Νέα

Πώς μπορώ να μεγαλώσω τον πούτσο μου;(χάπια,τρόμπες κτλ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monoxasmou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 214K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
πονοκέφαλο

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ακουσε με φιλε μου καλε αν θελεις να τον μεγαλωσεις θα αγορασεις το hydropump κοστιζει 100 ευρω και σε 3 μηνες με καθημερινη χρηση το πουλι σου θα φτασει 6 cm μεγαλυτερο ...ειναι πολυ ασφαλες ρωτησε οποιο γιατρο θελεις και ειναι προσωπικα δοκιμασμενο αν και δεν κανε να τα λεμε αυτα...αλλα τελος παντων εγω ειδα και βλεπω αποτελεσματα χωρις κανενα προβλημα να εχω εδω και 3 μηνες που κανω χρηση καθε βραδυ .οσο για το εργαλειο αυτο υπαρχουν 2 μεγεθοι ο herculis kai o goliath ξεκινας με τον πρωτο και αφου σου φτασει στους 20 ποντους και θελεις μεγαλυτερο τοτε αγαραζεις το 2 ερο ο οποιος κοστιζει περι α 200 ευροπουλα ..αυτα τα λιγα και οτι χρειαστεις μπορεις να με ρωτησεις...
ρε φιλε τοση φασαρια για 20 ποντους, εγω το κανω με μια κινηση...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Και μόλις τον φτάσει με όλα αυτά μετά από κάνα χρόνο στους 40 πόντους ο παίχτης,θα χρειαστεί
1.Καλό σημάδι για να το πετύχει στη μέση.
2.Ψυχραιμία
3.Γάζες
4.Αντισηπτικά
5.Κι αυτό  :grin:

Συνημμένα

• μπαλτας.gif
    μπαλτας.gif
    18,9 KB · Εμφανίσεις: 62

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
ειπαμε να βοηθαμε ο ενας τον αλλον ετσι δεν ειναι απλα καποιοι πρεπει να κανουν τα crash tests πρωτα και αφου τα περασουν χωρις κανενα προβλημα τοτε βοηθανε και τους υπολοιπους

Επισκέπτης
1.jpg

Νομίζεις πως σου κάνουν πλάκα. Κι όμως δε σου κάνουν. Workout για τον καλύτερό σου φίλο (μετά τον κολλητό και το σκύλο σου) υπάρχουν και παραϋπάρχουν. Και δεν αποτελούν πρόσφατη ανακάλυψη.
Θα εντυπωσιαστείς ακόμα περισσότερο αν σου πούμε πως
«κυκλοφορούν στην πιάτσα» εδώ και χιλιάδες χρόνια, αν και μόλις πρόσφατα τέθηκαν στο μικροσκόπιο κλινικών μελετών για να αποδειχθεί αν όντως αποδίδουν.

Σε τι αποδίδουν; Μα φυσικά στη μεγέθυνση του «Μανολιού» σου, ή όπως αλλιώς τον φωνάζεις.

Τα ενδιαφέροντα συμπεράσματα που προέκυψαν από τις μελέτες είναι πως θεωρητικά οι ασκήσεις πέους μπορούν να αποδώσουν – να εμφανίσουν δηλαδή βελτίωση στο πάχος και το μήκος..........
www.ierosagon.org/2010/11/blog-post_855.html] [/url]

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
ολα αυτα επειδη το παλικαρι θελει να τον μεγαλωσει και προφανως δεν του ειναι αρκετα μεγαλος αν καποιοι τον εχουν ειδη 20 ποντους τοτε δεν το συζηταμε αλλα ποιοι ειναι αυτοι .....

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
καλα ποιος τον φωναζει 'Μανωλιο'? :S
:2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
να σας δω ολόκληρους μαντράχαλους να τραβάτε σαν τσίχλες τα πουλιά σας και τι στον κόσμο

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
ειπαμε να βοηθαμε ο ενας τον αλλον ετσι δεν ειναι απλα καποιοι πρεπει να κανουν τα crash tests πρωτα και αφου τα περασουν χωρις κανενα προβλημα τοτε βοηθανε και τους υπολοιπους

ρε παίχτη, βάζεις το πουλί σου εδώ μέσα;

wohzb.jpg

παθαίνω κλειστοφοβία μονο που το βλέπω

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
το μεγαλωνεις με την γνωστη αρχαια ελληνικη μέθοδο:

τον μαγκωνεις στην πόρτα, και τραβας πίσω....

μα καλα, τρομπας εισαι;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
σου βρηκα την λυση :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Στην ελληνική μυθολογία, ο Προκρούστης ήταν μυθικός ληστής της Αθήνας. Το λημέρι του ήταν στην περιοχή των Μεγάρων. Προσκαλούσε κάθε διαβάτη να ξαπλώσει σε ένα σιδερένιο κρεβάτι, γνωστό ως Προκρούστειος κλίνη. Αν το θύμα ήταν ψηλό κι εξείχε από το κρεβάτι, ο Προκρούστης έκοβε το περίσσιο τμήμα του σώματός του. Αντιθέτως, αν το θύμα ήταν πιο κοντό, τότε τραβούσε τα άκρα του μέχρι να φτάσουν στο μήκος του κρεβατιού.
Ο Προκρούστης συνέχιζε την αιματηρή δράση του μέχρι που τον συνάντησε ο Θησέας στο δρόμο του από την Τροιζήνα για την Αθήνα. Όντας πολύ δυνατός, κατάφερε να εξουδετερώσει τον Προκρούστη και να τον τοποθετήσει στο ίδιο του το κρεβάτι. Επειδή αποδείχθηκε μεγαλύτερος, ο Θησέας του έκοψε το κεφάλι και τα πόδια, που περίσσευαν.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.920
Πόντοι
4.655
εγω αυτοπιπωνομαι και μεγαλωνει!

Επισκέπτης