Νέα

Πώς μπορώ να μεγαλώσω τον πούτσο μου;(χάπια,τρόμπες κτλ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monoxasmou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 214K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Το αν δινω τον κωλο μου και αν τα καταπινω δεν νομιζω να εχει σχεση με το θεμα.
Αφηστε τα πουλια σας ησυχα αγορινες και προσεξτε την υγεια σας και την εμφανιση σας...
Βλέπεις, οι άνδρες μας τρώει η περιέργεια όταν έχουμε μπορστά μας μια Μαργαρίτα.

Καλά του (μας) τάπες.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.723
Πόντοι
5.435
Αφηστε τα πουλια σας ησυχα αγορινες και προσεξτε την υγεια σας και την εμφανιση σας...
θα προσθέσω επίσης και τους τρόπους μας, τη συμπεριφορά μας, και το τι λέμε... if u know what i mean ;)

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ισε πολι καλο γινεκακι εγο ιμε μονοποντοσ κε ασκιμοσ

margerita

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Επειδη δεχτηκα καποια προσωπικα μηνυματα να σας πω οτι ειμαι εδω για να περναει η ωρα μου και να κανουμε κουβεντα κι ας ειναι και για τον πουτσο (ωραιο θεμα αλλωστε).
Δεν θα απαντησω σε κανεναν εκτος αν ειναι κατι σημαντικο και δεν μπορει καποιος να το δημοσιευσει στο forum...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.991
Πόντοι
3.475

Ρε παιδια, υπαρχουν και χειροτερα...
Εγω, ας πουμε, εχω μια χαρα πουτσα αλλα δεν γαμαω σχεδον καθολου  :-
Γαμηστε οσο μπορειτε, και μην τρελαινεστε με μεγεθη κλπ
Ετσι κι αλλιως, οι γκομενες θελουν θυματα αγαπουληδες, οχι γαμιαδες και ψωλαραδες

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Επειδη δεχτηκα καποια προσωπικα μηνυματα να σας πω οτι ειμαι εδω για να περναει η ωρα μου και να κανουμε κουβεντα κι ας ειναι και για τον πουτσο (ωραιο θεμα αλλωστε).
Δεν θα απαντησω σε κανεναν εκτος αν ειναι κατι σημαντικο και δεν μπορει καποιος να το δημοσιευσει στο forum...

πέσαν χυλόπιττες.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ρε παιδια, υπαρχουν και χειροτερα...
Εγω, ας πουμε, εχω μια χαρα πουτσα αλλα δεν γαμαω σχεδον καθολου  :-
Γαμηστε οσο μπορειτε, και μην τρελαινεστε με μεγεθη κλπ
Ετσι κι αλλιως, οι γκομενες θελουν θυματα αγαπουληδες, οχι γαμιαδες και ψωλαραδες

είπαμε, οι γυναίκες θέλουν "γαμιάδες και ψωλαράδες" (oh mon Dieu, sic), που ταυτόχρονα είναι γοητευτικοί, συναισθηματικοί και απροσδιόριστα εύθραυστοι (μα ποιός είμαι, η Δομή είμαι;)

Και μην ξεχνάτε, νόύμερο 1, γυαλισμένα παπούτσια.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.991
Πόντοι
3.475
είπαμε, οι γυναίκες θέλουν "γαμιάδες και ψωλαράδες" (oh mon Dieu, sic), που ταυτόχρονα είναι γοητευτικοί, συναισθηματικοί και απροσδιόριστα εύθραυστοι (μα ποιός είμαι, η Δομή είμαι;)

Και μην ξεχνάτε, νόύμερο 1, γυαλισμένα παπούτσια.

Ασε με μωρε τωρα
Εναν φουκαρα μαμακια με λεφτα και καλο ονομα θελουνε

(Και στις καλοκαιρινες διακοπες εναν ωραιο με μουσκουλα, για 5-6 καλα γαμησια)

Τωρα θα τις μαθουμε??

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Ασε με μωρε τωρα

Τωρα θα τις μαθουμε??

συγνωμη που παραθετω εσενα
αλλα εχω μια απορια που την ειχα ξαναπει πριν απο καιρο
γιατι βαζουμε ταμπελες?
ναι δεν λεω οτι εχεις αδικο τελειος
βλεπει με το μεγαλυτερο ποσοστο υσχιει το "οι γυνεκες φλερταροουν με το κακο παιδι αλλα περνουν το καλο"
υσχιει οτι οι περισοτερες κοιτανε το τι εχεις.
πριν 10 μερες ημουν ιταλια  πηγα με εναν φιλο για δουλεια ηταν ενας στα 50-55 που ηξερε ελληνικα και ειχαμε πιασει κουβεντα
οπως μιλαγαμε για γυνεκες μου λεει "οι ιταλιδες για να πεσουν αρκρι να σε γουσταρουν οι ελληνιδες αρκει να δειξεις το πορτοφολι"
υπαρχει ομως ενα αλλα....
μονες τους εγιναν ετσι?
η margerita ειπε κατι για μενα απολιτος σωστο και το εχω ακουσει πολλες φορες  και η απαντηση που πηρε ηταν αν τον παιρνει απο τον κωλο η τα θελει στο στομα?
η επιδη καποιος υποστιρηξε οτι αυτες η συμπεριφορες ειναι λαθος ειναι μουνοδουλος?(οποτε μαλλον ειμαι και εγω?)
ενταξη ειπαμε ειναι λαθος αλλα δεν ειμαστε ολοι σωστοι και εχει δικιο
οι περισοτεροι απλα κοιτανε καπου να τον χωσουν οι μιλανε ασχημα δειχνουν τα πορτοφολια για να το κανουν και εχουν απαιτησεις
και μετα φταινε οι γυνεκες... παιδια... εμεις τις μαθαμε ετσι...
και βγηκε μια ειπε κατι σωστο... καπιοι της την ειπανε... απαντησε με το γαντι χωρις να προσβαλει χοντρα... και παλι ειναι λαθος
ας γινουμε λιγο πιο αντικειμενικοι καλο για μας ειναι... γιατι οτι πληρωνουμε περνουμαι...

margerita

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ασε με μωρε τωρα

Τωρα θα τις μαθουμε??
Δηλαδη ο μαμακιας ο φραγκατος γαμαει παντα και ο μπρατσωμενος γαμαει το καλοκαιρι?Και οι υπολοιποι ποτε γαμανε?Κατ' εσενα ποτε?
Ρε μην αγχωνεστε ουτε για τα φραγκα σας, ουτε για τα μπρατσα σας, ουτε για το πουλι σας αν θελει μεγενθυση ή οχι.
Ντυθειτε ωραια, βγειτε εξω, φλερταρετε εξυπνα και ολοι θα γαμησετε (αρκει να ειστε πιο αδυνατοι απο τον Βενιζελο)

Peacful_Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
240
Πόντοι
36
Δηλαδη ο μαμακιας ο φραγκατος γαμαει παντα και ο μπρατσωμενος γαμαει το καλοκαιρι?Και οι υπολοιποι ποτε γαμανε?Κατ' εσενα ποτε?
Ρε μην αγχωνεστε ουτε για τα φραγκα σας, ουτε για τα μπρατσα σας, ουτε για το πουλι σας αν θελει μεγενθυση ή οχι.
Ντυθειτε ωραια, βγειτε εξω, φλερταρετε εξυπνα και ολοι θα γαμησετε (αρκει να ειστε πιο αδυνατοι απο τον Βενιζελο)

:rockon: :rockon: :rockon:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
εγω απο τις σχεσεις μου εχω καταλαβει 2 πραγματα..
α)η γυναικα πρεπει να ακουει και οχι-οχι μονο "ναι μωρο μ".Βεβαια για το να αρνηθεις κατι που θα σου ζητησει η γκομενα σου ειναι απορροια των σχεσεων που εχεις κανει και των εμπειριων που εχεις αποκτησει...
β)σαν συνεχεια του πρωτου η γυναικα αν θεωρησει εναν αντρα δεδομενο δλδ δικο της χανει το ενδιαφερον της και η σχεση μετραει αντιστροφα..πρεπει η γυναικα να νοιωθει οτι ο αλλος ειναι μαζι της,δεν θα της κανει μλκια αλλα αμα ειναι ενταξει θα τον χασει!
τωρα δεν πιστευω οτι χρειαζονται γερα πορτοφολια να γαμησεις..
αυτοπεποιθηση,καλο ντυσιμο,ενα ωραιο σωματακι και προπαντων να εισαι χαλαρος...αμα μιλας σε μια γυναικα και σκεφτεσαι πρεπει να γαμησω οπωςδηποτε το αποτελεσμα θα ειναι μονο Χ

PS1. φανταζεστε η margerita να ειναι αντρας στην πραγματικοτητα? :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom