pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ψηνομαι να το κοψω , μαχαιρι φυσικα για να δουμε
απο φθινοπωρο λεω
απο φθινοπωρο λεω
ελα πάψε!.........νομίζεις οτι το θέλεις!Μαχαίρι. τρεις μήνες Έψαχνα πάνω μου να βρω σε ποια τσέπη εχω το καπνό. μετά τα πράματα έγιναν πιο εύκολα. 3 χρόνια καθαρός κ ακόμα το θέλω δυστυχώς.
:o οχι ...οχι το φθινόπωρο!!!!!!ψηνομαι να το κοψω , μαχαιρι φυσικα για να δουμε
απο φθινοπωρο λεω
γιατι τα καλά πράγματα γινονται τωρα....ποτε αργότερα!γιατι οχι?
Ακριβως το τσιγάρο κόβεται ΤΩΡΑ και ποτέ με αναβολές.γιατι τα καλά πράγματα γινονται τωρα....ποτε αργότερα!
αλλωστε ειναι πια τριτοκοσμικο να καπνίζει κανεις........... ;)
μηπως να πηγαινες στο γιατροΚαλημερα ειμαι καπνιστης εδω και αρκετα χρονια εχω προσπαθησει να το κοψω με ολους τους πιθανους τρροπους αλλα δεν μπορω και ξανακυλαω.πριν κανα μηνα ειχα ενα βαρυ κρυολογημα και μου εμεινε ενας βηχαςγια καμμια 20αρια μερες.Τελικα ηπια σινεκοντ και ψιλοσταματησε αλλα καθε πρωι εδω και μια βδομαδα φτυνω λιγο αιμα..λετε να ναι κατι σοβαρο ολο λεω θα σταματησει και καθε πρωι εμφανιζεται..
Καλημερα ειμαι καπνιστης εδω και αρκετα χρονια εχω προσπαθησει να το κοψω με ολους τους πιθανους τρροπους αλλα δεν μπορω και ξανακυλαω.πριν κανα μηνα ειχα ενα βαρυ κρυολογημα και μου εμεινε ενας βηχαςγια καμμια 20αρια μερες.Τελικα ηπια σινεκοντ και ψιλοσταματησε αλλα καθε πρωι εδω και μια βδομαδα φτυνω λιγο αιμα..λετε να ναι κατι σοβαρο ολο λεω θα σταματησει και καθε πρωι εμφανιζεται..
[/quoteΦιλε εφτυσες αιμα και δε πηγες ακομα σε γιατρο?Μη παιζεις την υγεια σου κορωνα γραμματα.
Καλημερα ειμαι καπνιστης εδω και αρκετα χρονια εχω προσπαθησει να το κοψω με ολους τους πιθανους τρροπους αλλα δεν μπορω και ξανακυλαω.πριν κανα μηνα ειχα ενα βαρυ κρυολογημα και μου εμεινε ενας βηχαςγια καμμια 20αρια μερες.Τελικα ηπια σινεκοντ και ψιλοσταματησε αλλα καθε πρωι εδω και μια βδομαδα φτυνω λιγο αιμα..λετε να ναι κατι σοβαρο ολο λεω θα σταματησει και καθε πρωι εμφανιζεται..
μονο το πρωι ρε παιδια που ξυπναω κι οχι πολυ αλλα καποια ιχνη αιματοςεχω ξαναφτυσει αιμα δεν ειναι η 1η φορα απλα με ανησυχει που επαναλαμβανεται.να περιμενω δευτερα να παω σε γιατρο η κανα νοσοκομειο?άμα έχεις αιμόπτυση πρέπει να πας άμεσα σε γιατρό
ο λαιμος οχι δεν με ποναει νιωθω τον λαιμο μου γδαρμενο και πριν λιγο πηρα τον γενικο γιατρο μου που ειχα παει να με δει για το κρυωμα και μου πε να μην ανησυχω καποιο αγγειακι εχει σπασει απο τον πολυ βηχα τωρα τι να σας πω μακαρι να μην ειναι τιποτε αλλο πιο κακο...κοιτα αμα φτυνεις λιγο αιμα αραιωμενο ισως να σου χει γδαρθεί απλα ο λαιμος απ τον πολύ βηχα
σε ποναει ο λαιμος?
όπως και να χει πρεπει να πας σε γιατρο
ο λαιμος οχι δεν με ποναει νιωθω τον λαιμο μου γδαρμενο και πριν λιγο πηρα τον γενικο γιατρο μου που ειχα παει να με δει για το κρυωμα και μου πε να μην ανησυχω καποιο αγγειακι εχει σπασει απο τον πολυ βηχα τωρα τι να σας πω μακαρι να μην ειναι τιποτε αλλο πιο κακο...
ναι θα παω απο δευτερα απλα μου κανει εντυπωση πως το αιμα εμφανιστηκε τωρα ποου ελλατρωθηκε ο βηχας μετα απο θεραποπεια με σινεκοντ και γτ εμφανιζεται μονο το πρωι...Οπως και να εχει, μια επισκεψη απο Δευτερα σε εναν γιατρο δεν πρεπει να την αφησεις, μπορει να ειναι κατι εντελως αθωο, που σου το ευχομαι, ειδικα αν εχεις πολυ βηχα οπως λες αλλα με την υγεια δεν παιζουμε.
Το εκοψα με μεθοδο και προγραμματισμο. Επι ένα διαστημα κάπνιζα μια σταθερη ποσοτητα και ποτε δεν την ξεπέρασα μετα ηταν καπως πιο ευκολο αφου το ειχα ελατωσει πολύ να το κοψω τελειως αν και παλι ηταν δυσκολο. Εχω να καπνισω 5 χρονια.