Νέα

Πώς καταλαβαίνεις μια κωλοτρυπίδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Erwtimatias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Τυπε η δουλεμενη κολοτρυπα φαίνεται από χιλιόμετρα. Τσεκαρε με την παλάμη σου την γύρω περιοχή της κολοτρυπας αν δεις ότι έχει ελαστικότητα όχι να βάλεις κολοδαχτυλο να πιέσεις προς τα μέσα την κολοτρυπα και την γύρω περιοχή τότε σημαίνει έχει γράψει χιλιόμετρα. Αν είναι σκληρή η γύρω περιοχή τότε σημαίνει ότι δεν το δίνει εύκολα το κουλούρι. Επίσης μπορείς να τραβηξεις τα κολομαγουλα πάνω στο γσμησι και να δεις αν σχηματίζεται μια μικρή τρυπουλα όταν είναι καυλωμένη. Αν δεις την τρυπουλα και θες να πάρεις Κόλο είναι καλό σημάδι.

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
άντε να το γράψω και εδώ για να μην απαντάω στα μηνύματα 1+1
η 1η μου γυναίκα ξεκίνησε να τον δίνει από τα 17 της σε μένα δίχως αύριο ούτε μα ούτε μου (Γερμανίδα)
πήγε στα 18 της 1η φορά στον γυναικολόγο για τεστ ΠΑΠ και της είπε με ύφος… με μέτρο ο πρωκτικός έρωτας.
Στην ερώτηση της μα πως ? Της είπε και από την χαλαση και από το μαύρο στεφάνι

Στην 2η γυναίκα μου (Ελληνίδα) όταν την ειχα γκομενα, μου ειπε 1η φορά απα πά πα ξέχασε το με τέτοιο πουλί και αλλά κλαψιάρικα
Οταν την έβαλα στα 4ρα και είδα το στεφάνι… της λέω Σονια μην το παίζεις παρθένα, είπε ένα μα… και στο 2ο όταν της είπα άσε ρε, τον πήρε κανονικά με ιδιαίτερη ευκολία

Στην 3η γυναίκα μου, δοκίμασε 2 φορές από τον παρθενο της κωλο και δεν ξανά έδωσε ποτέ…
2 φορές την πήγα Νοσοκομειο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τυπε η δουλεμενη κολοτρυπα φαίνεται από χιλιόμετρα. Τσεκαρε με την παλάμη σου την γύρω περιοχή της κολοτρυπας αν δεις ότι έχει ελαστικότητα όχι να βάλεις κολοδαχτυλο να πιέσεις προς τα μέσα την κολοτρυπα και την γύρω περιοχή τότε σημαίνει έχει γράψει χιλιόμετρα. Αν είναι σκληρή η γύρω περιοχή τότε σημαίνει ότι δεν το δίνει εύκολα το κουλούρι. Επίσης μπορείς να τραβηξεις τα κολομαγουλα πάνω στο γσμησι και να δεις αν σχηματίζεται μια μικρή τρυπουλα όταν είναι καυλωμένη. Αν δεις την τρυπουλα και θες να πάρεις Κόλο είναι καλό σημάδι.
Σωστός

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.060
Πόντοι
3.556
Καλησπέρα! Μια ερώτηση προς όλους τους έμπειρους κωλογαμιάδες!
Υπάρχει τρόπος να ξέρουμε αν μια γυναικεία κωλοτρυπίδα είναι δουλεμένη ή φρεσκογαμημένη?
τύπε εσυ δεν εισαι που ειχες ανοιξει το νήμα οτι εσυ προτιμας η γυναικα σου προτιμαει λουκάνικο αντι για δονητή; :undecided::undecided::undecided:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Φίλε να της εκατοστήσεις!!!

• Like
Αντιδράσεις: ALX79

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.829
Πόντοι
6.536
Τύπος ρετρό-Χούβερ έχει για όλους τα πάντα.
Όλοι καταγεγραμμένοι....

:wanker:

OP
OP
E

Erwtimatias

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2022
Like
151
Πόντοι
0
τύπε εσυ δεν εισαι που ειχες ανοιξει το νήμα οτι εσυ προτιμας η γυναικα σου προτιμαει λουκάνικο αντι για δονητή; :undecided::undecided::undecided:
Άσε τι ανοίγω εγώ στο θέμα μας επικεντρώσου :cheesy:

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.888
Πόντοι
1.336
Υπάρχει τρόπος να ξέρουμε αν μια γυναικεία κωλοτρυπίδα είναι δουλεμένη ή φρεσκογαμημένη?
Αλεύρι φίλε μου ,κάτασπρο σαν το χιόνι ,,,,βάλτο και ας τολμήσει να κάτσει :cheesy::cheesy::cheesy:

• Like
Αντιδράσεις: ALX79

santorini

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2006
Like
157
Πόντοι
1
Κοιτας τι γραφει το κοντερ :2funny:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.060
Πόντοι
3.556
:wanker::wanker::wanker::tooth::tooth::tooth:

Dance Speedo GIF

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.548
Πόντοι
2.256
Φρεσκοδουλεμένη

Πολύ φρέσκια αν μπεις αέρα και νιώσεις ζεστασιά και έντονη υγρασια

Δουλεμενη ( πολυ )

Βαζεις δάχτυλα και ξαφνικά χάνεις ολα τα δάχτυλα,παλάμη,καρπό και ρολόι.Εγω προληπτικά πάντα το βγάζω

Συνοδευέται από το χαρακτηριστικό ήχο που κάνει και ο βόας όταν καταπίνει ζώο, τη στιγμή που εξαφανιζόνται ολα

Δουλεμενη

Έχει ανθεκτικότητα και αντισταση στην είσοδο αλλά μπαινοντας περνάς σχετικά εύκολα τις πίστες ( δακτύλιοι) και νιωθεις μια αρχαιοελληνική φιλοξενία

Αδουλευτη-παρθενα (δεν εχουν κατσει τα ελατηρια).

Προσπαθείς να μπεις και αντιστέκεται σαν Παρτιζάνος στο ΒΠΠ. Στην εντονη προσπαθεια ο αντιπαλος κανει αλματακια διαφυγης, στοχευεις στο πλησιεστερο τοιχο και τη στηνεις στα τεσσερα ( οχι για εκτελεση )

Προσοχη παντα υπάρχει κίνδυνος στραβώματος πεους από τη πιεση εως και 72 μοίρες ( σαν V της Lancia)

Καλή επιτυχία

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446

Βασικά αυτό ακριβώς .Γενικότερα υπάρχουν πολλοί μύθοι σχετικά με το εάν ένας άνδρας καταλαβαίνει η όχι διάφορα

Και ο δουλεμένος κώλος κάνει καραμπαμ , και πολλά άλλα .

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.249
Πόντοι
2.356
Μεγάλη προσοχή! Δε γαμάμε παρθένες κωλοτρυπίδες!
Πρέπει να τον έχει φάει τουλάχιστον 30 φορές, να έχει κάνει σέρβις και να έχει περάσει και ΚΤΕΟ!
3FgdX6.gif

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Φρεσκοδουλεμένη

Πολύ φρέσκια αν μπεις αέρα και νιώσεις ζεστασιά και έντονη υγρασια

Δουλεμενη ( πολυ )

Βαζεις δάχτυλα και ξαφνικά χάνεις ολα τα δάχτυλα,παλάμη,καρπό και ρολόι.Εγω προληπτικά πάντα το βγάζω

Συνοδευέται από το χαρακτηριστικό ήχο που κάνει και ο βόας όταν καταπίνει ζώο, τη στιγμή που εξαφανιζόνται ολα

Δουλεμενη

Έχει ανθεκτικότητα και αντισταση στην είσοδο αλλά μπαινοντας περνάς σχετικά εύκολα τις πίστες ( δακτύλιοι) και νιωθεις μια αρχαιοελληνική φιλοξενία

Αδουλευτη-παρθενα (δεν εχουν κατσει τα ελατηρια).

Προσπαθείς να μπεις και αντιστέκεται σαν Παρτιζάνος στο ΒΠΠ. Στην εντονη προσπαθεια ο αντιπαλος κανει αλματακια διαφυγης, στοχευεις στο πλησιεστερο τοιχο και τη στηνεις στα τεσσερα ( οχι για εκτελεση )

Προσοχη παντα υπάρχει κίνδυνος στραβώματος πεους από τη πιεση εως και 72 μοίρες ( σαν V της Lancia)

Καλή επιτυχία

Χαχαχα με πέθανες με το δεν έχουν πατήσει τα ελλατηρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom