Νέα

Πώς κόψατε το κάπνισμα; Συμβουλές - Τρόποι - Εμπειρίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ψηνομαι να το κοψω , μαχαιρι φυσικα για να δουμε
απο φθινοπωρο λεω

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μαχαίρι. τρεις μήνες Έψαχνα πάνω μου να βρω σε ποια τσέπη εχω το καπνό. μετά τα πράματα έγιναν πιο εύκολα. 3 χρόνια καθαρός κ ακόμα το θέλω δυστυχώς.
ελα πάψε!.........νομίζεις οτι το θέλεις!
δεν το εχεις απομυθοποιησει στο μυαλο σου ακομα?

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.099
Πόντοι
736
γιατι τα καλά πράγματα γινονται τωρα....ποτε αργότερα!
αλλωστε ειναι πια τριτοκοσμικο να καπνίζει κανεις........... ;)
Ακριβως το τσιγάρο κόβεται ΤΩΡΑ και ποτέ με αναβολές.

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
Καλημερα ειμαι καπνιστης εδω και αρκετα χρονια εχω προσπαθησει να το κοψω με ολους τους πιθανους τρροπους αλλα δεν μπορω και ξανακυλαω.πριν κανα μηνα ειχα ενα βαρυ κρυολογημα και μου εμεινε ενας βηχαςγια καμμια 20αρια μερες.Τελικα ηπια σινεκοντ και ψιλοσταματησε αλλα καθε πρωι εδω και μια βδομαδα φτυνω λιγο αιμα..λετε να ναι κατι σοβαρο ολο λεω θα σταματησει και καθε πρωι εμφανιζεται..

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Καλημερα ειμαι καπνιστης εδω και αρκετα χρονια εχω προσπαθησει να το κοψω με ολους τους πιθανους τρροπους αλλα δεν μπορω και ξανακυλαω.πριν κανα μηνα ειχα ενα βαρυ κρυολογημα και μου εμεινε ενας βηχαςγια καμμια 20αρια μερες.Τελικα ηπια σινεκοντ και ψιλοσταματησε αλλα καθε πρωι εδω και μια βδομαδα φτυνω λιγο αιμα..λετε να ναι κατι σοβαρο ολο λεω θα σταματησει και καθε πρωι εμφανιζεται..
μηπως να πηγαινες στο γιατρο :idiot:

rolexakias

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
0
[/quoteΦιλε εφτυσες αιμα και δε πηγες ακομα σε γιατρο?Μη παιζεις την υγεια σου κορωνα γραμματα.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Παιδες, ηλεκτρονικο τσιγαρο, 2 χρονια και συνεχιζω καθαρος και καλυτερα απο ποτε. Σημειωτεον οτι ειχα κοψει το τσιγαρο 2,5 χρονια αλλα το γαμημενο επεστρεψε, ο καπνιστης αν δεν εχει ενα υποκαταστατο ειναι ανα πασα στιγμη επιρρεπης να ξανακυλησει......

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

άμα έχεις αιμόπτυση πρέπει να πας άμεσα σε γιατρό

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
άμα έχεις αιμόπτυση πρέπει να πας άμεσα σε γιατρό
μονο το πρωι ρε παιδια που ξυπναω κι οχι πολυ αλλα καποια ιχνη αιματοςεχω ξαναφτυσει αιμα δεν ειναι η 1η φορα απλα με ανησυχει που επαναλαμβανεται.να περιμενω δευτερα να παω σε γιατρο η κανα νοσοκομειο?

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
κοιτα αμα φτυνεις λιγο αιμα αραιωμενο ισως να σου χει γδαρθεί απλα ο λαιμος απ τον πολύ βηχα

σε ποναει ο λαιμος?

όπως και να χει πρεπει να πας σε γιατρο

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
κοιτα αμα φτυνεις λιγο αιμα αραιωμενο ισως να σου χει γδαρθεί απλα ο λαιμος απ τον πολύ βηχα

σε ποναει ο λαιμος?

όπως και να χει πρεπει να πας σε γιατρο
ο λαιμος οχι δεν με ποναει νιωθω τον λαιμο μου γδαρμενο και πριν λιγο πηρα τον γενικο γιατρο μου που ειχα παει να με δει για το κρυωμα και μου πε να μην ανησυχω καποιο αγγειακι εχει σπασει απο τον πολυ βηχα τωρα τι να σας πω μακαρι να μην ειναι τιποτε αλλο πιο κακο...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ο λαιμος οχι δεν με ποναει νιωθω τον λαιμο μου γδαρμενο και πριν λιγο πηρα τον γενικο γιατρο μου που ειχα παει να με δει για το κρυωμα και μου πε να μην ανησυχω καποιο αγγειακι εχει σπασει απο τον πολυ βηχα τωρα τι να σας πω μακαρι να μην ειναι τιποτε αλλο πιο κακο...

Οπως και να εχει, μια επισκεψη απο Δευτερα σε εναν γιατρο δεν πρεπει να την αφησεις, μπορει να ειναι κατι εντελως αθωο, που σου το ευχομαι, ειδικα αν εχεις πολυ βηχα οπως λες αλλα με την υγεια δεν παιζουμε.

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
Οπως και να εχει, μια επισκεψη απο Δευτερα σε εναν γιατρο δεν πρεπει να την αφησεις, μπορει να ειναι κατι εντελως αθωο, που σου το ευχομαι, ειδικα αν εχεις πολυ βηχα οπως λες αλλα με την υγεια δεν παιζουμε.
ναι θα παω απο δευτερα απλα μου κανει εντυπωση πως  το αιμα εμφανιστηκε τωρα ποου ελλατρωθηκε ο βηχας μετα απο θεραποπεια με σινεκοντ και γτ εμφανιζεται μονο το πρωι...

vyzoilwtas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Κριτικές
26
Like
273
Πόντοι
290
Kαπνιζα απο τα 15,εως τα 38,το ειχα κοψει για οκτω μηνες ,περιπου στα 22
Το μονο που με εσωσε ηταν το ηλεκτρικο,πριν 4 χρονια,καπνιζα βεβαια καμια τρακα το μηνα,..το τελευταιο χρονο δεν εχω καπνισει καθολου!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το εκοψα με μεθοδο και προγραμματισμο. Επι ένα διαστημα κάπνιζα μια σταθερη ποσοτητα και ποτε δεν την ξεπέρασα μετα ηταν καπως πιο ευκολο αφου το ειχα ελατωσει πολύ να το κοψω τελειως αν και παλι ηταν δυσκολο. Εχω να καπνισω 5 χρονια.

Muratti_ambassador

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
9
Like
144
Πόντοι
286
:gay:
Το εκοψα με μεθοδο και προγραμματισμο. Επι ένα διαστημα κάπνιζα μια σταθερη ποσοτητα και ποτε δεν την ξεπέρασα μετα ηταν καπως πιο ευκολο αφου το ειχα ελατωσει πολύ να το κοψω τελειως αν και παλι ηταν δυσκολο. Εχω να καπνισω 5 χρονια.

Στα πόσα τσιγαρα ησουνα και ποσα εβαλες να καπνιζεις την ημερα;;; Αρχιζει και με κουραζει αλλα απο την αλλη με πιεση κλπκλπ δυσκολο αν και ξερω το 50% τουλαχιστον αποφαση....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom