάς σε τραβέλι να σε πρεσάρει απο πίσω για τα καλά.
μηπως εχεις φωτογραφιες πριν και μετα?εγω φιλε μου δεν πουλαω κατι απλα την εμπειρια μου του λεω και την πραγματικοτητα που ειδα και τα αποτελεσματα που εχω απο εκει και περα δεν προσπαθω να πεισω κανεναν δεν ειναι δικη μου πατεντα αυτο απλα το αγορασα και εκανε δουλεια
ναι αλλα που θα ξερω πως ηταν πριν τον χερκιουλις?οχι αλλα μπορω να στον δειξω ζωντανα αμα θελεις....γιατι σε βλεπω δυσπιστο για τα αποτελεσματα
καρφωνεσαι[size=50pt][glow=red,2,300]εγω φιλε μου δεν πουλαω κατι[/glow][/size] απλα την εμπειρια μου του λεω και την πραγματικοτητα που ειδα και τα αποτελεσματα που εχω απο εκει και περα δεν προσπαθω να πεισω κανεναν δεν ειναι δικη μου πατεντα αυτο απλα το αγορασα και εκανε δουλεια
και αμα στον αρπαξει τι θα κανεις τυπε;οχι αλλα μπορω να στον δειξω ζωντανα αμα θελεις....γιατι σε βλεπω δυσπιστο για τα αποτελεσματα