WORLD TRAVELER
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
απαντησα και εγω και αλλοι ....αλλα λες να βρηκε λυση στο προβλημα??
αν δεν βρηκε λυση τοτε καποιος θα κανει υπερωρειες στο κρεβατι του με το γκομενακι του
απαντησα και εγω και αλλοι ....αλλα λες να βρηκε λυση στο προβλημα??
αν δεν βρηκε λυση τοτε καποιος θα κανει υπερωρειες στο κρεβατι του με το γκομενακι του
Με το ζωναρι λυμενο για καυγα? Οχι με μενα καλο μου...απαντησα και εγω και αλλοι ....αλλα λες να βρηκε λυση στο προβλημα?? παλι θες να τη βγαλεις ομορφα... και τι λες σε εμενα ενω σχολιασαν και αλλοι το θρεντ...πολυ αντρικιο αλεξ αυτο... παρε και συ μια τρομπιτσα
Τύπισσα ειναι πολυ ευγενικο οτι απαντας σε ενα ποσταρισμα που εγινε το 2006, πριν 10 χρονια δηλαδη.
Υ.Γ. Και μαλιστα σε καποιον που εχει να μπει απο τον Δεκεμβριο του 2006.
Με το ζωναρι λυμενο για καυγα? Οχι με μενα καλο μου...
που να δεις οταν την κοκα την συνδιαζεις και με τσιμπουκι.Αστολένε άμα ρίξεις κόκα πάνω γίνετε γουρούνι,πρήζετε εξωπραγματικά
ποιο πολυ θα κοστίζει να τον πρηξεις παρά να γαμησειςλένε άμα ρίξεις κόκα πάνω γίνετε γουρούνι,πρήζετε εξωπραγματικά
Γλυκια μου!!! Με εμενα δεν υπαρχει λογος να εισαι τσιτωμενη. Δεν καταλαβαινω γιατι εισαι παντα ετοιμη να αρπαχτεις...Προσωπικα ούτε τσακωνομαι ουτε τσιμπαω....χαλαρωσε...ειρωνευτικες....και σ απαντησα... οχι σε εσενα γτ?? θα μας πας δικαστηριο??
κορυφαια ταινια την εχω δει!
ο τυπος ειναι ιδιος με εναν παππου που μενει απο κατωκορυφαια ταινια την εχω δει!
εχει τυπε εδω μεσα γεροντοπαλικαρα πολλα
ο τυπος ειναι ιδιος με εναν παππου που μενει απο κατω
αρκετα θα έλεγακατεφθασαν και τα γεροντακια στη συζητιση τι λεει εχουμε κανενα προβληματακι με το εργαλειο μηπως;
Ασε τις μαλακίες.πλακα πλακα εχει γλυψει κανεις μουνακι με κοκα;