Νέα

Πώς μπορώ να μεγαλώσω τον πούτσο μου;(χάπια,τρόμπες κτλ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monoxasmou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 214K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
3.821
Πόντοι
4.365
Ανδρολογος?Σαν να λεμε ουρολογο?

niceman

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
111
Πόντοι
1
εγω παντως εχω ακουσει οτι αν τον παιζεις καθε μερα θα βαρεθει και θα μεγαλοσει.... :2funny: :2funny: :2funny:

sexovomvos

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ που τον παίζω ανελιπώς δεν είδα αποτελέσματα... μεγάλωσα εγώ αλλά ο πούτσος παρέμεινε minimal...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.031
Πόντοι
22.785
Τι γινεται με τις προσθετικες πουτσου?Βλεπω δεξια αριστερα φαρμακα να διαφημιζουν που σε μεγαλωνουν 3-4 ποντους λεει,ακουω για εγχειρησεις,τι σκατα παιζει πια?Ξερει κανεις?Γιατι για να πω την αληθεια δεν τα πολυπιστευω εκτος απο μια εγχειρηση που λενε οτι ειναι πανακριβη και στον μεγαλωνει 2-3 ποντακια
/

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Μαλιστα εισαι πανεξυπνος.και σε πληροφορω πως μια χαρα ειναι ο πουτσος μου 14 ποντους ειναι απλα εχω φαω σκαλωσια να τον μεγαλωσω.Αν ξερει κανεις ας πει αν θελει να λεει μαλακιες σαν τον προλαλησαντα ας παει να τον παιξει λιγακι να νιωσει αντρας
Ο λιοντάρης δε λέει μαλακίες παίχτη απλά την έχεις μικρή.Live with that.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Στα σοβαρά τώρα.Με την προσθετική πρόσεχε,ενδεχομένως να μην υπάρχει η ίδια αίσθηση ικανοποίησης με πριν.Μακριά από τρόμπες και χάπια.Καλύτερα συσκευές έλκυσης.Ακόμα καλύτερα μίλα μ ένα ανδρολόγο.Σαν τον Κωνσταντινίδη που είναι πολύ καλός επιστήμονας.

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
  Νομιζω οτι ειναι κι  αυτη αλλη μια  απατη απατεωνων γιατρων ,για να βγαλουν λεφτα.
  Αμα  σκεφτει καποιος οτι το  50 0/0 των μπαι πας ειναι μη  αναγκαια  και γινονται για να παιρνουν λεφτα ορισμενοι  απατεωνες καρδιολογοι, ε, στις πουτσες θα κολωσουν?
Ασε που ολες  οι  πλαστικες  εχουν και  κινδυνους για πτωση  του οργανισμου  σε πολλα  επιπεδα...
Μη  μασατε  ρε  ευκολα,η ιατρικη  επαψε προ πολλου να ειναι  λειτουργημα,εχω  φιλους  γιατρους (απο τους  τιμιους ,εμειναν  και  τετοιοι...)και  μου  λενε πραματα  να φριξεις...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Παρε τηλ τον γιατρο απλως φροντισε μην ξεκινησεις την κουβεντα λεγοντας:

γιατρε καλημερα..θελω να μεγαλωσω το πουτσακι μου..

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
εγω ηξερα για προσθετικη μαλλιων. τωρα βγαλανε και προσθετικη πουτσου? τελικα η επιστημη κανει θαυματα στις μερες μας. ξερει κανεις να μου πει αν κανουν προσθετικη μυαλου και που ?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Φίλε αστον εκει που είναι. Καλά είσαι.
Θα τον μεγαλώσεις και θα μας λες μετα καμμια δεν μου κάθεται. Τι να κάνω?

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.920
Πόντοι
4.655
φίλε μικροτσούτσουνε, ασε τις τρόμπες και τα κομπρεσέρια και βρες μια γυναίκα που πιστεύει στη ρήση" το μέγεθος δε μετράει". Είναι λίγες εως μηδαμινες βέβαια αλλά αν ψάξεις, κυρίως προς ασία μερια, θα βρεις

Αγαπητε μεγαλοκάβλη,

Σε ευχαριστω για το mail σου. Εχεις δικιο οτι το μεγεθος μετραει, με την προυποθεση οτι δεν ειναι τυρογαριδακι. Αμα ο μπεος σου ειναι απο 13 εκατοστα και πανω και σκληρος, και οχι οδοντογλυφιδα (παχος κατω των 10-11 εκατοστων) τοτε δεν υπαρχει κανενας λογος θελησεις να τον μεγαλωσεις. Φυσικα, για θεμα καθαρα ψυχολογικο, ενας μεγκαλος πουντζος ειναι οτι πρεπει.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Αγαπητε μεγαλοκάβλη,

Σε ευχαριστω για το mail σου. Εχεις δικιο οτι το μεγεθος μετραει, με την προυποθεση οτι δεν ειναι τυρογαριδακι. Αμα ο μπεος σου ειναι απο 13 εκατοστα και πανω και σκληρος, και οχι οδοντογλυφιδα (παχος κατω των 10-11 εκατοστων) τοτε δεν υπαρχει κανενας λογος θελησεις να τον μεγαλωσεις. Φυσικα, για θεμα καθαρα ψυχολογικο, ενας μεγκαλος πουντζος ειναι οτι πρεπει.

tumblr_l8eorjyUQE1qb8txro1_400_large.jpg

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
ακουσε με φιλε μου καλε αν θελεις να τον μεγαλωσεις θα αγορασεις το hydropump κοστιζει 100 ευρω και σε 3 μηνες με καθημερινη χρηση το πουλι σου θα φτασει 6 cm μεγαλυτερο ...ειναι πολυ ασφαλες ρωτησε οποιο γιατρο θελεις και ειναι προσωπικα δοκιμασμενο αν και δεν κανε να τα λεμε αυτα...αλλα τελος παντων εγω ειδα και βλεπω αποτελεσματα χωρις κανενα προβλημα να εχω εδω και 3 μηνες που κανω χρηση καθε βραδυ .οσο για το εργαλειο αυτο υπαρχουν 2 μεγεθοι ο herculis kai o goliath ξεκινας με τον πρωτο και αφου σου φτασει στους 20 ποντους και θελεις μεγαλυτερο τοτε αγαραζεις το 2 ερο ο οποιος κοστιζει περι α 200 ευροπουλα ..αυτα τα λιγα και οτι χρειαστεις μπορεις να με ρωτησεις...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
χάιντε χάιντε..

Stories