Νέα

Πώς γίνεσαι πλούσιος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 495
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

noname101

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Μόνο που την "ευτυχία" την ορίζει ο καθένας μας διαφορετικά!
Για μένα πχ, ευτυχία είναι όταν θα γυρίσω σπίτι μου, να κάνω ένα χαλαρωτικό μπάνιο, να παραγγείλω το φαγητό που θέλω κι εν συνεχεία ν' απολαύσω μια ωραία τσόντα στο Home Cinema με την συντροφιά μιας γκόμενας που με πιπώνει ενώ καπνίζω ένα ωραίο κουβανέζικο πούρο και πίνω ένα κονιάκ!

Μπορεί να κερδίσεις ενα home cinema σ'έναν απο τους πολλους διαγωνισμούς που γίνονται καθημερινά, να τα καταφέρνεις με τις κοπέλες (ειτε με το λέγειν είτε με την εμφάνιση) και ναχεις κολλητό με κάβα ;) Το πούρο μπορεις να το "αντεξεις" ως μια πολυτέλεια! Που ειδατε το χρήμα? Οχι πως δεν χρειάζεται αλλα μπορεις να το αντικαταστήσεις σ'ενα μεγάλο βαθμό στον δρόμο για την ευτυχία!

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
αυτα ακριβως περιγραφονται στο πιο κατω βιβλιο φιλε fkmenace.

mark fisher

"εκατομμυριουχος στη στιγμη"

τιτλος πρωτοτυπου

the instant millionare

(original edition by - golden globe publishing, canada 1988

Panaxios δωσε ενα ρεζουμε για το βιβλιο!Αναφερεται γενικα κι αοριστα?Η' δινει συγκεκριμενα παραδειγματα με οικονομικους ορους και πρακτικους τροπους?Το λεω αυτο για να μπει η συζητηση στη σωστη της βαση.Ενταξει ωραια  τα φιλοσοφικα  τυπου "Τι ειναι πλουτος?","τι ειναι ευτυχια?",οι φαβελες και ολα αυτα τα μελισταλαχτα,αλλα νομιζω ειναι ενδιαφερον καποιοι που το εχουν επιτυχει η' το ψαχνουν να δωσουν τα φωτα τους.

Επισκέπτης
Γινεται 1) εφοριακοι 2) μηχανικοι στις πολεοδομιες 3) αστυνομικοι σε καταλληλα ποστα 4) πολιτικοι...

Εγγυηση 101 %...Και θα εισται και "κυριοι"...

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Κάποιος στο internet πουλούσε την ψυχή του αλλά δεν είναι εκεί το θέμα, το θέμα είναι ότι κάποιος την αγόρσασε και μάλιστα για πολλά λεφτά  :uglystupid: :jerking: :jerking: :jerking: :uglystupid:

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
ειναι μια περιγραφη του πολεμου που πρεπει να κανει ο καθενας μας στα περιοριστικα του πιστευω για διαφορα θεματα που αφορουν την αποκτηση του χρηματος

φιλε  KARALIAKOURA

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Κάποτε σε ένα Αμερικάνικο περιοδικό έχει μια διαφήμιση και λέει
"Θέλετε να γίνεται πλούσιοι? Το όνειρό σας είναι να βγάλετε εκατομμύρια? Υπάρχει τρόπος... Στείλτε 5$ και την διεύθυνσή σας και θα σας αποσταλεί ο τρόπος ταχυδρομικά".Η απάντηση που πήραν ήταν
"Κάντε ότι έκανα εγώ..."

Έχει γίνει κι εδώ στη Λάρισα.Πρόλαβαν να βγάλουν το 91-92 κοντα στα τρία μύρια πριν τους πιάσουν...

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Τριχες κατσαρες!Γι'αυτο ολοι εχουν(-με)πεσει με τα μουτρα στο Στοιχημα.Ειναι ο μονος τροπος να τα ξυνεις ολη μερα και να βγαζεις ενα βαρβατο μισθο το μηνα.Η' να σπασεις τα μουτρα σου βεβαια,παιζει κι αυτο.

Επισκέπτης
ανοιγεις μαγαζι με γυναικες και ποτα!!!γραφεις στα αρχιδια σου συναισθηματα κτλ,και κανεις οτι ειναι απαραιτητο να προχωρησεις!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μόνο που την "ευτυχία" την ορίζει ο καθένας μας διαφορετικά!
Για μένα πχ, ευτυχία είναι όταν θα γυρίσω σπίτι μου, να κάνω ένα χαλαρωτικό μπάνιο, να παραγγείλω το φαγητό που θέλω κι εν συνεχεία ν' απολαύσω μια ωραία τσόντα στο Home Cinema με την συντροφιά μιας γκόμενας που με πιπώνει ενώ καπνίζω ένα ωραίο κουβανέζικο πούρο και πίνω ένα κονιάκ!

Duracell,  όντως  γαμάτη  η φάση  που  περιγράφεις , όμως  δεν  είναι  ευτυχία,  είναι  "στιγμή"...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Κι εγώ ξαναρωτάω: Αν γεννηθείς σε μια επαρχία μιας χώρας που δεν έχει στον ήλιο μοίρα, τι πιθανότητες έχεις να γίνεις πλούσιος; Όσο κι αν το θες, όσο κι αν πουλήσεις τη μάνα σου!

....εχεις την εντυπωση πως, ο βαρδινογιαννης ο ιδρυτης του ομιλου για παραδειγμα, και ξαναλεω για παραδειγμα, γεννηθηκε εφοπλιστης ????????????
..και μην αρχισω να ακουω, οχι αλλα τι εκανε για να φτασει εκει που εφτασε και αλλα διαφορα τετοια.....
..η ερωτηση ειναι σαφεστατη: ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ  ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ????????????
....τωρα αν ΞΑΝΑρωτησεις τι να πω κι εγω, μια απλη μπαλαρινα ειμαι....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ανοιγεις μαγαζι με γυναικες και ποτα!!!γραφεις στα αρχιδια σου συναισθηματα κτλ,και κανεις οτι ειναι απαραιτητο να προχωρησεις!!

.....συγγνωμη, μηπως να βαζαμε κι ενα παληκαρι μεσα να χτυπαει τατου ?????????
....πως θα σου φαινοταν η ιδεα μου ????

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Φίλος Ιταλός έδωσε την ακόλουθη πληροφορία

Υπάρχουν μόνο 3 τρόποι να κάνεις λεφτά
1. Να τα κληρονομήσεις
2. Να τα παντρευτείς
3. Να τα κλέψεις

Καθείς πορεύεται με βάση τα πραγματικά θέλω του.  

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
ΚΟΚΚΑΛΗΣ!Ο ορισμος του αυτοδημιουργητου ο Θειος.Μια μερα ελπιζω να γραφτει ενα βιβλιο γι'αυτον.
Φαινομενο ο ερυθρολευκος Αι-Βασιλης!

Επισκέπτης
.....συγγνωμη, μηπως να βαζαμε κι ενα παληκαρι μεσα να χτυπαει τατου ?????????
....πως θα σου φαινοταν η ιδεα μου ????
καλη η ιδεα σου!!βαλε κατα προτιμηση καποιον που να χρησιμοποιει ληγμενα χρωματα,βελονες τις πιο φτηνες,ετσι ωστε να ανεβασει τις τιμες και αν εχει καθαρο κερδος!!ετσι θα γινει καποιος ακομα πιο πλουσιος!!γι αυτο εγω δεν ειμαι πλουσιος αλλα ενας μαλακας!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
ΚΟΚΚΑΛΗΣ!Ο ορισμος του αυτοδημιουργητου ο Θειος.Μια μερα ελπιζω να γραφτει ενα βιβλιο γι'αυτον.
Φαινομενο ο ερυθρολευκος Αι-Βασιλης!

Ελπίζω όντως να ειρωνεύεσαι.. (κρόκους.. σου λέει κάτι??)

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Ελπίζω όντως να ειρωνεύεσαι.. (κρόκους.. σου λέει κάτι??)

Δεν ειπα πως δεν ειναι λαμογιο!Απλα περα απο το οτι ο πατερας ηταν υπουργος στην κυβερνηση του βουνου,δεν ειχε τιποτε αλλο κληρονομια.Ακομα κι ετσι μονος του φτιαχτηκε.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Α μάλιστα, δεν λέει κάτι αυτό.

Έστω, το κασκαντέρ, πέρα από το κρόκους, λέει κάτι?

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Α μάλιστα, δεν λέει κάτι αυτό.

Έστω, το κασκαντέρ, πέρα από το κρόκους, λέει κάτι?

Fkmenace Παναθηναικος ειμαι κι εγω!Ας αφησουμε το οπαδικο μενος μας για τα δεινα που προκαλεσε ο πρακτορας της Σταζι(στον οποιο πουτσα ταιριαζει)στο ελληνικο ποδοσφαιρο,εξω απο το θεμα αυτο.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Βασικά έχεις δίκιο, γιατί είναι ένα θέμα πολύ μεγάλο, και για το οποίο είναι αδύνατο να βρει κανείς πηγές.. άλλωστε αυτόν και τον Κυριακού, μαζί με τις μεγάλες οικογένειες, ποιος τους ακουμπά στην Ελλάδα?

Απλά να σου τονίσω ότι ο πατέρας του δεν ήταν απλά ένας υπουργός.. ήταν μεγάλος σαν γιατρός, και όταν εγκαταστάθηκε με την οικογένειά του στην Ανατολική Γερμανία ήταν λέκτορας στο πανεπιστήμιο και προσωπικός γιατρός του Ulbricht, γραμματέα του ΚΚ από το '50 μέχρι το '71..

Δεν ξεκίνησε και σαν Βασιλάκης Καϊλας ο Σωκράτης..

Συγγνώμη αν πλατίασα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom