πωσ μπορει να ισιωσει ο μποθντζοσ αμα ειναι στραβοσ?
δηλαδη εχει μια κλιση προσ αριστερα,μπορει με καποιο τροπο να γινει ισιοσ σε εφθεια γραμμη?
μονο σοβαρεσ προτασεισ για λογοθσ ηγειασ!!
Κάμε περιτομθ :S :S
δηλαδη εχει μια κλιση προσ αριστερα,μπορει με καποιο τροπο να γινει ισιοσ σε εφθεια γραμμη?
Να πας καταρχην σ ενα ουρολογο να δεις μηπως εχεις βραχυ χαλινο στο πεος.Δες δηλαδη πρωτα μηπως χρειαζεται μια καποιου ειδους επεμβαση με τοπικη αναισθησια στον χαλινο η΄στο πετσακι του πεους μπροστα στη βαλανο.Ειναι πολυ απλη επεμβασηπωσ μπορει να ισιωσει ο μποθντζοσ αμα ειναι στραβοσ?
Να πας καταρχην σ ενα ουρολογο να δεις μηπως εχεις βραχυ χαλινο στο πεος.Δες δηλαδη πρωτα μηπως χρειαζεται μια καποιου ειδους επεμβαση με τοπικη αναισθησια στον χαλινο η΄στο πετσακι του πεους μπροστα στη βαλανο.Ειναι πολυ απλη επεμβαση
Γι αυτο μιλας σοβαρα και ιατρικα!....πες το ντεMα δε γραφω μονο για τον giasou.Yπαρχουν παιδια που μπορει να τους απασχολει το θεμα.Εμενα ηταν θεοστραβος λογω βραχυ χαλινου και στη πορεια ισιωσε αρκετα και δε κανω πλακα.Την επεμβαση μου την εκανε φιλος γιατρος και ηταν διαρκειας ελαχιστων λεπτων,ισως και πενταλεπτο.Επισης απ οτι μου χε πει μια επαγγελματιας το στραβο πεος ειναι οτι πρεπει οταν ειναι η γυναικα απο πανω
γιατι?Επισης απ οτι μου χε πει μια επαγγελματιας το στραβο πεος ειναι οτι πρεπει οταν ειναι η γυναικα απο πανω
φιλε εχω διαβασει πως επειδη ειναι στραβος φτεει οτι τον βαζουμε παντα απο την μια μερια του παντελονιου και για αυτο εχει παρει αυτη τη κλιση..και εμενα ητανε λιγο στραβος προς τα αριστερα αλλα επι 5 μηνες το εβαζα δεξια και μονο.;) και ισιωσε αλλα οχι τελειως..αλλους τοσους μηνες και θα ισιωσει σαν στυλος!!! ;)πωσ μπορει να ισιωσει ο μποθντζοσ αμα ειναι στραβοσ?
Της στραβής ψωλής οι τρίχες της φταίνε!!! Ή αλλιώς: "Τ'αρχίδια μας κουνιούνται"πωσ μπορει να ισιωσει ο μποθντζοσ αμα ειναι στραβοσ?
γαμώ τα γέλιαπωσ μπορει να ισιωσει ο μποθντζοσ αμα ειναι στραβοσ?
τι εινια τορναδοροσ?κανενα τορναδορο ρωτησες???