You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς κόψατε το κάπνισμα; Συμβουλές - Τρόποι - Εμπειρίες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 87K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.261
- Πόντοι
- 10.336
εγω απλα αγορασα ενα καλο ηλ. τσιγαρο, και απο κει που καπνιζα φουντα και λιγα στριφτα,Εμένα πάντως το ηλεκτρονικό με βοήθησε και το κοψα... Και είχα δει διαφορά από την αρχή..
Όποιος ενδιαφέρεται ας ακούσει φαρσαλινο..
μάλιστα είχε αναφέρει σε μια εκπομπή ότι στη Βρετανία προτείνουν νοσοκομειακοί γιατροί το ηλεκτρονικό ως μέθοδο κοψιματος τσιγάρου..επίσημα το προτείνουν ..μέσα στα νοσοκομεία..
Νομίζω ότι αναφερόταν μέσω ερευνών σε αυτό το 5 τα εκατό..αλλά δε θυμάμαι γιατί όλα αυτά τα παρακολουθούσα πριν 2,5 χρόνια..
κατεληξα να καπνιζω φουντα, πολλα στριφτα ΚΑΙ ηλεκτρονικο τσιγαρο
γιαυτο εκοψα το ηλεκτρονικο
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Η λύση το vaporizer τότε.εγω απλα αγορασα ενα καλο ηλ. τσιγαρο, και απο κει που καπνιζα φουντα και λιγα στριφτα,
nikos708
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 131
- Like
- 7.165
- Πόντοι
- 17.576
Ο καθένας έχει την εμπειρία του... Στην δική μου περίπτωση μετά από πολλά χρόνια καπνιστής (πάνω από 25) 2 έως 3 πακέτα την ημέρα φρικαρα και αγόρασα 2 καλα ηλεκτρονικα ....ένα για τσιγαρισια τζούρα και ένα πνευμονικό ....πάντα καλά λαδακια ....στο τσιγαρισιο έβαλα 6αρα νικοτίνη και στο πνευμονικό 3 ....Εδώ και 4...5 χρόνια (που είμαι πλέον φαν του ηλεκτρονικού)οι διαφορές που έχω δει είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ... Κοιμάμαι πιο άνετα δεν βρωμάνε τα ρούχα μου διαλέγω γεύσεις στα λαδακια...Για να είμαι ειλικρινής που και που μέσα στην ημέρα ανάβω και κανένα τσιγάρο ....αλλά από τα 40-50 τσιγάρα που καπνιζα να έχω πέσει στα 3-4 έχει διαφορά.... δοκίμασε το νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση σε ανθρώπους που θέλουν να καπνίζουν αλλά τους χαλάει πλέον το τσιγάρο...Όπως καταλάβατε είμαι καπνιστής.
Έχω κάνει απόπειρες στη ζωή μου καμιά 4άρα φορές.
Πάντα το κράταγα κανά μήνα περίπου άκαπνος με την καλύτερη απόπειρα την τελευταία που δεν κάπνισα για 2 σερί μήνες.
Λίγο ένας τσακωμός φέρνει το ένα και το άλλο και εκεί αναζητάω τσιγάρο.
Προσωπική μου εμπειρία είναι ότι η πρώτη μέρα βγαίνει σχετικά εύκολα.
2-3 μέρα απλά βογγάω. Υποφέρω. Είμαι απίστευτα υπερκινητικός, δε μπορώ να κάτσω να χαλαρώσω, το σκέφτομαι όλη τη μέρα και γενικότερα νιώθω ότι δεν απολαμβάνω τίποτα. Δε μπορώ να πιώ καφέ, αλκοόλ ΤΙΠΟΤΑ.
Στις απόπειρές μου έπεφτα και κοιμόμουν πολλές ώρες για να ξεχνιέμαι.. ή ταινίες που πάλι με κάνει και ξεχνιέμαι.
Επίσης στις πρώτες απόπειρες όταν είχα φτάσει 3 εβδομάδες και δε μου έλειπε πια στην καθημερινότητα, παρά μόνο σε ποτό έξω με παρέα, εκεί έκανα την κλασσική μαλακία να λέω "ε αφού δεν καπνίζω πια ας κάνω ένα με το ποτάκι". Ε αυτό είναι η αρχή.
Είχα φτάσει σε σημείο να περιμένω εν αγωνίως να βγώ με φίλο καπνιστή για να κάνω τράκα ένα τσιγάρο !!!
Στην τελευταία απόπειρα που έμεινα άκαπνος 2 μήνες (το είχα πάρει το μάθημα ότι μόνο μαχαίρι χρειάζεται), ε μια μέρα που τσακώθηκα και είχα νεύρα πήγα χωρίς να σκέφτομαι και πήρα τσιγάρα. Τα πρώτα 2 ήταν πίκρα. Αφού τα κάπνιζα με το ζόρι. Στα 3-4 είχε πάρει πάλι αυτή τη γλύκα απόλαυσης του τσιγάρου.
Θα ήθελα πολύ να μάθω εμπειρίες και τρόπους από ανθρώπους που τα κατάφεραν. Ακόμα και από ανθρώπους που αποτύχανε γιατί είναι παραδείγματα προς αποφυγήν οι εμπειρίες τους και θα φανούν χρήσιμες.
Αν ξέρετε τρόπους που απλά βοηθάνε κάπως επίσης θα χαρώ να τους μάθω.
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Εντάξει πρέπει να θες να το κόψεις..εγω απλα αγορασα ενα καλο ηλ. τσιγαρο, και απο κει που καπνιζα φουντα και λιγα στριφτα,
κατά την άποψη μου: κάπνιζε δύο - τρία καλά φουντισια τη μέρα και το τσιγάρο αντικατέστησε το με ηλεκτρονικό..
Ούτε καπνό ούτε πακέτο.. τίποτα.. μόνο ηλεκτρονικό..έχει ωραίες γεύσεις καφέ, καπουτσίνο, κλπ..
Bratan2024
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 913
- Πόντοι
- 81
Η εμπειρία μου μετά από 20 χρόνια καπνιστής και ενώ το είχα κόψει δύο χρόνια και το ξανάρχισα είναι ότι πρέπει αφενός να έχεις ισχυρή θέληση να το κόψεις και αφετέρου οι υπόλοιπες ασχολίες σου μέσα στη μέρα να σε βοηθουν ως προς αυτό. Αν η δουλειά σου είναι τέτοια που δεν περνάει η ώρα που λέμε (πχ σεκιούριτι κάπου σταθερός ) είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις γτ το μυαλό σου θα είναι συνέχεια εκεί και είναι όλα θέμα μυαλού. Αν η δουλειά σου είναι δραστήρια και δεν κάθεσαι καθόλου που λέμε τότε είναι πιο εύκολο. Επίσης βοηθάει πολύ η γυμναστική αφού κόβοντας το θα δεις διαφορά και επίσης είναι κίνητρο να το σταματήσεις γενικότερα αφού γυμναστική= υγεία και τσιγάρο και υγεία δεν πάνε μαζί. Για μένα μια χρυσή τομή αφού το ξανάρχισα είναι να μην ξεπερνάω τα δέκα τσιγάρα τη μέρα και αν μπορώ αναλόγως ασχολιών και λιγότερα 6-7. Έτσι και ξεχαρμανιαζεις που λέμε και ελαχιστοποιείς τις βλαβερές συνέπειες του
ekatse_i_koutsi_katsika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.181
- Πόντοι
- 201
Μετά από σχεδόν 30 χρόνια καπνίσματος και με σχεδόν 3 πακέτα την ημέρα για μία δεκαετία και βάλε, ένα βράδυ αποφάσισα να τελειώνω με τον καρκίνο. Μια και έξω. Από τότε έχουν περάσει 6 χρόνια, δεν ένοιωσα ποτέ ξανά την ανάγκη για τσιγάρο και είμαι άλλος άνθρωπος.
Τα πάντα είναι θέμα μυαλού. Κάνει το κλικ και αλλάζεις πορεία. Πορεία προς την καλύτερη ποιότητα ζωής και προς την ζωή!!!
Τα πάντα είναι θέμα μυαλού. Κάνει το κλικ και αλλάζεις πορεία. Πορεία προς την καλύτερη ποιότητα ζωής και προς την ζωή!!!
Διαγραμμένο μέλος 183690
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2018
- Like
- 512
- Πόντοι
- 21
Είχα βάλει ένα ψεύτικο τσιγάρο στο στόμα μου (που ήταν τσίχλα ουσιαστικά) όταν ήμουν μικρός. Έφαγα ένα ωραίο γεμάτο χαστούκι από την μάνα μου και δεν έχω καπνίσει τίποτα ποτέ (μόνο παθητικά στα ίντερνετ καφέ ή κοντά στους αναρχικούς όταν ήμουν φοιτητής).
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.307
- Πόντοι
- 6.056
νταξει οκ φανταζομαι το ηλεκτρονικο βοηθαει αν οχι να το κοψεις το γαμιδι σιγουρα θα το μειωσεις πολυ
αλλα αν αν εισαι κακος καριολης (οπως εγω καλη ωρα) πως βγαζεις την μαλακια και αρχιζεις τις μπουρμπουληθρες? ντροπης πραγματα
αλλα αν αν εισαι κακος καριολης (οπως εγω καλη ωρα) πως βγαζεις την μαλακια και αρχιζεις τις μπουρμπουληθρες? ντροπης πραγματα
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.738
- Πόντοι
- 2.306
Εγώ είχα κλωτσήσει ένα κοριτσάκι που με πείραζε, όταν ήμουν μικρός. Έφαγα ένα ωραίο γεμάτο χαστούκι από την μάνα μου και απο τότε μου έχει μείνει απωθημένο, όποτε μπορώ ρίχνω καμιά κλωτσιά σε γκόμενα.Είχα βάλει ένα ψεύτικο τσιγάρο στο στόμα μου (που ήταν τσίχλα ουσιαστικά) όταν ήμουν μικρός. Έφαγα ένα ωραίο γεμάτο χαστούκι από την μάνα μου και δεν έχω καπνίσει τίποτα ποτέ (μόνο παθητικά στα ίντερνετ καφέ ή κοντά στους αναρχικούς όταν ήμουν φοιτητής).
macchiato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Like
- 2.947
- Πόντοι
- 456
Ο καθένας έχει την εμπειρία του... Στην δική μου περίπτωση μετά από πολλά χρόνια καπνιστής (πάνω από 25) 2 έως 3 πακέτα την ημέρα φρικαρα και αγόρασα 2 καλα ηλεκτρονικα ....ένα για τσιγαρισια τζούρα και ένα πνευμονικό ....πάντα καλά λαδακια ....στο τσιγαρισιο έβαλα 6αρα νικοτίνη και στο πνευμονικό 3 ....Εδώ και 4...5 χρόνια (που είμαι πλέον φαν του ηλεκτρονικού)οι διαφορές που έχω δει είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ... Κοιμάμαι πιο άνετα δεν βρωμάνε τα ρούχα μου διαλέγω γεύσεις στα λαδακια...Για να είμαι ειλικρινής που και που μέσα στην ημέρα ανάβω και κανένα τσιγάρο ....αλλά από τα 40-50 τσιγάρα που καπνιζα να έχω πέσει στα 3-4 έχει διαφορά.... δοκίμασε το νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση σε ανθρώπους που θέλουν να καπνίζουν αλλά τους χαλάει πλέον το τσιγάρο...
ειχες ποτε θεματα δυσπνοιας-στυσης τυπε ? αθλουσουν -αθλεισαι καθολου?
κανενα τζοκινγκ η εστω περιπατο?
macchiato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Like
- 2.947
- Πόντοι
- 456
Η εμπειρία μου μετά από 20 χρόνια καπνιστής και ενώ το είχα κόψει δύο χρόνια και το ξανάρχισα είναι ότι πρέπει αφενός να έχεις ισχυρή θέληση να το κόψεις και αφετέρου οι υπόλοιπες ασχολίες σου μέσα στη μέρα να σε βοηθουν ως προς αυτό. Αν η δουλειά σου είναι τέτοια που δεν περνάει η ώρα που λέμε (πχ σεκιούριτι κάπου σταθερός ) είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις γτ το μυαλό σου θα είναι συνέχεια εκεί και είναι όλα θέμα μυαλού. Αν η δουλειά σου είναι δραστήρια και δεν κάθεσαι καθόλου που λέμε τότε είναι πιο εύκολο. Επίσης βοηθάει πολύ η γυμναστική αφού κόβοντας το θα δεις διαφορά και επίσης είναι κίνητρο να το σταματήσεις γενικότερα αφού γυμναστική= υγεία και τσιγάρο και υγεία δεν πάνε μαζί. Για μένα μια χρυσή τομή αφού το ξανάρχισα είναι να μην ξεπερνάω τα δέκα τσιγάρα τη μέρα και αν μπορώ αναλόγως ασχολιών και λιγότερα 6-7. Έτσι και ξεχαρμανιαζεις που λέμε και ελαχιστοποιείς τις βλαβερές συνέπειες του
τυπε τι 10 τσιγαρα,τι 100....ο καρκινος δεν κανει διακρισεις
εγω προσωπικα καπνιζα παλιοτερα μονο οποτε εβγαινα για ποτο(πιο τακτικα απ 'οτι σημερα), διοτι απλα δε μου αρεζε το αλκοολ.
δηλαδη για να πιω 2-3 ποτα,ηθελα να καπνισω κιολας. ειδαλλως δεν εχει νοημα. δεν κατεβαινε ευκολα ουτε η βοτκα,ποσο μαλλον το τζιν.
με λιγα λογια,τζαμπα και βερεσε καπνισα ο,τι καπνισα ο μαλακας! τωρα που βγαινω πιο αραια,παλι δε μπορω να μην καπνισω εστω 5-10 τσιγαρα τη φορα,αλλα ως εκει. ειμαι κοντα στο να το κοψω οριστικα (ακομη και οταν θα πινω αλκοολ)
π.χ. επι κορωνοιου που δεν εβγαινα σε μπαρακια ,δεν καπνισα σερι για 1μιση-2 χρονια.
επισης μια στο τοσο μετα απο φαγητο μεχρι σκασμου, ισως κανω ενα τσιγαρο.
καπνιζω τα marlboro light pocket ,που ειναι πιο μικρα.
bloom5
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2009
- Like
- 9.287
- Πόντοι
- 1.046
Λένε πως για να το κόψεις θέλει ισχυρή θέληση. Εγώ πάλι δε θέλω να περηφανεύομαι και επιπλέον δεν πιστεύω ότι έχω πιο ισχυρή θέληση από άλλους. Γιατί το έκοψα πολύ εύκολα. Πιστεύω είναι στον οργανισμό. Το έκοψα μαχαίρι, το 2004 ανήμερα την έναρξη των Ολυμπιακών στην Αθήνα (13 Αυγούστου) και ενώ ξεκινούσα για διακοπές στην Πάρο - και μου ήταν εύκολο.
Το "μαχαίρι" είναι η καλύτερη μέθοδος. Υπάρχουν όμως κάποιες προϋποθέσεις.
Πρώτον, είχα πάρει από χρόνια ένα αρχικό μέτρο: σιγά σιγά έφτασα να καπνίζω πολύ ελαφρά τσιγάρα (Silk Cut κίτρινο), οπότε έπαιρνα μικρή (σχετικά) δόση νικοτίνης. Δηλαδή, πιστεύω, άλλο να πας να το κόψεις από τα φλώρικα τα Silk Cut και άλλο από τα Camel. Είναι όμως ένα πολύ σημαντικό μέτρο: πρώτα μειώνουμε τη δόση της νικοτίνης, με το να κάνουμε ελαφρά τσιγάρα.
Δεύτερο και πολύ σημαντικό είναι πως στον περίγυρό μου κανείς δεν κάπνιζε. Και έτυχε όλοι οι γνωστοί μου τα επόμενα χρόνια να είναι άκαπνοι. Προηγουμένως, όταν ήμουν φοιτητής και πήγα να το κόψω δύο φορές, ήμουν ο μόνος που δεν κάπνιζε - δε γίνεται δουλειά έτσι.
Όπως είπα, το βρήκα εύκολο. Οι πρώτες εφτά μέρες ήταν κάπως δύσκολες, αλλά όχι τόσο όσο νόμιζα. Κάθε μέρα που περνούσε ήταν καλύτερη από την προηγούμενη. Στο τέλος της δεύτερης εβδομάδας ήμουν σίγουρος ότι δε θα ξανακαπνίσω ποτέ στη ζωή μου.
Το "μαχαίρι" είναι η καλύτερη μέθοδος. Υπάρχουν όμως κάποιες προϋποθέσεις.
Πρώτον, είχα πάρει από χρόνια ένα αρχικό μέτρο: σιγά σιγά έφτασα να καπνίζω πολύ ελαφρά τσιγάρα (Silk Cut κίτρινο), οπότε έπαιρνα μικρή (σχετικά) δόση νικοτίνης. Δηλαδή, πιστεύω, άλλο να πας να το κόψεις από τα φλώρικα τα Silk Cut και άλλο από τα Camel. Είναι όμως ένα πολύ σημαντικό μέτρο: πρώτα μειώνουμε τη δόση της νικοτίνης, με το να κάνουμε ελαφρά τσιγάρα.
Δεύτερο και πολύ σημαντικό είναι πως στον περίγυρό μου κανείς δεν κάπνιζε. Και έτυχε όλοι οι γνωστοί μου τα επόμενα χρόνια να είναι άκαπνοι. Προηγουμένως, όταν ήμουν φοιτητής και πήγα να το κόψω δύο φορές, ήμουν ο μόνος που δεν κάπνιζε - δε γίνεται δουλειά έτσι.
Όπως είπα, το βρήκα εύκολο. Οι πρώτες εφτά μέρες ήταν κάπως δύσκολες, αλλά όχι τόσο όσο νόμιζα. Κάθε μέρα που περνούσε ήταν καλύτερη από την προηγούμενη. Στο τέλος της δεύτερης εβδομάδας ήμουν σίγουρος ότι δε θα ξανακαπνίσω ποτέ στη ζωή μου.
Διαγραμμένο μέλος 183690
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2018
- Like
- 512
- Πόντοι
- 21
Εσύ είσαι ανώμαλος τύπε, εμένα που με έκανε bullying ένα κοριτσάκι στο νηπιαγωγίο, το έσπρωξα και έπεσε αλλά δεν συνεχίζω να σπρώχνω γυναίκες πλέον γιατί με χτύπησε η δασκάλα και πήρα μάθημα ότι μόνο πούτσα πρέπει να σπρώχνω σε μουνιά, όχι να σπρώχνω τα μουνιά τα ίδια.Εγώ είχα κλωτσήσει ένα κοριτσάκι που με πείραζε, όταν ήμουν μικρός. Έφαγα ένα ωραίο γεμάτο χαστούκι από την μάνα μου και απο τότε μου έχει μείνει απωθημένο, όποτε μπορώ ρίχνω καμιά κλωτσιά σε γκόμενα.
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.738
- Πόντοι
- 2.306
Τα ίδια έπαθα και εγώ, με ποναγε ένα δόντι, και έβαζα λίγο ούζο να μουδιάσει, σιγά σιγά, με τον καιρό θέλω ένα μπουκάλι σηβας ρηγκαλ το 24ωρο....τυπε τι 10 τσιγαρα,τι 100....ο καρκινος δεν κανει διακρισεις
εγω προσωπικα καπνιζα παλιοτερα μονο οποτε εβγαινα για ποτο(πιο τακτικα απ 'οτι σημερα), διοτι απλα δε μου αρεζε το αλκοολ.
δηλαδη για να πιω 2-3 ποτα,ηθελα να καπνισω κιολας. ειδαλλως δεν εχει νοημα. δεν κατεβαινε ευκολα ουτε η βοτκα,ποσο μαλλον το τζιν.
με λιγα λογια,τζαμπα και βερεσε καπνισα ο,τι καπνισα ο μαλακας! τωρα που βγαινω πιο αραια,παλι δε μπορω να μην καπνισω εστω 5-10 τσιγαρα τη φορα,αλλα ως εκει. ειμαι κοντα στο να το κοψω οριστικα (ακομη και οταν θα πινω αλκοολ)
π.χ. επι κορωνοιου που δεν εβγαινα σε μπαρακια ,δεν καπνισα σερι για 1μιση-2 χρονια.
επισης μια στο τοσο μετα απο φαγητο μεχρι σκασμου, ισως κανω ενα τσιγαρο.
καπνιζω τα marlboro light pocket ,που ειναι πιο μικρα.
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.738
- Πόντοι
- 2.306
Να σε κάνω δικιά μου σε φωνάζω τις βραδιέςΕσύ είσαι ανώμαλος τύπε, εμένα που με έκανε bullying ένα κοριτσάκι στο νηπιαγωγίο, το έσπρωξα και έπεσε αλλά δεν συνεχίζω να σπρώχνω γυναίκες πλέον γιατί με χτύπησε η δασκάλα και πήρα μάθημα ότι μόνο πούτσα πρέπει να σπρώχνω σε μουνιά, όχι να σπρώχνω τα μουνιά τα ίδια.
Μα δεν ήρθες και σήμερα και χθες
Είμαι μόνος κι απόψε μέσα σε όνειρα φωτιά
Η αγκαλιά σου για μενα ξενητιά
Το φεγγάρι αλήτης σού χαϊδεύει το κορμί
Κι η νύχτα μυρίζει γιασεμί
anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
απλα τα πραγματα ...νταξει οκ φανταζομαι το ηλεκτρονικο βοηθαει αν οχι να το κοψεις το γαμιδι σιγουρα θα το μειωσεις πολυ
αρχιζεις ηλεκτρονικο με υψηλη νικοτινη ...
οι 48 πρωτες ωρες ειναι να μην αναψεις τσιγαρο ...
τοσο απλο αρκει να το θελεις ...
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.307
- Πόντοι
- 6.056
δουλευει το ξερω οταν εκανα κατι πειραματα να το κοψω/ελαττωσω πριν κανα χρονο για καπου 2 μηνες δεν ειχα παρει πακετο (2 πακετα την μερα κανω)απλα τα πραγματα ...
αρχιζεις ηλεκτρονικο με υψηλη νικοτινη ...
οι 48 πρωτες ωρες ειναι να μην αναψεις τσιγαρο ...
τοσο απλο αρκει να το θελεις ...
μετα πηρα για να κανω 1 μονο τσιγαρο για το γαμωτο και σε 5 ωρες εκανα ολο το πακετο
νταξει εγω μαλλον ειμαι ανιατη περιπτωση δεν θα το κοψω ποτε αλλα για καποιον που το εχει αποφασισει οντως κανει δουλεια το ηλεκτρονικο
anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
μαλακια σου αλλα αφου το ξερεις πως παει ορμα στο ηλεκτρονικο ...δουλευει το ξερω οταν εκανα κατι πειραματα να το κοψω/ελαττωσω πριν κανα χρονο για καπου 2 μηνες δεν ειχα παρει πακετο (2 πακετα την μερα κανω)
μετα πηρα για να κανω 1 μονο τσιγαρο για το γαμωτο και σε 5 ωρες εκανα ολο το πακετο
νταξει εγω μαλλον ειμαι ανιατη περιπτωση δεν θα το κοψω ποτε αλλα για καποιον που το εχει αποφασισει οντως κανει δουλεια το ηλεκτρονικο
3+ χρονια σωθηκα απο το κωλοτσιγαρο ...εκανα 2+ πακετα την ημερα και το εστειλα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 53
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις