xxxnikos69
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 1
τα ηλεκτρονικα τσιγαρα είναι παπαριά. Η θα το κόψεις ή δεν θα το κόψεις
τα ηλεκτρονικα τσιγαρα είναι παπαριά. Η θα το κόψεις ή δεν θα το κόψεις
http://[URL unfurl="true"]www.southerncannabis.org/wp-content/uploads/2015/01/e-juice-vape-pen.jpg[/img[/URL]]
5 μήνες, καλή λύση
[/quote]
Τον Οκτωβριο 4 χρόνια με αυτό...
Το μυαλό πώς ξεκολλάει ρε Λαδάκη,το χέρι που ψάχνει ασυναίσθητα ένα τσιγάρο και τον αναπτήρα......Δεν κόβεται με τίποτα αυτή η μαλακία.Δεν το έκοψα, διότι
ποτέ δεν το...έκανα συνήθεια.
Στο Λύκειο καποιοι συμμαθητές μου
μου έδωσαν να καπνίσω, προσπάθησα να βρώ την
υποτιθέμενη "απόλαυση " , αλλά δεν τη βρήκα,
μόνο βήχα μου προκάλεσε.
Αν θέλετε να κόψετε το κάπνισμα,
κάνετε ασκήσεις αναπνοής .
Σύμφωνα με το βιβλίο "βιοενέργεια " του
Ζ.Λαπασαντ, εκδόσεις Κέδρος, ένας μεγάλος
παράγοντας για τη συνήθεια του καπνίσματος,
είναι ότι σε μεγάλο ποσοστό ανθρώπων το κάπνισμα
υποκαθιστά τις ήρεμες αναπνοές .
Όταν νοιώθει δλδ κάποιος άγχος, είτε του κόβεται η ανάσα
είτε αναπνέει γρήγορα και άτακτα, ενώ με το κάπνισμα
ο ρυθμός γίνεται σχετικά κανονικός.Έχουν γίνει πολλές
μελέτες γι'αυτό. Εκτός λοιπόν από την νικοτίνη, το πιπίλισμα
του τσιγάρου, τη συνήθεια των κινήσεαων, την "συντροφιά " του
τσιγάρου, παίζει ρόλο και η αναπνοή .
Αν κάνετε καποιες αναπνευστικές κινήσεις, μειώνεται
η ανάγκη για τσιγάρο.
To ξερω, δεν κοροιδευω τον εαυτο μου λεγοντας οτι εκοψα το καπνισμα, επειδη κανω ηλεκτρονικο τσιγαρο. Ελπιζω απο την αλλαγη της συνηθειας μου να λαμβανω λιγοτερες βλαβερες για τον οργανισμο μου ουσιες.
Αυτο που εχειβρει την απολυτη υγεια με την αλλαγη της συνηθειας μου (και αμεσα μαλιστα) ειναι η τσεπη μου.
μπορείτε και χωρις βρε!.....και σου αρεσει να βάζεις ατμους στα πλεμόνια????...........Έκλεισα χρόνο (13 μήνες για την ακρίβεια) χωρίς τσιγάρο, μόνο με ηλεκτρονικό. Δεν είναι καθόλου μαλακία, είναι μία καλή μέθοδος να κόψεις το κάπνισμα και να αποφεύγεις ΟΛΕΣ τις μαλακίες που περιέχουν τα τσιγάρα. Έχω μειώσει ήδη τη νικοτίνη στο μισό (9mg από 18mg) και σταδιακά θα το κόψω και αυτό ή θα μηδενίσω τη νικοτίνη. (Ναύαρχε, σου έχω καλή συνταγή για αρωματικά υγρά!). Θα ήθελα να είχα τα αρχίδια που έχετε κάποιοι και το κόψατε μαχαίρι αλλά δεν τα έχω και γι αυτό στράφηκα στο Η/Τ το οποίο το θεωρώ πιο απολαυστικό και μοσχομυρίζει και το σπίτι. Ομοίως, ανανέωσα τον εξοπλισμό και πήγα σε mod.
Και ένα προσωπικό στοιχείο: Ο αδερφός μου έκοψε το κανονικό τσιγάρο και κάνει μόνο ηλεκτρονικό και αυτός αλλά για μικρότερο χρονικό διάστημα (περίπου 8 μήνες). Λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που έχει, κάνει πολύ συχνά εξετάσεις. Ενώ λοιπόν όταν κάπνιζε η δυνατότητα των πνευμόνων του ήταν στο 58%, μετά από 6 μήνες με το Η/Τ έφτασε στο 63% κι ανεβαίνει.
εισαι πολύ κολόφαρδος που μπορείς να το κάνεις ετσι! ;)οποτε θελω καπνιζω κι οποτε θελω το κοβω χωρις καμια απολυτως δυσκολια
ανέκαθεν ετσι
καπνιζα ένα δυο χρονια,το κοβα για 2-3,ξανακαπνιζα ένα τριμηνο,το κοβα ένα χρονο...κτλ ...παντα ετσι πηγαινε
απ τα 23 και μετα το κοψα και μονο κανα μηνα το καλοκαιρι καπνιζα
στα 27 που πηγα στο στρατο ξαναρχισα και καπνιζα μανιωδώς ,μολις απολυθηκα μετα από κανα τριμηνο το κοψα μαχαιρι
ποτε μου δεν καταλαβα που είναι η δυσκολια στο να κοψεις το τσιγαρο
ισως βεβαια να φταιει που είμαι ψυχακιας
Όλος αυτια...Χρησιμοποιώ της NOBACCO το 6αρι-φράουλα/μπανανα-και τη μεντα σε 12mg.......(Ναύαρχε, σου έχω καλή συνταγή για αρωματικά υγρά!)....
ναυαρχε μου ντροπη!Όλος αυτια...Χρησιμοποιώ της NOBACCO το 6αρι-φράουλα/μπανανα-και τη μεντα σε 12mg....
Όλος αυτια...Χρησιμοποιώ της NOBACCO το 6αρι-φράουλα/μπανανα-και τη μεντα σε 12mg....
βγαίνει και σε γευση αρακα?........Φράουλα - μπισκότο.
Παίρνω 3 βάσεις της Atmos (αυτές έχει η Nobacco), μία μηδενική και μία εικοσάρα και 2 αρώματα (ένα φράουλα κι ένα μπισκότο). Βγαίνει αρωματική (αλλά όχι ξινή) φράουλα, κόστος υλικών για 200ml, 27,3€..... Δέκα 20άρια μπουκάλια με το κόστος τριών 20αριών περίπου. Επίσης, η βάση κυκλοφορεί με μενθόλη (μέντα) οπότε είσαι κομπλέ.
και πώς μοιραζεις τα μερη στην αναμιξη?Εγω που θελω 12mg πώς θα τα αναμίξω?Φράουλα - μπισκότο.
Παίρνω 3 βάσεις της Atmos (αυτές έχει η Nobacco), μία μηδενική και μία εικοσάρα και 2 αρώματα (ένα φράουλα κι ένα μπισκότο). Βγαίνει αρωματική (αλλά όχι ξινή) φράουλα, κόστος υλικών για 200ml, 27,3€..... Δέκα 20άρια μπουκάλια με το κόστος τριών 20αριών περίπου. Επίσης, η βάση κυκλοφορεί με μενθόλη (μέντα) οπότε είσαι κομπλέ.
και πώς μοιραζεις τα μερη στην αναμιξη?Εγω που θελω 12mg πώς θα τα αναμίξω?
βαλε και λιγο κανελίτσα!........Την συνταγή σου μπορείς να την υπολογίζεις από εδώ:
Στην προκειμένη περίπτωση, αυτά είναι τα μέρη.