Erwtimatias
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2022
- Like
- 151
- Πόντοι
- 0
@paixnidi_30 Δώσε μας τα φώτα σου!!
ΣωστόςΤυπε η δουλεμενη κολοτρυπα φαίνεται από χιλιόμετρα. Τσεκαρε με την παλάμη σου την γύρω περιοχή της κολοτρυπας αν δεις ότι έχει ελαστικότητα όχι να βάλεις κολοδαχτυλο να πιέσεις προς τα μέσα την κολοτρυπα και την γύρω περιοχή τότε σημαίνει έχει γράψει χιλιόμετρα. Αν είναι σκληρή η γύρω περιοχή τότε σημαίνει ότι δεν το δίνει εύκολα το κουλούρι. Επίσης μπορείς να τραβηξεις τα κολομαγουλα πάνω στο γσμησι και να δεις αν σχηματίζεται μια μικρή τρυπουλα όταν είναι καυλωμένη. Αν δεις την τρυπουλα και θες να πάρεις Κόλο είναι καλό σημάδι.
τύπε εσυ δεν εισαι που ειχες ανοιξει το νήμα οτιΚαλησπέρα! Μια ερώτηση προς όλους τους έμπειρους κωλογαμιάδες!
Υπάρχει τρόπος να ξέρουμε αν μια γυναικεία κωλοτρυπίδα είναι δουλεμένη ή φρεσκογαμημένη?
Άσε τι ανοίγω εγώ στο θέμα μας επικεντρώσουτύπε εσυ δεν εισαι που ειχες ανοιξει το νήμα οτιεσυ προτιμαςη γυναικα σου προτιμαει λουκάνικο αντι για δονητή;
αυτο που θες να μαθεις εξαρταται απο το είδος χορούΆσε τι ανοίγω εγώ στο θέμα μας επικεντρώσου
Χορού?αυτο που θες να μαθεις εξαρταται απο το είδος χορού
Αλεύρι φίλε μου ,κάτασπρο σαν το χιόνι ,,,,βάλτο και ας τολμήσει να κάτσειΚαλησπέρα! Μια ερώτηση προς όλους τους έμπειρους κωλογαμιάδες!
Υπάρχει τρόπος να ξέρουμε αν μια γυναικεία κωλοτρυπίδα είναι δουλεμένη ή φρεσκογαμημένη?
Κοιτας τι γραφει το κοντερΚαλησπέρα! Μια ερώτηση προς όλους τους έμπειρους κωλογαμιάδες!
Τον εστειλες τωρα
Τυπε η δουλεμενη κολοτρυπα φαίνεται από χιλιόμετρα. Τσεκαρε με την παλάμη σου την γύρω περιοχή της κολοτρυπας αν δεις ότι έχει ελαστικότητα όχι να βάλεις κολοδαχτυλο να πιέσεις προς τα μέσα την κολοτρυπα και την γύρω περιοχή τότε σημαίνει έχει γράψει χιλιόμετρα. Αν είναι σκληρή η γύρω περιοχή τότε σημαίνει ότι δεν το δίνει εύκολα το κουλούρι. Επίσης μπορείς να τραβηξεις τα κολομαγουλα πάνω στο γσμησι και να δεις αν σχηματίζεται μια μικρή τρυπουλα όταν είναι καυλωμένη. Αν δεις την τρυπουλα και θες να πάρεις Κόλο είναι καλό σημάδι.
Φρεσκοδουλεμένη
Πολύ φρέσκια αν μπεις αέρα και νιώσεις ζεστασιά και έντονη υγρασια
Δουλεμενη ( πολυ )
Βαζεις δάχτυλα και ξαφνικά χάνεις ολα τα δάχτυλα,παλάμη,καρπό και ρολόι.Εγω προληπτικά πάντα το βγάζω
Συνοδευέται από το χαρακτηριστικό ήχο που κάνει και ο βόας όταν καταπίνει ζώο, τη στιγμή που εξαφανιζόνται ολα
Δουλεμενη
Έχει ανθεκτικότητα και αντισταση στην είσοδο αλλά μπαινοντας περνάς σχετικά εύκολα τις πίστες ( δακτύλιοι) και νιωθεις μια αρχαιοελληνική φιλοξενία
Αδουλευτη-παρθενα (δεν εχουν κατσει τα ελατηρια).
Προσπαθείς να μπεις και αντιστέκεται σαν Παρτιζάνος στο ΒΠΠ. Στην εντονη προσπαθεια ο αντιπαλος κανει αλματακια διαφυγης, στοχευεις στο πλησιεστερο τοιχο και τη στηνεις στα τεσσερα ( οχι για εκτελεση )
Προσοχη παντα υπάρχει κίνδυνος στραβώματος πεους από τη πιεση εως και 72 μοίρες ( σαν V της Lancia)
Καλή επιτυχία
Και μια UV λάμπα μην σου πω… άντε μια black light και αν δει και φωσφορίζει…Αλεύρι φίλε μου ,κάτασπρο σαν το χιόνι ,,,,βάλτο και ας τολμήσει να κάτσει