Παίδες γεια σας, χρειάζομαι βοήθεια... Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;
Καταρχάς, τι εννοώ "εμφανίσιμος". Από τη μεριά μου (υγιεινή, ντύσιμο κ.λπ.) κάνω ότι καλύτερο μπορώ, επομένως μιλάμε καθαρά για την εμφάνιση που σου έτυχε να κουβαλάς στο μάταιο τούτο κόσμο. Χωρίς να θεωρώ τον εαυτό μου εξαιρετικά άσχημο ξέρω ότι είμαι κάτω του μετρίου. Πολλές φορές "παρέες" με τις οποίες λέγαμε να βγούμε για καμάκι με κάνανε στην άκρη, είτε διακριτικά είτε λέγοντας στη ψύχρα ότι είμαι κάτω του ανεκτού εμφανισιακού επιπέδου και θα τους στραβώσω τις φάσεις.
Τα τελευταία 2 χρόνια, έχω καταφέρει να προσεγγίσω πάνω από 50 γυναίκες σε bar/club/παραλίες κ.λπ. Έπαιξα σε διάφορες κατηγορίες, από θεόμουνα μέχρι μπάζα. Δε μου έκατσε τίποτα. Τις προσέγγιζα με όσο πιο πολύ αέρα και αποφασιστικότητα μπορούσα, έπιανα συζήτηση, συνήθως έπαιρνα κανένα τηλ. ή facebook αλλά μέχρι εκεί (προφανώς το κάναν για ευγένεια, για να με ξεφορτωθούν, δε ξέρω). Στη συνέχεια με γράφανε εκεί που δε πιάνει μελάνι.
Και πως είμαι σίγουρος ότι φταίει η εμφάνιση και όχι κάτι άλλο, ο χαρακτήρας ας πούμε... Έχω πειραματιστεί. Έχω μιλήσει με δεκάδες γυναίκες από chat (zoo κλπ) αρκετές ώρες. Τους κρατούσα το ενδιαφέρον με ατάκες, χιούμορ κ.λπ. αλλά όταν ερχόταν η ώρα (πολλές φορές μου ζητούσαν αυτές) να βάλουμε κάμερα ή να ανταλλάξουμε φώτο, παρατηρούσα μια ξινίλα, μια αλλαγή στη συμπεριφορά, μερικές τραγικές με κάναν ακόμα block...
Σε μια κοινωνία που το παν είναι η εμφάνιση, τι μπορεί να κάνει κάποιος που δεν είναι και τόσο προνομιούχος;
Oταν ο ιδιος, απορριπτεις με καποιον τροπο τον εαυτο σου, πως ζητας να σε δεχτουν οι αλλοι και κατα συνεπεια οι ''γκομενες'' ?
Σταματα να εισαι τοσο αρνητικος απεναντι στον εαυτο σου και προσπαθα να εισαι ο εαυτος σου...
Πιασε γνωριμιες και ασχολησου με δραστηριοτητες, ισως μεσα απο τον κυκλο γνωριμιων που θα αποκτησεις, να γνωρισεις επιτελους την κοπελα που θες.
Μεχρι τοτε......
Να πηγαινεις που και που, σε οικους ανοχης οταν νιωθεις οτι το ζηταει ο οργανισμος σου.
Δεν υπαρχει τροπος φιλε μου σε αυτα τα θεματα, να σου τον μαθει κανεις ....
Ειναι, η το εχεις, η δεν το εχεις.... και περισσοτερο ειναι θεμα τυχης, για κατι σοβαρο.
Υγ. οι ''φιλοι'' σου ειναι σκατενιοι, γιατι οι φιλοι οι πραγματικοι, δεν σε διωχνουν οταν βλεπουν δυσκολια,
πολυ περισσοτερο δεν σχολιαζουν την εμφανιση σου....
Να κοιταξεις να αλλαξεις τους ''δηθεν'' φιλους σου, γιατι ειναι αρχιδια, και να εισαι περισσοτερο επιλλεκτικος στις παρεες σου.
Μην υποβιβαζεις τον εαυτο σου προς χαρην παρεας .....
Υγ. 2 - Μην δωσεις σημασια σε οτι διαβαζεις απο τον καθεναν εδω, γιατι κι αυτοι που κομπαζουν, εχουν τα θεματα τους
και πιστεψε με ειναι πολυ μεγαλυτερα απο το δικο σου ;)