Νέα

Πώς κόψατε το κάπνισμα; Συμβουλές - Τρόποι - Εμπειρίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
δεν θέλω να σας τη χαλάσω αλλά γιατί δεν το γυρνάτε στο ηλεκτρονικό για να κάνετε και το κέφι σας ?

Γιατί και το ηλεκτρονικό για μένα δεν είναι 100% αθώο.

και γιατί πολύ απλά έχω ξενερώσει με το στύλ του καπνιστή. Έχανα χρόνο.

Καθόμουν επειδή ήθελα να καπνίσω, οπότε άνοιγα την τηλεόραση.
Ήθελα να καπνίσω, και καθόμουν στον υπολογιστή.
λΗθελα να καπνίσω, αργούσα σε κάτι άλλο που ήθελα να κάνω.

και όλα αυτά γιατί???? Για να βγάζω καπνό από το στόμα μου???? Να μου λείπει το βύσσινο.

Γιαυτό αυτή μου η απόπειρα την νιώθω διαφορετική από τις άλλες..... επειδή δε μου λείπει.. ίσα ίσα με ξενερώνει το τσιγάρο !!!

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

και όλα αυτά γιατί???? Για να βγάζω καπνό από το στόμα μου???? Να μου λείπει το βύσσινο.

Γιαυτό αυτή μου η απόπειρα την νιώθω διαφορετική από τις άλλες..... επειδή δε μου λείπει.. ίσα ίσα με ξενερώνει το τσιγάρο !!!

αφού δεν σου λείπει τότε εννοείτε την καλύτερη δουλειά κάνεις..

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16

Ελα γερα!.......ασε τα σαπια,ακομα δεν το εχεις πιστέψει οτι το εκοψες?
Δικαιολογίες ψάχνεις να το ξαναρχίσεις? Αντε μην μας κάνεις ρεζίλι.......εγω ενα χρονο κλείνω και ολα μια χαρα,ολα στο μυαλο ειναι!
Οσο του επιτρέπεις να υπάρχει στο μυαλό σου τόσο θα σε βασανίζει,αλλα να ξέρεις με το καιρό χάνει την δυναμη του ο εχθρος... ;)

Sea_Lover

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Με το ηλεκτρονικό δεν εγκαταλείπεις έναν από τους πιο δυνατούς εθισμούς, το να το έχεις το ρημάδι στο χέρι, και την αίσθηση του να τραβάς καπνό... Οπότε κυλάςπολύ πιο εύκολα!

ΜΟΝΟ μαχαίροι

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Με το ηλεκτρονικό δεν εγκαταλείπεις έναν από τους πιο δυνατούς εθισμούς, το να το έχεις το ρημάδι στο χέρι, και την αίσθηση του να τραβάς καπνό... Οπότε κυλάςπολύ πιο εύκολα!

ΜΟΝΟ μαχαίροι
MEΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!
Τρια χρόνια τωρα και κατι μηνες δεν εχω στερηθει αυτό που λες, το κρατημα δηλαδη στο χερι και την αισθηση του ατμού στα πνευμόνια, το "σκασιμο" που λεμε.
απεναντιας ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ!!Το απεχθανομαι,μου βρωμάει και γενικά γλύτωσα τόσους καρκίνους...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
αυτό που μου προκαλεί απορία είναι πως όσοι το σταματούν για λίγο πχ λίγες εβδομάδες, θεωρούν πως το έκοψαν άσχετα αν πολύ εύκολα το ξαναρχίζουν...
έχω ακούσει σε παρέες πως "το έχω κόψει πολλές φορές αλλά..."
δεν είναι για γέλια;

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ναυαρχε.....πάλι δέσμιος εισαι με το ηλεκτρονικο...αλλα το χειρότερο ειναι οτι δεν ακούγονται και πολλά καλά λόγια
για την αθωώτητα του! Στείλε το και αυτο ....... ;) μην υποκύπτεις σε υποκατάστατα.

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
αυτό που μου προκαλεί απορία είναι πως όσοι το σταματούν για λίγο πχ λίγες εβδομάδες, θεωρούν πως το έκοψαν άσχετα αν πολύ εύκολα το ξαναρχίζουν...
δεν είναι για γέλια;
ναι συμφωνω......πες κάνω αποχη......καλύτερα απο το να γίνεσαι ρόμπα..... :-

Sea_Lover

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
MEΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!
Τρια χρόνια τωρα και κατι μηνες δεν εχω στερηθει αυτό που λες, το κρατημα δηλαδη στο χερι και την αισθηση του ατμού στα πνευμόνια, το "σκασιμο" που λεμε.
απεναντιας ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ!!Το απεχθανομαι,μου βρωμάει και γενικά γλύτωσα τόσους καρκίνους...

Τι να σου πω, μακάριι να μην το ξαναπιάσεις, απλά υποτίθεται το ηλεκτρονικό είναι ένα μεταβατικό στάδιο μέχρι να το κόψεις εντελώς.Οταν πετάξεις και το ΗΤ τι κάνεις?

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
το εκοψα μαχαιρι ενα χρονο τωρα μετα απο 35 χρονια.....και κάπνιζα λέμε πολύ!
τα 3 πακέτα 25ρια για πλάκα τα ειχα..... :idiot:

Sea_Lover

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
δεν είναι για γέλια;

Δεν είναι καθόλου για γέλια, και εγώ το έχω πάθει...
Γι αυτό λέω ότι για να το κόψεις οριστικά πρέπει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να το θέλεις. Μόνο έτσι βρίσκεις κίνητρα και σε κρατάνε μακριά...

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.197
Πόντοι
506
για να το κοψεις πρεπει να το θες πραγματικα.καπνιζα 10 χρονια και πειρα την αποφαση να το κοψω.αυτο που προαναφερθηκε που το εκοψασν μερικοι για λιγεσ βδομαδες και το κσαναρχισαν το ειχα πατηει και εγω γιατι δε το ειχα παρει στα σοβαρα.οταν πείρα πραγματικα την αποφαση να το κόψω αναψα ενα τελευταιο τσιγαρο και το πιστευα οντως οτι θα ειναι το τελευταιο.αραξα στη βεραντα το αναψα και το καπνισα.οταν το εσβισα λεω μεσα μου μεχρι εδω ηταν τελος και το πεταξα.απο τοτε εχω να καπνισω περιπου 3.5 χρονια.για να το κοψεις κατα τη γνωμη μου πρεπει να το κοψεις μαχαίρι διαφορετικα δε κοβεται.καλη επιυχεια σε αποιον θελει να απαλαγει απο αυτο το πραγμα..

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ναυαρχε.....πάλι δέσμιος εισαι με το ηλεκτρονικο...αλλα το χειρότερο ειναι οτι δεν ακούγονται και πολλά καλά λόγια
για την αθωώτητα του! Στείλε το και αυτο ....... ;) μην υποκύπτεις σε υποκατάστατα.
Δεσμιος δεν εισαι,παθος ειναι..Και ξερεις,τα παθη δεν χανονται ποτε..καταλαγιάζουν,μπορεί να μη βγουν ποτε στη φορα,αλλά φιλε δεν εξαφανίζονται..
Δυνητικά .όλοι σας που το κοψατε-και ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ-τα πατε καλυτερα από μενα που το υποκατεστησα με το ΗΤ..Μακαρι να κρατησετε αλλα ..εχω δει πολλους να το κοβουν και μετα ξανα μανα..ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ- μπορειτε να το φανταστειτε?- το ειχε κόψει ο κουμπαρος μου..Το ξαναρχισε,καπνιζε σα φουγαρο και πιο πολύ από πριν,το γυρισε στο στριφτο ,μεχρι που περυσι του το εκοψαν οι γιατροι με επεμβαση για μπαλονακι..
Δε θελω να σας αποθαρρύνω ,μακαρι να βγειτε νικητες παιδια!
Τι να σου πω, μακάριι να μην το ξαναπιάσεις, απλά υποτίθεται το ηλεκτρονικό είναι ένα μεταβατικό στάδιο μέχρι να το κόψεις εντελώς.Οταν πετάξεις και το ΗΤ τι κάνεις?
Προς το παρόν δεν το σκεφτομαι να το πεταξω,,Το εχω βολευτει,δε μυριζω και ατμίζω και αρωματακια.. ;)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Για το τελευταίο (τους καρκίνους) μην είσαι και τόσο σίγουρος !!

Τύπε, στο ΗΤ δεν υπάρχει καμία αποδεδειγμένα καρκινογόνος ουσία εν αντιθέσει με το τσιγάρο που έχει αρκετές αποδεδειγμένα,τουλάχιστον 20. Αποδεδειγμένο 0 ή αποδεδειγμένο 20+; 

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ελα γερα!.......ασε τα σαπια,ακομα δεν το εχεις πιστέψει οτι το εκοψες?
Δικαιολογίες ψάχνεις να το ξαναρχίσεις? Αντε μην μας κάνεις ρεζίλι.......εγω ενα χρονο κλείνω και ολα μια χαρα,ολα στο μυαλο ειναι!
Οσο του επιτρέπεις να υπάρχει στο μυαλό σου τόσο θα σε βασανίζει,αλλα να ξέρεις με το καιρό χάνει την δυναμη του ο εχθρος... ;)

Το έχω πιστέψει, αλλά μου φαίνεται μεγάλη κουβέντα να πώ ότι τελείωσε καθάρισα γιατί παλιά το είχα κόψει και για 2 μήνες και ξανακύλησα. Βέβαια τώρα νιώθω αλλιώς. Ισχύει.

Πάμε γερά !!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
MEΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!
Για το τελευταίο (τους καρκίνους) μην είσαι και τόσο σίγουρος !!

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
ενας καλος τροπος να κοψης το τσιγαρο ειναι να αρχισεις τις πιπες

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Δεν είναι καθόλου για γέλια, και εγώ το έχω πάθει...
Γι αυτό λέω ότι για να το κόψεις οριστικά πρέπει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να το θέλεις. Μόνο έτσι βρίσκεις κίνητρα και σε κρατάνε μακριά...

Παιδιά σε όλους έχει συμβεί. Αν ήταν εύκολο θα το έκοβαν όλοι.

Μην το λέτε γελοίο γιατί για πολλούς είναι γολγοθάς.

Έξω από τον χορό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom