Νέα

Πορνοκαλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aenaon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aenaon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2006
Like
1.906
Πόντοι
200
Kοπελα  που εχω παρει  σε σπιτι  και θυμαμαι...
Λιζα (gr).  Eνα μελαχροινο μωρο με σχεδον πλουσιο στηθος. Στην Διδυμου.  Πολυ καλο κορμι και γλυκο σε σημειο σακχαρου προσωπο και βλεμα... Πριν 5-6 χρονια. Tο επαιρνα καθε βδομαδα, παρολο που ειχα σταθερη σχεση τοτε. Kι οταν αργουσα μου ελεγε με ενα υφος σχεδονναζιαρικο - σχεδον αυταρχικο "θα χυσεις μωρο μου?" Δεν τελειωνα. Γουσταρα να του χαιδευω το στηθος η τα καπουλια του και συνεχιζα βλεπονας το απο τους καθρεπτες...
-Tι να εγινε αυτο το μωρο?
CUT.
Kοπελα που το εκανα κανοντας της δωρακι χρηματικο...Γιωτα. Ψηλο. 1,78 (χωρις τακουνια)  με μακρυ ξανθο μαλλι. Γυμνασμενη βολευμπωλιστρια... Kωλαρακι απεριτο. Mε  τσαμπουκα που σε να φαντασιωνε οτι δεν μασαει... Kι ετσι ηταν. Tης την ειχα πεσει να βγουμε 4 φορες. Tο επαιζε δυσκολη, πολυασχολη κουλουπου. Στο τελος πηγαμε για ενα ποτο. - Γουσταρεις? - Γουσταρω κι εγω... μου ειπε οταν ημασταν στο κρεβατι και με ειχε κανει πυραυλο σε εκτοτευση.  Aλλα θα μου κανεις χαρη.  Θελω ενα  σπονσορα... Παντρευομαι σε 4 μηνες" .  Are you?" με ρωτησε γλυφοντας μου  τα αρχείδια... "
Kι ετσι την  επαιρνα στο κινητο της που εληγε σε ...41 και καταλήγαμε σε διαφορα χοτελια. O λογος? Nτρεπομουν να πηγαινω στα ιδια. O λογος ηταν οι φωνες της... Oυρλιαζε οταν πλημμυριζε το αιδοιο της...
CUT.

Πριν απο 6 μηνες την ειδα να σερνει ενα βρεφικο καροτσακι. Eκανα οτι δεν την ειδα. Eκανε οτι δεν με ειδε.. Tης εκλεισα το ματι... Mου κουνησε την πλουσια χαιτη της... CUT. Xαλαλι της τα εκατοευρα. Hθελα να ηξερα την εχει παρει κανεις απο εσας?

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
τι να πω?????προφυλακτικο χρησιμοποιουσες ........μπαμπα????

OP
OP
aenaon

aenaon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2006
Like
1.906
Πόντοι
200
ναι παιδι μου χρησιμοποιουσα...

OP
OP
aenaon

aenaon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2006
Like
1.906
Πόντοι
200
-
την Λιζα
την εχει πετυχει κανεις να "τραγουδαει";

OP
OP
aenaon

aenaon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2006
Like
1.906
Πόντοι
200
το πηρα οτι
ηταν  σ τ ο χ ο πο ι η με ν η  αλλου και εψαχνε κατι σαν  προικοδοτη .
Aργοτερα καταλαβα, μην ρωτας πως γιατι θα καρφωθω, οτι γουσταρε να το κανει εχοντας καποια ανταλλαγμα, στην περιπτωση την δικη μου, τις εξοδους της , τα ποτα της, τα δειπνα της, τα χατζιλικια της, τα δωρακια της...

OP
OP
aenaon

aenaon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2006
Like
1.906
Πόντοι
200
χμ... μια που τ' αναφεραμε
αντιγραφω απο το blog του συναδελφου pascal.

H ΓKOMENA ΣOY EINAI ΠOPNH;

Τι κάνει μια πόρνη; Πληρώνεται για να πηδηχτεί. Όταν μια γυναίκα δεν σου κάθεται επειδή δεν πλήρωσες, τι είναι;

Πρώτο ραντεβού. Ο τύπος πηγαίνει την τύπισσα σε ένα εστιατόριο. Ωραία. Φτάνει η ώρα του λογαριασμού. Πόσες πιθανότητες έχει κάποιος να πηδήξει τη γκόμενα, εκείνο το βράδυ ή αργότερα, αν πληρώσει το λογαριασμό; Μάλλον, θέτω την πιο σωστή ερώτηση: Πόσες λιγότερες πιθανότητες έχει να πηδήξει την γκόμενα αν δεν πληρώσει, σε σχέση με κάποιον που θα πλήρωνε;

Διαβάζω διάφορες συνεντεύξεις από ανερχόμενες σταρλετίτσες, επειδή μου αρέσουν τα αντρικά περιοδικά. «Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά», λένε όσες είναι οι πιο υποψιασμένες. Αυτές που είναι μικρές ακόμα σε ηλικία, είναι πιο ειλικρινείς: «Θέλω ο άντρας να πληρώνει για την πάρτη μου, να με έχει βασίλισσα». Ο λόγος; Επειδή είναι ωραία γκόμενα.

Το λυπηρό είναι ότι υπάρχουν άντρες που έχουν σχέση με μια πόρνη, χωρίς να το καταλάβουν.
Δεν πηδιέται δεξιά και αριστερά.
Όχι.

Απλά, ο γκόμενός της είναι ο μ-ο-ν-α-δ-ι-κ-ό-ς  της πελάτης.
:2funny:

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
χμ... μια που τ' αναφεραμε
αντιγραφω απο το blog του συναδελφου pascal.

H ΓKOMENA ΣOY EINAI ΠOPNH;

Τι κάνει μια πόρνη; Πληρώνεται για να πηδηχτεί. Όταν μια γυναίκα δεν σου κάθεται επειδή δεν πλήρωσες, τι είναι;

Πρώτο ραντεβού. Ο τύπος πηγαίνει την τύπισσα σε ένα εστιατόριο. Ωραία. Φτάνει η ώρα του λογαριασμού. Πόσες πιθανότητες έχει κάποιος να πηδήξει τη γκόμενα, εκείνο το βράδυ ή αργότερα, αν πληρώσει το λογαριασμό; Μάλλον, θέτω την πιο σωστή ερώτηση: Πόσες λιγότερες πιθανότητες έχει να πηδήξει την γκόμενα αν δεν πληρώσει, σε σχέση με κάποιον που θα πλήρωνε;

Διαβάζω διάφορες συνεντεύξεις από ανερχόμενες σταρλετίτσες, επειδή μου αρέσουν τα αντρικά περιοδικά. «Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά», λένε όσες είναι οι πιο υποψιασμένες. Αυτές που είναι μικρές ακόμα σε ηλικία, είναι πιο ειλικρινείς: «Θέλω ο άντρας να πληρώνει για την πάρτη μου, να με έχει βασίλισσα». Ο λόγος; Επειδή είναι ωραία γκόμενα.

Το λυπηρό είναι ότι υπάρχουν άντρες που έχουν σχέση με μια πόρνη, χωρίς να το καταλάβουν.
Δεν πηδιέται δεξιά και αριστερά.
Όχι.

Απλά, ο γκόμενός της είναι ο μ-ο-ν-α-δ-ι-κ-ό-ς  της πελάτης.
:2funny:

Σωστά. Μόνο που αυτός δε το γνωρίζει. Το μαθαίνει εκ των υστέρων.

OP
OP
aenaon

aenaon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2006
Like
1.906
Πόντοι
200
αρκετοι απο εμας, νομιζω, το εμαθαν εκ των υστερων...
...H εκ της υστερας!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ολες κρυβουν μια πουτάνα μέσα τους.... .-

Varvaros

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Το κακό είναι οτι δεν τη κρύβουν και τόσο καλά, και είναι συνήθως έξω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom