Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 513K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
αληθεια δημητρακη γιατι το βιντεακι εις την εβραικην?ετοιμαζεσαι να κανεις ανοιγμα κ στην εβραικη αγορα?μη που πεις οτι ξερεις εβραικα?απο που τα διαβαζεις οταν τα απαγγελεις?

Επισκέπτης
Αν ηταν ασχημη θα επαιρνε τοσα για μια ωρα? :think:

Ρε κολοσσέ, ημίθεε , τεράστιε Μιμάρα γίγαντα,
τα μουνιά που έχει φωτό αυτό το γραφείο είναι αληθινά ;;;;

Αν ναι και βρεθώ ποτέ στα μέρη σου
θα κανονίζεις τα ραντεβά για να σκίζω τέτοια μωρά ;;;;
Το μιλάς καλά το ρωσσικό ;;;;;

Έπαθα πλάκα με τούτο:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε κολοσσέ, ημίθεε , τεράστιε Μιμάρα γίγαντα,
τα μουνιά που έχει φωτό αυτό το γραφείο είναι αληθινά ;;;;

Αν ναι και βρεθώ ποτέ στα μέρη σου
θα κανονίζεις τα ραντεβά για να σκίζω τέτοια μωρά ;;;;
Το μιλάς καλά το ρωσσικό ;;;;;

Έπαθα πλάκα με τούτο:
Σε αυτο το σα'ι'τ δεν εχει ψευτικες φωτογραφιες.Το κακο ειναι οτι εχει πολυ Photoshop :headbang:.
αληθεια δημητρακη γιατι το βιντεακι εις την εβραικην?ετοιμαζεσαι να κανεις ανοιγμα κ στην εβραικη αγορα?μη που πεις οτι ξερεις εβραικα?απο που τα διαβαζεις οταν τα απαγγελεις?
ερω αρκετα καλα,Νομιζω σου ειχα πει οταν ημουνα Αθηνα οτι ξερω

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
οχι,δεν μου χες πει...που τα μαθες ομως?ειναι δυσκολη γλωσσα!

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
462
Πόντοι
306
Αυτη με τιποτα δεν δεχεται να τη γυρισω βιντεακι!Δυστηχως πολυ λιγες δεχονται να γυρισουν βιντεακια:2funny:Οι περισσοτερες φοβουνται και να φωτογραφιθουνε μηπως παρω της φωτογραφιες τους και της βαλω Ιντερνετ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Στη Ρωσσικη δεν κανω γιατι δεν χρειαζεται οπως εχω πει πολλες φορες οι Ρωσσοι μετα τους Αγγλους ειναι οι ανθρωποι με το χειροτερο χιουμορ στον κοσμο!Τα αστεια τους ειναι πολυ ανοστα
περιττό να ρωτήσω για φώτο;
καμιά άλλη νέα ξανθιά παρακαλώ, και εγώ κολλημένος στο
πυρφοριστάν είμαι, να δω κάτι ωραίο, ξένο εξωτικό.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Δημητρακη ποτε θα παμε να μας δειξεις τα αδυτα της οδου φυλης κ του μεταξουρειου;

Επισκέπτης
Δημητρακη ποτε θα παμε να μας δειξεις τα αδυτα της οδου φυλης κ του μεταξουρειου;

Ο Δημητράκης Ο Λεβέντης, Ο Μάγκας, Ο Παλικαράς, Ο Τσάρος Όλων των Ρώσων,
Ο ’Aρχοντας, Ο Εκβιαστής, Ο Μεγαλοπρεπής, Ο Γαμιάς της Φυλής και του Μεταξουργείου είναι στην διάθεση σου Anytime  :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Αν ηταν ασχημη θα επαιρνε τοσα για μια ωρα? :think:

Παίδες χαίρετε , και sorry για την επέμβαση
αλλά δεν καταλαβαίνω τι εστί "πορνομετανάστευση" ?
δλδ πηγαίνεις σε άλλη χώρα για να  :knockinb: πόρνες ?

το να είναι πιο απελευθερωμένες οι γκόμενες στη ρωσία-ουκρανία και σε λοιπούς προορισμούς πορνομετανάστευσης το καταλαβαίνω , αλλά για πόρνες It doesn't make any sense to me  :S
για το φιλοσοφικο υπόβαθρο του "εθνικογαμισμού" ωστόσο συμφωνώ  ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παίδες χαίρετε , και sorry για την επέμβαση
αλλά δεν καταλαβαίνω τι εστί "πορνομετανάστευση" ?
δλδ πηγαίνεις σε άλλη χώρα για να  :knockinb: πόρνες ?

το να είναι πιο απελευθερωμένες οι γκόμενες στη ρωσία-ουκρανία και σε λοιπούς προορισμούς πορνομετανάστευσης το καταλαβαίνω , αλλά για πόρνες It doesn't make any sense to me  :S
για το φιλοσοφικο υπόβαθρο του "εθνικογαμισμού" ωστόσο συμφωνώ  ;)
Αν καποιος ερθει εδω για μια βδομαδα που να προλαβει να βρει γκομενες να  :knockinb:.Στις μεγαλες πολεις ολες οι γκομενες δουλευουνε και πολλες παραλληλα σπουδαζουνε οποτε θα σου πουνε να συναντιθειτε το σαββατο.Αν εσυ εισαι εδω για μια βδομαδα που να προλαβεις να την  :knockinb:?Αν εισαι εδω μονιμα αλλαζει το πραγμα.Παντος για πουτανες η Ελλαδα τωρα εχει γινει πολυ φτηνοτερη με 10 Ευρω  :knockinb: στο Μεταξουργειο.Σημερα ημουνα Βουδιστικο ναο πηγα να καμακωσω σχιστοματικα γκομενακια :2funny:.Ειχα γραψει και παλαιωτερα που τους λεω οτι ειμαι Βουδιστης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
713
Πόντοι
96
Να και το καινουργιο μου βιντεακι στα Εβρα'ι'κα  :2funny:σχετικα με τη ζωη μου  [youtube=425,350]AwdRyJl3lmM[/youtube]

Καυλιαρη τι σε επιασε τωρα με τα εβραικα να ουμε? Βαλε κανεναν υποτιτλο τουλαχιστον γιατι δεν καταλαβαινω το χριστο μου! Αν και πανω κατω φανταζομαι τι θα λες  :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Αν καποιος ερθει εδω για μια βδομαδα που να προλαβει να βρει γκομενες να  :knockinb:.Στις μεγαλες πολεις ολες οι γκομενες δουλευουνε και πολλες παραλληλα σπουδαζουνε οποτε θα σου πουνε να συναντιθειτε το σαββατο.Αν εσυ εισαι εδω για μια βδομαδα που να προλαβεις να την  :knockinb:?Αν εισαι εδω μονιμα αλλαζει το πραγμα.Παντος για πουτανες η Ελλαδα τωρα εχει γινει πολυ φτηνοτερη με 10 Ευρω  :knockinb: στο Μεταξουργειο.Σημερα ημουνα Βουδιστικο ναο πηγα να καμακωσω σχιστοματικα γκομενακια :2funny:.Ειχα γραψει και παλαιωτερα που τους λεω οτι ειμαι Βουδιστης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
...κοίταξε το άδειασμα εδώ στην Ελλάδα είναι όντως της πλάκας όσον αφορά τις τιμές , οι σοβαροί χύστες το κάνουν με 10ευρώ
ή λιγότερο (φίλος μου έριξε ένα γλείψιμο απο το αμάξι σε μία με 6ευρώ και ένας άλλος ενα γυφτόπουλο στο μετάξι με 8ευρώ :o  :grin: )

μαγκιά είναι να ρίχνεις τα γκομενάκια με το "παραμύθι" σου...ακόμα και αν χρειαστεί να τους λές ότι είσαι... βουδιστής ή δεν ξέρω και γώ τι άλλο και μετά να την κοπανάς πρίν γίνεις πιρφόρος

άντε καλά καμάκια  ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
...κοίταξε το άδειασμα εδώ στην Ελλάδα είναι όντως της πλάκας όσον αφορά τις τιμές , οι σοβαροί χύστες το κάνουν με 10ευρώ
ή λιγότερο (φίλος μου έριξε ένα γλείψιμο απο το αμάξι σε μία με 6ευρώ και ένας άλλος ενα γυφτόπουλο στο μετάξι με 8ευρώ :o  :grin: )

μαγκιά είναι να ρίχνεις τα γκομενάκια με το "παραμύθι" σου...ακόμα και αν χρειαστεί να τους λές ότι είσαι... βουδιστής ή δεν ξέρω και γώ τι άλλο και μετά να την κοπανάς πρίν γίνεις πιρφόρος

άντε καλά καμάκια  ;)
Μεταξουργειο σε μπουρδελακι μου προτεινανε να κατσω με την κοπελα για μιση ωρα για 20 Ευρω.Εγω δεν της διωχνω αν της γουσταρω της κραταω και της εχω για να της συνανταω.Οι περισσοτερες το δεχονται με την ελπιδα οτι καποτε θα ειμαι μονο μαζι τους οταν οριμασω :2funny:.Οσες τολμισουν να μου πουνε τιποτα και να κανουνε ζηλειες παιρνουν αμεσως ποδι.Πολλες με τρελαινουν στα τηλεφωνα προσπαθουνε να με συναντισουν κλπ.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Μεταξουργειο σε μπουρδελακι μου προτεινανε να κατσω με την κοπελα για μιση ωρα για 20 Ευρω.Εγω δεν της διωχνω αν της γουσταρω της κραταω και της εχω για να της συνανταω.Οι περισσοτερες το δεχονται με την ελπιδα οτι καποτε θα ειμαι μονο μαζι τους οταν οριμασω :2funny:.Οσες τολμισουν να μου πουνε τιποτα και να κανουνε ζηλειες παιρνουν αμεσως ποδι.Πολλες με τρελαινουν στα τηλεφωνα προσπαθουνε να με συναντισουν κλπ.

στο μισαωρο θα βγαζαν ενα δεκαρικο με την αναδουλεια που εχουν πετυχαν τον
γατο και του καναν χαρη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μιλαμε για τρελλο ερωτα δεν ζουν διχως εσενα. :jerking: :jerking: :jerking:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Μεταξουργειο σε μπουρδελακι μου προτεινανε να κατσω με την κοπελα για μιση ωρα για 20 Ευρω.
εμένα και να με πληρώνανε , δεν θα καθόμουνα με τίποτα πάνω απο 10λεπτο με τις πουτάνες στο μπουρδέλο , ακόμα και με ένα ct που είχα πάει παλιότερα είχα φύγει αρκετά νωρίτερα...
Οι περισσοτερες το δεχονται με την ελπιδα οτι καποτε θα ειμαι μονο μαζι τους οταν οριμασω Οσες τολμισουν να μου πουνε τιποτα και να κανουνε ζηλειες παιρνουν αμεσως ποδι.
αν το χεις καταφέρει αυτό με τις γκόμενες τότε είσαι μεγάλος παίχτης  :cool2:
δλδ να το ξέρουν ότι πάς με πολλές και συνεχίζουν να είναι μαζί σου ελπίζοντας ότι κάποτε θα έχουν την αποκλειστικότητα

ειλικρινά δεν ξέρω και πολλούς να έχουν καταφέρει κάτι τέτοιο

υγ: ελπίζω να μην εννοείς πουτάνες όμως , γιατί έχουν παρουσιαστεί και κρούσματα πουτανοζήλιας που τα πιστεύουν και περηφανεύονται οι πιρφόροι...

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16

ΠΟΙΟΣ ΣΒΗΝΕΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ?????????????????

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
εμένα και να με πληρώνανε , δεν θα καθόμουνα με τίποτα πάνω απο 10λεπτο με τις πουτάνες στο μπουρδέλο , ακόμα και με ένα ct που είχα πάει παλιότερα είχα φύγει αρκετά νωρίτερα...αν το χεις καταφέρει αυτό με τις γκόμενες τότε είσαι μεγάλος παίχτης  :cool2:
δλδ να το ξέρουν ότι πάς με πολλές και συνεχίζουν να είναι μαζί σου ελπίζοντας ότι κάποτε θα έχουν την αποκλειστικότητα

ειλικρινά δεν ξέρω και πολλούς να έχουν καταφέρει κάτι τέτοιο

υγ: ελπίζω να μην εννοείς πουτάνες όμως , γιατί έχουν παρουσιαστεί και κρούσματα πουτανοζήλιας που τα πιστεύουν και περηφανεύονται οι πιρφόροι...

Οχι ρε στον αξονα φυλης -μεταξουργειο οπου κυκλοφορει ο  :idiot:
που να βρεις πουτανες ολες της SHOW BIZZ ειναι.
Ο δημητρης ειναι ανωτατης :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom