Νέα

Πώς κόψατε το κάπνισμα; Συμβουλές - Τρόποι - Εμπειρίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
btw μετα απο πανω απο 20 χρονια καπνιστης με 2 23αρια τη μερα, ειμαι τελειως ακαπνος απο τον Μαϊο  :rockon: :rockon: προηγηθηκαν 2 μηνες ηλεκτρονικου τσιγαρου  :rockon: :rockon:
τοτε που εφυγε απτο σαιτ ο νωντας τυπε? :think:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
btw μετα απο πανω απο 20 χρονια καπνιστης με 2 23αρια τη μερα, ειμαι τελειως ακαπνος απο τον Μαϊο  :rockon: :rockon: προηγηθηκαν 2 μηνες ηλεκτρονικου τσιγαρου  :rockon: :rockon:

Ωραίος! Εγώ κάποια στιγμή θέλω να το ξαναρχίσω. Λόγω τσιγγουνιάς το έκοψα περισσότερο. Δεν είναι τόσο επιβλαβές όσο λένε. Εξαρτάται από τα γονίδια του καθενός.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
φιλος κολλητος καπνιζε σαν φουγαρο για 20 χρονια 3 πακετα την ημερα,περιπου 12 ευρω,Χ30 ημερες=360 ευρω το μηνα Χ12 μηνες=4320 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:. δεν θα ξεχασω οτι οταν ξεμενε απο τσιγαρα, το καλυτερο μουνι του κοσμου να γαμουσε, θα το παρατουσε για να βρει περιπτερο ανοικτο. καποτε ειχε τρελο βηχα, ο γιατρος του ειπε να κοψει το τσιγαρο, Αρχιδια, ισα ισα το ελατωσε για να κανενα 10ημερο να συνελθει απο το βηχα. πριν 3 χρονια ειχε καποια θεματα οικονομικα με την δουλεια του, αναγκαστηκε να κανει καποιες περικοπες στα εξοδα τις οικογενειας του. θυμαμε συζητουσαμε και μου ειπε το εξης.<<θα κοψω το τσιγαρο, αλλα απο τα παιδια μου δεν θα στερησω τιποτα>>. εκεινη την ωρα δεν το πιστεψα, ηδη καπνιζε οταν μου το ελεγε σαν φουγαρο. και ομως εκεινο το βραδυ ηταν το τελευταιο που καπνισε. εδω και 3 χρονια δεν το εχει βαλει στο στομα του, και οπως μου λεει και ο ιδιος, δεν τον απασχολει καν το θεμα τσιγαρο, σαν να μην υπαρχει. νομιζω οτι και η αφραγκια ειναι ενας ισχυρος λογος για να κοψει το τσιγαρο καποιος. σιγαουρα θα εχετε συναντησει πολλους σε παρεες να ζητιανευουν τσιγαρα απο δεξια και αριστερα, και συνηθως ειναι τα ιδια και τα ιδα ατομα καθε φορα. το να ειναι καποιος αφραγκος για καποιο διαστημα, δεν σημαινει οτι πρεπει να το αρχισει παλι το καπνισμα οταν του πεσουν λεφτα, γιατι εχει πολλους μαλακες που το κανουν αυτο.

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Ηλεκτρονικό τσιγάρο με γεύση μοχιτο η λύση

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
φιλος κολλητος καπνιζε σαν φουγαρο για 20 χρονια 3 πακετα την ημερα,περιπου 12 ευρω,Χ30 ημερες=360 ευρω το μηνα Χ12 μηνες=4320 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:. δεν θα ξεχασω οτι οταν ξεμενε απο τσιγαρα, το καλυτερο μουνι του κοσμου να γαμουσε, θα το παρατουσε για να βρει περιπτερο ανοικτο. καποτε ειχε τρελο βηχα, ο γιατρος του ειπε να κοψει το τσιγαρο, Αρχιδια, ισα ισα το ελατωσε για να κανενα 10ημερο να συνελθει απο το βηχα. πριν 3 χρονια ειχε καποια θεματα οικονομικα με την δουλεια του, αναγκαστηκε να κανει καποιες περικοπες στα εξοδα τις οικογενειας του. θυμαμε συζητουσαμε και μου ειπε το εξης.<<θα κοψω το τσιγαρο, αλλα απο τα παιδια μου δεν θα στερησω τιποτα>>. εκεινη την ωρα δεν το πιστεψα, ηδη καπνιζε οταν μου το ελεγε σαν φουγαρο. και ομως εκεινο το βραδυ ηταν το τελευταιο που καπνισε. εδω και 3 χρονια δεν το εχει βαλει στο στομα του, και οπως μου λεει και ο ιδιος, δεν τον απασχολει καν το θεμα τσιγαρο, σαν να μην υπαρχει. νομιζω οτι και η αφραγκια ειναι ενας ισχυρος λογος για να κοψει το τσιγαρο καποιος. σιγαουρα θα εχετε συναντησει πολλους σε παρεες να ζητιανευουν τσιγαρα απο δεξια και αριστερα, και συνηθως ειναι τα ιδια και τα ιδα ατομα καθε φορα. το να ειναι καποιος αφραγκος για καποιο διαστημα, δεν σημαινει οτι πρεπει να το αρχισει παλι το καπνισμα οταν του πεσουν λεφτα, γιατι εχει πολλους μαλακες που το κανουν αυτο.

Τεράστιος μάγκας, μπράβο του!

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
hitman7771 για μένα ένας τρόπος υπάρχει για να κόψει κάποιος το κάπνισμα. Μια κι έξω. ΜΑΧΑΊΡΙ ΠΟΥ ΛΈΜΕ. Όλα τα αλλά είναι κοροϊδία. Όσους γνωρίζω έτσι το έκοψαν. Εγώ δεν θεωρώ δύσκολο να κόψει κάποιος το κάπνισμα. Το δύσκολο είναι να μην το ξαναρχίσει. Το έχω κόψει πάνω από 10 φορές στα 30 χρόνια που καπνίζω, με μεγαλύτερο διάστημα τους 4 μήνες. Μόνο φούντα κάπνιζα εκείνους τους μήνες. Δυστυχώς είμαι ανθρώπους που παρασύρετε εύκολα στα πάθη και το ξαναρχιζα.

Αυτό που είπες είναι το πιο σωστό. Το δύσκολο είναι να μην το ξανα αρχίσεις. Το έχω κόψει και εγώ αρκετές φορές και πάλι στην λούμπα έπεφτα. Για να δούμε

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Εγώ το έκοψα μειώνοντας σταδιακά. Άναβα το τσιγάρο, κάπνιζα δυο τζούρες, το έσβηνα, μετά το ξανάναβα. Έτσι μείωσα στο μισό πακέτο. Μετά πέρασα στον καπνό. Στρίβοντας μικρά τσιγάρα έβγαζα μία εβδομάδα με μία σακούλα. ¨οταν το σταμάτησα τελείως για μία εβδομάδα στριφογύριζα σαν το διάολο και κάπνιζα γόπες. Πέρασα διαβολοβδομάδα. Η επόμενη δυσκολία είναι οι 3-4 μήνες που ακολουθούν. Εκεί για να τα καταφέρω άλλαξα συνήθειες. Έκοψα τελείως τα γλυκά και τους απλούς υδατάνθρακες από τη διατροφή για να μην ανεβαίνει η γλυκόζη στο αίμαι. Δεύτερον περπατούσα πολύ. Περπατώντας δεν μου ερχόταν η επιυθμία για κάπνισμα. Τρίτον χρησιμοποίησα ένα συμπλήρωμα διατροφής που δεν θα αναφέρω εδώ γιατί πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι μπορεί να είναι επικίνδυνο.

Το έψαξες πολύ βλέπω. Είναι σωστά αυτά που λές. Η γλυκόζη στο αίμα όμως με το τσιγάρο πως συνδιάζονται?

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ηταν Κυριακή και είχα γυρίσει από Χαλκιδική..Τελευταίο τσιγάρο στο Marlboro κόκκινο..Είχα καινούργια σχέση και είχα συνδυάσει την επίδοση στο σεξ με το τσιγάρο..Με επηρέαζε πολύ..Λέω το κόβω μαχαίρι, αλλά το τελευταίο που έμεινε θα το βιάσω....και όντως το ρούφηξα σα να ήταν η τελευταία μου επιθυμία εν ζωή..27 Ιουλίου ήταν..2014. Από τότε ούτε μισό...Φοβερή εμπειρία, αλλά μετά από πολλά μύρια κύματα αυτό το 4μηνο ακόμα άκαπνος..Καπνιστής 12 χρόνια..ετών 32

Έχουμε και ίδια ηλικία. Γιατί πολλοί το συνδιάσατε με το σεξ? Είδες προβλήματα από το τσιγάρο πριν? ή ευχάριστες αλλαγές μετά?

Στη διάθεση επιρρεάζει ή στο σήκωμα?

Μπράβο για την προσπάθεια σου και να θυμάσαι αυτό που είπε και ο Παραλίμνιος πιο πάνω. Το τσιγάρο δεν είναι δύσκολο να το κόψεις, είναι δύσκολο να μην το ξαναρχίσεις

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
χμμμμ
20 χρόνια καπνιστής...έχω δοκιμάσει τα πάντα

1.για ένα εξάμηνο προσπάθησα να το μειώσω. Έτσι μετρούσα τα τσιγάρα...στην αρχή όχι πάνω από 10 τη μέρα...μετά όχι πάνω από 8 κοκ και το έφτασα μέχρι 5 για κανένα μήνα...
ήταν και η τελευταία φορά που κάπνισα τόσα λίγα...κάτι έγινε (σε μπουζούκια νομίζω-αν θυμάμαι καλά) και κάπνιζα τα διπλά για το επόμενο διάστημα να αναπληρώσω  :2funny:
Από τότε....
2. Βελονισμός
400 ευρώ έσκασα επί 3 συνεχόμενες φορές αλλά τίποτα

3.Ηλεκτρονικά?
4 ή 5 έχω αγοράσει...
μόνο το πρώτο έπιασε λίγο και κατάφερα να καπνίζω μόνο 1 πακέτο τη μέρα

4. Καπνό....πάντα όμως σε συνδυασμό με πακέτο...ποιος στρίβει έξω ή οδηγώντας ή πρωί πρωί με την τσίμπλα κοκ  :2funny:

5. Τέλος έχω μειώσει τα πακέτα παίρνοντας ένα μηχανάκι που γεμίζει "άδεια τσιγάρα"
και καπνό...χύμα  ;)

Μου φαίνεται ότι ούτε ο γιατρός θα καταφέρει να μου το κόψει...θα ψάχνω τσιγάρο στην εντατική!  :headbang:

τελευταία μου ελπίδα? μια επέμβαση στην μύτη που θέλω εδώ και χρόνια να κάνω (διάφραγμα) μπας και μείνω έστω και μια μέρα στη ζωή μου χωρίς τσιγάρο!  :dancing:

Στη φάση τη δικιά σου Σνούπι δε θα έβαζα στόχο να το κόψω. Αλλά κάτι πιο βραχυπρόθεσμο. Βάλε στόχο να μην καπνίσεις 1 μέρα. Ο κόσμος να χαλάσει πες μέσα σου τι είμαι τόσο αδύναμος να εξαρτιέμαι τόσο από τη μαλακία? Κόψτο για μια μέρα. Και αναθεωρείς πάλι. Το ξανασυζητάς με τον εαυτό σου μετά.

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Μου είχε στείλει πριν αρκετό καιρό κάποιος φίλος από εδώ μέσα ένα pm για το πως έκοψα το τσιγάρ Του απάντησα ως εξής. Προφανώς είδε την υπογραφή μου
Copy paste από τα εξερχόμενά μου.

Μπαμ μία και έξω. Cold Turkey που λένε και οι Αμερικανοί. Με κάτι συναδέλφους συναδέλφισες είχαμε βγει έξω και τα ήπιαμε ένα βράδυ. Είχα αγοράσει τρία, τέσσερα πακέτα, τσιγάρα Καρέλια Χρυσή κασεττίνα για να καπνίσουμε όλοι μαζί παρέα. Γύρισα σπίτι άλλα είχα ξεχάσει λόγω ίσως του κρασιού όσα περίσεψαν στο μαγαζί που διασκεδάζαμε. Κοιμήθηκα μερικές ώρες άλλα ξύπνησα βήχοντας και ζαλισμένος από το κρασί. Επίμονα ζήταγα τσιγάρο. Βγήκα έξω με το κρύο και με τις σαγιονάρες από την χαρμάνα. Αγόρασα ένα πακέτο κόκκινο Winston. Ήταν το τελευταίο πακέτο που κάπνισα. Το κάπνισα όλο, σκεφτόμενος ότι ίσως πρέπει να είναι το τελευταίο πακέτο που θα καπνίσω. Δεν υπάρχει θα το ελαττώσω. Πάντα κάτι γίνεται και αυτό δεν πιάνει. Το έχω δοκιμάσει και αυτό.
Μετά έβαλα τον διακόπτη στο Non Smoking. Ούτε μια τζούρα από εκεί και μετά. Αλλάζουν πολλές συνήθειες. Πχ Δεν υπάρχει πλέον το
«Κάτσε να κάνουμε ένα τσιγαράκι και φεύγουμε..» Τα πάντα όπως ξέρεις συνδυάζονται με το κάπνισμα. Τέλος αυτό.
Χρησιμοποίησα στην αρχή τσίχλες Nicorette. Με βοήθησε  όταν  ήθελα να καπνίσω. Μέχρι στιγμής δεν έχω ξάνα ανάψει τσιγάρο. Είναι μανίκι ιδίως τον πρώτο καιρό. Ειδικά οι πρώτες πέντε με δέκα μέρες είναι γάμησέ τα. Τρέλλα. Μετά πιό χαλαρά. Αρχίζεις και το ξεχνάς. Αλλά είναι ύπουλο. Ακόμα και τώρα τρώω «φλασάκια» αλλά κρατάνε πολύ λίγο. Ξεπερνιούνται στα τρίαντα δευτερόλεπτα. Σκέπτομαι όλα τα αρνητικά του καπνίσματος. Βρώμα, αρρώστιες ακόμα και τους φόρους. Φθηνά λαθραία δεν κάπνιζα γιατί ήταν σαβούρα. Μόνο αν έβρισκα transit.

Πρέπει να «δουλέψεις» πρώτα στο μυαλό σου ότι θες να το κόψεις. Ψάχνοντας στο ιντερνετ μπορεις να βοηθηθείς.
Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα για μένα είναι μαλακία με τα μπουκαλάκια κτλ. Άσε που οι διάφοροι πειραματισμοί στο τέλος σου στοιχίζουν περισσότερα. Ή καπνίζω καλό βαρύ τσιγάρο, αυτό που μου αρέσει δηλαδή ή τίποτε. Υπάρχουν και σχετικά βίντεο.
Έχω ανεβάσει ένα εδώ.
Ο Εύκολος τρόπος να κόψετε το κάπνισμα. (Ελληνικοί Υπότιτλοι)
Πρωτότυπος τίτλος: Allen Carr's Easy Way To Stop Smoking 2005

Κώδικας:

Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://www.easybytez.com/ami7ldo707zz[/URL]
[URL unfurl="true"]http://www.easybytez.com/nkzus8xplz01[/code[/URL]]
[code]Password: Faethon
Μην τα παίρνεις όμως όλα αυτά της μετριτοίς. Ο καθένας βρίσκει τον δικό του τρόπο. Απλά υπάρχει άφθονη βοήθεια πλέον. Άλλωστε έχει περάσσει η μόδα του καπνίσματος. Θυμάμαι παλαιότερα παντού κάπνιζαν ακόμα και οι γιατροί μέσα στα νοσοκομεία και στα ιατρεία την ώρα μάλιστα που εξέταζαν έναν ασθενή..

Σου εύχομαι όταν και αν το αποφσίσεις καλή επιτυχία.

ΥΓ. Βλέπω ότι τα link δεν υπάρχουν. Αν υπάρχει ενδιαφέρον ξανα ανεβάζω το βίντεο.

Έχω ακούσει για τον Άλεν Καρ και θα ήθελα να δώ τρόπους του. Αν μπορείς να βρείς τα βίντεο και να τα ανεβάσεις θα το εκτιμούσα. Όχι μόνο για μένα αλλά και για άλλους που μπορεί να τους βοηθήσει εδώ

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

Μπράβο του !

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ημέρα 2

Ημέρα δεύτερη που έχω διακόψει το κάπνισμα. Όλα πάνε περιέργως καλά. Μπορώ να πώ και καλύτερα από άλλες απόπειρές μου. Το νιώθω πιο εύκολο. Για να είμαι ειλικρινής την Κυριακή που σκεφτόμουν να το κόψω το βράδυ είχα λυγίσει και κάπνισα. Ενώ λίγες μέρες μετά που είπα το κόβω, η 1η μέρα και σήμερα η 2η φαίνονται πιο εύκολες...ίσως παίζει ρόλο να το έχεις σκεφτεί και να το πάρεις απόφαση..

Είναι και ύπουλο βέβαια.. και ξέρω ότι από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να αρχίσουν τα κουδούνια.

Μέχρι στιγμής δεν άλλαξα τις συνήθειές μου. Και χθές και σήμερα έχω πάρει καφεδάκι στο γραφείο. Ενώ στις άλλες απόπειρες τα είχα γυρίσει στα τσάγια.

οι πρώτη εβδομάδα είναι η βαριά. Μέχρι να φύγει η περισσότερη νικοτίνη από μέσα μου. Μετά θα έχει πέσει σε πιο ήπια επίπεδα μέχρι να φύγει τελείως και θα είναι πιο εύκολο.

Καλή μου συνέχεια. Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι !!!

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Αυτήν την στιγμή ανεβάζω το βίντεο. Πιστευω μέχρι το μεσημέρι να είναι έτοιμο. Είναι στα 700ΜΒ. Μην τα παίρνεις όλα αυτά που λέει μετριτοίς. Η πρώτη εβδομάδα είναι πράγματι ύπουλη. Πρόσεξε μετά την Τέταρτη μέρα. Θα φας δυνατά φλασάκια. Εγώ τώρα στον δεύτερο χρόνο απαλάχθηκα και όχι εντελώς ακόμα.
Μερικές συμβουλές.
Σκέψου μόνο τα θετικά της αποχής από το κάπνισμα. Κατέγραψε τα. Τον πρώτο καιρό απέφυγε μπαρ καφενεία κτλ. Περιόρισε στο ελάχιστο καφέδες, αλκοόλ.
:)

Επισκέπτης
Ημέρα 2

...

καλη συνεχεια  :rockon:

keep-calm-and-keep-going.png

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Όποιος θέλει τα link μόνο με PM γιατί τα σβήνουν Στον hitman7771 θα τα στείλω όταν τελειώσει το upload. Με την VDSL δεν νομίζω ότι θα αργήσει αλλά τώρα πάω για ένα καφεδάκι.

updated
Τα αρχεία ανέβηκαν.

:cheesy:

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ημέρα 2

Ημέρα δεύτερη που έχω διακόψει το κάπνισμα. Όλα πάνε περιέργως καλά. Μπορώ να πώ και καλύτερα από άλλες απόπειρές μου. Το νιώθω πιο εύκολο. Για να είμαι ειλικρινής την Κυριακή που σκεφτόμουν να το κόψω το βράδυ είχα λυγίσει και κάπνισα. Ενώ λίγες μέρες μετά που είπα το κόβω, η 1η μέρα και σήμερα η 2η φαίνονται πιο εύκολες...ίσως παίζει ρόλο να το έχεις σκεφτεί και να το πάρεις απόφαση..

Είναι και ύπουλο βέβαια.. και ξέρω ότι από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να αρχίσουν τα κουδούνια.

Μέχρι στιγμής δεν άλλαξα τις συνήθειές μου. Και χθές και σήμερα έχω πάρει καφεδάκι στο γραφείο. Ενώ στις άλλες απόπειρες τα είχα γυρίσει στα τσάγια.

οι πρώτη εβδομάδα είναι η βαριά. Μέχρι να φύγει η περισσότερη νικοτίνη από μέσα μου. Μετά θα έχει πέσει σε πιο ήπια επίπεδα μέχρι να φύγει τελείως και θα είναι πιο εύκολο.

καλη αρχη αδερφε χιτμαν στην δυσκολη αποστολη σου.εισαι 'στρατηγαρα' εσυ δεν μασας και θα τα καταφερεις.

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
καλη αρχη αδερφε χιτμαν στην δυσκολη αποστολη σου.εισαι 'στρατηγαρα' εσυ δεν μασας και θα τα καταφερεις.

Να σαι καλά ρε φιλαράκι. Θα το παλέψω. Το δύσκολο είναι να μην το ξαναρχίσω που είπε και ένας εδώ.

Αδερφέ μην κάνεις μαλακία και το ξανα αρχίσεις. Είναι κρίμα αλήθεια..

dirty sαnchez

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2014
Κριτικές
6
Like
21
Πόντοι
16
το'χα κοψει για 13 μηνες μεχρις που βγηκα ενα βραδυ για ξεσαλωμα και το ξαναρχισα. εκτοτε δεν εχω ξαναπροσπαθησει.

το παν ειναι η αποφαση και πολυ περισσοτερο η ΜΕΓΑΛΗ αποφαση οτι δεν το χρειαζομαι ΠΛΕΟΝ στη ζωη μου και δεν το ξαναβαζω στο στομα.

την πατας οταν ξεθαρευεις οτι το ξεπερασες και την στιγμη που θα κανεις ενα (1) «αφου το'χω ξεπερασει» την πατας κατευθειαν ! κ ξαναμανα.. 

το'χα γυρισει σε τσαϊ στην αρχη και δεν παγενα σε καφε/μπαρ και τα τοιαυτα. +αλλο ενα μυστικο που δεν ειναι για δημοσιποιηση που με βοηθησε τα μαλλα !

καλη προσπαθεια ! μια αποφαση ειναι ! Ζωης όμως..
:rockon:

refill

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35
Πόντοι
1
Το τσιγαρο στο μυαλο σας  θα ειναι παντα μια γλυκια αναμνηση  , οπως το πρωτο σας φιλι ,ο πρωτος σας ερωτας ,κ.λ.π ...οσο και να
απεξαρτηθεις  απο τις ουσιες  ,παντα θα υπαρχει στο μυαλο σας , θελει προσοχη και μετα το κοψιμο η αναμνηση ερχεται πολυ ευκολα και σε νικαει ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom