Νέα

Πώς κόψατε το κάπνισμα; Συμβουλές - Τρόποι - Εμπειρίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.071
Πόντοι
1.686
Γιατί δεν κάνουν αφίσες με γκόμενες με κίτρινα δόντια
από το κάπνισμα, και σπασμένο δέρμα ;

http://[URL unfurl="true"]www.leadershipclub.cn/images/effects/smoking_images_large_5.jpg[/img[/URL]]

Ετσι θα κόψουν το κάπνισμα .
Οχι με ατάκες " το κάπνισμα είναι αργός θάνατoς " .
Ποιός βιάζεται να πεθάνει ;  :2funny: :2funny: :2funny:

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
41
Πόντοι
6
δειτε δειτε...

Συνημμένα

• dd.JPG
    dd.JPG
    26,6 KB · Εμφανίσεις: 28

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
εγώ με το ηλεκτρονικό τσιγάρο πάντως έφτασα σε σημείο που πλέον δεν με νοιάζει αν θα καπνίσω (ηλεκτρονικό) η όχι...
το κανονικό πάει εδώ καιρό.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Μερικοι ανθρωποι μπορουν να το ελεγξουν οπως ο Μητσοτακης που καπνιζει 3 τσιγαρα την ημερα. Αλλοι μπορουν να το κοψουν και να μην ξαναμπει στο μυαλο τους. Και αλλοι δεν απεξαρτωνται ποτε. Παντα κατι τους λειπει. Παντα το σκεφτονται. Ετσι ημουν και εγω. Το εβλεπα και στον υπνο μου! Ημουν μισος ανθρωπος χωρις το αγαπημενο μου τσιγαρο. Αμα εχεις τα γονιδια της εξαρτησης δε μπορεις να το κοψεις.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εγώ με το ηλεκτρονικό τσιγάρο πάντως έφτασα σε σημείο που πλέον δεν με νοιάζει αν θα καπνίσω (ηλεκτρονικό) η όχι...
το κανονικό πάει εδώ καιρό.

αυτο τελικα δεν ειναι βλαβερο? βλεπω κατι γκουμουτσες τελευταια οχι τα λεπτα σαν στυλο που εβλεπα περυσι

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
9η μερα σημερα με CHAMPIX εχω γραψει σαν ημερα διακοπης την 13η,μεχρι στιγμης εχει μειωθει αισθητα η αναγκη να καπνισω,περνανε ωρες μεχρι να αναψω κατι που κανω περισοτερο απο συνηθεια,ελπιζω να το παλεψω,δοκιμασα nicorex και ηλεκτρ τσιγαρο αλλα στο 6μηνο καπνιζα πιο πολυ απο πριν....

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
9η μερα σημερα με CHAMPIX εχω γραψει σαν ημερα διακοπης την 13η,μεχρι στιγμης εχει μειωθει αισθητα η αναγκη να καπνισω,περνανε ωρες μεχρι να αναψω κατι που κανω περισοτερο απο συνηθεια,ελπιζω να το παλεψω,δοκιμασα nicorex και ηλεκτρ τσιγαρο αλλα στο 6μηνο καπνιζα πιο πολυ απο πριν....

όλα στο μυαλό είναι απλά πέτα το από το παράθυρο δεν το έχεις καθόλου ανάγκη
σου μιλάει άνθρωπος που κάπνιζε 40 τσιγάρα τη μέρα και απλά το πέταξε από το παράθυρο 3 χρόνια άκαπνος η σωματική εξάρτηση κρατάει 7 μέρες απλά

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
σου μιλάει άνθρωπος που κάπνιζε 40 τσιγάρα τη μέρα και απλά το πέταξε από το παράθυρο 3 χρόνια άκαπνος η σωματική εξάρτηση κρατάει 7 μέρες απλά
γιατί δεν αρχίζεις το τσιγάρο και να κόψεις τον τσίπρα/βλακαζάνη;
λάθος κακές συνήθειες κόβεις.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
γιατί δεν αρχίζεις το τσιγάρο και να κόψεις τον τσίπρα/βλακαζάνη;
λάθος κακές συνήθειες κόβεις.

Αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι είμαι ιδεολόγος με ξεκάθαρες πολιτικές αρχές και για την ακρίβεια μαρξιστικές
Απλά βάση της ιδεολογίας μου συμφωνώ με τον σύντροφο λαφαζάνη για αυτό τον στηρίζω

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Eσύ το έκοψες λόγω αφραγκιάς leftins

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι είμαι ιδεολόγος με ξεκάθαρες πολιτικές αρχές και για την ακρίβεια μαρξιστικές
Απλά βάση της ιδεολογίας μου συμφωνώ με τον σύντροφο λαφαζάνη για αυτό τον στηρίζω
και τον Marlboro. :grin:

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Eσύ το έκοψες λόγω αφραγκιάς leftins

άμα θες βρίσκεις λύσεις αγοράζεις απλά λαθραίο χύμα καπνό 1 κιλό 20€ και σε βγάζει για 3 μήνες άνετα
το έκοψα καθαρά για να αποκτήσω ποιότητα στη ζωή μου
πήρα λίγα κιλά όταν το έκοψα τα οποία τα έχασα αμέσως γιατί μπορούσα να αθληθώ χωρίς να λαχανιάζω
επίσης απέκτησα καλύτερη υγεία χωρίς τσιγάρο

για να το κάνω πιο λιανά μείνετε με ένα καρκινοπαθή για 2 μέρες και θα το κόψετε αμέσως

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
άμα θες βρίσκεις λύσεις αγοράζεις απλά λαθραίο χύμα καπνό 1 κιλό 20€ και σε βγάζει για 3 μήνες άνετα
το έκοψα καθαρά για να αποκτήσω ποιότητα στη ζωή μου
πήρα λίγα κιλά όταν το έκοψα τα οποία τα έχασα αμέσως γιατί μπορούσα να αθληθώ χωρίς να λαχανιάζω
επίσης απέκτησα καλύτερη υγεία χωρίς τσιγάρο

για να το κάνω πιο λιανά μείνετε με ένα καρκινοπαθή για 2 μέρες και θα το κόψετε αμέσως
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
όποιος σταματάει το τσιγάρο δεδομένο παίρνει κιλά δηλαδή;;; τι σοκ παθαίνει; το ρίχνεις στο φαγητό;;

Είναι στο χέρι σου. Αν δε φας δε θα πάρεις κιλά. Εγώ σε μια παλιά απόπειρα που είχα κάνει είχα αδυνατίσει κι όλας γιατί έκανα διατροφή. Βέβαια είχα αντέξει 2 μήνες μόνο χωρίς τσιγάρο.

Τώρα που το έχω κόψει 1,5 χρόνο περίπου αυτό που παρατήρησα είναι τον πρώτο καιρό ότι ξεσπάς. Δηλαδή είσαι έξω και επειδή δεν καπνίζεις αυτή την κίνηση τη βγάζεις είτε στο ποτό είτε στα πατατάκια ή φαγητό. Ξαναλέω όμως είναι στο χέρι σου. Αν δε φας δεν παχαίνεις.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Είναι στο χέρι σου. Αν δε φας δε θα πάρεις κιλά. Εγώ σε μια παλιά απόπειρα που είχα κάνει είχα αδυνατίσει κι όλας γιατί έκανα διατροφή. Βέβαια είχα αντέξει 2 μήνες μόνο χωρίς τσιγάρο.

Τώρα που το έχω κόψει 1,5 χρόνο περίπου αυτό που παρατήρησα είναι τον πρώτο καιρό ότι ξεσπάς. Δηλαδή είσαι έξω και επειδή δεν καπνίζεις αυτή την κίνηση τη βγάζεις είτε στο ποτό είτε στα πατατάκια ή φαγητό. Ξαναλέω όμως είναι στο χέρι σου. Αν δε φας δεν παχαίνεις.
Αντεχεις ακομα ρε θηρίο??Μπραβο σου... :hi:

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Αντεχεις ακομα ρε θηρίο??Μπραβο σου... :hi:

Φίλε μου επειδή είχα και άλλες αποτυχημένες απόπειρες παλιά ήξερα τι πρέπει να αποφύγω. Δηλαδή τις άλλες φορές στο μήνα πάνω έκανα ένα που και πού επειδή ένιωθα ότι ξεμπέρδεψα. Μέγα λάθος ! Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να κάνουν μια ζωή 4 τσιγάρα τη μέρα. Ε εγώ έκανα σχεδόν πακέτο άρα ποτέ δε θα γίνω σαν αυτούς! Όποιος το κόβει θα πρέπει να σκέφτεται πόσο εξαρτημένος ήταν και να πράττει αναλόγως.

Επίσης τώρα πια δεν το σκέφτομαι καν. Ούτε στον καφέ, ούτε στο ποτό. Καμιά φορά αραιά και που έχω πεί , "να εδώ θα κόλλαγε ένα" αλλά τέλος.

Ελπίζω να συνεχίσω

giorgios_panag

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
και εγώ το έκοψα πανεύκολα... βρήκα καλύτερα πράγματα να κάνω, ξεκίνησα γυμναστήριο, τρέξιμο κ.α.
Είμαι πιο super τώρα, άσε που δεν φουσκώνω στην σκάλα και δεν βρωμάω!!!

ότι θα ήταν τόσο εύκολο ούτε που το περίμενα. Δυο χρόνια τώρα και ούτε που μου έλειψε! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom