Νέα

Πώς μπορώ να μεγαλώσω τον πούτσο μου;(χάπια,τρόμπες κτλ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monoxasmou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 213K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ου τι να σου πω.με την πατερα ξυπναω και με παγιατακη κοιμαμαι :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
μητσο τι ζωδιο εισαι?

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
ρε μαλακα βλεπεις τι γραφουν :huh:με ενα χαπι 10 ποντους  :2funny:

και να σκεφτεις οτι μερικοι δεν κανουν τον υπολογισμο καν  δηλαδη (περνουμε το μικροτερο μεσο μεγεθος)
την εχουν 16 ποντους και θα παει 26 και το πιστευουν ποσο μυαλο εχουν?  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

τα ζωδια κοιτας εσυ; εδω πιστεψανε τον παπανδρεου :cheesy:

εχεις δικιο το προηγουμενο ειναι πταισμα το περνω πισω
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
ρε μαλακα βλεπεις τι γραφουν :huh:με ενα χαπι 10 ποντους  :2funny:

Δηλαδή με 2 χαπάκια = 20 πόντους (και ούτω καθεξής)  :think:

vid02.jpg

:rockon:

panagiotisz

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ vimax..

PEOPEXTRON

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
αλανια! να μηλιση κανενας που εχει εμπηρια! τη αισθημα ειναι αμα βαλης την τρομοπα στην πουτσα και ξεκηνησης και τρομπαρης εσυ η η γκομενα

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
αλανια! να μηλιση κανενας που εχει εμπηρια! τη αισθημα ειναι αμα βαλης την τρομοπα στην πουτσα και ξεκηνησης και τρομπαρης εσυ η η γκομενα
κατσε εσυ η η γκομενα εχει διαφορα

margerita

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ενας φιλος μου μου προτεινε το forum σας γιατι ξερει οτι μου αρεσει να μιλαω για ολα τα σεξουαλικα θεματα.
Και μιας και ειδα εδω για πουτσοσυζητηση ειπα να συμμετασχω.
Ξεκολλατε με το μεγεθος και μην αγχωνεστε. Ολες οι πουτσες μας αρεσουνε εκτος απο τις πολυ μικρες.
Αν ο αλλος εχει τεχνικη θα περασουμε πολυ καλα και με μια μετρια. Με μια μεγαλη ακομα καλυτερα αλλα τα μεγαλα μεγεθη σπανιζουν. Η πλειοψηφια κυμαινεται γυρω απο το μεσο ορο.
Γι' αυτο προσεξτε την τεχνικη σας, οσοι εχουν κοιλια να τη ριξουν και ριξτε και ενα ξυρισματακι στη γυρω περιοχη. Και πιο μεγαλο θα φαινεται και πιο ομορφο...

satrianis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ενας φιλος μου μου προτεινε το forum σας γιατι ξερει οτι μου αρεσει να μιλαω για ολα τα σεξουαλικα θεματα.
Και μιας και ειδα εδω για πουτσοσυζητηση ειπα να συμμετασχω.
Ξεκολλατε με το μεγεθος και μην αγχωνεστε. Ολες οι πουτσες μας αρεσουνε εκτος απο τις πολυ μικρες.
Αν ο αλλος εχει τεχνικη θα περασουμε πολυ καλα και με μια μετρια. Με μια μεγαλη ακομα καλυτερα αλλα τα μεγαλα μεγεθη σπανιζουν. Η πλειοψηφια κυμαινεται γυρω απο το μεσο ορο.
Γι' αυτο προσεξτε την τεχνικη σας, οσοι εχουν κοιλια να τη ριξουν και ριξτε και ενα ξυρισματακι στη γυρω περιοχη. Και πιο μεγαλο θα φαινεται και πιο ομορφο...

ωραια και εμψυχωτικα λογια  :rockon: σα να διαβαζω τη στηλη sex editor περιοδικου ....  :2funny:

αλλα θα μου πεις και αυτα που λεει η margerita απο τη ζωη ειναι

margerita

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Οι sex editors παραμυθιαζουν τον κοσμο. Εγω λεω την αποψη μου.
Και να σου πω και το αλλο. Οι περισσοτεροι ψωλαραδες στηριζονται μονο στο εργαλειο τους και αδιαφορουν να χρησιμοποιησουν γλωσσα και δαχτυλα.
Τι να την κανω την πουτσαρα σου ρε φιλε? Μπορει να ενθουσιαστω μολις την δω αλλα δε θα χυσω κιολας. Φτιαξε με πρωτα σαν γυναικα και μετα βαλε μου το παλαμαρι σου να γουσταρουμε.
Γι' αυτο και προτιμω τα μετρια εργαλεια. Γιατι συνηθως περναω καλυτερα...

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Και να σου πω και το αλλο. Οι περισσοτεροι ψωλαραδες στηριζονται μονο στο εργαλειο τους και αδιαφορουν να χρησιμοποιησουν γλωσσα και δαχτυλα.
Τι να την κανω την πουτσαρα σου ρε φιλε? Μπορει να ενθουσιαστω μολις την δω αλλα δε θα χυσω κιολας. Φτιαξε με πρωτα σαν γυναικα και μετα βαλε μου το παλαμαρι σου να γουσταρουμε.

Εχεις φαει πολλες ψωλες? ρωταω για να ξερω αν ολα αυτα που λες ειναι βγαλμενα απο την ζωη. Θα βηθησει αν τον παιρνεις απο τον κωλο και αν τα καταπινεις. Τα κανεις αυτα?

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Πολυυυυυύ σωστό.

Εξάλλου σε κάθε περίπτωση

"Its not what you have but how you use it"

Αρχαία αμερικάνικη παροιμία (2.000 π.Χ.)

margerita

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εχεις φαει πολλες ψωλες? ρωταω για να ξερω αν ολα αυτα που λες ειναι βγαλμενα απο την ζωη. Θα βηθησει αν τον παιρνεις απο τον κωλο και αν τα καταπινεις. Τα κανεις αυτα?
Το αν δινω τον κωλο μου και αν τα καταπινω δεν νομιζω να εχει σχεση με το θεμα.
Αφηστε τα πουλια σας ησυχα αγορινες και προσεξτε την υγεια σας και την εμφανιση σας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom