όλα στο μυαλό είναι απλά πέτα το από το παράθυρο δεν το έχεις καθόλου ανάγκη
σου μιλάει άνθρωπος που κάπνιζε 40 τσιγάρα τη μέρα και απλά το πέταξε από το παράθυρο 3 χρόνια άκαπνος η σωματική εξάρτηση κρατάει 7 μέρες απλά
Καπνιζα απο τα 16 (μαγκιτσες στις τουαλετες του σχολειου) μεχρι τα 27 μου που ειχα φτασει το εναμισι πακετο malboro...
η δουλεια μου ειχε να κανει τοτε με χημικα που τα ανεπνεα καπ ου 16 ωρεςτη μερα συν το τσιγαρο.Εμενα τοτε στο δευτερο οροφο μιας μονοκατοικιας στο Ντεπω η οποια ειχε εξωτερικη σκαλα καιπαρ οτι ημουνα 52 κιλα λαχανιαζα για ν ανεβω στο σπιτι μου ,Εκεινο τον καιρο ειχα γνωρισει τον αντρα μου κι ημουνα τρελα ερωτευμενη μαζι του .Μου ειχε διευκρινησει λοιπον οτι επειδη ο πατερας του ειχε πεθανει απο καρκινο στα 42 του κι ηταν φανατικος καπνιστης κ ποτης,δε θα ηθελε τον ανθρωπο που θα εχει κοντα του να βρωμαει τσιγαριλα ....θυμαμαι χαρακτηριστικα τη φραση του η γυναικα πρεπει να μυριζει αρωματα κικ οχι τσιγαρο..Μετρησε βεβαια οτι το ειπε και με γλυκο κι ωραιο τροπο κι οχι αποτομα...
λαχανιασμα λοιπον συν ερωτας ηταν το φαρμακο για να κοψω το τσιγαρο μαχαιρι ..περασαν καποιες δυσκολες μερες που δε μου ελειπε τοσο ο καπνος οσο το να κραταω κατι στο χερι μου ....ετσι φροντιζα να εχω παντα κοντα μου κομματακια απο καροτο κι αγγουρι που τα εκοβα σε μακροστενα κομματακια που θυμιζαν τσιγαρο...
ετσι γλιτωσα απ αυτο το διαολο και δεν ειχα προβλημα αργοτερα ουτε στις εγκυμοσυνες μου ..εφερα στον κοσμο 2 υγιεστατα παιδια και γενικοτερα εχω αριστη υγεια..
Αρκετα αργοτερα εκοψα και το ποτο εστω κι αν αυτο μεταφραζοταν σε δυο μονο ποτα που επινα καθε σαββατο που βγαιναμε σε μπαρακια ..αφορμη ποτο μπομπα που με εκανε να νιωθω οτι σβηνω οτι πεθαινω..
Ετσι αν βγω περιοριζομαι σε μια μπυρα η κανενα gordon space...
Tην προηγουμενη βδομαδα ειχα ραντεβου με σταθερο μου πελατη 27 αρη σε κεντρικο ξενοδοχειο..ο συγκεκριμενος σε πιο μικρη ηλικια εχει κανει ατυχημα μεθυσμενος ντιρλα με κοπελα μεσα στ αμαξι...του επιβληθηκε αφαιρεση διπλωματος για μια 5ετια κ ενω ειναι πολυ ευκαταστατος κυκλοφορει τωρα με ταξι ...ωστοσο δεν εβαλε μυαλο και συνεχιζει..με αποκορυφωμα την τελευταια μας συναντηση ...στην οποια ηταν αστα να πανε...τον αφησα λοιπον με την πουτσα ορθια κι εφυγα και φυσικα δε θα ξαναπαω...κι εινα κριμα γιατι σπαγαμε κρεβατια οταν βρισκομασταν..γουσταρα ατελειωτα κι εγω κι αυτος..
Γενικα οταν εθιζεσαι σε κατι πρεπει να εχεις τη δυναμη να το πετας απο τη ζωη σου