μια τεχνικη που μου εχει πει ενας αφρικανος γνωστος μου και τη χρησιμοποιουνε στο χωριο του ειναι οτι αλειφεις τακτικα τον πουτσο με σαλιο γατας και κανεις μασαζ. αυτοι εκει βαζουν γατες και το γλειφουνε. ειναι καπως αιδιαστικο αλλα μετα απο 3 μηνες αυξανεται το μεγεθος κατα 2-3 εκατοστα (οι αραπηδες το κανουν οι περισσοτεροι) επειδη το σαλιο της γατας εχει μια ειδικη ορμονη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς μπορώ να μεγαλώσω τον πούτσο μου;(χάπια,τρόμπες κτλ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα monoxasmou
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 214K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
mounopanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ασε το καβλι σου οπως εχει να μπορεις να γαμας και κολο
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.920
- Πόντοι
- 4.655
μια τεχνικη που μου εχει πει ενας αφρικανος γνωστος μου και τη χρησιμοποιουνε στο χωριο του ειναι οτι αλειφεις τακτικα τον πουτσο με σαλιο γατας και κανεις μασαζ. αυτοι εκει βαζουν γατες και το γλειφουνε. ειναι καπως αιδιαστικο αλλα μετα απο 3 μηνες αυξανεται το μεγεθος κατα 2-3 εκατοστα (οι αραπηδες το κανουν οι περισσοτεροι) επειδη το σαλιο της γατας εχει μια ειδικη ορμονη
Ωραια, αμα δεις κανενα στο δρομο να κυνηγαει γατακια, ξερεις γιατι το κανει. Οποτε αν παρεις ενα γατακι και του κανεις φεησφακ, ουσιαστικα αλοιφεις τον μπουτσο σου με σαλιο γατας. Οποτε να ανοιξουμε πορνεια μονο με γατακια....
απλα εγω ειπα μια τεχνικη απο κει και περα οποιος θελει τη δοκιμαζει και ενημερωνει.. εγω το εκανε για 1 μηνα περιπου μετα βαρεθηκα γιατι ειμαι ουτως η αλλως σε ικανοποιητικο μεγεθος. αν ρωτησεις τους αφρικανους στο κεντρο θα σου πουν για το κολπο. δοκιμασε το μονος σου και θα δεις αποτελεσματα
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
της κοντής ψωλής της φταίει η πέτσαΡε συ hitman η περιτομή πως το μεγαλώνει ρε παίχτη? Θα μας τρελάνετε
Πετυχαινεις και το χρωμα με αυτη τη μεθοδο;απλα εγω ειπα μια τεχνικη απο κει και περα οποιος θελει τη δοκιμαζει και ενημερωνει.. εγω το εκανε για 1 μηνα περιπου μετα βαρεθηκα γιατι ειμαι ουτως η αλλως σε ικανοποιητικο μεγεθος. αν ρωτησεις τους αφρικανους στο κεντρο θα σου πουν για το κολπο. δοκιμασε το μονος σου και θα δεις αποτελεσματα
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
δινει.
κάνει περιτομές ο πατέρας σου και ψάχνει για δουλειά και λες αυτές τις μαλακίες; Δηλαδή και μισό βαλανοπόντο να δίνει (κι αν) ποιος λογικός άνθρωπος θα πιστέψει ότι αυτός ο πόντος θα χαρίσει ασταμάτητους γυναικείους οργασμούς;
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
και οι μεγενθυτικοί φακοί μεγαλώνουν τα πέη
Ο πατέρας είναι ραββίνος δλδ; Να ενημερωθεί πάραυτα ο ΦΦΦΦΦφφφφφφφαααναν νν νν α ά τιτικκάνει περιτομές ο πατέρας σου και ψάχνει για δουλειά και λες αυτές τις μαλακίες; Δηλαδή και μισό βαλανοπόντο να δίνει (κι αν) ποιος λογικός άνθρωπος θα πιστέψει ότι αυτός ο πόντος θα χαρίσει ασταμάτητους γυναικείους οργασμούς;
Εμένα, ρε πούστη, μού το γλείφει η σκύλα μου μετά το σεξ (όχι μαζί της ) αλλά ίδιος χρόνια τώρα ο Μήτσος. Φτουού, που μ' έκανε ο Θεός dog κι όχι cat person.μια τεχνικη που μου εχει πει ενας αφρικανος γνωστος μου και τη χρησιμοποιουνε στο χωριο του ειναι οτι αλειφεις τακτικα τον πουτσο με σαλιο γατας και κανεις μασαζ. αυτοι εκει βαζουν γατες και το γλειφουνε. ειναι καπως αιδιαστικο αλλα μετα απο 3 μηνες αυξανεται το μεγεθος κατα 2-3 εκατοστα (οι αραπηδες το κανουν οι περισσοτεροι) επειδη το σαλιο της γατας εχει μια ειδικη ορμονη
Προφανώς έχει μεγαλύτερο μήκος σε ηρεμία επειδή λείπει η τάση του χαλινού. Τις στιγμές που μετράει όμως -όχι στ' αποδυτήρια- ότι πήρες πήρες.Ρε συ hitman η περιτομή πως το μεγαλώνει ρε παίχτη? Θα μας τρελάνετε
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
επειδη το σαλιο της γατας εχει μια ειδικη ορμονη
ναι, τη μεγαλοπουτσόνη
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
η περιτομη δεν εχει καμια σχεση
η εκτομη χαλινου δινει μηκος ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ υπαρχει προηγουμενως προβλημα βραχεως χαλινου.
η εκτομη χαλινου δινει μηκος ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ υπαρχει προηγουμενως προβλημα βραχεως χαλινου.
Πετυχαινεις και το χρωμα με αυτη τη μεθοδο;
Ρε πουστη μου ψυχοθεραπεία είστε εδώ μεσα
Οσο για τον χαληνο το εκανα πριν 5 χρονια.διαφορα καμια
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.821
- Πόντοι
- 4.365
Τι γινεται με τις προσθετικες πουτσου?Βλεπω δεξια αριστερα φαρμακα να διαφημιζουν που σε μεγαλωνουν 3-4 ποντους λεει,ακουω για εγχειρησεις,τι σκατα παιζει πια?Ξερει κανεις?Γιατι για να πω την αληθεια δεν τα πολυπιστευω εκτος απο μια εγχειρηση που λενε οτι ειναι πανακριβη και στον μεγαλωνει 2-3 ποντακια
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Το 90% ολων των πεων εχουν μηκος απο 13 μεχρι 18 εκατοστα σε στυση.Σε ηρεμια συνηθως εχει μεσο μηκος 7,9-10 εκατοστα και διαμετρο 2,25.Το μικροτερο πεος που εχει καταγραφει ειναι 1,5 εκατοστα και το μεγαλυτερο 30εκ.Η μεση περιφερεια σε λειτουργια ειναι μεταξυ 10 και 12,5 εκ.Συμβουλευσου εναν ανδρολογο
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.821
- Πόντοι
- 4.365
Μαλιστα εισαι πανεξυπνος.και σε πληροφορω πως μια χαρα ειναι ο πουτσος μου 14 ποντους ειναι απλα εχω φαω σκαλωσια να τον μεγαλωσω.Αν ξερει κανεις ας πει αν θελει να λεει μαλακιες σαν τον προλαλησαντα ας παει να τον παιξει λιγακι να νιωσει αντρας
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 281
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις