Antigoni367
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2011
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
αδιστακτο καμακι η αντιγονειτορ
ουτε ο μορτης ετσι
δεν εκανα καμακι ρε σεις!
εγω απλα του χαμογελασα!
αυτος με κοζαρε!
ειδε το μινακι μου και του γυαλισα!
αδιστακτο καμακι η αντιγονειτορ
ουτε ο μορτης ετσι
σε αμαξι δεν ειπες οτι ησουνα?δεν εκανα καμακι ρε σεις!
εγω απλα του χαμογελασα!
αυτος με κοζαρε!
Πώς ειδε μινακι αφου οδηγουσες ρε φιδεμπορα?δεν εκανα καμακι ρε σεις!
εγω απλα του χαμογελασα!
αυτος με κοζαρε!
ξεβράκωτη βγήκεςδεν εκανα καμακι ρε σεις!
εγω απλα του χαμογελασα!
αυτος με κοζαρε!
ειδε το μουνακι μου και του γυαλισα!
Ουτε ψεμα της προκοπης δεν ξερεις να πεις......δεν εκανα καμακι ρε σεις!
εγω απλα του χαμογελασα!
αυτος με κοζαρε!
σε αμαξι δεν ειπες οτι ησουνα?
Πώς ειδε μινακι αφου οδηγουσες ρε φιδεμπορα?
Αν το βρεις πες και σε εμένα. Στα 30 + κάποια χρόνια δεν έχω βγάλει γυναίκα. Εντάξει εγώ είμαι και χοντρός και σαν γαμώ την παναγία μου οπότε έχω μεγαλύτερη δικαιολογία απο εσένα.Παίδες γεια σας, χρειάζομαι βοήθεια... Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;
Καταρχάς, τι εννοώ "εμφανίσιμος". Από τη μεριά μου (υγιεινή, ντύσιμο κ.λπ.) κάνω ότι καλύτερο μπορώ, επομένως μιλάμε καθαρά για την εμφάνιση που σου έτυχε να κουβαλάς στο μάταιο τούτο κόσμο. Χωρίς να θεωρώ τον εαυτό μου εξαιρετικά άσχημο ξέρω ότι είμαι κάτω του μετρίου. Πολλές φορές "παρέες" με τις οποίες λέγαμε να βγούμε για καμάκι με κάνανε στην άκρη, είτε διακριτικά είτε λέγοντας στη ψύχρα ότι είμαι κάτω του ανεκτού εμφανισιακού επιπέδου και θα τους στραβώσω τις φάσεις.
Τα τελευταία 2 χρόνια, έχω καταφέρει να προσεγγίσω πάνω από 50 γυναίκες σε bar/club/παραλίες κ.λπ. Έπαιξα σε διάφορες κατηγορίες, από θεόμουνα μέχρι μπάζα. Δε μου έκατσε τίποτα. Τις προσέγγιζα με όσο πιο πολύ αέρα και αποφασιστικότητα μπορούσα, έπιανα συζήτηση, συνήθως έπαιρνα κανένα τηλ. ή facebook αλλά μέχρι εκεί (προφανώς το κάναν για ευγένεια, για να με ξεφορτωθούν, δε ξέρω). Στη συνέχεια με γράφανε εκεί που δε πιάνει μελάνι.
Και πως είμαι σίγουρος ότι φταίει η εμφάνιση και όχι κάτι άλλο, ο χαρακτήρας ας πούμε... Έχω πειραματιστεί. Έχω μιλήσει με δεκάδες γυναίκες από chat (zoo κλπ) αρκετές ώρες. Τους κρατούσα το ενδιαφέρον με ατάκες, χιούμορ κ.λπ. αλλά όταν ερχόταν η ώρα (πολλές φορές μου ζητούσαν αυτές) να βάλουμε κάμερα ή να ανταλλάξουμε φώτο, παρατηρούσα μια ξινίλα, μια αλλαγή στη συμπεριφορά, μερικές τραγικές με κάναν ακόμα block...
Σε μια κοινωνία που το παν είναι η εμφάνιση, τι μπορεί να κάνει κάποιος που δεν είναι και τόσο προνομιούχος;
Παίδες γεια σας, χρειάζομαι βοήθεια... Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;
Καταρχάς, τι εννοώ "εμφανίσιμος". Από τη μεριά μου (υγιεινή, ντύσιμο κ.λπ.) κάνω ότι καλύτερο μπορώ, επομένως μιλάμε καθαρά για την εμφάνιση που σου έτυχε να κουβαλάς στο μάταιο τούτο κόσμο. Χωρίς να θεωρώ τον εαυτό μου εξαιρετικά άσχημο ξέρω ότι είμαι κάτω του μετρίου. Πολλές φορές "παρέες" με τις οποίες λέγαμε να βγούμε για καμάκι με κάνανε στην άκρη, είτε διακριτικά είτε λέγοντας στη ψύχρα ότι είμαι κάτω του ανεκτού εμφανισιακού επιπέδου και θα τους στραβώσω τις φάσεις.
Τα τελευταία 2 χρόνια, έχω καταφέρει να προσεγγίσω πάνω από 50 γυναίκες σε bar/club/παραλίες κ.λπ. Έπαιξα σε διάφορες κατηγορίες, από θεόμουνα μέχρι μπάζα. Δε μου έκατσε τίποτα. Τις προσέγγιζα με όσο πιο πολύ αέρα και αποφασιστικότητα μπορούσα, έπιανα συζήτηση, συνήθως έπαιρνα κανένα τηλ. ή facebook αλλά μέχρι εκεί (προφανώς το κάναν για ευγένεια, για να με ξεφορτωθούν, δε ξέρω). Στη συνέχεια με γράφανε εκεί που δε πιάνει μελάνι.
Και πως είμαι σίγουρος ότι φταίει η εμφάνιση και όχι κάτι άλλο, ο χαρακτήρας ας πούμε... Έχω πειραματιστεί. Έχω μιλήσει με δεκάδες γυναίκες από chat (zoo κλπ) αρκετές ώρες. Τους κρατούσα το ενδιαφέρον με ατάκες, χιούμορ κ.λπ. αλλά όταν ερχόταν η ώρα (πολλές φορές μου ζητούσαν αυτές) να βάλουμε κάμερα ή να ανταλλάξουμε φώτο, παρατηρούσα μια ξινίλα, μια αλλαγή στη συμπεριφορά, μερικές τραγικές με κάναν ακόμα block...
Σε μια κοινωνία που το παν είναι η εμφάνιση, τι μπορεί να κάνει κάποιος που δεν είναι και τόσο προνομιούχος;
τωρα το εσωσεςδεν φαινεται???
ε τοτε απλα ειδε τα ωραια μου τα ματια!!!
εγω μινι φορουσα παντως!
σηκωθηκε και του εδειξε το μουνακι της τυπεσε αμαξι δεν ειπες οτι ησουνα?
η αντιγονειτορ ειναι απογονος της μεδουσας τυπεχαχαχα ρομπα εγινε
σηκωθηκε και του εδειξε το μουνακι της τυπε
Αν το βρεις πες και σε εμένα. Στα 30 + κάποια χρόνια δεν έχω βγάλει γυναίκα. Εντάξει εγώ είμαι και χοντρός και σαν γαμώ την παναγία μου οπότε έχω μεγαλύτερη δικαιολογία απο εσένα.
Έτσι είναι η ζωή. Σκατά.
Τουλάχιστον έφυγαν οι γιορτές. Για αυτούς που δε γιορτάζουμε, κάτι είναι και αυτό.
Εκει φτασαν οι Ελληνιδες για να βρουν γαμπρο?σηκωθηκε και του [size=10pt][size=10pt]εδειξε το μουνακι [/size][/size]της τυπε
η αντιγονειτορ ειναι απογονος της μεδουσας τυπε
σηκωθηκε και του εδειξε το μουνακι της τυπε
Αν οδηγαμε τριαξονικο, μπορει.γιατι ρε σεις?
δεν μπορειτε να δειτε αν στο διπλανο αυτοκινητο φορανε μινι???
θα με τρελανετε σημερα!