Νέα

Πώς κόψατε το κάπνισμα; Συμβουλές - Τρόποι - Εμπειρίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Καλή δύναμη και καλή επιτυχία μαν. Και μία φιλική συμβουλή: ενημέρωσέ τους όλους ότι διακόπτεις το κάπνισμα γιατί πιθανότατα θα είσαι ιδιαίτερα νευρικός για κάποιες ημέρες και ν' αρπάζεσαι εύκολα.

Ξαναιάβασα το πρώτο ποστ σου στο θρέντ. Πέρασαν 5 μήνες. Πως είσαι τώρα κομπλέ? Το κατέχεις?

Διαφορές στον 2ο μήνα με τώρα? Αρκετές ή μετά το 2μηνο είναι ίδια και αυτό παραμένει?

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ισχύει.. αλλά ξέρεις πως πάνε αυτά. Την ώρα του καβγά όλοι ξεχνάνε ότι είσαι στο κόψιμο τσιγάρου.

Την προηγούμενη φορά με είχε βιδώσει η δικιά μου και μετά από 2 μήνες άκαπνος μέσα στο βράδυ πήγα να πάρω πακέτο.

Άντε και καλή μου αρχή. Θύμησέ μου εσύ το έκοψες ή δεν ήσουν ποτέ καπνιστής?

Το έκοψα πριν 159,47 ημέρες, χρησιμοποιώ ΗΤ. Η ακρίβεια είναι γιατί έχω φτιάξει αρχειάκι στο Excel που υπολογίζει αυτόματα τις ημέρες από τότε που το έκοψα, τα τσιγάρα που δεν έχω καπνίσει (6.379.........), τα λεφτά που γλίτωσα κτλ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το έκοψα πριν 159,47 ημέρες, χρησιμοποιώ ΗΤ. Η ακρίβεια είναι γιατί έχω φτιάξει αρχειάκι στο Excel που υπολογίζει αυτόματα τις ημέρες από τότε που το έκοψα, τα τσιγάρα που δεν έχω καπνίσει (6.379.........), τα λεφτά που γλίτωσα κτλ.
επαγγελματιας αντικαπνιστης δηλαδη τυπε? :grin:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ξαναιάβασα το πρώτο ποστ σου στο θρέντ. Πέρασαν 5 μήνες. Πως είσαι τώρα κομπλέ? Το κατέχεις?

Διαφορές στον 2ο μήνα με τώρα? Αρκετές ή μετά το 2μηνο είναι ίδια και αυτό παραμένει?

Κάθε μέρα και καλύτερα, επανέρχονται όλα σε επίπεδα μη καπνιστή. Καρδιακοί παλμοί και πίεση, επίπεδα μονοξειδίου του άνθρακα κτλ. Αυτά που θα δεις να αλλάζουν άμεσα είναι ο πρωινός βήχας, η γεύση και η όσφρηση που επανέρχονται, το λαχάνιασμα, οι καύλες και οι σηκωμάρες, το ότι δεν βρωμάς και διάφορα άλλα.

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.198
Πόντοι
1.056
Πόσο καιρό είσαι άκαπνος φίλε?

Σου λείπει καθόλου?

Και στο κέντρο αυτό τι σου έκαναν? Δε μπορώ να καταλάβω τι σου κάνουν σε αυτά τα κέντρα. Σου δίνουν κάτι?

Καλημερα,ακαπνος απο το 2001 και η μεθοδος ειναι ηλεκτροβελονισμος,αντι βελονων,μεσω υπολογιστη  με ενα lightpen σου διεγειρει σημεια στους λοβους των αυτιων και στην μυτη,ανωδυνα και σε 25-30 λεπτα.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.146
Πόντοι
7.865
Τυπάρες μου,όταν ήμανε φοιτητής στο τιμημένο Καποδιστριακό,κάπνιζα σαν του Γουίλι τον μαύρι θερμαστή απο το Τζιμπουτί.Αργότερα πηγαίνοντας εις Πασρισίους γι περεταίρω σπουδές,μη έχοντας και πολλούς πόρους,ξεκίνησα μαθήματα savate στο πανεπιστήμιο και γούσταρα,αλλά λόγω καπνίσματος μου έβγαιναν τα συκώτια στην προπόνηση,με τον καραβανά τον Φρεντερίκ (ο τύπος ήταν κομάντο του γαλλικού στρατού και για μην πάει φυλακή επειδή έδειρε έναν τυπάρα που του γαμούσε την γυναίκα,μας έκανε μαθήματα αυτοάμυνας),αναγκαστικά το μείωσα,αφενός γιατί δεν προλάβαινα να καπνίσω,αλλά και γιατί ήμουν κουρέλι απο την κούραση.Απο το 1979 άκαπνος λοιπόν...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εσυ τυπε με τοση προσελευση στα headquarters σου απο το τσιγαρο ,
δε πιστευ να καπνιζεις
τυπε το να μην στηριζεις κατι που σου δινει μεροκαματο ειναι αχαριστια
οχι μονο καπνιζω
αλλα κανω και καπνιστικη καμπανια οπου βρεθω
λεω σε ολους ποσο καλο ειναι το τσιγαρο :grin:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
επαγγελματιας αντικαπνιστης δηλαδη τυπε? :grin:

Όχι τύπε μου, απλά είναι ένα επιπλέον κίνητρο να βλέπεις ότι δεν έχεις καπνίσει 6.500 τσιγάρα και ότι έχεις γλιτώσει περίπου 1.000€ σε 5 και κάτι μήνες (καθαρά, εξαιρώ αυτά που έχω δώσει για το ΗΤ).

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Καλημερα,ακαπνος απο το 2001 και η μεθοδος ειναι ηλεκτροβελονισμος,αντι βελονων,μεσω υπολογιστη  με ενα lightpen σου διεγειρει σημεια στους λοβους των αυτιων και στην μυτη,ανωδυνα και σε 25-30 λεπτα.

450 είχες πεί? Λέω να το δοκιμάσω μόνος. Δε ξέρω αν είναι πιο ασφαλές με τη δική σου μέθοδο ώστε να μη ξανακαπνίσεις ποτέ οριστικά.

Τι σου είχαν πεί? Και αλήθεια πως ένιωσες μετά? Δε σου έλειπε? η απλά σε απωθούσε?

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Αυτη ειναι μεγαλη παγιδα τυπε,μην πεφτεις μεσα..Δεν εχει σημασια τι γινεται με τους αλλους,καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος,μπορει καποιος να μην πινει μην καπνιζει να γυμναζεται και να του ερθει ενας καρκινος απο το πουθενα στα 40 και παρτον κατω,και καποιος αλλος να ρουφαει και να πινει οτι πινεται και να φτασει στα 100,ειναι και θεμα γονιδιου,μοιρας πες το οπως θες.
Το θεμα ειναι οτι μπορει το δικο σου κορμι να ειναι ετσι φτιαγμενο και προορισμενο να ζησει ας πουμε μεχρι τα 90 και σε καλη κατασταση,και με το να κανεις συγκεκριμενες καταχρησεις ειτε να φερνεις το τελος πιο γρηγορα ειτε να δημιουργεις προβληματα στη λειτουργικοτητα του.
Την δικια σου καμπουρα να κοιτας και ασε τους αλλους

ναι έτσι είναι ..
είχα παπού που κάπνιζε τα άντερα του από τα  12  :P από τον πόλεμο μέχρι τώρα αλκοόλ ασταμάτητο (κυριολεκτηκά όμως) και πέθανε στα 90  :P
που εγώ αν κάνω για μια βδομάδα τις καθημερηνές καταχρήσεις του θα καταλήξω στο νοσοκομείο  :2funny:

Επισκέπτης
hitman7771 για μένα ένας τρόπος υπάρχει για να κόψει κάποιος το κάπνισμα. Μια κι έξω. ΜΑΧΑΊΡΙ ΠΟΥ ΛΈΜΕ. Όλα τα αλλά είναι κοροϊδία. Όσους γνωρίζω έτσι το έκοψαν. Εγώ δεν θεωρώ δύσκολο να κόψει κάποιος το κάπνισμα. Το δύσκολο είναι να μην το ξαναρχίσει. Το έχω κόψει πάνω από 10 φορές στα 30 χρόνια που καπνίζω, με μεγαλύτερο διάστημα τους 4 μήνες. Μόνο φούντα κάπνιζα εκείνους τους μήνες. Δυστυχώς είμαι ανθρώπους που παρασύρετε εύκολα στα πάθη και το ξαναρχιζα.

diablosaki

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Like
475
Πόντοι
21

[/quote]
Συμφωνώ σε όλα μεγάλε. Μόνο έτσι κόβεται. Εγώ το είχα κόψει 3 χρόνια, αλλά μετά, με προσπάθεια μεγάλη, ήταν σαν να μην το έκοψα ποτέ... :grin:

Επισκέπτης
εχω να καπνίσω 7 χρόνια και φυσικά το κόψα μαχαίρι ενω κάπνιζα  μανιωδώς...όλα  μέσα στο μυαλό είναι.

Επισκέπτης
αν και δεν καπνιζω ουτε καπνιζα θα βοηθησω το νημα οσο μπορω  :grin:
βλεπεις μερικες τετοιες εικονες και το κοβεις  :grin:

cancer2.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom