Νέα

Πώς μπορώ να μεγαλώσω τον πούτσο μου;(χάπια,τρόμπες κτλ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monoxasmou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 214K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

margerita

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
...αμα μιλας σε μια γυναικα και σκεφτεσαι πρεπει να γαμησω οπωςδηποτε το αποτελεσμα θα ειναι μονο Χ

PS1. φανταζεστε η margerita να ειναι αντρας στην πραγματικοτητα? :2funny: :2funny:
Ο σωστος ο αντρας σκεφτεται "αποψε θα γαμησω οπωσδηποτε".
Τοτε φλερταρει με αυτοπεποιθηση.Κι αν δεν τα καταφερει δεν πειραζει, θα γαμησει συντομα.
PS. Γυναικα ειμαι αλλα δεν μπορω να στο αποδειξω και ουτε και με νοιαζει κιολας...

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Τοτε φλερταρει με αυτοπεποιθηση.Κι αν δεν τα καταφερει δεν πειραζει, θα γαμησει συντομα.
PS. Γυναικα ειμαι αλλα δεν μπορω να στο αποδειξω και ουτε και με νοιαζει κιολας...
+1
εννοω οτι αν καθε εξοδος σου ο αυτοσκοπος ειναι να γαμησεις και οχι να περασεις ωραια και να φλερταρεις και τελος να οδηγησεις την αλλην στο κρεββατι το αποτελεσμα ειναι 0..γιατι δεν θα εισαι χαλαρος και θα τα σκατωσεις!
πλακα κανω μν αρπαζεσαι!

margerita

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
+1
εννοω οτι αν καθε εξοδος σου ο αυτοσκοπος ειναι να γαμησεις και οχι να περασεις ωραια και να φλερταρεις και τελος να οδηγησεις την αλλην στο κρεββατι το αποτελεσμα ειναι 0..γιατι δεν θα εισαι χαλαρος και θα τα σκατωσεις!
πλακα κανω μν αρπαζεσαι!
Δεν αρπαζομαι αγορινα.Ειμαι εδω για να περασω την ωρα μου συζητωντας για ενα θεμα που μου αρεσει πολυ (η πουτσα δηλαδη).
Δυστυχως εχω πολυ χρονο (ανεργη) αλλα τουλαχιστον μαζι σας περναω καλα...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
Δεν αρπαζομαι αγορινα.Ειμαι εδω για να περασω την ωρα μου συζητωντας για ενα θεμα που μου αρεσει πολυ (η πουτσα δηλαδη).
Δυστυχως εχω πολυ χρονο (ανεργη) αλλα τουλαχιστον μαζι σας περναω καλα...

Μπορώ να σε κάνω να περάσεις πιο εποικοδομητικά τον χρόνο σου με αυτό που σου αρέσει...  :sunglasses:

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
453
Πόντοι
36
Ο μεγάλος γαμιάς εμφανίστηκε.....

:2funny: :2funny: :2funny:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

το αποψε θα γαμησω δεν νομιζω οτι πρεπει να ειναι το νουμερο ενα στο μυαλο ενος αντρα
και το να πεφτεις με τα μουτρα δεν ειναι καλο. το καταλαβαινεται αμεσως εξου και ο ορος λιγουρια
που λετε.
αυτο που πρεπει να εχει ο αλλος στο μυαλο του ειναι το περναω καλα βγηκα απλα για να περασω καλα
ναι σε γουσταρω ναι θελω να σε πιδηξω αλλα και να μην μου κατσεις δεν πειραζει υπαρχουν αλλες, πανω απο ολα να ειναι ανετος καποιος και να μπορει να συζητησει και να περασει τα μηνυματα του χωρις να προσβαλει η μειωνει καποια... μετα προχωρας αναλογα με το πως το πω σε καθοδηγει η καθε μια πχ. προσφατη περιπτωση μια που με οδηγησε στο να της μιλησω προστυχα μεσα σε ενα κλαμπ που ειμασταν και χορευε πανω μου σε στυλ "αυτο το κωλαρακι με εχει τρελανει θελω να το σκισω" και απλα μου ειπε σαν απαντηση πως θες να το σκισεις....  εεε δεν απαντας την περνεις και φευγεις... αυτο δεν συμαινει ομως οτι και η διπλανη της ηθελε τον ιδιο τροπο ομειλιας

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
453
Πόντοι
36
Αντε ρε λιγουρια ολοι σας. Είδατε γυναίκα και της την πέσατε ολοι μαζί

margerita

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Η ανωνυμια που μου προσφερει το internet με βοηθαει στο να εκφραστω και να μιλησω ελευθερα και με το λεξιλογιο που θελω για θεματα που δεν μπορω να συζητησω στην προσωπικη μου ζωη.
Δεν ειμαι βιζιτα που ψαχνει πελατες ουτε αγαμητη που ψαχνει γκομενο γι΄αυτο και οι προτασεις μερικων στο forum ή σε pm θα μεινουν ασχολιαστες και αναπαντητες...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
Αντε ρε λιγουρια ολοι σας. Είδατε γυναίκα και της την πέσατε ολοι μαζί

Κατάλαβα.. Εσύ προτιμάς τους άντρες... Καλά κάνεις μεγάλε, γούστα είναι αυτά... Εξάλλου όταν είναι κάποιος ερωτευμένος με το καυλί του θα είναι και με τα άλλα καυλιά...

Η ανωνυμια που μου προσφερει το internet με βοηθαει στο να εκφραστω και να μιλησω ελευθερα και με το λεξιλογιο που θελω για θεματα που δεν μπορω να συζητησω στην προσωπικη μου ζωη.
Δεν ειμαι βιζιτα που ψαχνει πελατες ουτε αγαμητη που ψαχνει γκομενο γι΄αυτο και οι προτασεις μερικων στο forum ή σε pm θα μεινουν ασχολιαστες και αναπαντητες...

Για να ψάξεις γκόμενο πρέπει να είσαι αγάμητη? Μπορεί να κάνεις 1 night stands αλλά και να ψάχνεις για γκόμενο. Ή να κάνεις στέτα 1 night stands και να μην ψάχνεις για γκόμενο.. Το γαμήσι δεν προϋποθέτει την ανάγκη σύναψης σχέσης..

Οπότε πάλι απ την αρχή..

Μπορώ να σε κάνω να περάσεις ποιο εποικοδομητικά την ώρα σου με αυτό που σου αρέσει..  :sunglasses:

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
453
Πόντοι
36
Επέτρεψε μου να ξερω εγω το πόσο άντρας ειμαι και όχι εσύ

margerita

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
το αποψε θα γαμησω δεν νομιζω οτι πρεπει να ειναι το νουμερο ενα στο μυαλο ενος αντρα
και το να πεφτεις με τα μουτρα δεν ειναι καλο. το καταλαβαινεται αμεσως εξου και ο ορος λιγουρια
που λετε.
αυτο που πρεπει να εχει ο αλλος στο μυαλο του ειναι το περναω καλα βγηκα απλα για να περασω καλα
ναι σε γουσταρω ναι θελω να σε πιδηξω αλλα και να μην μου κατσεις δεν πειραζει υπαρχουν αλλες, πανω απο ολα να ειναι ανετος καποιος και να μπορει να συζητησει και να περασει τα μηνυματα του χωρις να προσβαλει η μειωνει καποια... μετα προχωρας αναλογα με το πως το πω σε καθοδηγει η καθε μια πχ. προσφατη περιπτωση μια που με οδηγησε στο να της μιλησω προστυχα μεσα σε ενα κλαμπ που ειμασταν και χορευε πανω μου σε στυλ "αυτο το κωλαρακι με εχει τρελανει θελω να το σκισω" και απλα μου ειπε σαν απαντηση πως θες να το σκισεις....  εεε δεν απαντας την περνεις και φευγεις... αυτο δεν συμαινει ομως οτι και η διπλανη της ηθελε τον ιδιο τροπο ομειλιας
:thumbsup:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
κουκλα αν θες να τα λεμε ολα κανενας σωστος αντρας δεν σκεφτετε "αποψε θα γαμησω οπωσδηποτε"
Απλα το κανει.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
453
Πόντοι
36
Και γω προσπαθώ να ειμαι, αλλα οτι εχω πετύχει, το εχω πετύχει με μεθοδικη δουλειά και όχι πηγαίνοντας στο ψητό κατ ευθείαν. Δεν θέλουν τέτοια οι γυναίκες. Θέλουν λίγο παιχνίδι, λίγο μυστήριο, λιγα υπονοοουμενα, κουβέντα κλπ.

Δεν είναι όλες εύκολες και πουτάνες

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
Και γω προσπαθώ να ειμαι, αλλα οτι εχω πετύχει, το εχω πετύχει με μεθοδικη δουλειά και όχι πηγαίνοντας στο ψητό κατ ευθείαν. Δεν θέλουν τέτοια οι γυναίκες. Θέλουν λίγο παιχνίδι, λίγο μυστήριο, λιγα υπονοοουμενα, κουβέντα κλπ.

Συμφωνώ ότι δεν είναι όλες εύκολες, αλλά διαφωνώ στο ότι δεν είναι όλες πουτάνες.. Απλά ορισμένες το κάνουν και επάγγελμα..

margerita

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
κουκλα αν θες να τα λεμε ολα κανενας σωστος αντρας δεν σκεφτετε "αποψε θα γαμησω οπωσδηποτε"
Απλα το κανει.
Συμφωνω.
Αλλα εννοω οτι το σκεφτεται την ωρα που φλερταρει γιατι αν ειναι εξυπνος θα το καταλαβει σχεδον αμεσως.Αν παλι καταλαβει το αντιθετο δεν τον νοιαζει ουτε στενοχωριεται ουτε βριζει απο μεσα του γιατι ειναι εξυπνος και ξερει οτι δεν γινεται να αρεσουμε σε ολους...

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
453
Πόντοι
36
Λογικότατα ολα αυτά που λες

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Απλα το κανει.

το κανει οταν πρεπει να το κανει και με μια προεργασια πριν δεν παει και λεει στην αλλη σηκω στησου παρτον :2funny:

αν δεν υπαρχει παιχνιδι δεν υπαρχει τιποτα αυτος ειναι ο λογος που τι και να μου εχουν πει εξακολουθω να δηλωνω καμακι :grin:
βιτσια ειναι αυτα αλλα το ψυχρο παμε να μου κατσεις ετσι στο ξερω δεν εχει νοημα...
αλλη η ικανοποιηση του να παλεψεις και να κερδισεις κατι και αλλο να το εχεις στο πιατο...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πως μπορεις να <<μεγαλωσεις>> τον πουτσο σου,δυο απλα πραγματα
Πρωτον,βρες τη γυναικα που πραγματικα γουσταρεις,που τη βρισκετε μαζι στο κρεβατι.Μια καλη γκομενα σου προσθετει ποντους,μια παθητικη γκομενα μπορει να σε καταφερει να μην εχεις καν στυση
Δευτερον,η ψυχολογια,προσπαθησε παντα να εχεις αυτοπεποιθηση,αυτο κερδιζεται.Πολλες φορες θα προσπαθησει να σ ευνουχησει μια γυναικα,μην της το επιτρεψεις ακομη και αν χρειαστει να την χασεις.Τουλαχιστον δεν θα χασεις τον <<ανδρισμο>> σου.Επισης,μιας και μιλαμε για πουτανες,,πολλες φορες εχουν τη ψυχολογια του γαμαω και δερνω,ειμαι εδω για να σε γαμησω,οχι να με γαμησεις,να σ εντυπωσιασω.Πολλες φορες σε κοιταζουν με το βλεμμα του ειμαι πιο πανω απο σενα.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ.Οσο ειμαστε στο κρεβατι,ειμαστε το ιδιο,τουλαχιστον.Οσες φορες μου χει τυχει αυτο το υπεροπτικο βλεμμα,εστω και χωρις να το θελουν,μ εχουν χασει.(Μικρο μυστικο προς ιεροδουλες)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom