Επισκέπτης
Είναι αυτό που λένε στο χωριό μου ο τύπος.Ειπαμε να μην γινουμε κ ετσι!
Σαν χέρι βγαλμένο την έχει
Είναι αυτό που λένε στο χωριό μου ο τύπος.Ειπαμε να μην γινουμε κ ετσι!
δοκιμασε με τρομπα,γενικα μακρια απο χαπια
τον προκρουστη τον εχεις ακουστα;;Ξερεις μεχρι πόσα εκατοστα δίνει;; Πόσο κοστίζει μια τετοια τρόμπα;
ΜΠορεις να μου δωσεις κι αλλες λεπτομερειες;
Ευχαριστω για την ενημερωση οπως και να χει!!!!
φιλαρακο δεν ξερω...αλλα αν googlareis θα βγαλεις ακρηΞερεις μεχρι πόσα εκατοστα δίνει;; Πόσο κοστίζει μια τετοια τρόμπα;
ΜΠορεις να μου δωσεις κι αλλες λεπτομερειες;
Ευχαριστω για την ενημερωση οπως και να χει!!!!
φιλαρακο δεν ξερω...αλλα αν googlareis θα βγαλεις ακρη
Υπάρχουν κι εγχειρήσεις μεγέθυνσης.
Γίνονται σε κάποιες ιδιωτικές κλινικές.Δε γνωρίζω τί παίζει ακριβώς
Αν το'χεις νταλκά,κοίτα το.
Αν ψάξεις θα βρεις.Δε θα σου πει ο άλλος εύκολα ότι έχει κάνει εδώ μέσα ψηλέ.
Το φαντάζεσαι,φαντάζομαι...
ο πουτσος σου δε μεγαλωνει, μπορεις ομως να μεγαλωσεις την αυτοπεποιθηση σου με το να μην σκεφτεσαι με το πουτσο σου
Π
Τυπε, οπως σου λενε τα παιδια. Ψαξου μονος σου και μακρια απο χημειες.Οκ,σε ευχαριστω για την προσπαθεια.
Ωραια η πλακιτσα που γινεται,αλλα θα ηθελα να μαθαινα απο οποιονδηποτε κατι για το θεμα.
Του πουστη πια! τοσοι αντρες ειμαστε εδο μεσα! Καποιος θα ξερει
Το κεφάλι βγαίνει έξω απ' το πετσάκι;
Αν το βγάλεις έξω ίσως σου δώσει κάποια χιλιοστά επιπλέον. Επίσης, είναι πιο υγιεινό καθώς μπορείς να πλένεις ολόκληρο το κεφάλι και νιώθεις και μεγαλύτερη ηδονή στο σεξ.Το μισό. γιατί; παιζει κάποιο ρόλο;
Αν το βγάλεις έξω ίσως σου δώσει κάποια χιλιοστά επιπλέον. Επίσης, είναι πιο υγιεινό καθώς μπορείς να πλένεις ολόκληρο το κεφάλι και νιώθεις και μεγαλύτερη ηδονή στο σεξ.
Η περιτομή δεν εφευρέθηκε τυχαία.
Ξεκίνα από 'κει για αρχή.
Επίσης, από θέμα στύσης πως πας; Είναι αρκετά σκληρό; Κάνει κάποια καμπύλη;
Και από πάχος; Πόσο είσαι;
αν ειναι καλα σε παχος και ενα αξιοπρεπες μηκος καλα εισαι
ας ακουσουμε και μια γυναικεια αποψη!! εσυ σαν γυναικα πως θα το οριοθετουσες; απο ποσο και πάνω σε μηκος-πάχος θα σε ικανοποιουσε ως θηλυκο ;
Μην χασεις εσυ!!!Βαλε μια φωτο καλυτερα
Όχι, δεν έχω κάνει περιτομή. Απλά το έβγαζα έξω από μικρός και τώρα είναι σαν να μην υπάρχει, αφού και ξεκαύλωτο το μισό είναι έξω.Yποθέτω οτι εσυ εχεις κανει περιτομη...Πόσο κοστίζει;; Οπως και να το κανεις, τα λεφτα σημερα ειναι ενα θεμα...
Πάχος δεν θυμαμαι να σου πω ακριβως..Παντα το μηκος με εκαιγε! Είναι όμως οπως το βλέπω κανονικό. Τιποτα το τεραστιο δηλαδη σαν των πορνοσταρ! Καμπύλη δεν κάνει αλλά απο στυση ειναι το κάτι αλλο!! Εκει ευτυχως δεν ειχα προβλημα..Με το παραμικρό σηκωνεται και σταθερά χωρίς πτωσεις. Στο σεξ μου εχει πεσει μόνο μια φορα ως σημερα.