aunanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τυπε ελπιζω να μην εισαι ταξιτζης :S
Δεν είμαι όχι χαχα. Αλλά στάνταρ οι ταξιτζήδες ρίχνουν καμια τόσες ώρες στο αμάξι!
τυπε ελπιζω να μην εισαι ταξιτζης :S
αν και αυτο,επρεπε να μπει στο θρεντ "αλληλομαλακια".... :S :S :S
τυπε κανεις και οικονομια ετσι.δεν χρειαζεται να μπεις για να γαμησεις
μπιλυ εχεις ξεφυγει τελευταια,ολο πουτσες ποσταρεις...σε χαλασε ο ιπποτης ρε μαν? :Sαν και αυτο,επρεπε να μπει στο θρεντ "αλληλομαλακια".... :S :S :S
μπιλυ εχεις ξεφυγει τελευταια,ολο πουτσες ποσταρεις...σε χαλασε ο ιπποτης ρε μαν? :S
.... :S...(ναι καλα )τυπε δεν τα ποσταρω εγω,καποιος μου χακαρε τον λογαριασμο
μεχρι και password αλλαξα :S
απο 123456 το εκανα 1234567...και παλι το βρηκαν
να κλεβει μουνοχαρτα απο μπαρ...,δεν υυπαρχει ρεεεεεεεε...τιγκα στους ανωμαλαρες ειμαστε δικε μου...
βαλε billy13... δεν θα το βρει κανειςτυπε δεν τα ποσταρω εγω,καποιος μου χακαρε τον λογαριασμο
οχι το τερματισε...το εσπασε....ρεσπεκτνα κλεβει μουνοχαρτα απο μπαρ...,δεν υυπαρχει ρεεεεεεεε...
τυπε μπορει να κάνει και το άλλο....
να βγαλει 20€ απο τη μια τσεπη και να τα βαλει στην αλλη
θα νιωσει σαν να εχει κανει συναλλαγη με σκοπο το σεξ
τυπε δεν τα ποσταρω εγω,καποιος μου χακαρε τον λογαριασμο
βαλε billy13... δεν θα το βρει κανεις
ο ιπποτης γραφει μπερδεμενα Ελληνικα με γλωσσα dos...τα εμαθε αυτα απο εναν εραστη που ειχε στην CIA οταν ταξιδευανε μαζι στο μακρινο Πεκινο.τυπε ο ιπποτης ειναι μεγαλος χακερας.δεν του ξεφευγει τιποτα.αφου οταν γραφει,γραφει κωδικοποιημενα,κι εμεις νομιζουμε οτι δεν ξερει ορθογραφια
xaxaxaxaxa κλαιω με το μηνυμα απο κατω που γραφεις για μενα..ΛΟΛτυπε ο ιπποτης ειναι μεγαλος χακερας.δεν του ξεφευγει τιποτα.αφου οταν γραφει,γραφει κωδικοποιημενα,κι εμεις νομιζουμε οτι δεν ξερει ορθογραφια
τυπε ο ιπποτης ειναι μεγαλος χακερας.δεν του ξεφευγει τιποτα.αφου οταν γραφει,γραφει κωδικοποιημενα,κι εμεις νομιζουμε οτι δεν ξερει ορθογραφια
αμα δεις καμμια μερα να βγαινει απο μαγαζι κανεις ετσι κ με σακουλα σττο χερι ,,θα ειναι ο bull ο πορνος..οχι το τερματισε...το εσπασε....ρεσπεκτ
ο ιπποτης γραφει μπερδεμενα Ελληνικα με γλωσσα dos...τα εμαθε αυτα απο εναν εραστη που ειχε στην CIA οταν ταξιδευανε μαζι στο μακρινο Πεκινο.
xaxaxaxaxa κλαιω με το μηνυμα απο κατω που γραφεις για μενα..ΛΟΛ
η καλυτερη μαλακια ειναι με ηλεκτρικη σκουπα hoover στα 2.500 watt
Έτσι είμαι εγώ αισθηματιας......Η περιγραφή σου ξεχειλίζει από συναίσθημα τύπε,μη συζητάς...