Νέα

Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα grasdas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
δεν εκανα καμακι ρε σεις!
εγω απλα του χαμογελασα!
αυτος με κοζαρε!
ειδε το μινακι μου και του γυαλισα!
:P
Ουτε ψεμα της προκοπης δεν ξερεις να πεις......

σε αμαξι ησουν ..... πως ειδε το μινακι σου λοιπον ?
εκτος κι αν το s3 ειναι φορτηγο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
χαχαχα ρομπα εγινε :2funny:

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Παίδες γεια σας, χρειάζομαι βοήθεια... Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;

Καταρχάς, τι εννοώ "εμφανίσιμος". Από τη μεριά μου (υγιεινή, ντύσιμο κ.λπ.) κάνω ότι καλύτερο μπορώ, επομένως μιλάμε καθαρά για την εμφάνιση που σου έτυχε να κουβαλάς στο μάταιο τούτο κόσμο. Χωρίς να θεωρώ τον εαυτό μου εξαιρετικά άσχημο ξέρω ότι είμαι κάτω του μετρίου. Πολλές φορές "παρέες" με τις οποίες λέγαμε να βγούμε για καμάκι με κάνανε στην άκρη, είτε διακριτικά είτε λέγοντας στη ψύχρα ότι είμαι κάτω του ανεκτού εμφανισιακού επιπέδου και θα τους στραβώσω τις φάσεις.

Τα τελευταία 2 χρόνια, έχω καταφέρει να προσεγγίσω πάνω από 50 γυναίκες σε bar/club/παραλίες κ.λπ. Έπαιξα σε διάφορες κατηγορίες, από θεόμουνα μέχρι μπάζα. Δε μου έκατσε τίποτα. Τις προσέγγιζα με όσο πιο πολύ αέρα και αποφασιστικότητα μπορούσα, έπιανα συζήτηση, συνήθως έπαιρνα κανένα τηλ. ή facebook αλλά μέχρι εκεί (προφανώς το κάναν για ευγένεια, για να με ξεφορτωθούν, δε ξέρω). Στη συνέχεια με γράφανε εκεί που δε πιάνει μελάνι.

Και πως είμαι σίγουρος ότι φταίει η εμφάνιση και όχι κάτι άλλο, ο χαρακτήρας ας πούμε... Έχω πειραματιστεί. Έχω μιλήσει με δεκάδες γυναίκες από chat (zoo κλπ) αρκετές ώρες. Τους κρατούσα το ενδιαφέρον με ατάκες, χιούμορ κ.λπ. αλλά όταν ερχόταν η ώρα (πολλές φορές μου ζητούσαν αυτές) να βάλουμε κάμερα ή να ανταλλάξουμε φώτο, παρατηρούσα μια ξινίλα, μια αλλαγή στη συμπεριφορά, μερικές τραγικές με κάναν ακόμα block...

Σε μια κοινωνία που το παν είναι η εμφάνιση, τι μπορεί να κάνει κάποιος που δεν είναι και τόσο προνομιούχος;
Αν το βρεις πες και σε εμένα. Στα 30 + κάποια χρόνια δεν έχω βγάλει γυναίκα. Εντάξει εγώ είμαι και χοντρός και σαν γαμώ την παναγία μου οπότε έχω μεγαλύτερη δικαιολογία απο εσένα.

Έτσι είναι η ζωή. Σκατά.

Τουλάχιστον έφυγαν οι γιορτές. Για αυτούς που δε γιορτάζουμε, κάτι είναι και αυτό.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Παίδες γεια σας, χρειάζομαι βοήθεια... Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;

Καταρχάς, τι εννοώ "εμφανίσιμος". Από τη μεριά μου (υγιεινή, ντύσιμο κ.λπ.) κάνω ότι καλύτερο μπορώ, επομένως μιλάμε καθαρά για την εμφάνιση που σου έτυχε να κουβαλάς στο μάταιο τούτο κόσμο. Χωρίς να θεωρώ τον εαυτό μου εξαιρετικά άσχημο ξέρω ότι είμαι κάτω του μετρίου. Πολλές φορές "παρέες" με τις οποίες λέγαμε να βγούμε για καμάκι με κάνανε στην άκρη, είτε διακριτικά είτε λέγοντας στη ψύχρα ότι είμαι κάτω του ανεκτού εμφανισιακού επιπέδου και θα τους στραβώσω τις φάσεις.

Τα τελευταία 2 χρόνια, έχω καταφέρει να προσεγγίσω πάνω από 50 γυναίκες σε bar/club/παραλίες κ.λπ. Έπαιξα σε διάφορες κατηγορίες, από θεόμουνα μέχρι μπάζα. Δε μου έκατσε τίποτα. Τις προσέγγιζα με όσο πιο πολύ αέρα και αποφασιστικότητα μπορούσα, έπιανα συζήτηση, συνήθως έπαιρνα κανένα τηλ. ή facebook αλλά μέχρι εκεί (προφανώς το κάναν για ευγένεια, για να με ξεφορτωθούν, δε ξέρω). Στη συνέχεια με γράφανε εκεί που δε πιάνει μελάνι.

Και πως είμαι σίγουρος ότι φταίει η εμφάνιση και όχι κάτι άλλο, ο χαρακτήρας ας πούμε... Έχω πειραματιστεί. Έχω μιλήσει με δεκάδες γυναίκες από chat (zoo κλπ) αρκετές ώρες. Τους κρατούσα το ενδιαφέρον με ατάκες, χιούμορ κ.λπ. αλλά όταν ερχόταν η ώρα (πολλές φορές μου ζητούσαν αυτές) να βάλουμε κάμερα ή να ανταλλάξουμε φώτο, παρατηρούσα μια ξινίλα, μια αλλαγή στη συμπεριφορά, μερικές τραγικές με κάναν ακόμα block...

Σε μια κοινωνία που το παν είναι η εμφάνιση, τι μπορεί να κάνει κάποιος που δεν είναι και τόσο προνομιούχος;

η Λυση στο προβλημα σου ειναι μια.
Τωρα που ερχονται αποκριες παρε μια μασκα Γλετσος!!!!!!
Στρακες θα κανεις!!!!!!!!!!!
:rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
χαχαχα ρομπα εγινε :2funny:
η αντιγονειτορ ειναι απογονος της μεδουσας τυπε :grin:
medusa15.jpg

medusa.gif

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ειναι στον αρκα ενα ψαρι και παει σ ενα στρειδι και του λεει "ηθελα να ξερα πως κανετε ερωτα εσεις τα στρειδια"

και του λεει το στρειδι "αμα το μαθεις πεστο και σ εμενα,γιατι εχω πηξει στη μαλακια!" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Αν το βρεις πες και σε εμένα. Στα 30 + κάποια χρόνια δεν έχω βγάλει γυναίκα. Εντάξει εγώ είμαι και χοντρός και σαν γαμώ την παναγία μου οπότε έχω μεγαλύτερη δικαιολογία απο εσένα.
Έτσι είναι η ζωή. Σκατά.
Τουλάχιστον έφυγαν οι γιορτές. Για αυτούς που δε γιορτάζουμε, κάτι είναι και αυτό.

Υπάρχουν και χειρότερα , π.χ καμιά δεκαριά τύποι να έχουν ανοίξει διάλογο άνευ ουσίας με ενα τσόκαρο .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
γιατι ρε σεις?
δεν μπορειτε να δειτε αν στο διπλανο αυτοκινητο φορανε μινι???
θα με τρελανετε σημερα!
Αν οδηγαμε τριαξονικο, μπορει.
Εσυ μπορεις να δεις αν ο διπλανος οδηγος την ωρα που ειναι πλαι σου στο φαναρι βαραει μαλακια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom