Νέα

Πώς κόψατε το κάπνισμα; Συμβουλές - Τρόποι - Εμπειρίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.344
Πόντοι
6.056
Εκοψα το καπνισμα εδω και 13 χρονια Καπνιζα για 30 περιπου χρονια γυρω στα 2 πακετα (20αρια). Ο δικος μου τροποσ ηταν οτι ολα ειναι μεσα στο μυαλο .Το εκοψα μια και εξω πιστευω οτι μονο ετσι κοβεται. Εκανα την πολυ απλη, απλοικη, ερωτηση στον εαυτο μου. Αν παω τωρα στον γιατρο και μου διαγνωσει καρκινο στον πνευμονα θα το κοψω το τσιγαρο ή οχι; Αν το κοψω λοιπον τοτε , μπορω και τωρα. Τις πρωτες μερες σου λειπει μεχρι να αποτοξινωθεις απο την νικοτινη. Μετα μενει μονο η μηχανικη κινηση μπορεις με ενα κομπολοι να απασχολεις τα χερια σου. Μεγαλη βελτιωση παντου  Δεν μου λειπει ουτε ο καφες, οποτε το θυμηθω πινω.
αν σε διαγνωσει με καρκινο στον πνευμονα γιατι να το κοψεις μετα τυπε?
για να σωθεις?

πυλες

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2016
Like
1
Πόντοι
0
Εχουν σωθει εκατομυρια ανθρωποι σε ολο τον κοσμο που ειχαν καρκινο του πνευμονα σε αρχικο σταδιο και εκοψαν το τσιγαρο.

Black Engel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Δεν θα το έκοβα αν δεν αρρωσταινα! Είχα συνδέσει το τσιγάρο με την απόλαυση, ιδιαίτερα με το καφέ. Έμεινα άκαπνος για 10 μέρες. Μετά αρχίζεις να μη το σκέφτεσαι τόσο και από τότε δεν ξαναπιασα τσιγάρο στο χέρι μου.
Μπράβο σου που τα κατάφερες!

gianniskm

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2017
Like
261
Πόντοι
21
Καλησπερα τυποι
Μετα απο 10 χρονια που εχω κοψει το τσιγαρο  μπορω να πω πως εξακολουθει να μου λειπει κ να ζηλευω καμια φορα καποιον που καπνιζει διπλα μου. Παρολαυτα δεν σκοπευω να ξανακαπνισω κ απο το πρωτο 6μηνο που το εκοψα ειδα βελτιωση σε αναπνοη αντοχη γευση κλπ κλπ
Εγω το εκοψα μαχαιρι κ για μενα ειναι κ ο μοναδικος τροπος
Επισης πηρα 15 κιλα τα οποια φυσικα κ δεν εχασα ποτε

Comilfo

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
29
Πόντοι
1
Μπορείς απλά να απαντήσεις στο ερώτημα αν θες να στο κόψει ο γιατρός έπειτα από διάγνωση η εσυ μονός σου ώστε να το Γουστάρεις κιόλας.
Εύκολο είναι να κόψεις τη νικοτίνη

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Οσους ξέρω και έχουν κόψει το κάπνισμα το έκαναν μια και έξω, χρειάζεται βέβαια δύναμη θέλησης όπως άλλωστε και κάθε εθισμός για οριστική απεξάρτηση αλλά αξίζει η προσπάθεια

Mastoras30

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2018
Like
1
Πόντοι
0
Καλησπέρα!!
Μια ερώτηση ρε μάγκες , με  το συμπάθιο κιόλας αλλά
τουαλέτα πως πηγαίνατε χωρίς τσιγάρο?? έχω ακούσει για τρομερή δυσκοιλιότητα  τις πρώτες μέρες τουλάχιστον...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Το τσιγάρο το έκοψες εχθές. Δεν θα το κόψεις αύριο. Και είναι πιο εύκολο (για μένα και το βασικότερο) αν τον πρώτο καιρο κανένας από το περιβάλλον σου δεν καπνίζει.

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
6.876
Πόντοι
5.696
Μπαμ και κάτω....ομολογώ πως με βοήθησε μια οξεία βρογχίτιδα... :headbaning1:...αλλά χαλάλι της...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Μπαμ και κάτω....ομολογώ πως με βοήθησε μια οξεία βρογχίτιδα... :headbaning1:...αλλά χαλάλι της...
Εγώ παιδευτηκα πολύ. Κάποια χρόνια. Το έκοψα όμως επειδή κάποιοι στην τελευταία προσπάθεια που έκανα, στοιχηματισαν ότι μέσα σε λίγες ώρες θα το ξανααρχιζα. Έτσι περάσανε 28 χρόνια και αυτοί περιμένουν ακόμα.

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
6.876
Πόντοι
5.696
Εγώ παιδευτηκα πολύ. Κάποια χρόνια. Το έκοψα όμως επειδή κάποιοι στην τελευταία προσπάθεια που έκανα, στοιχηματισαν ότι μέσα σε λίγες ώρες θα το ξανααρχιζα. Έτσι περάσανε 28 χρόνια και αυτοί περιμένουν ακόμα.
:kneel: :kneel:

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
57
Πόντοι
1
Για 10 μερες ζουσα μια κολαση. Οταν ομως ανεβηκα τα σκαλια του σπιτιου μου τρεχοντας απο εκεινη τηνν στιγμη το εκοψα πραγματικα. Γενικα ηταν ευκολο το δυσκολο ηταν να κοψω τον καφε , μου πηρε 7 χρονια να το καταφερω και καταλαβα οτι ι καφε-ινη ειναι πολυ χειροτερη απο την νικοτ-ινη και την πισσα γιατι σε κανει να θες να καπνισεις καμια φορα ιδιως μετα απο ενα καλο γευμα με μπαχαρικα ακομα και μετα απο 2 3 χρονια αφου εχεις κοψει τελειως το τσιγαρο.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Δεν περνάει μέρα που να μην το μετανιώνω.
"Θα πάω άκαπνος", αυτή είναι η μόνη μου έγνοια.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Πήγαινα και έβλεπα το θείο μου , μέχρι το τελευταίο του απόγευμα στον άγιο σάββα.
Μεταστάσεις από πνεύμονα , σε ισχύο. Σε 3-4 εβδομάδες του διέλυσε και τα 2 πόδια.
Κομμάτια από τα οστά των ποδιών του ... πετάγονταν έξω από τις σάρκες ....

το έκοψα εύκολα μετά !

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Μια και έξω. Μετά από 35 χρόνια καπνίσματος και μάλιστα πολύ heavy, φτάνοντας και ξεπερνώντας πολλές φορές τα 3 πακέτα την ημέρα, είπα τέλος και δεν το ξαναέβαλα στο στόμα μου. Ούτε στερητικά, ούτε νεύρα ούτε τίποτα. Μόνο 4-5 κιλά παραπάνω τους πρώτους 2-3 μήνες. Έκανα και κάνω ακριβώς την ίδια ζωή χωρίς τσιγάρο πλέον εδώ και 5 χρόνια. Και δεν το αναζήτησα ούτε δευτερόλεπτο. Τα πάντα γίνονται αρκεί να το θέλεις. Όλα είναι θέμα μυαλού και τίποτα περισσότερο.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
7 χρόνια άκαπνος
κάπνιζα 3 πακέτα τη μέρα
το έκοψα το 2013 μαχαίρι
από τότε μόνο υγεία νοιώθω
δεν μου έλειψε ούτε μια μέρα
σιχαίνομαι πλέον και τη μυρωδιά του καπνού

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.319
Πόντοι
5.506
7 χρόνια άκαπνος
κάπνιζα 3 πακέτα τη μέρα
το έκοψα το 2013 μαχαίρι
από τότε μόνο υγεία νοιώθω
δεν μου έλειψε ούτε μια μέρα
σιχαίνομαι πλέον και τη μυρωδιά του καπνού

Βρήκες κανένα επιδοματάκι διακοπής καπνίσματος και το αποφάσισες;

TaxidiotisAth

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
7
Πόντοι
0
Κόψτε το κάπνισμα παιδιά. Κάπνισμα 4 πακέτα δοκίμασα iqos και νευριασα και όταν πήγα να ξανά καπνισω μου βρωμουσε πολύ. Και έτσι δεν το ξανά έβαλα στο στόμα μου. Νιώθω άλλος άνθρωπος.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
απλα πρεπει να το εχεις παρει αποφαση,να σε χαλαει και αργα η γρηγορα θα το καταφερεις.
εμενα με τρελαινε η ιδεα οτι ημουν εξαρτημενος απο αυτη τη μαλακια και πληρωνα και απο πανω.
στην τριτη προσπαθεια το εκοψα.
δεν ειναι τοσο δυσκολο να το κοψεις.
αρκει να ειναι καποιος δυνατος.
ακουω που λενε οτι δεν μπορουν να ξυπνησουν χωρις καφε και γελαω,
καλα για αυτους που εχουν θεματα υγειας και δεν το κοβουν μαχαιρι ειναι αξιοι της μοιρας τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom