aunanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τυπε ελπιζω να μην εισαι ταξιτζης :S
Δεν είμαι όχι χαχα. Αλλά στάνταρ οι ταξιτζήδες ρίχνουν καμια τόσες ώρες στο αμάξι!
τυπε ελπιζω να μην εισαι ταξιτζης :S
αν και αυτο,επρεπε να μπει στο θρεντ "αλληλομαλακια".... :S :S :S![]()
![]()
![]()
τυπε κανεις και οικονομια ετσι.δεν χρειαζεται να μπεις για να γαμησεις![]()
![]()
![]()
μπιλυ εχεις ξεφυγει τελευταια,ολο πουτσες ποσταρεις...σε χαλασε ο ιπποτης ρε μαν?αν και αυτο,επρεπε να μπει στο θρεντ "αλληλομαλακια".... :S :S :S![]()
![]()
![]()
μπιλυ εχεις ξεφυγει τελευταια,ολο πουτσες ποσταρεις...σε χαλασε ο ιπποτης ρε μαν?![]()
:S
.... :S...(ναι καλατυπε δεν τα ποσταρω εγω,καποιος μου χακαρε τον λογαριασμο
μεχρι και password αλλαξα :S
απο 123456 το εκανα 1234567...και παλι το βρηκαν![]()
![]()
![]()
να κλεβει μουνοχαρτα απο μπαρ...,δεν υυπαρχει ρεεεεεεεε...τιγκα στους ανωμαλαρες ειμαστε δικε μου...![]()
![]()
![]()
![]()
βαλε billy13... δεν θα το βρει κανειςτυπε δεν τα ποσταρω εγω,καποιος μου χακαρε τον λογαριασμο
![]()
![]()
οχι το τερματισε...το εσπασε....ρεσπεκτνα κλεβει μουνοχαρτα απο μπαρ...,δεν υυπαρχει ρεεεεεεεε...![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε μπορει να κάνει και το άλλο....
να βγαλει 20€ απο τη μια τσεπη και να τα βαλει στην αλλη
θα νιωσει σαν να εχει κανει συναλλαγη με σκοπο το σεξ
![]()
τυπε δεν τα ποσταρω εγω,καποιος μου χακαρε τον λογαριασμο
![]()
![]()
βαλε billy13... δεν θα το βρει κανεις
ο ιπποτης γραφει μπερδεμενα Ελληνικα με γλωσσα dos...τα εμαθε αυτα απο εναν εραστη που ειχε στην CIA οταν ταξιδευανε μαζι στο μακρινο Πεκινο.τυπε ο ιπποτης ειναι μεγαλος χακερας.δεν του ξεφευγει τιποτα.αφου οταν γραφει,γραφει κωδικοποιημενα,κι εμεις νομιζουμε οτι δεν ξερει ορθογραφια![]()
xaxaxaxaxa κλαιω με το μηνυμα απο κατω που γραφεις για μενα..ΛΟΛτυπε ο ιπποτης ειναι μεγαλος χακερας.δεν του ξεφευγει τιποτα.αφου οταν γραφει,γραφει κωδικοποιημενα,κι εμεις νομιζουμε οτι δεν ξερει ορθογραφια![]()
τυπε ο ιπποτης ειναι μεγαλος χακερας.δεν του ξεφευγει τιποτα.αφου οταν γραφει,γραφει κωδικοποιημενα,κι εμεις νομιζουμε οτι δεν ξερει ορθογραφια![]()
αμα δεις καμμια μερα να βγαινει απο μαγαζι κανεις ετσι κ με σακουλα σττο χερι ,,θα ειναι ο bull ο πορνος..οχι το τερματισε...το εσπασε....ρεσπεκτ
ο ιπποτης γραφει μπερδεμενα Ελληνικα με γλωσσα dos...τα εμαθε αυτα απο εναν εραστη που ειχε στην CIA οταν ταξιδευανε μαζι στο μακρινο Πεκινο.![]()
xaxaxaxaxa κλαιω με το μηνυμα απο κατω που γραφεις για μενα..ΛΟΛ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η καλυτερη μαλακια ειναι με ηλεκτρικη σκουπα hoover στα 2.500 watt
Η περιγραφή σου ξεχειλίζει από συναίσθημα τύπε,μη συζητάς...![]()
![]()