Νέα

Πώς μπορώ να μεγαλώσω τον πούτσο μου;(χάπια,τρόμπες κτλ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monoxasmou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 213K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
πω πω ρε παιδια τι να σας πω οποιος θελει ασ κανει μια δοκιμη και θα δει απο εκει και περα δεν μπορω να πω κατι αλλο ..εγω του ειπα την δικη μου εμπειρια και τιποτε αλλο

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
εγω λεω να δοκιμασω αυτο [video]http://www.penisgrowthsecrets.com/blog/st/gr/index.php?t202id=5503&t202kw=ec-st-bn-xvideos-va-gr-338x235-82[/video] θα σου πω τα αποτελεσματα και αν ειναι τους κανουμε μηνυση παρεα

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε συ φαίνονται τόσο μούφες όλα αυτά. Εσύ απλά στέλνεις τα λεφτά χωρίς να μπορείς να έρθεις σε επαφή με κάποιον από αυτούς  που το πουλάνε, γι'αυτό μου βρωμάει η ιστορία. Και μετά αν δε δουλέψει ντρέπονται όλοι να κάνουν μήνυση ή να το δημοσιοποιήσουν, οπότε αυτοί είναι καλυμμένοι

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Ρε μάγκες έχει δοκιμάσει κανένας τίποτα από τα παρακάτω?

Αν είναι μούφες αυτά που λένε πάντως μπορούμε να κάνουμε μια ανώνυμη καταγγελία στη γραμμή προστασίας του καταναλωτή
εγω λεω να δοκιμασω αυτο [video]http://www.penisgrowthsecrets.com/blog/st/gr/index.php?t202id=5503&t202kw=ec-st-bn-xvideos-va-gr-338x235-82[/video] θα σου πω τα αποτελεσματα και αν ειναι τους κανουμε μηνυση παρεα

πολύ ωραία...αν συναντήσω κάποιους στο δρόμο που δεν μπορούν να περπατήσουν γιατί τον πατάνε θα ξέρω ποιοι είναι...
σοβαρά τώρα, σοβαρευείτεεεεεεεεεεε  ;) ;) ;)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
εγω θα τον περασω γυρω απο την μεση μην φαω καμμια τουμπα

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εγω θα τον περασω γυρω απο την μεση μην φαω καμμια τουμπα
Και στο τελος χωσε το κεφαλι στον κωλο σου για να μην σου λυθει ο κκομπος κατα λαθοσ και φασ καμια τουμπα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Τυπε πλακα κανω..δεν θελω παρεξηγησεις.... :grin:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
καταλαβαίνω οτι πολυ θα βρουν ευκαιρεια να γελάσουν αλλα πραγματικα θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν τρόποι να μεγαλώσω τον πουτσο μου :helpplea:
Μήπως πρέπει να μικρύνεις την κεφάλα πρώτα; :2funny: Εσύ πρέπει να έχεις ολόκληρο πυρηνικό αντιδραστήρα στο κεφάλι αδερφέ. :2funny:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
ο πουτσος σου δε μεγαλωνει, μπορεις ομως να μεγαλωσεις την αυτοπεποιθηση σου με το να μην σκεφτεσαι με το πουτσο σου

Π

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
Παιδιά εχω κάποια ερωτηματα πανω σε αυτο το θέμα. Κι επειδή είναι ταμπού γενικά, όποιος θελει μπορει να μου απαντήσει και κυρίως αν κάποιος έχει κάνει μεγεθυνση πεους είναι ακομη πιο ευπροσδεκτος..... ;)
Ξέρει κανείς ποιος ειναι ο πιο καλός τρόπος ωστε να κανει κανεις επιμηκυνση πεους(τρόμπα,χάπια κ.α.);;; Πόσο κοστίζει; Επίσης, πόσο καιρό διαρκεί; Μετά  είναι μόνιμο το αποτέλεσμα και ασφαλής η "θεραπεία" για τον οργανισμό;
Πόσα cm δίνει;

Ευχαριστωωω

super378

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά εχω κάποια ερωτηματα πανω σε αυτο το θέμα. Κι επειδή είναι ταμπού γενικά, όποιος θελει μπορει να μου απαντήσει και κυρίως αν κάποιος έχει κάνει μεγεθυνση πεους είναι ακομη πιο ευπροσδεκτος..... ;)
Ξέρει κανείς ποιος ειναι ο πιο καλός τρόπος ωστε να κανει κανεις επιμηκυνση πεους(τρόμπα,χάπια κ.α.);;; Πόσο κοστίζει; Επίσης, πόσο καιρό διαρκεί; Μετά  είναι μόνιμο το αποτέλεσμα και ασφαλής η "θεραπεία" για τον οργανισμό;
Πόσα cm δίνει;

Ευχαριστωωω
Θέλεις δηλαδή να γίνεις ο "ενα βήμα πιο μπροστα"??? :2funny: :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ποσο τον εχεις και θελεις να παρεις ποντους;

Επισκέπτης
Ειπαμε να μην γινουμε κ ετσι!  :dancing:

Συνημμένα

• 06.jpg
    06.jpg
    277 KB · Εμφανίσεις: 35

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
ποσο τον εχεις και θελεις να παρεις ποντους;

Για λίγα χιλιοστα κάτι λιγότερο απο 13... Δε ζητάω παράλογα πραγματα.Θα ήθελα να φτάσω τα 15.. 
Αν ξερεις πες μου λεπτομέρειες! :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom