ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.165
- Πόντοι
- 506
θα δοκιμάσω ξυλοκαίνη και θα σου πωπλακα πλακα εχει γλυψει κανεις μουνακι με κοκα;
θα δοκιμάσω ξυλοκαίνη και θα σου πωπλακα πλακα εχει γλυψει κανεις μουνακι με κοκα;
στα αρχιδια τους τυπε απο το να παντρευτηκαν μια και να ζουν κολαση καθε μερα καλυτερα εργένης να πηγαινεις με οποια θες
και αιντε παλι στη δουλεια αυριο να λενε για τα παιδια τους πωωωωωω καλα περάσαμε το 3μερο αυριο πηξιμο παλι
Ασε τις μαλακίες.
Γλυκια μου!!! Με εμενα δεν υπαρχει λογος να εισαι τσιτωμενη. Δεν καταλαβαινω γιατι εισαι παντα ετοιμη να αρπαχτεις...Προσωπικα ούτε τσακωνομαι ουτε τσιμπαω....χαλαρωσε...
αρκετα θα έλεγα
Γλυκια μου!!! Με εμενα δεν υπαρχει λογος να εισαι τσιτωμενη. Δεν καταλαβαινω γιατι εισαι παντα ετοιμη να αρπαχτεις...Προσωπικα ούτε τσακωνομαι ουτε τσιμπαω....χαλαρωσε...
Θελεις να συζητησουμε για κοκαίνες τωρα? Εισαι σοβαρος? Κοψε λεμε.τι μαλακιες σοβαρα μιλαω δεν κανω πλακα
Λιγο παρορμητικη ειναι, δεν ειναι κακιά.μην ασχολείσαι με το τσόκαρο
μην ασχολείσαι με το τσόκαρο
Θελεις να συζητησουμε για κοκαίνες τωρα? Εισαι σοβαρος? Κοψε λεμε.
Λιγο παρορμητικη ειναι, δεν ειναι κακιά.
εμενα παντως η φουσκωτή η κούκλα μου εχει εκφράσει πολλάκις παράπονα οτι δεν την ικανοποιώδεν πειραζει η επιστημη πρωχωρισε για ολα υπαρχει λυση, δεν βλεπεις ο μπερλουσκονι σαν εφηβος τα κουτουπωνει τα ανηλκα
η καλητερη μαστουρα ειναι το σεξ ειπαμε...
καλα επεσα σε πολυ σεμνοτυφια δεν πινεται δεν σνιφαρεται μηπως δεν γαματε κιολας;
εμενα παντως η φουσκωτή η κούκλα μου εχει εκφράσει πολλάκις παράπονα οτι δεν την ικανοποιώ
γοβα γλυκια μου μην αρπαζεσαι δε στο παιρνω χαχαχαχαχα
;)η καλητερη μαστουρα ειναι ο Αλεξ ειπαμε...
η καλητερη μαστουρα ειναι το σεξ ειπαμε...
ρε τυπε τι εχεις παθει με την κοκα?αν εβαζα και λιγο κοκα στο μουνακι σου την ωρα που σε εγλυφα πιστεψεμε θα ησουν σε αλλο κοσμο ιδονης
ρε τυπε τι εχεις παθει με την κοκα?