dimitrakis123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ου τι να σου πω.με την πατερα ξυπναω και με παγιατακη κοιμαμαι
ρε χαχαχουχα εσυου τι να σου πω.με την πατερα ξυπναω και με παγιατακη κοιμαμαι
παρθενος λενεμητσο τι ζωδιο εισαι ?
Παρθενος με αναδρομο την αφροδιτη!!!!!μητσο τι ζωδιο εισαι ?
μπουρδελο γιναμεΠαρθενος με αναδρομο την αφροδιτη!!!!!
Μενω κατάπληκτος. Πρωτη φορα νομίζω συμβαίνει!μπουρδελο γιναμε
ρε μαλακα βλεπεις τι γραφουν με ενα χαπι 10 ποντους
τα ζωδια κοιτας εσυ; εδω πιστεψανε τον παπανδρεου
ρε μαλακα βλεπεις τι γραφουν με ενα χαπι 10 ποντους
κατσε εσυ η η γκομενα εχει διαφορααλανια! να μηλιση κανενας που εχει εμπηρια! τη αισθημα ειναι αμα βαλης την τρομοπα στην πουτσα και ξεκηνησης και τρομπαρης εσυ η η γκομενα
αλανια! να μηλιση κανενας που εχει εμπηρια! τη αισθημα ειναι αμα βαλης την τρομοπα στην πουτσα και ξεκηνησης και τρομπαρης εσυ η η γκομενα
Ενας φιλος μου μου προτεινε το forum σας γιατι ξερει οτι μου αρεσει να μιλαω για ολα τα σεξουαλικα θεματα.
Και μιας και ειδα εδω για πουτσοσυζητηση ειπα να συμμετασχω.
Ξεκολλατε με το μεγεθος και μην αγχωνεστε. Ολες οι πουτσες μας αρεσουνε εκτος απο τις πολυ μικρες.
Αν ο αλλος εχει τεχνικη θα περασουμε πολυ καλα και με μια μετρια. Με μια μεγαλη ακομα καλυτερα αλλα τα μεγαλα μεγεθη σπανιζουν. Η πλειοψηφια κυμαινεται γυρω απο το μεσο ορο.
Γι' αυτο προσεξτε την τεχνικη σας, οσοι εχουν κοιλια να τη ριξουν και ριξτε και ενα ξυρισματακι στη γυρω περιοχη. Και πιο μεγαλο θα φαινεται και πιο ομορφο...
Οι sex editors παραμυθιαζουν τον κοσμο. Εγω λεω την αποψη μου.
Και να σου πω και το αλλο. Οι περισσοτεροι ψωλαραδες στηριζονται μονο στο εργαλειο τους και αδιαφορουν να χρησιμοποιησουν γλωσσα και δαχτυλα.
Τι να την κανω την πουτσαρα σου ρε φιλε? Μπορει να ενθουσιαστω μολις την δω αλλα δε θα χυσω κιολας. Φτιαξε με πρωτα σαν γυναικα και μετα βαλε μου το παλαμαρι σου να γουσταρουμε.
Γι' αυτο και προτιμω τα μετρια εργαλεια. Γιατι συνηθως περναω καλυτερα...
Οι sex editors παραμυθιαζουν τον κοσμο. Εγω λεω την αποψη μου.
Και να σου πω και το αλλο. Οι περισσοτεροι ψωλαραδες στηριζονται μονο στο εργαλειο τους και αδιαφορουν να χρησιμοποιησουν γλωσσα και δαχτυλα.
Τι να την κανω την πουτσαρα σου ρε φιλε? Μπορει να ενθουσιαστω μολις την δω αλλα δε θα χυσω κιολας. Φτιαξε με πρωτα σαν γυναικα και μετα βαλε μου το παλαμαρι σου να γουσταρουμε.
Γι' αυτο και προτιμω τα μετρια εργαλεια. Γιατι συνηθως περναω καλυτερα...
Το αν δινω τον κωλο μου και αν τα καταπινω δεν νομιζω να εχει σχεση με το θεμα.Εχεις φαει πολλες ψωλες? ρωταω για να ξερω αν ολα αυτα που λες ειναι βγαλμενα απο την ζωη. Θα βηθησει αν τον παιρνεις απο τον κωλο και αν τα καταπινεις. Τα κανεις αυτα?