Νέα

Πώς κόψατε το κάπνισμα; Συμβουλές - Τρόποι - Εμπειρίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Αυγ 2021
Like
1
Πόντοι
0
Χιτμαν η λυση ειναι μια και μοναδικη !!! (απο πειρα)
Επειδη τα παντα ειναι μεσα στο μυαλο μας....την επομενη που θα εχεις νευρα πηγαινε βολτα με το αμαξι και οχι στο περιπτερο !!
Εγω το ιδιο βραδυ πηγα 3 φορες στο περιπτερο αγοραδα τσιγαρα καιαναπτηρα και 3 φορς τα πεταξα απο το παραθυρο του ξενοδοχειου (ειμουν σε επαγγελματικο ταξιδι και μαλιστα ηταν και βρδυα τσαμπιονς λιγκ) ο περοπτερας νομιζε οτι ειμουν κανας βλαμμενος !!
Αδερφε κανε και μια ερωτηση σοβαρη στον εαυτο σου! ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΕ ΜΟΝΟ?! φιλικα .....
Προσπάθησε να ασχοληθείς με ελαφριά γυμναστική όπως περπάτημα, τζόκινγκ, κολύμπι για να βελτιώσεις τη Φυσική σου κατάσταση κάτι το οποίο σε αποτρέπει στο να σκέφτεσαι το τσιγάρο.

jojolie56

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Like
286
Πόντοι
21
Κάπνιζα 3 πακέτα την ημέρα για 35 χρόνια. Κάποια στιγμή χρειάσθηκε να κάνω μιά εγχείριση (αφαίρεση θυρεοειδούς) και κάθισα με το γιατρό κάνα μισάωρο και συζητούσαμε τα διαδικστικά. Στο μισάωρο αυτό κάναμε από 4 τσιγάρα ο καθένας. Όταν έκανε την εγχείριση μου είπε ότι ανοίγοντάς με συνειδητοποίησε ότι πρέπει να μετριάσει το κάπνισμα. Τότε του είπα ότι εγώ θα το κόψω τελείως και το έκανα. Έχουν περάσει 11 χρόνια και δεν έχω καμμία επιθυμία για τσιγάρο. Άρα το θέμα είναι καθαρά εγκεφαλικό και να έχεις θέληση.

Billdabill

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
277
Πόντοι
20
Χάπια χρησιμοποίησα εγω νομιζω ήταν της Pfizer με βοηθησαν πολύ. Εχω να καπνισω πανω απο 10 χρόνια. Κανω κανα πουρακι που και που με το κρασί μου το βράδυ

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Έπαθα αυτόματο πνευμονοθωρακα νοσηλεύτηκα στο Σισμανογλειο 12 ημέρες
καπάκι Σωτηρία για εγχείρηση
και με αυτά που είδα και άκουσα εκεί το έκοψα μαχαίρι
εδώ και ένα χρόνο.
Έκανα 2 πακέτα την ημέρα.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Μια ανοησία και μισή το τσιγάρο... εφεύρεση πριν 100 χρόνια που δεν είχαν τι να κάνουν και βρηκανε με κάτι να ασχολούνται... τώρα είναι τελείως passé.... έχουμε κινητά,pcια και πάει λέγοντας.. Εκτός αυτού αν καπνίζεις και πολύ πόσα λεφτά δίνεις κάθε μήνα πάνω από 100 ευρο ..δεν συμφέρει μια βλακεία και μισή ...με τόσα λεφτά αν τα μαζέψεις παίρνεις πόσες ιερόδουλες και βγάζεις γούστα και κάνει και καλό στην υγεία σου...Υ.Γ. Εγώ όταν το είχα κόψει ήμουν συνέχεια με ένα μπεγλερι στο χέρι..

Georgexxxxx

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2021
Like
92
Πόντοι
0
Μια ανοησία και μισή το τσιγάρο... εφεύρεση πριν 100 χρόνια που δεν είχαν τι να κάνουν και βρηκανε με κάτι να ασχολούνται... τώρα είναι τελείως passé.... έχουμε κινητά,pcια και πάει λέγοντας.. Εκτός αυτού αν καπνίζεις και πολύ πόσα λεφτά δίνεις κάθε μήνα πάνω από 100 ευρο ..δεν συμφέρει μια βλακεία και μισή ...με τόσα λεφτά αν τα μαζέψεις παίρνεις πόσες ιερόδουλες και βγάζεις γούστα και κάνει και καλό στην υγεία σου...Υ.Γ. Εγώ όταν το είχα κόψει ήμουν συνέχεια με ένα μπεγλερι στο χέρι..
Συμφωνώ , μιλας πολυ σωστά φίλε.

lazarakos21

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2021
Κριτικές
36
Like
1.644
Πόντοι
2.391
Δεν ειναι δυσκολο να κοψεις το καπνισμα, ειναι δυσκολο να ζεις χωρις την συνηθεια. Νομιζω οτι οι ασκησεις με την ανασα βοηθανε να ηρεμισεις οταν εχεις νευρα και σε ενα μηνα το πολυ εχεις καθαρισει

Erwtimatias

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2022
Like
151
Πόντοι
0
Σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας, είμαι και εγώ ένας που προσπαθεί....

east78

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
0
Μια μερα θα παρεις την τελευταια τζουρα, θα το σβησεις το τσιγαρο και θα πεις "αι σιχτιρ και εσυ".Θα ντυθεις και θα πας να παρεις ενα ηλεκτρονικο τσιγαρο.Καλο ειναι να γινει βραδυ οποτε οταν γυρισεις σπιτι να "ατμισεις" λιγο με το ηλεκτρονικο και μετα να πεσεις για υπνο.Την αλλη μερα το πρωι το ειχα ξεχασει τελειως το τσιγαρο.Ουτε καν με εκανε να αναψω τσιγαρο.Μερικες μερες μετα με πειραζε η βρωμα απο το τσιγαρο που καπνιζε η μανα μου διπλα στο παραθυρο (ιδια τσιγαρα καναμε...οχι οτι εκανε τιποτα περιεργα).

Κανα δυο χρονια ειμουνα με το ηλεκτρονικο και περισυ το καλοκαιρι αρχισα γυμναστηριο και στην δευτερη εβδομαδα του γυμναστηριου σταματησα και το ηλεκτρονικο.Και της δυο φορες η μεταβαση εγινε αναιμακτα (απο τσιγαρο σε ηλεκτρονικο και απο ηλεκτρονικο σε κοψιμο).Ουτε "αφροι απο το στομα",ουτε νευρα,κρυος ιδρωτας κτλ.

Με το τσιγαρο,δεν ξυπνησα απλα μια μερα και ειπα θα το κόψω.Λιγο ο τσιγαροβηχας,λιγο τα τσιγαρο-φλεματα,λιγο η βρωμα (αυτο παιζει γιατι οσο καπνιζα η βρωμα δεν με πειραζε...δεν μπορω να πω το ιδιο και για οποιον αλλον ηταν διπλα μου που δεν καπνιζε),λιγο το οικονομικο,λιγο το πρωινο ξυπνημα με την πισσα γευση στο στομα μου κτλ.Μαζευονται με τον καιρο και απλα μια στιγμη το παιρνεις αποφαση.Το ηλεκτρονικο τους τελευταιους μηνες απλα το "πιπιλιζα".60ml 5-6 εβδομαδες οποιος ατμιζει καταλαβαινει, για τους αλλους 1 πακετο τσιγαρα σε 1.5 με 2 εβδομαδες.

Εμενα με βοηθησε το ηλεκτρονικο.Τωρα θα εκοβα το κανονικο τσιγαρο χωρις ηλεκτρονικο?Δεν ξερω.

Υγ: Μην κανεις καμια μαλακια και πεις αντι να αρχισω το καπνισμα θα αρχισω το ατμισμα!!!

giannisgiannis776

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
338
Πόντοι
21
Πριν δύο χρόνια άρχισα το ηλεκτρονικό,ζορίστηκά στην αρχή τώρα ούτε ηλεκτρονικό αλλά βοηθάει.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
ο πιο ευκολος τροπος να κοψεις το τσιγαρο, ειναι να σου πει ο γιατρος "αμα δε το κοψεις θα ψοφησεις σε λιγους μηνες"

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Δώστε κάποια λεφτά ( 50+ ευρώ) να πάρετε ένα καλό ηλεκτρονικό τσιγάρο..ξεκινήστε με περιεκτικότητες 30τοις εκατό νικοτίνη.. και κάντε μόνο ηλεκτρονικό..πάρτε καπνικες γεύσεις..όχι φράουλες και ανανάδες.. γεύσεις καφέ, καπουτσίνο και καπνικα..
Αν επιμείνετε και δε βάλετε τσιγάρο ξανά στο στόμα σας θα το κόψετε..
Πολλοί καρδιολόγοι λένε ότι προκαλεί το 5 Τοις εκατο της ζημιας του κανονικου τσιγάρου..

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.816
Πόντοι
6.236
Δώστε κάποια λεφτά ( 50+ ευρώ) να πάρετε ένα καλό ηλεκτρονικό τσιγάρο..ξεκινήστε με περιεκτικότητες 30τοις εκατό νικοτίνη.. και κάντε μόνο ηλεκτρονικό..πάρτε καπνικες γεύσεις..όχι φράουλες και ανανάδες.. γεύσεις καφέ, καπουτσίνο και καπνικα..
Πολλοί καρδιολόγοι λένε ότι προκαλεί το 5 Τοις εκατο της ζημιας του κανονικου τσιγάρου..
Εγώ θέλω φράουλα....

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
παπαρια φιλε, ενας πιο νεος μπορει να εχει ορεξη να καθεται να παιζει με υγρα και αντιστασεις, και μετα απο λιγο αλλαγη ατμοποιητη ή μπαταριας κτλ κτλ κτλ. Δωσε το ηλεκτρονικο στον μπαρμπα το θεριακλη, σε μια μερα θα το χει πεταξει στα σκουπιδια και θα σε βριζει. Αυτο με τους καρδιολογους και το 5% που γραφεις ειναι τελειως λογια του αερα, δεν υπαρχει σοβαρη ερευνα να το υποστηριζει, αντιθετα για το τσιγαρο εχουν γινει δεκαδες ερευνες ενω για τα υγρα που βαζεις στο ηλ. τσιγαρο ελαχιστες, και καθε υγρο ειναι διαφορετικο, καθε ατμοποιητης αφηνει αλλες ποσοτητες να περασουν κτλ κτλ πολλοι παραγοντες. Δεν ειναι τυχαιο οτι παγκοσμιως οπου απαγορευεται το καπνισμα, απαγορευεται και το ατμισμα.
Θελω να καταληξω οτι και τα δυο ειναι για το πουτσο, ή το κοβεις τελειως και ησυχαζεις, ή καπνιζεις αυτο που σου αρεσει.
smoke smoking GIF by Wiz Khalifa

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Y13

OMSA20

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2021
Like
3.825
Πόντοι
441
καπνιζα με το ρολοι κάθε 1 ώρα ένα τσιγάρο, αυτό έγινε για 5 μέρες μετά το πήγα στις 2 ώρες για άλλες 7 ημέρες και ύστερα τέλος μαχαίρι, όταν το σταματήσα καπνιζα ενάμιση πακέτο στιβεσαντ 25αρια

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
παπαρια φιλε, ενας πιο νεος μπορει να εχει ορεξη να καθεται να παιζει με υγρα και αντιστασεις, και μετα απο λιγο αλλαγη ατμοποιητη ή μπαταριας κτλ κτλ κτλ. Δωσε το ηλεκτρονικο στον μπαρμπα το θεριακλη, σε μια μερα θα το χει πεταξει στα σκουπιδια και θα σε βριζει. Αυτο με τους καρδιολογους και το 5% που γραφεις ειναι τελειως λογια του αερα, δεν υπαρχει σοβαρη ερευνα να το υποστηριζει, αντιθετα για το τσιγαρο εχουν γινει δεκαδες ερευνες ενω για τα υγρα που βαζεις στο ηλ. τσιγαρο ελαχιστες, και καθε υγρο ειναι διαφορετικο, καθε ατμοποιητης αφηνει αλλες ποσοτητες να περασουν κτλ κτλ πολλοι παραγοντες. Δεν ειναι τυχαιο οτι παγκοσμιως οπου απαγορευεται το καπνισμα, απαγορευεται και το ατμισμα.
Θελω να καταληξω οτι και τα δυο ειναι για το πουτσο, ή το κοβεις τελειως και ησυχαζεις, ή καπνιζεις αυτο που σου αρεσει.
smoke smoking GIF by Wiz Khalifa
Εμένα πάντως το ηλεκτρονικό με βοήθησε και το κοψα... Και είχα δει διαφορά από την αρχή..
Όποιος ενδιαφέρεται ας ακούσει φαρσαλινο..
μάλιστα είχε αναφέρει σε μια εκπομπή ότι στη Βρετανία προτείνουν νοσοκομειακοί γιατροί το ηλεκτρονικό ως μέθοδο κοψιματος τσιγάρου..επίσημα το προτείνουν ..μέσα στα νοσοκομεία..
Νομίζω ότι αναφερόταν μέσω ερευνών σε αυτό το 5 τα εκατό..αλλά δε θυμάμαι γιατί όλα αυτά τα παρακολουθούσα πριν 2,5 χρόνια..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
ωσε το ηλεκτρονικο στον μπαρμπα το θεριακλη, σε μια μερα θα το χει πεταξει στα σκουπιδια και θα σε βρίζει
Ναι εντάξει..ίσως τους βοηθά τους μπαρμπαδες ο γιος ή η κόρη ή ανήψια..
Για τη συγκεκριμένη ομάδα είναι δύσκολο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom