Νέα

Πώς κόψατε το κάπνισμα; Συμβουλές - Τρόποι - Εμπειρίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.788
Πόντοι
22.915
Μετά απο 30 χρόνια και 3 πακέτα ημερησίως, μπορώ να πω ότι εδώ και 2,5 μήνες το έχω κόψει μαχαίρι. Δεν λέω μεγάλα λόγια, αλλά μόνο έτσι γίνεται. Εχω πάρει κάποια κιλά, αλλά θα ξεκινήσω οσονούπω περπάτημα και ίσως γυμναστήριο.
Το μόνο θετικό που έχω δει μέχρι τώρα, είναι η καλύτερη αναπνοή και καλύτερη γεύση, ειδικά στα καλά malts!!!

Επισκέπτης
Φιλε τα κιλα θα φυγουν σιγα σιγα μην αγχονεσαι. Τα κιλα τα παιρνουμε η δεν ταπαιρνουμε λογο του σοκ που παθενει ξαφνικα ο μεταβολισμος μας !!
όποιος σταματάει το τσιγάρο δεδομένο παίρνει κιλά δηλαδή;;; τι σοκ παθαίνει; το ρίχνεις στο φαγητό;;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Το εχω κοψει 5 φορες και το εχω ξαναρχισει. Τιποτα δε συγκρινεται με την απολαυση ενος καλου τσιγαρου με δυνατη δοση μπασμα!

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.411
Πόντοι
6.955
Εδω και 1 εβδομάδα χρησιμοποιώ ηλεκτρονικό τσιγάρο και δεν θέλω να καπνίσω τσιγάρο στο στόμα μου! Εχω εκπλαγεί, μονο 2 πουράκια αγόρασα και κάπνισα έτσι για το καλο.

Mr Right

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2016
Like
26
Πόντοι
1
ηλεκτρονικο τσιγαρο 2  χρονια

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
Τι λες ρε κουμπάρε; Τα παραδείγματα σου δεν έχουν καμία λογική υπόσταση. Καταρχήν. Όταν ανακάλυψαν το ράδιο και όταν ο φρόυντ έδινε ηρωίνη στους ασθενής του δεν ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΝ τι προκαλούν αυτές οι ουσίες και προφανώς όσον αφορά το ράδιο δεν ήξεραν καν τι είναι η ραδιενέργεια.
Στον πλανήτη γη του 2000 και 16 δεν γίνεται να μην γνωρίζεις τι είναι η Propylene Glycol και η Vegetable Glycerin που χρησιμοποιούνται στα ηλεκτρονικά τσιγάρα. Γιατί και οι δύο χρησιμοποιούνται στην βιομηχανία τροφίμων.
1 αυτό δεύτερον ΕΣΤΩ σου λεω ΕΣΤΩ ότι με την ανάμιξη τους μπορεί να υπάρχουν αντιδράσεις ή με την ανάμιξη του συν την εξάτμιση. Πιστεύεις δεν έχουν γίνει κάποια τεστ; Έτσι πήραν αυτές τις δύο ουσίες και άρχισαν να τις δίνουν στον κοσμάκι; Επίσης την δεύτερη η οποία είναι υπεύθυνη για την γεύση-γεύσεις του Η.Τ την βλέπεις μέσα στα clubs Ω ΝΑΙ! Αυτός ο ατμός-σκόνη που πετάνε στα clubάκια που μυρίζει μια φρεσκαδούρα-βουτυρίλα είναι από αυτήν την ουσία. Η πρώτη ουσία χρησιμοποιείται γιατί σε αυτήν είναι ευδιάλυτη η νικοτίνη.

ΝΑΙ προφανώς το Η.Τ δεν είναι υγιεινό, οτιδήποτε μπαίνει στον πνεύμονα σου δεν είναι υγιεινό εκτός του φυσιολογικού αέρα. Αλλά για όνομα του θεού, μην ακούτε τι μπούρδες λέει ο κάθε χαζός μαλάκας που του τα σκάνε οι καπνοβιομηχανίες για να spreadάρει μια φήμη που τις συμφέρει. Εδώ είχαν βγάλει βρώμα ότι το υγρό αναπλήρωσης του Η.Τ ξανα-υγροποιείται μέσα στον πνεύμονα με αποτέλεσμα αφού μαζευτεί πολύ το άτομο να πνίγεται και υπήρχαν άτομα που ΜΑΛΙΣΤΑ το πίστεψαν αυτό το πράμα  :2funny:  :headbang: :headbang:  :headbang:  :uglystupid: :uglystupid: Το google μπορεί να λύσει την κάθε απορία εφόσον υπάρχει λίγη κριτική σκέψη και μπορεί κάποιος να κρίνει αν αυτή η πληροφορία που διαβάζει έχει βάση και είναι αποδεδειγμένη.

Τέλος στην Αγγλία γίναν τεστ αλλά και εξετάσεις σε χρόνιους (ατμιστές χρήστες Η.Τ δηλαδή) και σε χρόνιους καπνιστές και οι δύο ατμίζαν ή καπνίζαν αντίστοιχα γύρω στα 5-6 χρόνια ΜΑΝΤΕΨΕ ποιανών η υγεία φαινόταν επιβαρυμένη. Μάλιστα οι ατμιστές σύμφωνα με την μελέτη άγγιζαν τα όρια των μη καπνιζόντων. Την μελέτη εκείνη μπορείς να την βρείς αν απλά googlάρεις ή αναζητήσεις στο youtube το σχετικό με το e-cig ντοκυμαντέρ του BBC.
Η χρήση των υλικών αυτών στην βιομηχανία τροφίμων δεν σημαίνει ότι μπορείς να τα εισπνέεις για χρόνια. Και το αιθυλένιο χρησιμοποιείται για την ωρίμανση των φρούτων, δεν σημαίνει ότι θα παραγγείλεις φιάλες για εισπνοές!!!!! Η σύγκριση επιβάρυνσης της υγείας από τσιγάρο η ΗΤ, σίγουρα είναι υπέρ του ΗΤ. Απλά αυτό που λέω είναι ότι οι επιπτώσεις για το ΗΤ θα εμφανιστούν μετά από 30 χρόνια!!!!

Για μια ακόμα φορά... η καλύτερη είναι η στεγνή μέθοδος!!!

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Ότι εισπνέουμε εκτός του ατμοσφαιρικού αέρα σίγουρα δεν είναι καλό.

aggdim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2011
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
0
Παιδες, ηλεκτρονικο τσιγαρο, 2 χρονια και συνεχιζω καθαρος και καλυτερα απο ποτε. Σημειωτεον οτι ειχα κοψει το τσιγαρο 2,5 χρονια αλλα το γαμημενο επεστρεψε, ο καπνιστης αν δεν εχει ενα υποκαταστατο ειναι ανα πασα στιγμη επιρρεπης να ξανακυλησει......
Κι' εγώ το ίδιο μεγάλε. Αλλά θα πρέπει να το δουλέψουμε στο μυαλό μας να το πετάξουμε και αυτό...

aggdim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2011
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
0
όποιος σταματάει το τσιγάρο δεδομένο παίρνει κιλά δηλαδή;;; τι σοκ παθαίνει; το ρίχνεις στο φαγητό;;
Ακριβώς!! Το ρίχνεις στο φαγητό χωρίς να το καταλαβαίνεις. Δεν είναι δύσκολο απλώς θέλει προσοχή το πόσο και κυρίως τι τρως.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.115
Πόντοι
2.266
Μετά απο 30 χρόνια και 3 πακέτα ημερησίως, μπορώ να πω ότι εδώ και 2,5 μήνες το έχω κόψει μαχαίρι. Δεν λέω μεγάλα λόγια, αλλά μόνο έτσι γίνεται. Εχω πάρει κάποια κιλά, αλλά θα ξεκινήσω οσονούπω περπάτημα και ίσως γυμναστήριο.
Το μόνο θετικό που έχω δει μέχρι τώρα, είναι η καλύτερη αναπνοή και καλύτερη γεύση, ειδικά στα καλά malts!!!
ετσι ειναι το κοψα μαχαιρι και ειμαι καθαρος 5 χρονια που θα κλεισω την ανοιξη

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
Σήμερα κλείνω 8 χρόνια άκαπνος

megaSponsoras

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
την υγεια μας να εχουμε να καπνιζουμε :rockon: :rockon: :rockon:

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
41
Πόντοι
6
...το Καπνισμα ειναι εθελοδουλη μανιοκαταθλιπτικη αυτοκαταστροφικη εξη που επιβαλλεται απο κοινωνικα μιμιδια κ ΥπερΤαμπου της Κοινωνιας,ενταξης και ενηλικιωσης , ψυχοσεξουαλικου τυπου(φαλλικο συμβολο,μοδες προτυπα)...απαξ κ αντιστρεψεις την ροη της αυτουποτιμησης και αυτοτιμωριας και νευρικοτητας και ψυχικης συνδεσης με καταστασεις αρνητικες και θετικες(το θρυλικο ενα τσιγαρο μετα)

στην ουσια θα αποτιναξεις αυτην την ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΟΛΥΝΣΗ γιατι η χημικη εξαρτηση ειναι γελοια...Μια μαχη με τον "μαγεμενο" "εγκεφαλικα πλυμενο" εαυτο σου , αν τον πεισεις με καποιες βαθιες αναπνοες κ υποκαταστατα νικοτινης αρχικα κ για λιγο το κοβεις...ειδικα αν ειστε αντρες 30+ μη σπαταλατε τα λεφτα σας την στυση σας την επιδερμιδα σας τα μαλλια σας την ομορφια κ τον ανδρισμο σας δηλ ...

γιατι ενας βλακας στο σχολειο η στο στρατο σας εβαλε αυτο το διαολο στο στομα που σας βαζει το λαιμο στην Γκιλοτινα ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΑΡΚΙΝΩΝ ! Σβηστε το τσιγαρο Σβηστε και τις πιθανοτητες ...ειναι ευκολο να κοψεις το τσιγαρο μετα απο καιρο θα το καταλαβετε πχ τζογος κ ποτο  και ΠΟΥΤΑΝΕΣ ειναι απειρως δυσκολοτερα ...ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΜΗ ΕΡΘΩ Κ ΣΑΣ ΒΡΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑ...(ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΑΜΑΤΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ)

Συνημμένα

• the-smoking-effect.jpg
    the-smoking-effect.jpg
    20,7 KB · Εμφανίσεις: 20

Sunn

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ξυπνησα μια μερα και ειδα λιγο καπνο μεσα στην σακουλα. Εβγαζε-δεν εβγαζε 2 τσιγαρα. Την πηρα, την τσαλακωσα και την πεταξα. Δεν ξανακαπνισα απο τοτε παρα μονο περισασιακα. (Πιο υγειες κατα την γνωμη μου αφου δεν το σκεφτεσαι)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom