Νέα

Πώς μπορώ να μεγαλώσω τον πούτσο μου;(χάπια,τρόμπες κτλ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monoxasmou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 213K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Συμφωνώ ότι δεν είναι όλες εύκολες, αλλά διαφωνώ στο ότι δεν είναι όλες πουτάνες.. Απλά ορισμένες το κάνουν και επάγγελμα..

φιλε μου εχω ενα κανονα κυρια στον κοσμο πουτανα στο κρεβατι
δεν μπορεις να απετεις απο μια να ειναι κυρια σε ολα τους και να τρεχεις να πληρωνεις επιδη δεν σου κανει στο κρεβατι
το καλο σε μια σχεση ειναι να μπορεις να εχεις αυτο που θες και στο κρεβατι και στην ζωη
και καλο ειναι στις σχεσεις να υπαρχει συνενοηση στο θεμα και μια εμπιστοσυνη αλιως   το ψαχνουμε ολοι αλλου και στι κατω κατω
γιατι οταν ενας αντρας εχει 10 γκομενες ειναι γαμιας και οταν μια γυναικα 10 αντρες ειναι πουτανα?
θελουμε τις εμπειρες και δεν κανουμε κεφι ενα κακο κρεβατι απο την μια αλλα λεμε πουτανα μια που εχει την εμπειρια να μας δωσει αυτο που θελουμαι... τελικα ξερουμαι τι ζηταμε?

margerita

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου εχω ενα κανονα κυρια στον κοσμο πουτανα στο κρεβατι
δεν μπορεις να απετεις απο μια να ειναι κυρια σε ολα τους και να τρεχεις να πληρωνεις επιδη δεν σου κανει στο κρεβατι
το καλο σε μια σχεση ειναι να μπορεις να εχεις αυτο που θες και στο κρεβατι και στην ζωη
και καλο ειναι στις σχεσεις να υπαρχει συνενοηση στο θεμα και μια εμπιστοσυνη αλιως   το ψαχνουμε ολοι αλλου και στι κατω κατω
γιατι οταν ενας αντρας εχει 10 γκομενες ειναι γαμιας και οταν μια γυναικα 10 αντρες ειναι πουτανα?
θελουμε τις εμπειρες και δεν κανουμε κεφι ενα κακο κρεβατι απο την μια αλλα λεμε πουτανα μια που εχει την εμπειρια να μας δωσει αυτο που θελουμαι... τελικα ξερουμαι τι ζηταμε?
Πουτανα ειναι αυτη που δεν θα γαμηθει για να περασει καλα αλλα θα το κανει για να πληρωθει ειτε με χρημα ειτε με κοινωνικο οφελος.
Αρα ακομα και με εναν αντρα να εχει γαμηθει στη ζωη της πουτανα ειναι.
Αυτη που το κανει για να περναει ωραια με τον εκαστοτε συντροφο της ακομα και με χιλιους να εχει παει κατα τη γνωμη μου δεν ειναι πουτανα.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Πουτανα ειναι αυτη που δεν θα γαμηθει για να περασει καλα αλλα θα το κανει για να πληρωθει ειτε με χρημα ειτε με κοινωνικο οφελος.
Αυτη που το κανει για να περναει ωραια με τον εκαστοτε συντροφο της ακομα και με χιλιους να εχει παει κατα τη γνωμη μου δεν ειναι πουτανα.
correct.Αυτη ειναι καυλιαρα  ;)

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

ετσι αυτο ειναι σωστοτερο

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
θελο κε εγο να γινο μεγαλοσ πιδικταρσ ,πιοσ θα μεμαθι???

panagiotisz

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
[quote author=panagiotisz link=topic=3376.msg3734340#msg3734340 date
[/quote]

rocco_siffredi

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
0
:grin: ξερή κανείς πως μπορούμε να μεγεθύνουμε το μόριο?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.073
Πόντοι
22.266
μαα το παιξεις και σκληρυνει μεγαλωνει και δυο τρεις φορες απο οταν εισαι σε χαλαρωση :grin:

rocco_siffredi

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
0
μύθοι και αληθειες γύρω από την μεγένθυση μοριου

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ποιος μικροψωλης εκανε αυτο το θεμα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
καταλαβαίνω οτι πολυ θα βρουν ευκαιρεια να γελάσουν αλλα πραγματικα θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν τρόποι να μεγαλώσω τον πουτσο μου :helpplea:

σαφως, βαλτε ενα φελλο στο αιδιον που διακορευετε και θα πατωσετε ευκολα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom