You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς μπορώ να μεγαλώσω τον πούτσο μου;(χάπια,τρόμπες κτλ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα monoxasmou
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 214K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Στο www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=81438&cid=85]http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=81438&cid=85[/url] υπαρχει ο Κωνσταντινιδης για παραδειγμα,παρε ενα τηλ να τον συμβουλευτεις η" στειλε mail
sexovomvos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εγώ που τον παίζω ανελιπώς δεν είδα αποτελέσματα... μεγάλωσα εγώ αλλά ο πούτσος παρέμεινε minimal...
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.031
- Πόντοι
- 22.785
/Τι γινεται με τις προσθετικες πουτσου?Βλεπω δεξια αριστερα φαρμακα να διαφημιζουν που σε μεγαλωνουν 3-4 ποντους λεει,ακουω για εγχειρησεις,τι σκατα παιζει πια?Ξερει κανεις?Γιατι για να πω την αληθεια δεν τα πολυπιστευω εκτος απο μια εγχειρηση που λενε οτι ειναι πανακριβη και στον μεγαλωνει 2-3 ποντακια
niceman
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
Εγώ που τον παίζω ανελιπώς δεν είδα αποτελέσματα... μεγάλωσα εγώ αλλά ο πούτσος παρέμεινε minimal...
δεν τον παιζεις σωστα ....αλλαξε χερι...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Ο λιοντάρης δε λέει μαλακίες παίχτη απλά την έχεις μικρή.Live with that.Μαλιστα εισαι πανεξυπνος.και σε πληροφορω πως μια χαρα ειναι ο πουτσος μου 14 ποντους ειναι απλα εχω φαω σκαλωσια να τον μεγαλωσω.Αν ξερει κανεις ας πει αν θελει να λεει μαλακιες σαν τον προλαλησαντα ας παει να τον παιξει λιγακι να νιωσει αντρας
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Στα σοβαρά τώρα.Με την προσθετική πρόσεχε,ενδεχομένως να μην υπάρχει η ίδια αίσθηση ικανοποίησης με πριν.Μακριά από τρόμπες και χάπια.Καλύτερα συσκευές έλκυσης.Ακόμα καλύτερα μίλα μ ένα ανδρολόγο.Σαν τον Κωνσταντινίδη που είναι πολύ καλός επιστήμονας.
Νομιζω οτι ειναι κι αυτη αλλη μια απατη απατεωνων γιατρων ,για να βγαλουν λεφτα.
Αμα σκεφτει καποιος οτι το 50 0/0 των μπαι πας ειναι μη αναγκαια και γινονται για να παιρνουν λεφτα ορισμενοι απατεωνες καρδιολογοι, ε, στις πουτσες θα κολωσουν?
Ασε που ολες οι πλαστικες εχουν και κινδυνους για πτωση του οργανισμου σε πολλα επιπεδα...
Μη μασατε ρε ευκολα,η ιατρικη επαψε προ πολλου να ειναι λειτουργημα,εχω φιλους γιατρους (απο τους τιμιους ,εμειναν και τετοιοι...)και μου λενε πραματα να φριξεις...
Αμα σκεφτει καποιος οτι το 50 0/0 των μπαι πας ειναι μη αναγκαια και γινονται για να παιρνουν λεφτα ορισμενοι απατεωνες καρδιολογοι, ε, στις πουτσες θα κολωσουν?
Ασε που ολες οι πλαστικες εχουν και κινδυνους για πτωση του οργανισμου σε πολλα επιπεδα...
Μη μασατε ρε ευκολα,η ιατρικη επαψε προ πολλου να ειναι λειτουργημα,εχω φιλους γιατρους (απο τους τιμιους ,εμειναν και τετοιοι...)και μου λενε πραματα να φριξεις...
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
Παρε τηλ τον γιατρο απλως φροντισε μην ξεκινησεις την κουβεντα λεγοντας:
γιατρε καλημερα..θελω να μεγαλωσω το πουτσακι μου..
γιατρε καλημερα..θελω να μεγαλωσω το πουτσακι μου..
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Αφαίρεση πάντως δωρεάν κάνουν εδώεγω ηξερα για προσθετικη μαλλιων. τωρα βγαλανε και προσθετικη πουτσου? τελικα η επιστημη κανει θαυματα στις μερες μας. ξερει κανεις να μου πει αν κανουν προσθετικη μυαλου και που ?
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Φίλε αστον εκει που είναι. Καλά είσαι.
Θα τον μεγαλώσεις και θα μας λες μετα καμμια δεν μου κάθεται. Τι να κάνω?
Θα τον μεγαλώσεις και θα μας λες μετα καμμια δεν μου κάθεται. Τι να κάνω?
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Αφαίρεση πάντως δωρεάν κάνουν εδώ
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
δεν τον παιζεις σωστα ....αλλαξε χερι...
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.920
- Πόντοι
- 4.655
φίλε μικροτσούτσουνε, ασε τις τρόμπες και τα κομπρεσέρια και βρες μια γυναίκα που πιστεύει στη ρήση" το μέγεθος δε μετράει". Είναι λίγες εως μηδαμινες βέβαια αλλά αν ψάξεις, κυρίως προς ασία μερια, θα βρεις
Αγαπητε μεγαλοκάβλη,
Σε ευχαριστω για το mail σου. Εχεις δικιο οτι το μεγεθος μετραει, με την προυποθεση οτι δεν ειναι τυρογαριδακι. Αμα ο μπεος σου ειναι απο 13 εκατοστα και πανω και σκληρος, και οχι οδοντογλυφιδα (παχος κατω των 10-11 εκατοστων) τοτε δεν υπαρχει κανενας λογος θελησεις να τον μεγαλωσεις. Φυσικα, για θεμα καθαρα ψυχολογικο, ενας μεγκαλος πουντζος ειναι οτι πρεπει.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
Αγαπητε μεγαλοκάβλη,
Σε ευχαριστω για το mail σου. Εχεις δικιο οτι το μεγεθος μετραει, με την προυποθεση οτι δεν ειναι τυρογαριδακι. Αμα ο μπεος σου ειναι απο 13 εκατοστα και πανω και σκληρος, και οχι οδοντογλυφιδα (παχος κατω των 10-11 εκατοστων) τοτε δεν υπαρχει κανενας λογος θελησεις να τον μεγαλωσεις. Φυσικα, για θεμα καθαρα ψυχολογικο, ενας μεγκαλος πουντζος ειναι οτι πρεπει.
extreemplatinum
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20
- Πόντοι
- 231
ακουσε με φιλε μου καλε αν θελεις να τον μεγαλωσεις θα αγορασεις το hydropump κοστιζει 100 ευρω και σε 3 μηνες με καθημερινη χρηση το πουλι σου θα φτασει 6 cm μεγαλυτερο ...ειναι πολυ ασφαλες ρωτησε οποιο γιατρο θελεις και ειναι προσωπικα δοκιμασμενο αν και δεν κανε να τα λεμε αυτα...αλλα τελος παντων εγω ειδα και βλεπω αποτελεσματα χωρις κανενα προβλημα να εχω εδω και 3 μηνες που κανω χρηση καθε βραδυ .οσο για το εργαλειο αυτο υπαρχουν 2 μεγεθοι ο herculis kai o goliath ξεκινας με τον πρωτο και αφου σου φτασει στους 20 ποντους και θελεις μεγαλυτερο τοτε αγαραζεις το 2 ερο ο οποιος κοστιζει περι α 200 ευροπουλα ..αυτα τα λιγα και οτι χρειαστεις μπορεις να με ρωτησεις...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 281
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις