Νέα

Πώς μπορώ να μεγαλώσω τον πούτσο μου;(χάπια,τρόμπες κτλ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monoxasmou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 214K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
μια τεχνικη που μου εχει πει ενας αφρικανος γνωστος μου και τη χρησιμοποιουνε στο χωριο του ειναι οτι αλειφεις τακτικα τον πουτσο με σαλιο γατας και κανεις μασαζ. αυτοι εκει βαζουν γατες και το γλειφουνε. ειναι καπως αιδιαστικο αλλα μετα απο 3 μηνες αυξανεται το μεγεθος κατα 2-3 εκατοστα (οι αραπηδες το κανουν οι περισσοτεροι) επειδη το σαλιο της γατας εχει μια ειδικη ορμονη

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
ασε το καβλι σου οπως εχει να μπορεις να γαμας και κολο  :dancing: :dancing:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
κανονικά ο τίτλος του θρεντ έπρεπε να είναι "Πώς μπορώ να μεγαλώσω τον [size=20pt]μπ[/size]ούτσο μου?". Απορώ με αυτόν που άνοιξε το θρεντ... :grin:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.920
Πόντοι
4.655
μια τεχνικη που μου εχει πει ενας αφρικανος γνωστος μου και τη χρησιμοποιουνε στο χωριο του ειναι οτι αλειφεις τακτικα τον πουτσο με σαλιο γατας και κανεις μασαζ. αυτοι εκει βαζουν γατες και το γλειφουνε. ειναι καπως αιδιαστικο αλλα μετα απο 3 μηνες αυξανεται το μεγεθος κατα 2-3 εκατοστα (οι αραπηδες το κανουν οι περισσοτεροι) επειδη το σαλιο της γατας εχει μια ειδικη ορμονη

Ωραια, αμα δεις κανενα στο δρομο να κυνηγαει γατακια, ξερεις γιατι το κανει. Οποτε αν παρεις ενα γατακι και του κανεις φεησφακ, ουσιαστικα αλοιφεις τον μπουτσο σου με σαλιο γατας. Οποτε να ανοιξουμε πορνεια μονο με γατακια....

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
απλα εγω ειπα μια τεχνικη απο κει και περα οποιος θελει τη δοκιμαζει και ενημερωνει.. εγω το εκανε για 1 μηνα περιπου μετα βαρεθηκα γιατι ειμαι ουτως η αλλως σε ικανοποιητικο μεγεθος. αν ρωτησεις τους αφρικανους στο κεντρο θα σου πουν για το κολπο. δοκιμασε το μονος σου και θα δεις αποτελεσματα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ακομα να του μεγαλωσει?????????????Με τοσα που ακουει εδω μεσα?????

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
απλα εγω ειπα μια τεχνικη απο κει και περα οποιος θελει τη δοκιμαζει και ενημερωνει.. εγω το εκανε για 1 μηνα περιπου μετα βαρεθηκα γιατι ειμαι ουτως η αλλως σε ικανοποιητικο μεγεθος. αν ρωτησεις τους αφρικανους στο κεντρο θα σου πουν για το κολπο. δοκιμασε το μονος σου και θα δεις αποτελεσματα
Πετυχαινεις και το χρωμα με αυτη τη μεθοδο;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645

κάνει περιτομές ο πατέρας σου και ψάχνει για δουλειά και λες αυτές τις μαλακίες; Δηλαδή και μισό βαλανοπόντο να δίνει (κι αν) ποιος λογικός άνθρωπος θα πιστέψει ότι αυτός ο πόντος θα χαρίσει ασταμάτητους γυναικείους οργασμούς;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
και οι μεγενθυτικοί φακοί μεγαλώνουν τα πέη

frifrikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
κάνει περιτομές ο πατέρας σου και ψάχνει για δουλειά και λες αυτές τις μαλακίες; Δηλαδή και μισό βαλανοπόντο να δίνει (κι αν) ποιος λογικός άνθρωπος θα πιστέψει ότι αυτός ο πόντος θα χαρίσει ασταμάτητους γυναικείους οργασμούς;
Ο πατέρας είναι ραββίνος δλδ; Να ενημερωθεί πάραυτα ο ΦΦΦΦΦφφφφφφφαααναν νν νν α ά τιτικ

frifrikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εμένα, ρε πούστη, μού το γλείφει η σκύλα μου μετά το σεξ (όχι μαζί της  :P) αλλά ίδιος χρόνια τώρα ο Μήτσος. Φτουού, που μ' έκανε ο Θεός dog κι όχι cat person.

:2funny: :2funny:

frifrikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε συ hitman η περιτομή πως το μεγαλώνει ρε παίχτη? Θα μας τρελάνετε
Προφανώς έχει μεγαλύτερο μήκος σε ηρεμία επειδή λείπει η τάση του χαλινού. Τις στιγμές που μετράει όμως -όχι στ' αποδυτήρια- ότι πήρες πήρες.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
η περιτομη δεν εχει καμια σχεση

η εκτομη χαλινου δινει μηκος ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ υπαρχει προηγουμενως προβλημα βραχεως χαλινου.

tomaxok

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Πετυχαινεις και το χρωμα με αυτη τη μεθοδο;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε πουστη μου ψυχοθεραπεία είστε εδώ μεσα

Οσο για τον χαληνο το εκανα πριν 5 χρονια.διαφορα καμια

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
3.821
Πόντοι
4.365
Τι γινεται με τις προσθετικες πουτσου?Βλεπω δεξια αριστερα φαρμακα να διαφημιζουν που σε μεγαλωνουν 3-4 ποντους λεει,ακουω για εγχειρησεις,τι σκατα παιζει πια?Ξερει κανεις?Γιατι για να πω την αληθεια δεν τα πολυπιστευω εκτος απο μια εγχειρηση που λενε οτι ειναι πανακριβη και στον μεγαλωνει 2-3 ποντακια

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
φίλε μικροτσούτσουνε, ασε τις τρόμπες και τα κομπρεσέρια και βρες μια γυναίκα που πιστεύει στη ρήση" το μέγεθος δε μετράει". Είναι λίγες εως μηδαμινες βέβαια αλλά αν ψάξεις, κυρίως προς ασία μερια, θα βρεις

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Το 90% ολων των πεων εχουν μηκος απο 13 μεχρι 18 εκατοστα σε στυση.Σε ηρεμια συνηθως εχει μεσο μηκος 7,9-10 εκατοστα και διαμετρο 2,25.Το μικροτερο πεος που εχει καταγραφει ειναι 1,5 εκατοστα και το μεγαλυτερο 30εκ.Η μεση περιφερεια σε λειτουργια ειναι μεταξυ 10 και 12,5 εκ.Συμβουλευσου εναν ανδρολογο

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
3.821
Πόντοι
4.365
Μαλιστα εισαι πανεξυπνος.και σε πληροφορω πως μια χαρα ειναι ο πουτσος μου 14 ποντους ειναι απλα εχω φαω σκαλωσια να τον μεγαλωσω.Αν ξερει κανεις ας πει αν θελει να λεει μαλακιες σαν τον προλαλησαντα ας παει να τον παιξει λιγακι να νιωσει αντρας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom