και αυτος.... να σου δωσω τηλ να μιλησετε??
σαν το Ρόκυ Μπαλμπόα είναι αυτός
και αυτος.... να σου δωσω τηλ να μιλησετε??
καταλαβαίνω οτι πολυ θα βρουν ευκαιρεια να γελάσουν αλλα πραγματικα θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν τρόποι να μεγαλώσω τον πουτσο μου
χειρουργειο μονο ;)
καταλαβαίνω οτι πολυ θα βρουν ευκαιρεια να γελάσουν αλλα πραγματικα θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν τρόποι να μεγαλώσω τον πουτσο μου
Τύπισσα ειναι πολυ ευγενικο οτι απαντας σε ενα ποσταρισμα που εγινε το 2006, πριν 10 χρονια δηλαδη.χωρις πλακα τωρα .... ποσο ειναι γιατι αν μιλαμε για 12-13 εκατοστα με καλο παχος εισαι καλα...με καλο χειρισμο φτανεις στην αποκορυφωση τη κοπελα αλλα αν ειναι κατω απο 12 ... υπαρχουν μηχανηματα που τη μεγαλωνουν <τρομπα πεους>
Τύπισσα ειναι πολυ ευγενικο οτι απαντας σε ενα ποσταρισμα που εγινε το 2006, πριν 10 χρονια δηλαδη.
χωρις πλακα τωρα .... ποσο ειναι γιατι αν μιλαμε για 12-13 εκατοστα με καλο παχος εισαι καλα...με καλο χειρισμο φτανεις στην αποκορυφωση τη κοπελα αλλα αν ειναι κατω απο 12 ... υπαρχουν μηχανηματα που τη μεγαλωνουν <τρομπα πεους>
ασε τους τυφλους δεν θελουν τα φωτα σου, εμεις οι υπολοιποι με μεγαλα προσοντα τι θα κανουμε θα το ριξουμε στην χειροτεχνεια;
θελουμε επειγοντως αμεσα εργασια με τα γκομενακια των μικροτσουτσουνων και να δουλευουμε υπερωρειες κλεφτες θα γινουμε εμεις
ολοι εχουν δικαιωμα στο σεξ.... ρε μαναρι
Τύπισσα ειναι πολυ ευγενικο οτι απαντας σε ενα ποσταρισμα που εγινε το 2006, πριν 10 χρονια δηλαδη.
Υ.Γ. Και μαλιστα σε καποιον που εχει να μπει απο τον Δεκεμβριο του 2006.
ολοι εχουν δικαιωμα στο σεξ.... ρε μαναρι
Αξεχαστες εποχες το 2006 ήμουν φοιτητης τοτε